• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین عکسی که گرفتم - نسخه تصاویر دوربین (قوانین در پست اول)

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
خورشید دیرو غروب

09862229932216662872.jpg

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
عزیز این عکسی که گذاشتید ... اون آرمی که پایینشه مال چیه ؟ ؟؟؟

نوید جان داداش چون با گوشی بودم نتونستم تو پی تی اپ کنم عکس رو تو اپلود سنتر انجمن اندروید اپ کردم(image.and-share.ir) که اون ارم لوگویه فروم بچه خای اندرویده که هر عکسی اپ میکنی تو سنتر مثه تگ میذاره روش

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

foad112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
163

sp_taksetareh

Registered User
لایک‌ها
2,895
عالی شده داداش...
تو یکی رو داری که عکاسیش خوب باشه و ازت عکس خوب بگیره اما ما از همه عکس خوب میگیریم اما خودمون یه عکس خوب نداربم:(

اتفاقا بر عکس من هم مثل خودتم تو عکس از خودم موندم
این رو هم از داداشم گرفتم یکی مثل این دوربین رو 3 پایه
گفتم من میرم اونجا وا میستم مثل این عکس ازم بگیر کادر بندی و همه چیزو تنظیم کردم :D

number-one

Registered User
لایک‌ها
323
عالی شده داداش...
تو یکی رو داری که عکاسیش خوب باشه و ازت عکس خوب بگیره اما ما از همه عکس خوب میگیریم اما خودمون یه عکس خوب نداربم:(

دقیقا منم همین مشکل رو دارم ، برای همه عکس میگیرم
ولی یه جوانمرد تا حالا پیدا نشده بگه بیا از خودتم یه عکس بگیرم

کل سیستمم رو بگردی نهایتا 3 عکس از خودم (تنهایی) ندارم،اونایی هم که هست با پایه از خودم گرفتم :wacko:

خیلی جالب شده جواد جان

عجب جاهای دبشی واسه عکس گرفتن پیدا میکنی !

لی لی بیت

Registered User
لایک‌ها
1,237
از همه دوستان معذرت میخوام که اینجا درخواستمو اینجا مطرح میکنما

میشه یه تاپیک درست کرد
و از عکاسی هر چی بلد هستین رو بنویسد تا کسایی مثل من که علاقه دارن ولی تجربه ندارن از تجربه های شما استفاده کنن؟؟؟
ممنون میشم بخدا

Last edited:

foad112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
163
اتفاقا بر عکس من هم مثل خودتم تو عکس از خودم موندم
این رو هم از داداشم گرفتم یکی مثل این دوربین رو 3 پایه
گفتم من میرم اونجا وا میستم مثل این عکس ازم بگیر کادر بندی و همه چیزو تنظیم کردم :D

حالا خوبه تو همون داداش رو هم داری ما که اونم نداریم...:D

foad112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
163
دقیقا منم همین مشکل رو دارم ، برای همه عکس میگیرم
ولی یه جوانمرد تا حالا پیدا نشده بگه بیا از خودتم یه عکس بگیرم

کل سیستمم رو بگردی نهایتا 3 عکس از خودم (تنهایی) ندارم،اونایی هم که هست با پایه از خودم گرفتم :wacko:

مشکل بزرگیست...
انشاا... تا سال های اینده یزای حل این مشکل تلاش خواهیم کرد..:D

foad112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
163
از همه دوستان معذرت میخوام که اینجا درخواستمو اینجا مطرح میکنما

میشه یه تاپیک درست کرد
و از عکاسی هر چی بلد هستین رو بنویسد تا کسایی مثل من که علاقه دارن ولی تجربه ندارن از تجربه های شما استفاده کنن؟؟؟
ممنون میشم بخدا

با اجازه بچه های گل این تاپیک:
عکاسی چیزی نیست که با خوندن بشه یاد گرفت و یه شبه عکاس شد... برای یاد گرفتن عکاسی و گرفتن عکس های خوب هم باید تجربه کافی رو داشته باشید و هم سوژه های خوب پیدا کنید و این دو تا چیز فقط با تمرین بدست میان.. این کار مثل اینه که شما بخوای یه ترم رو بدون معلم پاس کنی و فقط از رو کتاب بخونی که احتمال اینکه موفق بشی خیلی خیلی کمه....
من به شما پیشنهاد میکنم یا کلاس عکاسی برید و یا هر وقت شرایطشو داشتید برید رشته عکاسی چون اموزشش کامل تر از همه جا هست...
اما اگه شما ایتقدر علاقه داری و میتونی که با خوندن یاد بگیری بهتره که کتاب های اموزشی رو بگیری چون از همه لحاظ کامله...

sp_taksetareh

Registered User
لایک‌ها
2,895
با اجازه بچه های گل این تاپیک:
عکاسی چیزی نیست که با خوندن بشه یاد گرفت و یه شبه عکاس شد... برای یاد گرفتن عکاسی و گرفتن عکس های خوب هم باید تجربه کافی رو داشته باشید و هم سوژه های خوب پیدا کنید و این دو تا چیز فقط با تمرین بدست میان.. این کار مثل اینه که شما بخوای یه ترم رو بدون معلم پاس کنی و فقط از رو کتاب بخونی که احتمال اینکه موفق بشی خیلی خیلی کمه....
من به شما پیشنهاد میکنم یا کلاس عکاسی برید و یا هر وقت شرایطشو داشتید برید رشته عکاسی چون اموزشش کامل تر از همه جا هست...
اما اگه شما ایتقدر علاقه داری و میتونی که با خوندن یاد بگیری بهتره که کتاب های اموزشی رو بگیری چون از همه لحاظ کامله...

اضافه میکنم که
شما با داشتن یه دوست خوب عکاس و عکس گرفتن با ایشون میتونین تکنیک های مختلف رو پیدا کنین
همیشه نگاه به دست یه عکاس کنین و سوژه هایی که عکس میگیره
سعی کنین دیدتون رو عوض کنین تا بتونین سوژه پیدا کنین

Done

Registered User
لایک‌ها
168
این اخریین عکسمه برمیگرده 7.8 ساعت پیش!دلم نیومد بعد این همه عکسس زیبا این عکسا نذارم!میذارم به سلامتی همه عزیزای عکاس با دیدای قشنگشون ایشالله که همیشه شاد باشید

i99395_2013060501.07.03.png

اوه چه رنگ قرمزی هم داره فکر کنم حرارتی باشه :lol: درصدش چنده؟ الان که همه چی گرون شده
ولی اون قلیون کنارش جالب نبودش؛ دود با آبکی قاطی نکن دود واقعا مزخرفه هرچند قلیون چیزه خاصی نیس مثه سیگار میمونه ولی مزخرفه :D

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
اوه چه رنگ قرمزی هم داره فکر کنم حرارتی باشه :lol: درصدش چنده؟ الان که همه چی گرون شده
ولی اون قلیون کنارش جالب نبودش؛ دود با آبکی قاطی نکن دود واقعا مزخرفه هرچند قلیون چیزه خاصی نیس مثه سیگار میمونه ولی مزخرفه :D

ابکی بدون دووود!؟:confused:
شکلاتی بود حاجی خیلی خوشمزه بود،جا همتون خای
ولی اصن ابکی بدون دود گیرایی نداره اصن:D

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
داوش همه مزش به دودشه...
دود نباشه که نمیگیره
403fx8l.gif

Done

Registered User
لایک‌ها
168
ابکی بدون دووود!؟:confused:
شکلاتی بود حاجی خیلی خوشمزه بود،جا همتون خای
ولی اصن ابکی بدون دود گیرایی نداره اصن:D

حتما جنسش مال نبوده :p
والا ما که بدون دود میزنیم البت لابد شما همش میزنی نمیگیرتت که قلیون باید بزنی، ولی قلیون دیگه جواب نمیده باید بری درجه بالاترش :D
تعدادتون رو کم کنید که بگیره :lol:

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
حتما جنسش مال نبوده :p
والا ما که بدون دود میزنیم البت لابد شما همش میزنی نمیگیرتت که قلیون باید بزنی، ولی قلیون دیگه جواب نمیده باید بری درجه بالاترش :D
تعدادتون رو کم کنید که بگیره :lol:

والا دوران تفولیت اب الکل خالی هم میخوردیم با گوجه:D:D تا دود نمیکشیدم نمیگرفت تا اینکه پیشرفت کردیم به شیشیه خوری رسیدیم:Dتعداد سه نفره یکی ازوون پیکا اضافست سه نفر بسه دیگه:D

بالا