• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی ضد آب و ضد گرد غبار Haier Hw-W718 با قیمتی استثنایی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mr_Map

Registered User
لایک‌ها
10
عرض سلام وادب

شما برای برطرف شدن این اشکال باید داریور گوشی رو دانلود ونصب کنید

سلام و عرض ارادت .

اصلا اجاره نمیده که بخوای روش کلیک کنی که بتونی درایورشو نصب کنی .

رو یکی از سیستم ها 1لحظه تا شناخت درایورشو نصب کردم . بعد روی اون سیستم وقتی وصلش میکنم میشناستش بعد 2ثانیه قطع میکنه و دیگه نمیشناسه !

یعنی میخای وقتی گوشی خاموشه ویندوز بشناستش ؟
فکر نکنم بشه چون اونجوری فقط واسه زمانیه که بخای رام نصب کنی
اگه گوشی روشنه و ویندوز میشناستش پس سالمه

منم برای نصب رام میخوام .
ولی قاط میزنه وقتی خاموشه ...

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
سلام و عرض ارادت .

اصلا اجاره نمیده که بخوای روش کلیک کنی که بتونی درایورشو نصب کنی .

رو یکی از سیستم ها 1لحظه تا شناخت درایورشو نصب کردم . بعد روی اون سیستم وقتی وصلش میکنم میشناستش بعد 2ثانیه قطع میکنه و دیگه نمیشناسه !

منم برای نصب رام میخوام .
ولی قاط میزنه وقتی خاموشه ...

وقتی گوشی رو به دستگاه وصل میکنید میرید توی device maneger وروی درایورناشناخته کلیک میکنید اگه درایورش رو داشته باشید وروی آپدیت کلیک کنید میشناسه
اینم لینک دانلود درایور اگه ندارین: USB VCOM Driver.rar - 11 KB

Mr_Map

Registered User
لایک‌ها
10
وقتی گوشی رو به دستگاه وصل میکنید میرید توی device maneger وروی درایورناشناخته کلیک میکنید اگه درایورش رو داشته باشید وروی آپدیت کلیک کنید میشناسه
اینم لینک دانلود درایور اگه ندارین: USB VCOM Driver.rar - 11 KB

نه اصلا درایور ناشناخته ای نیست ، بعد 2 ثانیه اکه وصل میکنی خودش قطع میشه ! تو لیست device Manager هم نمیاد دیگه ! انگار اصلا فیزیکی وصلش نکردی !!!!

mbsmbhs

Registered User
لایک‌ها
147
نه اصلا درایور ناشناخته ای نیست ، بعد 2 ثانیه اکه وصل میکنی خودش قطع میشه ! تو لیست device Manager هم نمیاد دیگه ! انگار اصلا فیزیکی وصلش نکردی !!!!
بدون باطری وصل کن همین که صدای قطع و وصلی شروع شد فقط باطری بذار داخل و درایور نصب کن.

Mr_Map

Registered User
لایک‌ها
10
بدون باطری وصل کن همین که صدای قطع و وصلی شروع شد فقط باطری بذار داخل و درایور نصب کن.

مرسی . این کارو هم کردم . فایده نداشت نمیشناسه ، گوشی شروع میکنه به شارژ کردن .

Mr_Map

Registered User
لایک‌ها
10
با این روش گوشی رو روشن نکنید. برید دیوایس منیجر هستش

ببین دوست عزیز ، وقتی گوشی بدون باتریه و به سیستم وصله . من باتریو میزنم بهش بعد چند ثانیه از تو دیوایس منیجر میره و گوشی خودشو شارژ میکنه ( تو حالت خاموش )

اصلا روشنش نمیکنم

shooster

Registered User
لایک‌ها
7
الان اینجا قضیه چیه ؟؟ استارتر تو فروش گوشی مشکلی داره ؟؟ چرا اینهمه پست تو پست شده ؟ گوشی مشکل دار میفروشن ؟؟ ما که نفهمیدیم !! میشه شسته رفته قضیه رو بما هم بگید ؟؟ ;) آخه منم ازین گوشی 1 دونه میخوام !! مرسی اگه جواب بدید

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
الان اینجا قضیه چیه ؟؟ استارتر تو فروش گوشی مشکلی داره ؟؟ چرا اینهمه پست تو پست شده ؟ گوشی مشکل دار میفروشن ؟؟ ما که نفهمیدیم !! میشه شسته رفته قضیه رو بما هم بگید ؟؟ ;) آخه منم ازین گوشی 1 دونه میخوام !! مرسی اگه جواب بدید

هیچ مشکلی نیست داداش گلم - استارتر بیش از 50 تا فروخته و همه ردیف هستن - مشکل این داداشمون هم یه چیز دیگس که انشالله دارم واسش حل میکنم - شما با خیال راحت خرید کن - من خودم دوتا گرفتم

Mr_Map

Registered User
لایک‌ها
10

عجب ملت بیکاری پیدا میشن :)
استارتر کاملا آدم محترمی هست ، من احتمالا بلد نیستم رام نصب کنم . دارم کمک میگیرم !

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
دوست عزیز روی کارتن گوشی سریال نیستش اگه هم باشه به احتمال زیاد با کد داخل گوشی یکی نیستش این بار هم دیگه نمیاد تا 1 ماه دیگه وبعد انتخابات

Mr_Map

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان تو خرید شک نکنید وقتی گوشی رو از نزدیک ببینید میگید دمه آقای ترابی گرم :)

مشکله منم به کمک دوستان به خصوص آقا حمید و حسن جان حل شد .

solaa

Registered User
لایک‌ها
85
اقا من دو تا از مسعود جان گرفتم فوق العاده عالی هست و ضد اب ضد اب هست قشنگ تست کردم
ذر خریدش شک نکنید یکیش کمه

اقا مسعود یکی از گل های انجمنه:rolleyes:

jk2

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان منم یکی میخام به آقا مسعود گفتم ایشون فقط مشکی دارن اما من فقط سفید میخام دوستان.
راستی کلی گوشی طرح دیگه مثل اس3 و نوت و ایفون و ... هست.شما چی پیشنهاد میکنید؟
ازآقای ترابی شدیدا خواهش میکنم سفید رو در اولویت بذارن.مرسی

راستی از پستهایی که تاپیک رو قاطی پاتی میکنه خودداری کنید.شده مثل چت روم.البته ببخشیدا.

بچه ها توروخدا یه سفیدشو واسم ردیف کنین

solaa

Registered User
لایک‌ها
85
سلام دوستان منم یکی میخام به آقا مسعود گفتم ایشون فقط مشکی دارن اما من فقط سفید میخام دوستان.راستی کلی گوشی طرح دیگه مثل اس3 و نوت و ایفون و ... هست.شما چی پیشنهاد میکنید؟ازآقای ترابی شدیدا خواهش میکنم سفید رو در اولویت بذارن.مرسیراستی از پستهایی که تاپیک رو قاطی پاتی میکنه خودداری کنید.شده مثل چت روم.البته ببخشیدا.بچه ها توروخدا یه سفیدشو واسم ردیف کنین
داداش مشکیش خیلی ردیف تره کپی نیست یک برنده خیلی هم توپه بگیری پشیمون نمیشی من روش اسفالت 7 رو به راحتی اجرا کردم

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
دوستان نظرتون چیه توو بخش موبایل یه تاپیک واسه هایر بزنیم؟ شامل مشکلات و رام ها و آموزش ها؟

mbsmbhs

Registered User
لایک‌ها
147
توی xda forum به نظرم بهتره نظر دو سه تا دولوپر هم جذب کنیم.

shooster

Registered User
لایک‌ها
7
آخه قیمتش نسبت به امکاناتش پایینه واسه همین آدم شک میکنه !! من 1 مشکیشو میخوام !! دوستانی که دارن کاملا راضی هستن ازش ؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا