• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رمانتیک ترین جای تهران کجاست ؟

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
تهران اومدید کاراتونو کردید شده پایتخت بی فروغ حالا میگی تهرانم شد جا روتو برم بچه
توی تهران کلا تهرانی اصیل دیدی سلام منم برسون همش همشهریاتن
گم نشی توی تبریز حالا انقدر بزرگه که میگی
تبریز من رفتم توش ! بیشتر درازه :lol: ولی تهران لامصب هم از درازا هم از پهنا بی انتهاست یعنی این تهران الاوکیلی کل ایرانو ماییده:lol:

tiamor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
:lol: کلی خندیدیم -- داداش یه عکس از اتاقت خوو بزار دیگه دلمون آب رفت
عقرب داری منم عقربمو بیارم عقرب بازی---مارم داریم :دی

ایا میدانستید ها دوباره شروع شد:lol:

زدی تو اون راهها !! بیا شما مارت رو هم بیار با هم بازی کنیم !! یدونه غار پیدا کنیم بندازیم توش مارارو !! :D
عکس چیه داداش اینجا معبده شاعولینه بابا عکس نمیشه گرفت

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
اقا تاپیک خوبیه منحرفش نکنید بیان ببندنش!به نظر من جای دنج خیلی کم پیدا میشه تو ایران اخه نمیشه اوونجوری که باید راحت بود معمولا جای دنج رو تو جاده و با یه اهنگ انتخاب میکنم مثلا جاده های 4 باغ کرج انقد درخت داره که اسمون دیده نمیشه تو گرگ و میش هوا با یه موزیک خیلی اروم رانندگی کنیو باش حرف بزنی
یا تو خونه بشینی یه فیلم ببینی و راجع به خیلی چیزا حرف بزنی
من معمولا واسه غدا خوردن رستوران رو انتخاب میکنم و واسه دنج رفتن کارایی که گفتم رو ترجیح میدم تا توی کافه البته کافه های دنج برا زمانی که دلت گرفته با یه خورده مستی حال میده بری یه نیم ساعت بشینی چندتا کام حبس کنی

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
اقا تاپیک خوبیه منحرفش نکنید بیان ببندنش!به نظر من جای دنج خیلی کم پیدا میشه تو ایران اخه نمیشه اوونجوری که باید راحت بود معمولا جای دنج رو تو جاده و با یه اهنگ انتخاب میکنم مثلا جاده های 4 باغ کرج انقد درخت داره که اسمون دیده نمیشه تو گرگ و میش هوا با یه موزیک خیلی اروم رانندگی کنیو باش حرف بزنی
یا تو خونه بشینی یه فیلم ببینی و راجع به خیلی چیزا حرف بزنی
من معمولا واسه غدا خوردن رستوران رو انتخاب میکنم و واسه دنج رفتن کارایی که گفتم رو ترجیح میدم تا توی کافه البته کافه های دنج برا زمانی که دلت گرفته با یه خورده مستی حال میده بری یه نیم ساعت بشینی چندتا کام حبس کنی

نکنه منظورت اون جاده پشت دهکده یه 4 راهیه یه سمتش میره باغ پرنده یه سمتش صنایع بهروز و یکی هم عرب آباد هست که روش رو کلا درخت گرفته؟:D

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
نکنه منظورت اون جاده پشت دهکده یه 4 راهیه یه سمتش میره باغ پرنده یه سمتش صنایع بهروز و یکی هم عرب آباد هست که روش رو کلا درخت گرفته؟:D

تو بچه کجا مهرشهری :D؟

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
رومانتیک در چه حد ؟ اگه رومانتیکت خیلی زیاده یه ماشین استیشن شیشه دودی گیر بیار (از این جادارا) سوار شین برین یکی از این مناطقی که بچه ها گفتن.

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
گفتم که منم بچه مهرشهرم!
مهرشهر هم جای دنج کم نداره کافه کوچیک و باحال کم نداره

:lol:از فاز4 و حسین آباد و آخ تپه و بلوار ارم و جهارباندی و شهرداری و کیانمهر و......همش مهرشهره:lol:
کافه و... بیشتر داخل خود 4باندی و...هست -بقیش دیگه قوه خونس بخصوص سمتای حسین آباد و...:lol:

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385

آدام باید خودش عاقال باشه آدامی که عاقال نباشه آدام نیس
رجا نیوز بگه -عقل تو یه همچین چرتیو قبول میکنه - حالا به نظرت اونا ناراضی باشن ملت ما چه وضعی دارن
مردم ایران هم 40 سال پیش تو نعمت زندگی میکردن اینقدر که شهردار سئول میاد میگه آرزوم اینه که زنده باشم ببینم یه روز بتونیم به چای کشور ایران برسیم یا........ولی خوشی زد زیر دل ملت و تاریخ ثابت کرد انسان لیاقت خوشبخت بودن رو نداره
البته من اسپانیا رو بیشتر دوست دارم یا پرتغال رو کلا از جای بدون آفتاب خوشم نمیاد

داداش جدی گرفتی پست مارو
از اون جهت بخون :))

Sent from my HTC One X+ using tapatalk 2

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
:lol:از فاز4 و حسین آباد و آخ تپه و بلوار ارم و جهارباندی و شهرداری و کیانمهر و......همش مهرشهره:lol:
کافه و... بیشتر داخل خود 4باندی و...هست -بقیش دیگه قوه خونس بخصوص سمتای حسین آباد و...:lol:

منظورم صهرداری بود:D

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590

mohammad33511

Registered User
لایک‌ها
7
تهرانو رمانتیک !!!!؟؟ تهرانم شد جا!!! برید شهرستانا ببینید چه خبره. مث تبریز بزرگ.. میانه شهر عشّاق... محشرن

دوست عزیزی که میگی تهران هم شد جا؟ توی تهران جاهایی هست که شما توی خوابت هم ندیدی.میانه شهر عشاق...؟؟؟ :blink::lol:

kamalm

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان بزارید شما رو با یه طبیعت گرد حرفه ای آشنا کنم و در ادامه هم نظر ایشون رو در مورد کویر بخونید(شخصی که سال ها در جنگل ها زندگی کرده و میدونه جنگل یعنی چی)
بيوگرافي دكتر بسكي

غلامعلي بسكي در سال ۱۳۱۰ ه.ش. در روستاي بسك ششتمد سبز‌وار به دنيا آمد و پس از به پايان رساندن تحصيلات در دبيرستان اسرار حاج ملا هادي سبزواري، در رشته طب از دانشگاه علوم پزشكي ته ران ادامه تحصيل داد و در سال ۱۳۴۵ با درجه تخصص جراحي زنان از دانشگاه تهران فارغ‌التحصيل و بيمارستان دكتر بسكي در شهرستان گنبد كاووس را در سال ۱۳۴۵ بنا نهاد. از سال ۱۳۴۹ گوشه‌گيري در جنگل گلستان را با سكونت دور از جوامع شهري شروع نمود و هر روز ۶۰ كيلومتر به بيمارستان مي‌آمد. طي سال‌ها اقامت طولاني به مدت ۳۶ سال، كوهپيمايي‌هاي زياد در لابلاي جنگل‌ها و دره‌هاي پر درخت و پر از چشمه‌سارها، خلق و خوي طبيعت‌دوستي را دريافت و چندين بيماري مزمن ايشان از قبيل آب‌مرواريد چشم و ديسك كمر و حساسيت‌هاي پوستي معالجه گرديد. رژيم غذايي ايشان كاملاً گياهي است و آب چشمه مي‌نوشد هر روز دوش آب سرد مي‌گيرد. دكتر بسكي با هدف خدمت به محيط زيست و طبيعت، زمين‌ها و ساختمان‌هاي قابل توجهي را وقف فعاليت‌هاي محيط زيستي نموده‌ است.
وی
تمام اموال خود را به شرح ذيل وقف نموده است:

- در مشهد ٥ ساختمان و ١٠٠٠ متر وسعت در خيابان آزادي

- در جنگل گلستان ٥/١ هكتار باغ پر درخت و كتابخانه و ساختمانها براي عبور زائران حضرت رضا

- مزرعه وقفي ٢٣ هكتار با گلخانه آن (٥/١ هكتار) و ٢٠ هكتار كشت زيتون و دامداري شيري ١٥٠ رأسي و توتستان كرم ابريشم و انگور كاري ١ كيلومتر طول

- بيمارستان و زايشگاه دكتر بسكي

- مدر سه تيز هوشان استان گلستان و خانه رياضي استان گلستان و سراي گاندي(تيز هوشان فقير در روستاها)

- ٦ آپارتمان در دريا كنار مازندران

- سه طبقه آپارتمان در تهران

- اتومبيل پژوي ٤٠٥ وقف محيط زيست و درختكاري گرديد.

و اما نظر ایشون در مورد کویر :

drbeskiii_0_71708.jpg

همسر دکتر بسکی در این گزارش گفت که این پزشک مشهور سالها به خام‎گیاهخواری مشغول است.
پزشک مشهور ایرانی که بنابر این گزارش باید وی را در جنگل‎های پر از درخت و سرسبز استان گلستان ملاقات کرد در این گزارش از آلوده شدن محیط زیست به شدت گلایه کرد.
drbeskii2_0_71708.jpg

وی که بالغ بر هشتاد سال سن دارد، با ارائه آمارهایی از تولید سموم مختلف توسط کارخانجات متعدد در آمریکا و سطح جهان به دو سفر خود با فاصله شش سال به کانادا اشاره کرد و گفت : آنقدر محیط زیست آلوده شده که در سفر دوم به آبشا نیاگارا از بوی نامطبوع آلودگی مجبور به بازگشت شدم!
دکتر بسکی در انتهای این گزارش علیرغم دریافت دعوتنامه‎های مختلف برای اقامت در کشورهای دیگر از جمله آمریکا گفت : یک میلی‎متر از کویر وطنم را هم به کل آمریکا حتی به ارزش یک دلار اگر به من واگذار کنند نمی‎فروشم و در ایران می‎مانم.

Last edited:

kamalm

Registered User
لایک‌ها
14
میشه مثال بزنید کجای تهران رو نمیشه تو خواب هم دید؟! :cool:

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
توی تی وی دیدمش این دکتر رو

بالا