عزیز این عکسی که گذاشتید ... اون آرمی که پایینشه مال چیه ؟ ؟؟؟
حاج احسان با این عکست خیلی حال کردمخورشید دیرو غروب
![]()
are
jaleb shude?
عالی شده داداش...
تو یکی رو داری که عکاسیش خوب باشه و ازت عکس خوب بگیره اما ما از همه عکس خوب میگیریم اما خودمون یه عکس خوب نداربم![]()
عالی شده داداش...
تو یکی رو داری که عکاسیش خوب باشه و ازت عکس خوب بگیره اما ما از همه عکس خوب میگیریم اما خودمون یه عکس خوب نداربم![]()
اتفاقا بر عکس من هم مثل خودتم تو عکس از خودم موندم
این رو هم از داداشم گرفتم یکی مثل این دوربین رو 3 پایه
گفتم من میرم اونجا وا میستم مثل این عکس ازم بگیر کادر بندی و همه چیزو تنظیم کردم![]()
دقیقا منم همین مشکل رو دارم ، برای همه عکس میگیرم
ولی یه جوانمرد تا حالا پیدا نشده بگه بیا از خودتم یه عکس بگیرم
کل سیستمم رو بگردی نهایتا 3 عکس از خودم (تنهایی) ندارم،اونایی هم که هست با پایه از خودم گرفتم :wacko:
از همه دوستان معذرت میخوام که اینجا درخواستمو اینجا مطرح میکنما
میشه یه تاپیک درست کرد
و از عکاسی هر چی بلد هستین رو بنویسد تا کسایی مثل من که علاقه دارن ولی تجربه ندارن از تجربه های شما استفاده کنن؟؟؟
ممنون میشم بخدا
با اجازه بچه های گل این تاپیک:
عکاسی چیزی نیست که با خوندن بشه یاد گرفت و یه شبه عکاس شد... برای یاد گرفتن عکاسی و گرفتن عکس های خوب هم باید تجربه کافی رو داشته باشید و هم سوژه های خوب پیدا کنید و این دو تا چیز فقط با تمرین بدست میان.. این کار مثل اینه که شما بخوای یه ترم رو بدون معلم پاس کنی و فقط از رو کتاب بخونی که احتمال اینکه موفق بشی خیلی خیلی کمه....
من به شما پیشنهاد میکنم یا کلاس عکاسی برید و یا هر وقت شرایطشو داشتید برید رشته عکاسی چون اموزشش کامل تر از همه جا هست...
اما اگه شما ایتقدر علاقه داری و میتونی که با خوندن یاد بگیری بهتره که کتاب های اموزشی رو بگیری چون از همه لحاظ کامله...
اوه چه رنگ قرمزی هم داره فکر کنم حرارتی باشه :lol: درصدش چنده؟ الان که همه چی گرون شدهاین اخریین عکسمه برمیگرده 7.8 ساعت پیش!دلم نیومد بعد این همه عکسس زیبا این عکسا نذارم!میذارم به سلامتی همه عزیزای عکاس با دیدای قشنگشون ایشالله که همیشه شاد باشید
![]()
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
اوه چه رنگ قرمزی هم داره فکر کنم حرارتی باشه :lol: درصدش چنده؟ الان که همه چی گرون شده
ولی اون قلیون کنارش جالب نبودش؛ دود با آبکی قاطی نکن دود واقعا مزخرفه هرچند قلیون چیزه خاصی نیس مثه سیگار میمونه ولی مزخرفه![]()
داوش همه مزش به دودشه...اوه چه رنگ قرمزی هم داره فکر کنم حرارتی باشه :lol: درصدش چنده؟ الان که همه چی گرون شده
ولی اون قلیون کنارش جالب نبودش؛ دود با آبکی قاطی نکن دود واقعا مزخرفه هرچند قلیون چیزه خاصی نیس مثه سیگار میمونه ولی مزخرفه![]()
حتما جنسش مال نبودهابکی بدون دووود!؟
شکلاتی بود حاجی خیلی خوشمزه بود،جا همتون خای
ولی اصن ابکی بدون دود گیرایی نداره اصن
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
حتما جنسش مال نبوده
والا ما که بدون دود میزنیم البت لابد شما همش میزنی نمیگیرتت که قلیون باید بزنی، ولی قلیون دیگه جواب نمیده باید بری درجه بالاترش
تعدادتون رو کم کنید که بگیره :lol: