nemo367
Registered User
اینم نظر خیلی خوبیه.........اگه بشه عالی میشهتوی xda forum به نظرم بهتره نظر دو سه تا دولوپر هم جذب کنیم.
اینم نظر خیلی خوبیه.........اگه بشه عالی میشهتوی xda forum به نظرم بهتره نظر دو سه تا دولوپر هم جذب کنیم.
من امروز از یه موبایل فروشی قیمت گرفتم 430 . درمورد سریال روی جعبه از فروشنده پرسیدم گفت زیاد به این مسئله گیر نده چون اکثر گوشی های چینی این مشکلو دارن (جعبه گوشیه اونم سریال معتبر نداشت)
انصافا نسبت به پولی که پرداخت میکنین یه گوشیه عالی گیرتون میاد.
منکه حسابی ازش راضیم.
رام ورژن 2.1 هم با موفقیت نصب شد ...
به شدت منظریم MIUI v3 فیکس بشه و نصب کنیم
فقط یه سوال ... اون 4 ( 3 گیگ ) حافظ داخلی که داشت کجا رفت ؟!؟!
به اطلاع دوستان برسونم کمپانی HAIER از سال 2010 هیچ گوشی موبایلی تولید نکرده آخرین مدل ساخت شده توسط HAIER مدل
Haier U69 بوده
همونطور که توی عکس ها هم معلومه مارک HAIER روی گوشی نیس فقط پشت دسگاه نوشته
Powered By HAIER
خوب گوشی اصلی نیس اما با توجه به قیمتش خوبه اگه حداقل یکی دوسالی کار کنه
All Haier phones
Message header | Concise, such as "I am *** mall manager seeking opportunities for cooperation with Haier" |
Send via | Please send the message body, do not use attachments |
Message content | 1, the company information (company profile, company website, business model and brief idea of cooperation with Haier Mall) 2, contact information (contacts, job information, contact telephone number, E-mail) |
ظاهرا اون حافظه رو از دسترس خارج کرده و تموم برنامه های نصبی و فایلهای بلوتوثی روی رم نصب میشن - برای اینکه حافظه رم گوشی پر نشه و سرعت خودش رو حفظ کنه
رام 2 رو نمیشه کاریش کرد که بدون sd حداقل بشه عکس گرفت ؟![]()
نه داداش گلم اونم فقط بخاطر حفظ سرعت گوشی هست - یدونه رم 8 گیگ کلاس 10 بگیر و حالشو ببر - مشکل تو حل شد؟ مشکل از ویندوز بود؟
نمیدونم مشکل از کجا بود ولی با یکم تلاش حل شد
ورژن 3 هم مثل ورژن 2 هست ؟؟ Sd میخواد ؟
اگه نخواد هم بنظرم نصبش نکن چون باگ هاش 3 برابر ورژن 2 هست - صبر کن احتمال 99درصد آپدیتش میکنن و باگ هاش رو میگیرن
آخه با رام 2 با کامپیوتر هم نمیشه روش فایل ریخت![]()
آقا مشکلی نداره رام 2........ من زدم به pc هم رم گوشی رو شناخت هم رم sd خارجی رو...............فقط باید وقتی وصل کردی به pc از قسمت نوتفیکیشن usb mass storageآخه با رام 2 با کامپیوتر هم نمیشه روش فایل ریخت![]()
آقا مشکلی نداره رام 2........ من زدم به pc هم رم گوشی رو شناخت هم رم sd خارجی رو...............فقط باید وقتی وصل کردی به pc از قسمت نوتفیکیشن usb mass storage
دکمه turn on usb storage رو بزنی تا آدمک اندروید نارنجی بشه.....3 سوت میشناسه(البته ویندوزم 7 هستش)
ببین تنظیمات usb storage رو دستکاری نکردی؟تو رام 1 بود که آدمک داشت ، تو 2 آدمک نداره !!! فقط وقتی وصلش میکنی تو حالتی که USb Debugging فعال باشه . 2تا درایور میاره ولی نمیشه توش رفت !!!
تو رام 1 بود که آدمک داشت ، تو 2 آدمک نداره !!! فقط وقتی وصلش میکنی تو حالتی که USb Debugging فعال باشه . 2تا درایور میاره ولی نمیشه توش رفت !!!
مال منم رو حالت usb storage میزارم 2تا درایور میاره که باز نمیشن ( فکر کنم مال ویندوز Xp باشه )
رو حالت MTP که مال سون هست هم میزارم یه Media Driver میاره میتونی داخلش بری ولی نمیتونی فایلی چیزی بریزی توش !!!