درصورت قبولی در مقطع کارشناسی وبالاتر.
اونوقت چه جوریه مثلا ؟ تو پادگان میری بخش منابع انسانی میگی دانشگاه قبول شدم ؟ چجوری میفهمه راستی میگی یا دروغ ؟
درصورت قبولی در مقطع کارشناسی وبالاتر.
اونوقت چه جوریه مثلا ؟ تو پادگان میری بخش منابع انسانی میگی دانشگاه قبول شدم ؟ چجوری میفهمه راستی میگی یا دروغ ؟
همینجوری که نمیری پیش معاونت نیرو اول از همه مدرکی که قبول شدی میبری برا اونا بعد اونا نگاه میکنن و استعلام میگیرن بعد از استعلام از دانشگاه برگه بهت میدن که بری تسویه داخلی کنی با پادگان و مراحل بعدی.در هر مرحله از خدمت سربازی ترخیص نمیکنن.زمانی که ما بودیم بخش نامه اومده بود برای دانشگا ها که افرادی که سه تا چهار ماه مونده ترخیص بشن رو قبول نکنید.در مورد قبول شدن هم از کاردانی بگیر تا برو به بالا در هر مرحله از خدمت میتونی ترخیص بشی.البته با توجه به قوانین جدیداونوقت چه جوریه مثلا ؟ تو پادگان میری بخش منابع انسانی میگی دانشگاه قبول شدم ؟ چجوری میفهمه راستی میگی یا دروغ ؟
کلا برای کاردانی هم همینه البته کلا برای افرادی که به اموزش عالی راه پیدا کردن اول ماهای زوج هست و افراد دیپلم 18 ماهای فرد و همینجور افراد زیر دیپلم 19 هر ماه فکر کنم(توی دفترچه میزنه) من خودم زمان زیدی از سربازیم گذشته نمیدونم و اون زمان ما که کاردانی داشتیم رو جزو افسر حساب میکردن(قائده افسری لیسانس به بالا هست)خوب من لیسانس دارم .میدونم اول برج های زوج هست .میتونم الان ارسال کنموبعد بگم برام بزنید 1/8 اعزام؟
ارسال شده از GT-N7000 با استفاده از تپاتالک 2
خوب من لیسانس دارم .میدونم اول برج های زوج هست .میتونم الان ارسال کنموبعد بگم برام بزنید 1/8 اعزام؟
نه عزیز،تو اولین فرصت اعزامت می کنن،مثلا الان بفرستی،احتمالا 1/4 اعزامی اگه نشه دیگه 1/6 صد درصده!
سلامدوست عزیز خواهشا تجربیاتت را از ما دریغ نکن مو به مو بنویس - موفق باشی
دوستان من میخوام طوری دفترچه پست کنم که بتونم دنبال معاف از رزم برم و 1/6 هم اعزام بشم.بنظرتون از حدودا چه تاریخی شروع کنم که مناسب باشه،چون همونطور که مستحضرید معاف از رزم گرفتن هم یه زمانی میبره
ممنونم اگه راهنماییم کنید
داداش من یکسال وقت دارم.شرایط امریه رو دارم دنبال امریه شرکت نفتم.
شما که از آموزش و پرورش گرفتی شرایطش چی بود؟
چه رشته هایی میخواستن؟
میگن میندازنت جایی که دوردست و بدون امکانات هست و حتما باید 24ماه خدمت کنی.
کی ثبت نامش هست؟
دوستان
ثبت نام امریه شرکت نفت منحصرا اینترنتی هست یا دستی هم انجام میشه؟
یکی از دوستان گفتن احتمال داره دستی هم بشه.
امریه هارو کلا دیگه دارن بر میدارن الان اگه کسی بتونه امریه بگیره خیلی دست برده امریه بلکل داره میشه واس نور چشمیا.
خدمت بابا بهترین دورانه من که دلم تنگ شده واس اون دوران
واسه اعتیاد معافت میدن؟
واسه اعتیاد معافت میدن؟