آقا من توی پستهام در اینجا همیشه سعی میکنم صادقانه بنویسم ، تعارفات و رودربایستی های معمول بیرون از اینترنت هم در اینجا وجود نداره. کاندیدای انتخابات هم نیستم که بخوام عوامفریبی کنم. راحت حرفم رو میزنم
همه در وهله اول به فکر نفع خودشون و اطرافیانشون هستن. هرکی غیر از این بگه دروغ میگه

.تلاش من برای حفظ سرمایه های جوانان ایرانی تا جاییه که سرمایه خودم به خطر نیفته. اما وقتی پای پول وسط میاد ، راستگویی و شفاف بودن مهمترین ملاکه. ما از اوایل سال 90 یه وضعیتی پیش اومد که مجبوریم یه سری اجناسمون رو قاچاقی وارد کشور کنیم، خب ما با چند تا کارگو و قاچاقچی معتبر

صحبت کردیم و همشون کمابیش تضمین میدادن. این وسط با یه بنده خدایی هم صحبت کردیم که معتاد که بود هیچی ، آه هم در بساط نداشت. این گفت هیچ تضمینی وجود نداره ، مامور بیفته دنبال من ، تمام جنساتون رو آتیش میزنم خودم فرار میکنم:lol:. نشون به اون نشون که ما هنوز داریم بدون مشکل با این آقا کار میکنیم ، اون معتبرا تا حالا چند بار کل اجناس مردم رو نابود کردن ، خسارتی هم ندادن . با این آقا حتی اگر به مشکل هم بخوریم ، انتخاب خودمون بوده و با چشم باز و با اطلاع از جزئیات این ضرر رو دادیم. فدای سرم !:blush:
در مورد استفاده از حساب و غیره هم ، مشابه همین مسئله است. قبلا گفتم من خودم هم برای دوستانم این کار رو انجام میدم،کار عجیب و شق القمری نیست.حتی در همین پی تی به چند نفر پیشنهاد دادم، چون یا باهاشون دوست شدم ، یا به نوع کارشون علاقمند شدم.در همه موارد هم نگفتم که من خیلی کارم درسته و هیچ مشکلی پیش نمیاد ، گفتم اگر از این طرف مشکلی پیش آمد ، خسارتش به عهده من ، از جیبم میدم. سایز جیبم رو هم میدونم

. دار و ندارم رو قمار نمیکنم ، معامله بالای 3 درصد سرمایه آزادم نمیکنم.
من نگفتم استارتر کلاهبرداره . گفتم ؟

. گفتم آقا شرایط اینجوریه. کاری که میخوای بکنی ، در ایران و خارج از ایران ،غیرقانونیه . مثل همون قاچاق ! بیا روشن و شفاف با جزئیات توضیح بده که به چه شکلی میخوای اینکار رو انجام بدی ، مشتریها هم با جمع بندی مزایا و ریسکها یا مشتریت میشن یا نمیشن ! جوابهای ایشون هر چیزی بود غیر از توضیح کارش !

. متاسفانه بخاطر ایزوله شدن ایران از مبادلات بین المللی و **** مالیاتی متفاوت ایران، خیلی از بچه های اینجا اطلاعات کافی ندارن و به صرف اینکه یه شرکت در امارات ثبت شده و یه حساب وجود داره و چند نفر تایید کردن ، فکر میکنن با یه بانک بین المللی طرفن که مو لای درز حسابهاش نمیره. اینجوری نیست.. لیبرتی ریزرو رو به عنوان نمونه خارجی دیدید ! نمونه داخلی هم همین 2 تا آقایی که تاپیک شکایتشون توی بازارچه موجوده. - اون آقایی که کارت از مالزی صادر میکرد و اون آقایی که حواله میزد- این 2 تا هیچکدام کلاهبردار نبودن.فقط کار رو ساده گرفته بودن و ضربه خوردن. اون آقایی که به قول خودش هر روز تو تاپیک پیپال مینوشت 100 هزار دلار موجود است و دیگه رقم کوچکش 15 هزار تا بود ، پای ضرر که رسید همشون روی هم 10 هزار دلار نداشتن که پول شاکی رو بدن و کارشون به کلانتری و آبروریزی نرسه ، آخرش پدربزرگ طرف پول شاکی رو داده بود

اون یکی متشاکی هم چند صد تا کارت صادر کرده بود که موجودی بیشترشون زیر 100 دلار بود. اما برای همون شاکیها 3 ماه معطل شدن تا از بانک پول رو بگیره و به صورت چکی که معلوم نیست کجا باید نقد بشه ،بهشون بده
خلاصه از اول مشخص کنید که شرایط چیه ، در صورت بروز اختلاف بین طرفین مرجع رسیدگی کیه ، در صورت بروز اتفاقات غیر مترقبه ، خسارات به عهده کیه ، نحوه تسویه حساب چجوریه و ....بعد از اینکه همه چیز شفاف بیان شد ...
شما برنامه نویسی و با حساب و کتاب خودت فوقش 200 دلار هزینه وقت تلف شده رو ضرر میکنی ، خب با ایشون کار میکنی. یه نفر فروشنده جنس فیزیکی 2 هزار دلاریه که 1800 دلار خریده ، حساب و کتاب میکنه و میبینه که تحمل ریسکش رو نداره و منصرف میشه
همینجوری چشم بسته بیاین با من کار کنید ، خودم همه چیو میدونم و خودم شرایط تعیین میکنم و تضمین میگیرم و من خیلی حالیمه و پولم از پارو بالا میره

، این شیوه کار بارفروشهای بازار تره باره، نه شرکتهای مالی و اعتباری