• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

......::::::::سوپر مارکت ::::::::::........نیازمند راهنمایی شما هستیم!!!

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
سود سوپر مارکت الان توی ایران بستگی به کرم بغال محترم داره
سودش بالای 50% نباشه زیر50% نیست.چون نظارت وجود نداره. شما از یک سوم در نظر بگیر تا سه برابر
مثلا من از سوپری سر کوچه روغن یک لیتری لادن میگیرم 5/500 همون روغن توی بازار(100 قدم اون طرف تر از مغازه) داره میده 4/500 خوب این یعنی 25% سود اضافه قیمت + 25% سود اصلی=50%
این مثال برای بقیه کالا ها هم هست.حالا دیگه حق فنی فروشنده رو هم حساب نکردیم(حق فنی یعنی مبالغ زیر 1000 تومن که در جمع بندی کلی به حساب نمیارن). در ضمن خیلی از کالا ها سود 300% مثلا همین فرآورده های گوشتی.کوکتل رو از سوپری سر کوچه میگیرم کیلویی 16/500 همون رو از مغازه فرآورده های گوشتی میگیرم 5/500 جالب اینجاست همیشه هم از بغالی میگیرم چون حوصله 200-300 متر اون طرف تر رو ندارم
باز هم مثال بخوام بزنم باید بشینم تا ظهر بنویسم.
با این اوصاف اونهایی که میگن این کار سود نداره یا سودش کمه (6-7 %) :blink:.یحتمل خودشون این کاره هستن و نمیخوان با تبلیغ در مورد کارشون. دست زیاد بشه.فکر میکنم این تاپیک 2 صفحه دیگه جلو بره کاری میکنن بری یخچالت رو هم پس بدی. نمونش همین داداش محترم ما کم کمش روزی 300 به بالا سود خالص کارش هست. وقتی میپرسی چه خبر اوضاع کارت چطوره؟ جوری حرف میزنه که دلت میخواد دست بکنی توی جیبت و نصف پولت رو بهش بدی.
یکی هم مثل من 10 سال پیش رفتم توی یک کاری که اون موقع در بدترین حالت ماهی 1/500/000 در آمدش بود(به پول الان 28 میلیون تومان) و خیلی خیلی کم توی جامعه جا افتاده بود . من هم هر جا میپرسیدن کار و بارت چطوره با آب و تاب حقیقت رو میگفتم. نتیجش کم کم این شد که الان اینقدر دست توی این کار زیاد شده که بازار کار ما کاملا ر...ده شده رفته پی کارش.
والا یه چیزی بگم ناراحت نشی
اون بقالی که داره روغن رو میده 5.500 گرون فروشه و باید چوب تو استینش کردو تو شهر چرخوند
دوست عزیز با گرون فروشی و کسب مال حرام نمی شه روزگار گذروند
سوپری باید تمام اجناس به قیمت روی محصول فروخته بشه زیاد فروختن الکی حرامه حرام !!! مگر اینکه قیمت فروش روی اون محصول واقعا زیاد شده
مثال روغن زدی
روغن در یه بازه زمانی گرون شد بالافاصله تمام روغن های توی انبار عمده فروشا هم گرون شد در حالی که قیمت بلی روشون بود بعد دوباره ارزون شد
الان روغن ها ی810 گرمی همه مارک ها 4100 تومن میاد 4480 فروشه که می شه 4500
در نظر داشته باش سود اصلی 25 درصدی که گفتی به هیچ عنوان وجود نداره
دوست عزیز سود 6 7 درصد برای لبیاته شیر یک لیتری پاک 90 تومن سودشه دوغ 1 لیتری نایلونی پاک 100 تومن سوده شیر های پاکتی کوچیک هم 810 میاد 900 فروشه
فرآورده های گوشتی هم باید به قیمت روش بخری دیگه گرون داره بهت می ندازه و شما صدات در نمیاد دلیل بر سود در صنف سوپری نیست فقط 25 تک تومنی گرون فروشی کنی و به شاکی به تعزیرات بره 70 هزار تومن جریمه شه !! یکی از دوستام رو جریمه کردن !
شما اگه یه زمانی تو این کار بودی که سود خوب بوده دلیل بر این نیست که الانم اینطوری باشه
آب اکسیژنه اکساب 475 میاد 550 فروشه
شما مثال اجناس سود 50 درصدی بیار تا تک تکشون رو برات ثابت کنم

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
دوستان جواب ندادن؟

آره مشکلی نداره فقط هر کسی که تو مغازه وایمسته و کمک می کنه باید کارت بهداشت داشته باشه !!
مامور به خودم گیر داد در حالی که کمک پدرم بودم !!!

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
میخوای من همین امروز دوربین مخفی به خودم ببندم برم روغن 4500 رو 5500 بگیرم یا تاید 1050 رو 1500 یا شامپو 1600 رو 2500 یا یا یا بعد فیلمشو آپ کنم ببینی؟ بروکی
بنده خدا خوب اون گرون فروشیه همون مغازه اس دلیل بر این که جا های دیگه هم همین طوری باشه نیست
این دوستمون که نمی خواد گرون فروشی کنه که می خواد؟؟
اون سود قانونی نیست
شما از همون مغازه فاکترو بگیر بروتعزیرات اگه پدر اون مغازه رو در نیاوردن

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
دوستان واسه نمایندگی محصول خاصی میتونید پیشنهاد بدید که بگیریم ؟
دوستم نمایندگی چی توز رو داره . خیلی راضیه

mr_scroch

Registered User
لایک‌ها
26
قفسه چی و چجوری بگیریم که هم ارزون در بیاد هم محکم باشه؟
صنایع فلزی میلان فلز امین - گالری محصولات
من این مدل رو گرفتم
اگه دست به اچار باشین نصبش راحت هست من که راحت نصبش کردم
کارخونش با جای من 20 دقیقه فاصلشه
منم از کازخونش رفتم خریدم عکسشم گذاشتم کدش هم 105 هست قیمتش 7 متر در 250 ارتفاع با 40 تا طبقه شد 600 تومن بعلاوه یک عدد استند 5 طبقه

mr_scroch

Registered User
لایک‌ها
26
بنده خدا خوب اون گرون فروشیه همون مغازه اس دلیل بر این که جا های دیگه هم همین طوری باشه نیست
این دوستمون که نمی خواد گرون فروشی کنه که می خواد؟؟
اون سود قانونی نیست
شما از همون مغازه فاکترو بگیر بروتعزیرات اگه پدر اون مغازه رو در نیاوردن
والا منم میخوام به قیمت و به عرفش بفروشم

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
آره مشکلی نداره فقط هر کسی که تو مغازه وایمسته و کمک می کنه باید کارت بهداشت داشته باشه !!
مامور به خودم گیر داد در حالی که کمک پدرم بودم !!!

چه مدارکی برای گرفتن کارت بهداشت نیازه؟

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
والا منم میخوام به قیمت و به عرفش بفروشم[/QUOTE
بله دیگه اگه به قیمت رو جنس بفروشی سود حدود 18 درصدی داره
واگر گرون فروش بشی (بعد یه مدت همه مشتری هات می پرن) بله تا سود 50 مد نظر بعضی ها هم می شه دست یافت ولی این پولا خوردن نداره

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
یه راه برا یکم کردن پول برق اگر محل برای خودتونه می تونید یه کنتور برای برق راه پله و مشاعات بگیرید و یه سری یخچال ها رو بهش وصل کنید
با برق تجاری یه یخچال 1.5 متری و یه فریزر بستی برجی 100 تومن پوله برقه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
یه راه برا یکم کردن پول برق اگر محل برای خودتونه می تونید یه کنتور برای برق راه پله و مشاعات بگیرید و یه سری یخچال ها رو بهش وصل کنید
با برق تجاری یه یخچال 1.5 متری و یه فریزر بستی برجی 100 تومن پوله برقه

خیلی گرونه فقط 100 ت پول برق وای وای

mr_scroch

Registered User
لایک‌ها
26
سلام به همه

دوستان ما یک جایی در خ خاوران جنب یک کارواش و یک تعویض روغنی داریم که حدودا 180 متر فضا هست که یک مغازه 20 متری بعلاوه یه 160 متری فضای داخلی که چهار دیواری هست داره.حالا من قصد دارم اونجارو یه سوپرمارکتی که از شیر مرغ تا جون ادم ایزاد هست بریزم توش که شامل همه چی بشه از مواد غذایی تا ابزار و قطعات اولیه ماشین و همه چی خلاصه بعدها هم در کنارش یه قضاخوری در بیارم حالا میخواستم دوستان هم نظر بدن ببینیم چه کاری و چجوری انجام بدیمش بهتره خلاصه راهنماییتون رو از ما دریغ نکنید

از همه دوستانی که میان و بدون هیچ چشم داشتی تجربیاتشون رو در اختیار ما میزارن خیلی خیلی ممنونم و امیدوارم در همه زمینه ها موفق باشن.
ببین خودشون یه کاری میکننن ما گرون بدیم هاااااا
اگه کار بچرخه چه عیبی داره میدیم دیگه دو برابرش هم میدیم کا بچرخه فقط

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
ببین خودشون یه کاری میکننن ما گرون بدیم هاااااا
اگه کار بچرخه چه عیبی داره میدیم دیگه دو برابرش هم میدیم کا بچرخه فقط

همیشه در اوردن نون حلال سرلوحه کارت باشه رونق کارت پند برابر می شه
بله می شه با 2برابر فروختن به سود بالایی در در هر صنفی ولی عاقبت نداره

mr_scroch

Registered User
لایک‌ها
26
همیشه در اوردن نون حلال سرلوحه کارت باشه رونق کارت پند برابر می شه
بله می شه با 2برابر فروختن به سود بالایی در در هر صنفی ولی عاقبت نداره
بله عزیز
نون حرام=دردسربیشتر

Last edited:

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
سلام
جناب شما سوپر مارکتتونو راه انداختید ؟

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
تجربه ی من
خیلی کوتاه
با شریک دچاره مشکل شدن و کار به شکایت و چک کشی . سرمایه از من بود کار از اون .
و با ضرر کار رو به پایان رسوندم .

نتیجه اخلاقی : شریکت رو بپا

بالا