• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

mohammad59mm

Registered User
لایک‌ها
215
نظرتون درباره تلویزیون ال ای دی سه بعدی 47 اینچ LE-47K3D100 چیه؟ ایکس ویژنه.

صوتی، تصویری و دوربین :: تلویزیون :: تلویزیون ال ای دی :: تلویزیون ال ای دی سه بعدی 47 اینچ LE-47K3D100 + هدیه - چاره: فروشگاه اینترنتی

ورودی کامپیوتر هم گویا داره . قیمتش توی سایت چاره 3 میلیون زده. بودجم هم تا یک ماه دیگه احتمالآ این قدر میشه.
یه سؤال دیگه هم دارم. خرید از سایت چاره رو توصیه می کنید یا نه؟ قیمتاش عادیه یا گرونه؟
در ضمن شهرمون تا گناوه حدود 3 ساعت فاصله داره ولی تا حالا نرفتم. خرید از گناوه رو بیشتر توصیه می کنید یا تهران؟

Last edited:

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
نظرتون درباره تلویزیون ال ای دی سه بعدی 47 اینچ LE-47K3D100 چیه؟ ایکس ویژنه.

صوتی، تصویری و دوربین :: تلویزیون :: تلویزیون ال ای دی :: تلویزیون ال ای دی سه بعدی 47 اینچ LE-47K3D100 + هدیه - چاره: فروشگاه اینترنتی

ورودی کامپیوتر هم گویا داره . قیمتش توی سایت چاره 3 میلیون زده. بودجم هم تا یک ماه دیگه احتمالآ این قدر میشه.
یه سؤال دیگه هم دارم. خرید از سایت چاره رو توصیه می کنید یا نه؟ قیمتاش عادیه یا گرونه؟
در ضمن شهرمون تا گناوه حدود 3 ساعت فاصله داره ولی تا حالا نرفتم. خرید از گناوه رو بیشتر توصیه می کنید یا تهران؟
با سلام
بنظر من 3تومن برای ایکس ویژن زیاده
البته اگر اینچ بالا بخوای چراه ای نیست
در ضمن خرید همه برندها از بنادر امکان پذیر نیست اونجاها بیشتر سونی و سامسونگ پیدا میشه و بدون گارانتی
با 3200 تو دیجی کالا میتونی سامسونگ 46 هم بگیری روی 3بعدی هم زیاد مانور نکن بدرد نمیخوره

PofakNamaki

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان تا سقف 3.5 ملیون یه tv LED معرفی کنید 3d نباشه

بودچت خوبه که . میتونی با 3.5 سه بعدی خوب بخری . سونی یا شارپ . البته با این بودجه سایز کوچکتر سونی میتونی بخری .سونی چون یکم گرونتره و بیشتر پول برندشو میگیره . به نظر من le8300x sharp گزینه خوبیه . با این بودجه میتونی 46 اینچشم بخری .

alijuve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تلویزیون پلاسمای پاناسونیک مدل 50vt50e دارم پشت دستگاه یه قسمت به نام( ci (common interface داره میخواستم بدونم این جای چیه ؟

itfanz

Registered User
لایک‌ها
33
با سلام
بنظر من 3تومن برای ایکس ویژن زیاده
البته اگر اینچ بالا بخوای چراه ای نیست
در ضمن خرید همه برندها از بنادر امکان پذیر نیست اونجاها بیشتر سونی و سامسونگ پیدا میشه و بدون گارانتی
با 3200 تو دیجی کالا میتونی سامسونگ 46 هم بگیری روی 3بعدی هم زیاد مانور نکن بدرد نمیخوره
47 اینچ سه بعدی زیر 3 تومن نمیشه که دیگه !
من کیفیت تصویر سه بعدی این مدلو دیدم . واقعا" خوب بود . تکنولوژی این تلویزیون پسیو هست . این تکنولوژی یه سری مزایا داره . با دیدن فیلم 3d سردرد و سرگیجه نمیگیری و از تماشای فیلمت لذت می بری . قیمت عینکهاش مناسبه و به تعدادی که میخوای میتونی خریداری کنی .
زاویه دید این تلویزیونو من از نزدیک دیدم . هرچقدرم از کنار تلویزیون نگاه کنی سایه نمیندازه و زاویه دید خوبی داره . قابلیت ضبط برنامه های تلویزیونی داره . مجهز به ماشین زمانه . به نظر من کیفیت تصویرش خوبه .

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
47 اینچ سه بعدی زیر 3 تومن نمیشه که دیگه !
من کیفیت تصویر سه بعدی این مدلو دیدم . واقعا" خوب بود . تکنولوژی این تلویزیون پسیو هست . این تکنولوژی یه سری مزایا داره . با دیدن فیلم 3d سردرد و سرگیجه نمیگیری و از تماشای فیلمت لذت می بری . قیمت عینکهاش مناسبه و به تعدادی که میخوای میتونی خریداری کنی .
زاویه دید این تلویزیونو من از نزدیک دیدم . هرچقدرم از کنار تلویزیون نگاه کنی سایه نمیندازه و زاویه دید خوبی داره . قابلیت ضبط برنامه های تلویزیونی داره . مجهز به ماشین زمانه . به نظر من کیفیت تصویرش خوبه .

حرفتون کاملا درسته
من این مدل رو رد نکردم فقط بنظر من برندش قابل اطمینان نیست وقتی میشه با حدود500 بالاتر سامسونگ گرفت بنظرم میتونه انتخاب بهتری باشه

itfanz

Registered User
لایک‌ها
33
حرفتون کاملا درسته
من این مدل رو رد نکردم فقط بنظر من برندش قابل اطمینان نیست وقتی میشه با حدود500 بالاتر سامسونگ گرفت بنظرم میتونه انتخاب بهتری باشه
به نظر من کیفیت تصویر ایکس ویژن و ال جی و سامسونگ واقعا" در یه حده فقط موضوع اینه که سامسونگ به دلیل تبلیغات زیادی که داره بیشتر شناخته شده و داره پول همین تبلیغات رو روی جنساش میکشه . اگه دوستداری برای یه امکانات یکسان ولی تبلیغات بیشتر هزینه پرداخت کنی برو سراغ سامسونگ ! به نظرم حتی ال جی و ایکس ویژن به دلیل داشتن خدمات و پشتیبانی بهتر انتخابهای مناسبترین چون تا حالا ندیدم کسی دل خوشی از سام سرویس داشته باشه !

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
به نظر من کیفیت تصویر ایکس ویژن و ال جی و سامسونگ واقعا" در یه حده فقط موضوع اینه که سامسونگ به دلیل تبلیغات زیادی که داره بیشتر شناخته شده و داره پول همین تبلیغات رو روی جنساش میکشه . اگه دوستداری برای یه امکانات یکسان ولی تبلیغات بیشتر هزینه پرداخت کنی برو سراغ سامسونگ ! به نظرم حتی ال جی و ایکس ویژن به دلیل داشتن خدمات و پشتیبانی بهتر انتخابهای مناسبترین چون تا حالا ندیدم کسی دل خوشی از سام سرویس داشته باشه !

کیفیت صرفا به تصویر نیست چون همه ما میدونیم تولید کنندگان پنل در دنیا محدود هستن و انگشت شمار و صرفا کیفیت پنل و قطعات مین برد و آپشنهایی که روی مدلهای مختلف قرار میگیرند تعیین کننده قیمت و کیفیت ساخت میتونن باشن در این بین برندهای شناخته شده برای حفظ بازارشون خصوصا در مدلهای پیشرفته تر از قطعات بهتر استفاده میکنن که قیمت بالاتری رو هم دارن
مطمئن باشید قیمت پایین میتونه متاثر از کیفیتهای پنل پایین و قطعات استفاده شده در برد هست که در سالهای اول خودشو نشون نمیده و بر اثر استفاده خیلی زود مستهلک میشه من شخصا تجربه این مشکل رو با برند یوتکس دیدم که تازه چینی هم نیست
من بشدت اینو قبول دارم بقول انگلیسی ها هنوز اونقدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم

itfanz

Registered User
لایک‌ها
33
ضمن اینکه با کلیت حرفت موافقم ولی یه چیزی رو به صحبتات اضافه میکنم و اون اینکه گارانتی یه محصول تا حدودی اعتبار اون محصولو نشون میده . درسته که ایکس ویژن خیلی شناخته شده نیست ولی همینکه شرکت معتبری مثل مادیران اونو گارانتی کرده نشون میده که کیفیت محصول با توجه به قیمتش قابل قبوله .

vaheava

Registered User
لایک‌ها
151
با سلام خدمت دوستان
من یه سیستم صوتی سامسونگ دارم که خراب شده ولی بانداشو وصل کردم به یه آمپ دیگه که خیلی هم خوبه
فقط اینکه یه ساب خیلی خوب هم داره که مستقیم به برق وصل نمیشه و به وسیله یه فیش 5 سوزنی وصل میشه به پشت ظبط سامسونگه.ولی خوب
سیمهای بلندگوش جدان.حالا میخوام ببینم میشه یه جوردیگه برق ساب رو تامیین کرد که ازش استفاده کنم. مشخصاتشم 4 اهم روش زده (دکمه POWER داره و VOLUME) واقعا حیفه خیلی ساب خوبیه
attachment-405571d1373474782-max-dc20700.jpg

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
سلام میشه بگین تی وی های مارک x vision خوبن یا نه؟ ساخت کدوم کشوره؟ کسی داره از این مارک؟ چقدر عمر میکنه و خرابی داره یا نه!؟

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
ست کنوود 7J یا سونی 810 و 925 و 950 خریدارم . حتی اگه بدون بلندگو باشه

abadgaran

Registered User
لایک‌ها
16
سلام میشه بگین تی وی های مارک x vision خوبن یا نه؟ ساخت کدوم کشوره؟ کسی داره از این مارک؟ چقدر عمر میکنه و خرابی داره یا نه!؟

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
به نظر م کیفیت تصویر ال جی و سامسونگ ایکس ویژن واقعا" در یه حده . فقط سامسونگ از بس تبلیغات خفن داشته بیشتر شناخته شده هست و داره پول همین تبلیغاتشم روی تلویزیوناش میگیره . ایکس ویژن تبلیغاتش کمتر بوده واسه همینم قیمتش مناسبتره. از طرفی گارانتی معتبری داره و نشون میده از نظر کیفیت جایی برای نگرانی نداره . رک و پوست کنده بگم الان همه تلویزیونا مونتاژ ایرانه واسه همین به جز مدلای خفن پنل ژاپنی بقیه همه توی یه رده هستن . من چند مورد kd20 برای آشناها گرفتم راضی بودن .م البته الان یه مدل جدیدتر داره ایکس ویژن . اگه قصد خرید داشتی مدل kd40 رو از نزدیک یه نگاه بنداز و همینو بگیر. فکر کنم الان 42 اینچش حدودای 2 تومن باشه .

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
دوستان بهترین مدیا پلیری که میشه پیدا کرد چه مارکی هست؟

am_ete

Registered User
لایک‌ها
82
سلام
قیمت تلویزیون ال ای دی یا ال سی دی سونی و سامسونگ سایز 55 اینچ چند هست؟ ( کاملترین سری ازاین دو برند منظورم هست )

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
دوستان سوالم شاید مسخره به نظر برسه ولی خواستم بدونم کسی اطلاع داره که اسپیکر creative inspire m4500 داخل جعبش سی دی داره یا نه؟

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
دوستان سوالم شاید مسخره به نظر برسه ولی خواستم بدونم کسی اطلاع داره که اسپیکر creative inspire m4500 داخل جعبش سی دی داره یا نه؟

با سلام
نه دوست عزیز اصولا نیاز به درایور خاصی نداره و توسط درایور و نرم افزار کارت صدا شناسایی و تنظیم میشه

بالا