چه جالب من فکر میکردم فقط خودم مشکل دارم ! حتی فک کردم تعرفه ها بیشتر شده رفتم سایت ایران ول رو هم چک کردم تغییری ندیدم .
واسه من حدود 4-5 روز هر پیامک فارسی 16 ت محاسبه میشد . دیروز البته دوباره 10 ت شد! نمیدونم چه بازیی هست ولی 99% احتمال میدم ایران ول یه گوه جدیدی خورده !
آره ممنون از من هم همينجوريه .اصلا معلوم نيس قيمت پيامكا 10 تومانه يا 16 تومان.
از چند سال پيش ميگن فارسي 10 تومان . ولي بعضي وقتا 10 وبعضي وقتا 16 تومان كسر ميكنند . من هر پيامي كه ارسال ميكنم مبلغ كسرشده ومبلغ موجودي جديدو نشون ميده .
وتمام مراكز ايرانسلو هم چك كردم همين آش بود وهس وهمين كاسه. با 700 هم تماس گرفتم ميگم نره ميگه بدوش كه ماده اس . من از اكبر ميپرسم سوالم اونا از عباس ميگوين جوابم.
من چند دفعه مشكل مختلف برام پيش اومده بود و با 700 شون و اون خط ديگه تماس گرفتم اصلا جواب درست وحسابي نميدن و فك ميكنن با آدم بي سواد طرفن وطوري حرف ميزنن كه انگار ما چيزي نميدونيم.
اميدوارم كه اين مشكلات حل كنن وگرنه دزدي حساب ميشه البته دزدي ناجوانمردانه خيلي بده .و خداوند از حق خودش ميگذره ولي از تنها حقي كه نميگذره حق الناس است.
باتشكر فراوان از دوستاني كه تجربه خودشو نو در اختيار ما ميزارن.
دقیقا . من اول فک میکردم این 700 رایگانه . کسی مشکل واسش پیش بیاد قشنگ هر دفعه باید 2-3 هزار ت شارژش خورده شه که مشکلش رو مطرح کنه . واقعا شرم اوره ...
خيلي ممنون از شجاعت وجسارت شما . وشجاعت و جسارت شما قابل تحسينه.
بله اول نيم ساعت پشت خط نگه ميدارن و براتون ونگ ونگ ميكنن بعدش همونايي كه گذاشتن پشت خط يا اصلا هيچي سرشون نميشه يا عمدا از اين شاخه به اون شاخه ميپرن و من كه هيچ جواب درستي دريافت نكردم.
ولي فك ميكنم به همه اونايي كه پشت خط 700 شون و خطوط ديگه براي پاسخگويي نشستن خيلي خوب بهشون آموزش اعصاب خورد كني دادن و خيلي خوب ترفندهاي دور زدن مشتري رو بهشون ياد دادن و نهايت جواب همه شون جواب سربالاست .
بعد هم حداقل 2-3 تومان پياده ميشين . وكاري ميكنن كه ديگه تا عمر دارين يادتون بره 700 چيه . وهر كار كردن ونكردن با خودتون بگين ولش كن.
سياستشون اينه عزيزان . ولي چاره اي نيس ولي رقابت نباشه و 2 تا خط باشه كه اين از اون بدتر واون از اين بدتر .چاره اي نيس جز سوختن وساختن .
والله به من كه اينقدر ظلا وحق خوري كردن كه ديگه پوستم كلفت شده. واينها هم عاديه.
ولي اميدوارم يه انسان وآدمي بلند بشه وجلو اين دزدي هاي الكترونيكي وچند پهلو مبهمشونو بگيره . البته خودشون فك ميكنن اينطوري ولي براي من وخيلي هاي ديگه مثل روز روشنه كاراشون.
خدا رحم كنه به حال مردم ساده وروستايي و ساده دل كه اعتماد ميكنن وكردن .
با هزاران روش مردمو مجبور ميكنن كه جيبشونو تسليم گونه وراحت بدون اينكه حتي خودشون خبر داشته باشن در اختيار ايران ول بزارن
باتشكر فراوان