• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

amirjigar

Registered User
لایک‌ها
1
اونوقت چه جوریه مثلا ؟ تو پادگان میری بخش منابع انسانی میگی دانشگاه قبول شدم ؟ چجوری میفهمه راستی میگی یا دروغ ؟

دوست عزیز برای ما تو کلاس آیین نامه قبولی ضمن خدمت رو مراحلشو اینجوری توضیح دادن
مذاجعه به دانشگاهی که قبول شدید, دانشگاه یه نامه میده برای **** وظیفه, **** وظیفه اعلام ترخیصی صادر میکنه میبری برا یگان خدمتی, یگان خدمتی یه نامه میده برای حوزه **** وظیفه, **** وظیفه هم معافیت تحصیلی صادر میکنه
بعدش میبری دانشگاه و دیگه درستو میخونی

قاعدتا توی آموزشی هم منوالش همین حالت باید باشه

Saeb-K

Registered User
لایک‌ها
56
اونوقت چه جوریه مثلا ؟ تو پادگان میری بخش منابع انسانی میگی دانشگاه قبول شدم ؟ چجوری میفهمه راستی میگی یا دروغ ؟
همینجوری که نمیری پیش معاونت نیرو اول از همه مدرکی که قبول شدی میبری برا اونا بعد اونا نگاه میکنن و استعلام میگیرن بعد از استعلام از دانشگاه برگه بهت میدن که بری تسویه داخلی کنی با پادگان و مراحل بعدی.در هر مرحله از خدمت سربازی ترخیص نمیکنن.زمانی که ما بودیم بخش نامه اومده بود برای دانشگا ها که افرادی که سه تا چهار ماه مونده ترخیص بشن رو قبول نکنید.در مورد قبول شدن هم از کاردانی بگیر تا برو به بالا در هر مرحله از خدمت میتونی ترخیص بشی.البته با توجه به قوانین جدید

Saeb-K

Registered User
لایک‌ها
56
خوب من لیسانس دارم .میدونم اول برج های زوج هست .میتونم الان ارسال کنموبعد بگم برام بزنید 1/8 اعزام؟
ارسال شده از GT-N7000 با استفاده از تپاتالک 2
کلا برای کاردانی هم همینه البته کلا برای افرادی که به اموزش عالی راه پیدا کردن اول ماهای زوج هست و افراد دیپلم 18 ماهای فرد و همینجور افراد زیر دیپلم 19 هر ماه فکر کنم(توی دفترچه میزنه) من خودم زمان زیدی از سربازیم گذشته نمیدونم و اون زمان ما که کاردانی داشتیم رو جزو افسر حساب میکردن(قائده افسری لیسانس به بالا هست)

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52
خوب من لیسانس دارم .میدونم اول برج های زوج هست .میتونم الان ارسال کنموبعد بگم برام بزنید 1/8 اعزام؟

نه عزیز،تو اولین فرصت اعزامت می کنن،مثلا الان بفرستی،احتمالا 1/4 اعزامی اگه نشه دیگه 1/6 صد درصده!

soltann

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز خواهشا تجربیاتت را از ما دریغ نکن مو به مو بنویس - موفق باشی
سلام
اول از همه اين حرف كليشه اي رو بزنم كه واقعا راسته كه هرجور بگيري همونجور ميگذره.....
پس آسون بگيريد تا آسون بگذره.
سعي كنيد با مسئول مستقيمتون رفيق باشيد.سعي نكنيد بپيچونيدش كه اگه بفهمه تا اخر خدمتت ميپيچونتت.
سعي كنيد تمام توانمندياتونو نشون نديد كه تا اخرش اذيت ميشيو و بايد كلا وقف خدمت بشيد.
اينو بدونيد كساني كه خيلي خودشون رو بچه زرنگ ميدونن تو خدمت خيلي اذيت ميشن،كساني هم كه خيلي پخمه باشن همينطور پس حد وسط رو بگيريد و سعي كنيد نه خيلي گم باشيد و نه خيلي جلو چشم.
باز كمكي بود در خدمتم.
يا علي

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
برادر من داره تو گنبد (ارتش) خدمت می کنه
الان میخواد انتقالی بگیره برای دوآب، میخواستم ببینم کسی از بچه ها رفته دوآب، یا از شرایط انتقالی به اونجا خبر داره؟
ممنون

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان من میخوام طوری دفترچه پست کنم که بتونم دنبال معاف از رزم برم و 1/6 هم اعزام بشم.بنظرتون از حدودا چه تاریخی شروع کنم که مناسب باشه،چون همونطور که مستحضرید معاف از رزم گرفتن هم یه زمانی میبره

ممنونم اگه راهنماییم کنید

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان من میخوام طوری دفترچه پست کنم که بتونم دنبال معاف از رزم برم و 1/6 هم اعزام بشم.بنظرتون از حدودا چه تاریخی شروع کنم که مناسب باشه،چون همونطور که مستحضرید معاف از رزم گرفتن هم یه زمانی میبره

ممنونم اگه راهنماییم کنید

همین الان هم دیره، اگه فردا هم دفترچه رو بفرستید به اعزام 1/6 نمیرسید، چون معاف از رزم هم نیاز به رفتن به بیمارستان و کمیسیون پزشکی داره که اینا چند ماه زمان میبره.

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
داداش من یکسال وقت دارم.شرایط امریه رو دارم دنبال امریه شرکت نفتم.
شما که از آموزش و پرورش گرفتی شرایطش چی بود؟
چه رشته هایی میخواستن؟
میگن میندازنت جایی که دوردست و بدون امکانات هست و حتما باید 24ماه خدمت کنی.
کی ثبت نامش هست؟

تشکیل پرونده برای امریه اموزش و پرورش بهمن و اسفند بود .
بعد از تحقیقات و بررسی اولیه فروردین و اردیبهشت برای مصاحبه باید بری .
اعزام من اول اردیبهشت بود ولی بعد از مصاحبه گفتن اعزامت میفته برای اول تیر .

اینکه چه رشته هایی نیاز دارن همون سالی که میخان جذب کنن اعلام میکنن .
رشته منو نمیخاستن ولی بازم ثبت نام کردن و به احتمال زیاد باید یرم مقطع ابتدایی .

فکر نمیکنم جاهای دوردست بندازن البته احتمالش هست ولی خودشون ازت میپرسن که چه درسهایی میتونی تدریس کنی و برای چه مقطعی .
دو نفر رو میشناسم که مثل من امریه اموزش و پرورش گرفتن البته پارسال هر دوتاشونو انداختن مدرسه ابتدایی تو شهر خودشون .
حتی اگه جاهای دور هم بندازنت به نظر من از **** که خیلی بهتره .

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
تاریخ ثبت درخواست اعزام : 16/3
تاریخ اعزام : 19/4
درخواست تمدید : موافقت نشد .
مدرک تحصیلی : پیش دانشگاهی

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان
ثبت نام امریه شرکت نفت منحصرا اینترنتی هست یا دستی هم انجام میشه؟
یکی از دوستان گفتن احتمال داره دستی هم بشه.

hamed14365

Registered User
لایک‌ها
242
دوستان
ثبت نام امریه شرکت نفت منحصرا اینترنتی هست یا دستی هم انجام میشه؟
یکی از دوستان گفتن احتمال داره دستی هم بشه.

امریه هارو کلا دیگه دارن بر میدارن الان اگه کسی بتونه امریه بگیره خیلی دست برده امریه بلکل داره میشه واس نور چشمیا.
خدمت بابا بهترین دورانه من که دلم تنگ شده واس اون دوران

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
امریه هارو کلا دیگه دارن بر میدارن الان اگه کسی بتونه امریه بگیره خیلی دست برده امریه بلکل داره میشه واس نور چشمیا.
خدمت بابا بهترین دورانه من که دلم تنگ شده واس اون دوران

منم واس دوران دانشگاهم دلم تنگ شده اما وقتی دانشجو بودم ،دلم میخواست یه روز زودتر تموم کنم.
اگه بشه ثبت نام دستی انجام بشه منم میشم نور چشمی!:D

اگه امروز فردا نتونم کاری کنم میرم دنبال ****
فقط موندم چیکار کنم برم دنبال معاف از رزم یا نه شرایطشو هم دارم فقط زمان بره میترسم با زمان پذیرش **** جور درنیاد

a1a1

Registered User
لایک‌ها
146
واسه اعتیاد معافت میدن؟

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان اموزشی الان چند ماه هست ؟ ( با احتساب مرخصی یا بدون اون ) ؟
مرخصی میان دوره ای و پایان دوره اموزشی چند روز هست ؟
اموزشی برای دیپلم ها یا دانشگاهی ها فرق میکنه ؟

من الان موندم بعد اینکه کنکور رو دادم چه جوری انتخاب رشته کنم ؟ باید تلفنی از تو پادگان زنگ بزنم خانواده واسم انتخاب رشته کنند . تف به این مملکت .

ahmadreza1368

Registered User
لایک‌ها
54
ve3a2uzu.jpg

دوستان ما هم معلوم شد کجاییم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

بالا