• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی ضد آب و ضد گرد غبار Haier Hw-W718 با قیمتی استثنایی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83
خب مثل اینکه تحریم های مربوط به گوشی و لپ تاپ و قطعات کامپیوتری برداشته شده !!!
منتظریم ببینیم توی قیمت این گوشی هم تاثیر داره یا نه !!

azimkhan

Registered User
لایک‌ها
84
تحریم رو برداشتن ...
دلار شده 900 ؟؟؟؟؟ نه 1500 .... نه 2000 ...
قبلا میومده
الانم همون میاد

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
خب مثل اینکه تحریم های مربوط به گوشی و لپ تاپ و قطعات کامپیوتری برداشته شده !!!
منتظریم ببینیم توی قیمت این گوشی هم تاثیر داره یا نه !!
بهت میگم هیچ تاثیری نداره؟
مگه قبلا ساسونگ سونی الجی و... توی ایران نمیومدن شاید اپل و کمی هم سری نکسوس افت داشته باشند نه خیلی
فقط اینو بگم که دیروز گوگل پلی باز شد اقایون هم مرحمت کردند فیلتر کردند
نمیدونم ..... من ...... گوگل پلی ....... فیلتر...... تحریم ........ ایران و....:D

economist

Registered User
لایک‌ها
165
تحرىمات[ ارتباطى] برداشته شده!
ولى 100%قىمت محصولات اپل مىاد پاىىن

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
دوستان درحال حاضر 2 عدد مشکی موجوده که یکیش را جناب صفرزاده رزرو کردن پس یدونه مونده بار بعدی هم امد خبر میدم احتمالا هم قرار شده ایندفعه گوشی را با رام فارسی بفرستن

H.A.M.I.D.R.E.Z.A

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان درحال حاضر 2 عدد مشکی موجوده که یکیش را جناب صفرزاده رزرو کردن پس یدونه مونده بار بعدی هم امد خبر میدم احتمالا هم قرار شده ایندفعه گوشی را با رام فارسی بفرستن

داداش این سری بگو براش گارد هم بیارن دیگه.
باور کن فروشش خوب میشه.واقعا هم لازمه.

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام داش مسعود - گوشی ها رسید - هم من و هم خداروشکر دوستم کاملا راضی هستیم - واقعا دمت گرم داداش - اگه بتونی ایندفعه گارد بیاری 2تا اولی رو من رزرو میکنم - گارد بیاری بنظرم خیلی مشتری داشته باشه

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83
از دوستان کسی رام 3 رو تست کرده؟چه طوره؟

kasraac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان گرامی
کسی میدونه چطور باید زنگ تلفن را تنظیم کرد؟
تو قسمت صدا که باید گزینه ای برای تنظیم و انتخاب صدا داشته باشه چیزی نیست.
البته بصورت انفرادی برای هز نفر میشه ولی انتخاب کلی نداره.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

درضمن نرم افزار همراه بانک ملت انواع مختلف داره دوستان میدونن کدوم ورژن با این گوشی سازگاره؟
ممنون

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83
دوستان گرامی
کسی میدونه چطور باید زنگ تلفن را تنظیم کرد؟
تو قسمت صدا که باید گزینه ای برای تنظیم و انتخاب صدا داشته باشه چیزی نیست.
البته بصورت انفرادی برای هز نفر میشه ولی انتخاب کلی نداره.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

درضمن نرم افزار همراه بانک ملت انواع مختلف داره دوستان میدونن کدوم ورژن با این گوشی سازگاره؟
ممنون
روی آهنگ مورد نظرت برو و تنظیمات رو بزن بعد Use as ringtone
همراه بانک ورژن اندروید رو نصب کن

azimkhan

Registered User
لایک‌ها
84
بله مممنون
من یکیو که رزرو کردم پولشو واریز کردم
بازم ممنونم
این گوشی پنجم یا ششمی هست که میخرم

M.saleh.N

Registered User
لایک‌ها
114
اقا من يه دونه از اين گوشي براي يكي خريدم!
اعصابه منه خورد كرده!!
ميگه اين چه گوشي ايي خريدي!!
:blink::eek:
ميگم چرا؟
ميگه باطريش از بس ميمونه من يادم ميره دفعه آخر شارژرش رو كجا گذاشتم!! :wacko:
:p:D

باطريش حرف نداره واقعا

Ayha

Registered User
لایک‌ها
5
ساخت کجاست؟

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان تو رام اصلي گوشي ازطريق واي فاي به اينترنت وصل نميشه چه بايد كرد؟

ainaz127

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
بار جدید از گوشی هایر کی میارید؟

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83
Made In China

مطمئن شو که به کانکشن مودمت وصل هستی و اروری چیزی نداره بعد تنظیمات network رو چک کن
اصولا نیازی نیست- وایرلس رو که روشن کنی کانکشن ها رو میشناسه یکی رو انتخاب میکنی و پسوردش رو میزنی همین

سلام
بار جدید از گوشی هایر کی میارید؟
بهشون پیامک بزن سریع تر جواب میدن.البته 6 به بعد

Last edited:

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
دوست عزیز من چنین مشکلی باهاش نداشتم

اقا من يه دونه از اين گوشي براي يكي خريدم! اعصابه منه خورد كرده!! ميگه اين چه گوشي ايي خريدي!! :blink::eek: ميگم چرا؟ ميگه باطريش از بس ميمونه من يادم ميره دفعه آخر شارژرش رو كجا گذاشتم!! :wacko: :p:D باطريش حرف نداره واقعا
دمت گرم.حال کردم

kasraac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
روی آهنگ مورد نظرت برو و تنظیمات رو بزن بعد Use as ringtone
همراه بانک ورژن اندروید رو نصب کن
جناب هاتفی عریر
انواع مختلفی ار ورژنهای همراه بانک برای آندروید وجود داره که نمیشه هرکدوم را که خواستی نصب کنی.من 4 مورد را امتحان کردم بعضی نصب نمیشن بعضی پس از نصب اجرا نمیشن.باید ورژن خاصی باشه اگر شما دارید لطقا یا آپلود کنید یا آدرسش را بدید.
در مورد رینگ تون هم عرض کنم در بحش ستینگ هر سیستمی تنظیمات مربوط به صدا وچود داره ولی تو این گوشی نیست و نمیشه برای هر نفر بخش کنتاکت وارد منو بشی و رینگ تون براش انتخاب کنی.امکانش هست من برای 309 موردی که تو کنتاکت لیستم هست چنین کاری بکنم؟

https://dl.dropboxusercontent.com/u/55113449/Haier_W718/Haier_W718_4.0.3_Root_rek.V6.zip
من چند تا رام تست کردم .هرکدومشون یه مشکلی داشتن.چه موقع نصب و...
این بهترین رام بود .خیلی خوبه .روت شدست،ریکاوری مد داره و...
تاکید میکنم تا الان این بهترین رام هستش گه تست کردم.
فقط دراپ باکس چند روزه که به خاطر ترافیک بالا این اکانت را بسته.تست کنید تا جواب بگیرید.

Sent From Amjadnezam GT-P6800 By Tapatalk2

آقایان وخانومهای محترم:
چند تافایل باید دانلود کنید تا بتونید:اولا گوشی را روت کنید،دوما ومهمتر از همه بتونید از رام فابریک گوشی بکاپ بگیرید .سوما بتونید رام اصلی را دوباره فلش کنید هم از طریق کامپیوتر و هم از طریق کارت sd چهارم .رام های مختلف را نصب کنید.حتی میتوانید imei گوشی را عوض کنید.
از این لینک میتونید دریور ها و نرم افزار های مربوطه و رام فابریک را دانلود کنید:
Ge.tt
البته لینک مشمول عنایت آقایان قرار گرفته خودتون باید راه گرفتن فایل ها را پیدا کنید.
اولین چیز دانلود درایور ها است که شامل درایور های گوشی و درایورهای adb میباشد.
در گوشی ودر قسمت setting و سپس Developer Options تیک مربوط به usb debugging زده شده باشد.در قسمت Security هم تیک مربوط به unknown sources هم زده شده باشد.
درایورها را دانلود در یک فولدر در دسکتاپ قرار دهید .گوشی را وصل کنید ودر زمان خواستن درایور توسط سیستم ،لینک فولدر مربوطه را بدهید تا درایور ها نصب شوند.
نوبت به نرم افزار بسیار خوب MTK Droid Tools میرسد که دستپخت یکی از دولپر های خوب روسی است.
دانلود کنید آنزیپ کنید ودر یک فولدر در دسکتاپ قرار بدید.
این نرم افزار جحت اجرا به اینترنت احتیاج دارد.
توجه توجه توجه:حتما باید موقع استفاده از نرم افزار و روت کردن ( کارت میکرو اس دی ) در گوشی وجود داشته باشد،در غیر این صورت دچار مشکل میشوید.
گوشی روشن را با رعایت مسائل ذکر شده به پورت کامپیوتر وصل کنید.از داخل پوشه فایل MTK Droid را اجرا کنید.صبر کنید،اگر همه چیز درست باشد.نرم افزار اطلاعات جامعی از گوشی که شامل نوع سی پی یو و مقدار رم و رام و...میدهد.پایین سمت راست .کلید روت را بزنید،در گوشی صفحه ای ظاهر میشود که الان یادم نیست ولی فکر میکنم اجازه ری استور میخواهد.تایید کنید و اجازه بدهید.
تمام شد دستگاه شما روت است.
نرم افزار اجازه میخواهد از رام فعلی شما بکاپ بگیرد.حتما این کار را بکنید.وفایل های مربوطه را شدیدا حفظ و نگه داری کنید،تا در صورت ایجاد مشکل ،بتوانید رام اصلی را مجددا فلش کنید.
نرم افزار خیلی کارهای مفیدی انجام میدهد که از حوصله این مبحث خارج است.
پس از روت میتوانید کلید super user را بزنید تا نرم افزار super user توسط برنامه نصب شود ویا خودتان مستقیم نصب کنید.
از گوشی روت خود لذت ببرید.

Sent From Amjadnezam GT-P6800 By Tapatalk2

در ادامه مبحث بالا:
نرم افزار بعدی sp flash tools میباشد،که برای نصب رام استفاده میشود.همانند قبل دانلود کنید،آنزیپ کنید ودر یک فولدر در دسکتاپ قرار دهید.
نرم افزار را اجرا کنید.در جدول از بالا به پائین دومین آپشن به نام choose scatter را انتخواب کنید.اون رام که لینکشو گذاشتم یا هر رام دیگر که خودتون میخواهید را پس از دانلود ،آنزیپ کنید و در یک فولدر قرار بدید.وقتی آپشن choose scatter را زدید،آدرس فولدری که رام را در آن آنزیپ کردید بدهید و فایل scatter را انتخواب کنید.میبینید که تمام فایلها در نرم افزار لود میشوند.( به شرطی که رامتون درست و سالم باشه و تمام فایلها را داشته باشه ).
سپس در نرم افزار سه چهار تا کلید بزرگ هست که یکیشون به اسم دانلود است.اون کلید را بزنید،یه پنجره باز میشه و شما yes را انتخواب کنید.حالا برنامه منتظر وصل شدن گوشی به سیستمه.
توجه توجه توجه: این جای کار مهمه ،گوشی را خاموش کنید،باطری را دربیارید،گوشی بدون باطری باید باشه.حالا با یک دست ولوم پائین را بگیرید و نگه دارید،با یک دست کابل usb را به گوشی وصل کنید.بعد از یکی دو ثانیه یه نوار قرمز پائین برنامه ظاهر میشه،اون موقع ولوم پائین را که تا این لحظه گرفته بودید،ول کنید.
خواهید دید که رام مشغول نصب شدن است.در آخر هم نرم افزار اعلام میکنه که رام با موفقیت نصب شد.
از رام جدید لذت ببرید.
در آخر تمام مسئولیت کارهائی که میکنید به عهده خودتان است و استارتر و بنده هیچ مسئولیتی در این باره نداریم.
با سپاس

Sent From Amjadnezam GT-P6800 By Tapatalk2[/QUOT]
با سلام
من دوتا از رام های توی همین سایت را دانلود کردم ولی وقتی میخوام با همین نرم افزار فلش تولز نصب کنم مدام خطا میده یا مورد مربوط به آندروید را لود نمیکنه یا پس از لود وقتی روی دانلود میزنی هیچ اتفاقی نمیفته.تا نیم ساعت هم منتظر شدم که اون صفحه باز بشه و یس را انتخاب کنم ولی نمیشه.

Last edited:

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
با سلام
من دوتا از رام های توی همین سایت را دانلود کردم ولی وقتی میخوام با همین نرم افزار فلش تولز نصب کنم مدام خطا میده یا مورد مربوط به آندروید را لود نمیکنه یا پس از لود وقتی روی دانلود میزنی هیچ اتفاقی نمیفته.تا نیم ساعت هم منتظر شدم که اون صفحه باز بشه و یس را انتخاب کنم ولی نمیشه.
منم همین مشکلو داشتم
رم سیستمت 1هست؟
رم کم میاره!
تمام برنامه های رو ببند و ویندوزت خالی باشه بعد ببر رو فلش
دانلود رو میزنی
گزینه ی استوپ که ظاهر شد
کوشی رو با باتری در آورده و همزمان کلید ولوم پایین گرفته شده یو اس بی رو وصل کن
فلش صد در صد میشه بعد از 1دقیقه تقریبا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا