- نوشتهها
- 276
- لایکها
- 10
سلام عزیز ان شاالله تا دو یا سه روز دیگه.
داداش شریک یا همکار نمیخوای؟
سلام عزیز ان شاالله تا دو یا سه روز دیگه.
داداشم هستن عزیز همینجوریش زیادیمداداش شریک یا همکار نمیخوای؟
بله من خودم با اینکه داداشم هستن هواشون رو دارم کنترلشون میکنمتجربه ی من
خیلی کوتاه
با شریک دچاره مشکل شدن و کار به شکایت و چک کشی . سرمایه از من بود کار از اون .
و با ضرر کار رو به پایان رسوندم .
نتیجه اخلاقی : شریکت رو بپا
تا 6 ماه اجازه دارم بدون جواز کار کنم بعد از اون میرم دنبال جوازشمجوز گرفتین یا بعدا میگیرن؟
داداشم هستن عزیز همینجوریش زیادیم
بله من خودم با اینکه داداشم هستن هواشون رو دارم کنترلشون میکنم
تا 6 ماه اجازه دارم بدون جواز کار کنم بعد از اون میرم دنبال جوازش
شما 6 ماه مهلت داری ببینی کارت میچرخه میخوای ادامه بدی یا نه.اینجوریهحکایت این 6 ماه بدون مجوز میشه کارکرد چجوریه؟
شما 6 ماه مهلت داری ببینی کارت میچرخه میخوای ادامه بدی یا نه.اینجوریه
خوبه پس یه جورایی مهلت تسته
هایپر مارکت شوما راه اندازی شد؟![]()
شما 6 ماه مهلت داری ببینی کارت میچرخه میخوای ادامه بدی یا نه.اینجوریهحکایت این 6 ماه بدون مجوز میشه کارکرد چجوریه؟
تازه امروز بنایی تموم شد
تا دو سه روز اینده جنس هامو بخرم
سه شنبه میخواییم ربان رو قیچی کنیم به امید خدا![]()
ممنون عزیزخدا رو شکر
انشالا موفق بشین و کار و کاسبیتون حسابی رونق بگیره
فردا مغازه رو باز میکنم به امید خدا
امروز نزدیک 5 میلیون جنس خریدم فقط نیازهای ضروری رو گرفتم فعلا
سلام دوست عزیز ماهانه چقدر سود خالصتون هستسلام. می بینم که صنف ما هم تاپیک داره توو انجمن : )
دادش راه انداختی به سلامتی ادامه بدی عزیز. منم یه 5-6 سالیه مینی سوپر اداره می کنم.
حالا که جنس خریدی، یه سوزن برا فاکتورهات یه جایی از سوپرت درست کن و تمام فاکتورات رو اونجا بزن که گم نشه. این ساده ترین راهه. جدیدا فاکتور گاهی لازم می شه، سر اینکه بعضی شرکتا جنس رو از قیمت روش هم گرونتر می دن.
تا می تونی از شرکتهای مادر پخش بگیر، به جای کل فروشی ها. شرکتای بزرگ توو خریدای بزرگ هم اشنانتیون می دن هم تخفیف محدود.همینا هم گاهی سود کم بعضی اجناس رو جبران می کنه.
به غیر مشتریهات، با بازاریاب هات هم خوش برخورد باش رفیق. اونا هم کارشون سخته، ضمن اینکه این باعث می شه گاهی کمک هایی بهت بکنن و خبرایی بهت بدن که به دردت می خوره.
سلام دوست عزیز ماهانه چقدر سود خالصتون هست
من شدیدا میخوام برم سمت این کار لطفا راهنماییم کنین
شما نسیه هم میدین؟چکار باید کرد که جنس رو نسیه نفروخت؟والا سود بستگی به چندتا عامل داره: اول جای سوپریتون که مناسب باشه، وفاداری مشتری ها، و نوع برخورد فروشنده.
ماهانه همون 15 تا 20 درصد حدود سود می شه. من یه مینی سوپر ساده دارم توو یه شهر کوچک. درامد انچنانی ندارم،اما راضی ام به درامدم.
کار خوبیه. مسائل خودش رو داره مثل ساعات کاری زیاد و سود های ریزه میزه. اما خوبی های خودش رو هم داره. خودت رئیس خودتی، با ادمای مختلف اشنا می شی که بعضی هاشون خیلی ماه در می ان از کار، مثل من اگه سوپر محله باشین، اکثر مشترها بعد چند وقت اشنا می شن و مشتری ثابتت می شن.
کلا اگه با این کار سازگار بشین و جای مغازه هم خوب باشه، راضی کنندست.
شما نسیه هم میدین؟چکار باید کرد که جنس رو نسیه نفروخت؟
در حال حاضر خیلی خیلی محدود نسیه میدم.
راه خاصی نداره. با مشتری باید صادق بود و محکم. قبلا نسیه می دادم. اما جریانات این یکی دو ساله مملکت کار ما روهم سخت کرده بود اساسی. دیگه کل فروش هم به ما نسیه نمی داد. منم رک و راست به مشترری هام گفتم این موضوع و اینکه دیگه نسیه به صرف نیست و نمی تونم مغازه رو با اون شرایط سرپا نگه دارم.
یه عده ای نارحت شدن و کم شدن از مشتری هام، اما اکثرا درک کردند موضوع رو.
شما که هنوز راه ننداختین کار رو، ساده تر روش. کافیه از همون اول عادت ندین مشتری ها رو به نسیه.
اخه شنیدم چیپسی که سوپرمارکت رو از پا درمیاره همین نسیه هست
شما میانگین چقدر سود خالص دارین تو ماه؟مغازه بره خودتونه؟