https://dl.dropboxusercontent.com/u/55113449/Haier_W718/Haier_W718_4.0.3_Root_rek.V6.zip
من چند تا رام تست کردم .هرکدومشون یه مشکلی داشتن.چه موقع نصب و...
این بهترین رام بود .خیلی خوبه .روت شدست،ریکاوری مد داره و...
تاکید میکنم تا الان این بهترین رام هستش گه تست کردم.
فقط دراپ باکس چند روزه که به خاطر ترافیک بالا این اکانت را بسته.تست کنید تا جواب بگیرید.
Sent From Amjadnezam GT-P6800 By Tapatalk2
آقایان وخانومهای محترم:
چند تافایل باید دانلود کنید تا بتونید:اولا گوشی را روت کنید،دوما ومهمتر از همه بتونید از رام فابریک گوشی بکاپ بگیرید .سوما بتونید رام اصلی را دوباره فلش کنید هم از طریق کامپیوتر و هم از طریق کارت sd چهارم .رام های مختلف را نصب کنید.حتی میتوانید imei گوشی را عوض کنید.
از این لینک میتونید دریور ها و نرم افزار های مربوطه و رام فابریک را دانلود کنید:
Ge.tt
البته لینک مشمول عنایت آقایان قرار گرفته خودتون باید راه گرفتن فایل ها را پیدا کنید.
اولین چیز دانلود درایور ها است که شامل درایور های گوشی و درایورهای adb میباشد.
در گوشی ودر قسمت setting و سپس Developer Options تیک مربوط به usb debugging زده شده باشد.در قسمت Security هم تیک مربوط به unknown sources هم زده شده باشد.
درایورها را دانلود در یک فولدر در دسکتاپ قرار دهید .گوشی را وصل کنید ودر زمان خواستن درایور توسط سیستم ،لینک فولدر مربوطه را بدهید تا درایور ها نصب شوند.
نوبت به نرم افزار بسیار خوب MTK Droid Tools میرسد که دستپخت یکی از دولپر های خوب روسی است.
دانلود کنید آنزیپ کنید ودر یک فولدر در دسکتاپ قرار بدید.
این نرم افزار جحت اجرا به اینترنت احتیاج دارد.
توجه توجه توجه:حتما باید موقع استفاده از نرم افزار و روت کردن ( کارت میکرو اس دی ) در گوشی وجود داشته باشد،در غیر این صورت دچار مشکل میشوید.
گوشی روشن را با رعایت مسائل ذکر شده به پورت کامپیوتر وصل کنید.از داخل پوشه فایل MTK Droid را اجرا کنید.صبر کنید،اگر همه چیز درست باشد.نرم افزار اطلاعات جامعی از گوشی که شامل نوع سی پی یو و مقدار رم و رام و...میدهد.پایین سمت راست .کلید روت را بزنید،در گوشی صفحه ای ظاهر میشود که الان یادم نیست ولی فکر میکنم اجازه ری استور میخواهد.تایید کنید و اجازه بدهید.
تمام شد دستگاه شما روت است.
نرم افزار اجازه میخواهد از رام فعلی شما بکاپ بگیرد.حتما این کار را بکنید.وفایل های مربوطه را شدیدا حفظ و نگه داری کنید،تا در صورت ایجاد مشکل ،بتوانید رام اصلی را مجددا فلش کنید.
نرم افزار خیلی کارهای مفیدی انجام میدهد که از حوصله این مبحث خارج است.
پس از روت میتوانید کلید super user را بزنید تا نرم افزار super user توسط برنامه نصب شود ویا خودتان مستقیم نصب کنید.
از گوشی روت خود لذت ببرید.
Sent From Amjadnezam GT-P6800 By Tapatalk2
در ادامه مبحث بالا:
نرم افزار بعدی sp flash tools میباشد،که برای نصب رام استفاده میشود.همانند قبل دانلود کنید،آنزیپ کنید ودر یک فولدر در دسکتاپ قرار دهید.
نرم افزار را اجرا کنید.در جدول از بالا به پائین دومین آپشن به نام choose scatter را انتخواب کنید.اون رام که لینکشو گذاشتم یا هر رام دیگر که خودتون میخواهید را پس از دانلود ،آنزیپ کنید و در یک فولدر قرار بدید.وقتی آپشن choose scatter را زدید،آدرس فولدری که رام را در آن آنزیپ کردید بدهید و فایل scatter را انتخواب کنید.میبینید که تمام فایلها در نرم افزار لود میشوند.( به شرطی که رامتون درست و سالم باشه و تمام فایلها را داشته باشه ).
سپس در نرم افزار سه چهار تا کلید بزرگ هست که یکیشون به اسم دانلود است.اون کلید را بزنید،یه پنجره باز میشه و شما yes را انتخواب کنید.حالا برنامه منتظر وصل شدن گوشی به سیستمه.
توجه توجه توجه: این جای کار مهمه ،گوشی را خاموش کنید،باطری را دربیارید،گوشی بدون باطری باید باشه.حالا با یک دست ولوم پائین را بگیرید و نگه دارید،با یک دست کابل usb را به گوشی وصل کنید.بعد از یکی دو ثانیه یه نوار قرمز پائین برنامه ظاهر میشه،اون موقع ولوم پائین را که تا این لحظه گرفته بودید،ول کنید.
خواهید دید که رام مشغول نصب شدن است.در آخر هم نرم افزار اعلام میکنه که رام با موفقیت نصب شد.
از رام جدید لذت ببرید.
در آخر تمام مسئولیت کارهائی که میکنید به عهده خودتان است و استارتر و بنده هیچ مسئولیتی در این باره نداریم.
با سپاس
Sent From Amjadnezam GT-P6800 By Tapatalk2[/QUOT]
با سلام
من دوتا از رام های توی همین سایت را دانلود کردم ولی وقتی میخوام با همین نرم افزار فلش تولز نصب کنم مدام خطا میده یا مورد مربوط به آندروید را لود نمیکنه یا پس از لود وقتی روی دانلود میزنی هیچ اتفاقی نمیفته.تا نیم ساعت هم منتظر شدم که اون صفحه باز بشه و یس را انتخاب کنم ولی نمیشه.