• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

......::::::::سوپر مارکت ::::::::::........نیازمند راهنمایی شما هستیم!!!

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75
داداش چندتا سوال کلی که بدرد بقیه هم میخوره :
- چند متر مغازه و چقدر جنس دارین :
- روزی چقدر فروش دارین :
- هزینه های جانبی چقدره :

و اینکه از کدوم شهرین؟

سلام
ما قم هستیم
مغازه حدود 15 متر هست .جنس هم حدود 10-15 تومن. با 2 تا یخچال ایستاده و یکی یخچال بستنی
روزی حدود 600-700 فروش داریم که سودش حدود 80-90 میشه.سود کم به خاطر اینه که روزی حدود 200 تومن شارژ فروش داریم که سودش ناچیزه
هزینه جانبی هم بیشترش برق هست.و بعضی مواقع خرابی یخچال
یه حساب سرانگشتی کردم دیدم که هزینه های جانبی از همین سود شارژ درمیاد

ghazaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
832
سلام خدمت دوستان
من حدود یه سال یه سوپر مارکت بزرگ داشتم 5تا یخچال2تا فریزر و........خلاصه همه چی اورده بودم یه شریک داشتم با یه کارگر اما بعد از چند ماه متوجه شدم پول برق و........دیگه ای که میاد بیشتر لز سود مغازست به همن دلیل به شما تو صیه میکنم اگه دنبال کسب درامد هستید شریک نگیرید که به صرفه نیس.....ما هم که مغازه رو فروختیم و رفتیم دنبال ی کار دیگه......امید وارم راهنماییتون کرده باشم

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
سلام همه بچه ها واستارتر اقا من داداشم صبح تا ظهر کارمیکنه وبرابدترظهرش بادامادمون میخواد سوپری بزنه کلا رو هم دوتاشون60تومن دارن دامادمونم نزدیک نمایشگاه بین المللی اصفهان زمین 80متری داره وزمینو دوسال پیش تجاریش کرده منم تا40تومن میتونم سرمایه گذاریشون بشم. چکار کنم چه محصولاتی کسی میتونه لیستی از محصولات ونرخاش بده راستی کل تاپیکو زیرو کردم ولی کسی نگفته چه جنسهایی سودبالای 20درصددارن اخه ادعا کردن بعضی ها تو تاپیک سودش 35درصدی بعضی ازاجناس داره. از استارتر تقاضادارم کمک جامعی کند باتشکر از همه صرفا یک نفر خواهشا جواب نده........الهی توشرایط بده اقتصادی کاروکاسبی همه بچرخه..........

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوست خوبم شما وقتی روزی 5 میلیون فروش داشته باشی که به تنهایی نمیتونی جوابگوی مشتری باشی !!
اینطور فروشگاه ها چند کارمند داره و سیستم دوربین و صندوق و.. که دیگه بودن خود مدیریت هم خیلی حیاتی نیس !

بله 3 تا فروشنده داره ولی از دوربین مدار بسته و صندوق خبری نیست همون ساده عمل میکنن

skellig

Registered User
لایک‌ها
93
سلام همه بچه ها واستارتر اقا من داداشم صبح تا ظهر کارمیکنه وبرابدترظهرش بادامادمون میخواد سوپری بزنه کلا رو هم دوتاشون60تومن دارن دامادمونم نزدیک نمایشگاه بین المللی اصفهان زمین 80متری داره وزمینو دوسال پیش تجاریش کرده منم تا40تومن میتونم سرمایه گذاریشون بشم. چکار کنم چه محصولاتی کسی میتونه لیستی از محصولات ونرخاش بده راستی کل تاپیکو زیرو کردم ولی کسی نگفته چه جنسهایی سودبالای 20درصددارن اخه ادعا کردن بعضی ها تو تاپیک سودش 35درصدی بعضی ازاجناس داره. از استارتر تقاضادارم کمک جامعی کند باتشکر از همه صرفا یک نفر خواهشا جواب نده........الهی توشرایط بده اقتصادی کاروکاسبی همه بچرخه..........

سلام گرامی. والا لیست محصولات که بسته به جای سوپر فرق می کنه.یه سری چیزایی به صورت عمومی باید توو هر سوپر مارکتی باشه، ولی هرجایی یه چیزایی بیشتر فروش داره. شما اول ببین این زمینی که دارین مکانش برا سوپر خوبه و اینکه خرج بالا اوردن ساختمان و امتیاز اب و برقش چقد می شه. بعد می شه مشخص کرد که چه مقدار از بودجه تون باقی می مونه برا اجناس و یخچال و بقیه چیزای سوپر.

در مورد سود35 درصدی هم والا ما که 6-7 ساله مغازه داریم، این سود برامون خیلی غریبه!!. واقیعتش به نظر من سود 35 درصد مگر جز موارد خیلی خاص، تنها راه بدست آوردنش گرون فروشیه!!!!

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
سلام
من هم تو یه سوپری با داداشم شریکم
سودش میانگین حدود 17 درصده
محل ما هم جای شلوغیه و شکر خدا مشتریای خوبی هم داریم

عامل اصلی سرپا موندن مغازه و وفاداری مشتریها نسیه ندادن هست
اگه به مشتری نسیه بدی چند تا بدی داره
یک اینکه اگه حسابش زیاد بشه بعدا زورش میاد حسابش را بده وروش نمیشه بیاد مغازه شما و یواش یواش میره مغازه دیگه و خود به خود میپره
مشتری بد عادت میشه و در صورتی که پول هم داشته باشه باز پول نمیزراه تو جیبش و میاد نسیه میخره چون خیالش راحته.
تجربه ثابت کرده وقتی کسی بخواد نسیه بخره چون اون لحظه پول نمیخواد بده معمولا بیشتر خرید میکنه و حسابش را سنگین تر میکنه.ولی اگه بخواد پول بده به اندازه پولش خرید میکنه

این مغازه ای که ما داریم جاش مال خودمونه و اجاره ای نیست و حدود 9 سال هست که مغازه زدیم.چون نقل مکان نداریم شکر خدا فروشمون خوبه و ماهی 1.5 الی 2 تومن میمونه
خرج دررفته نفری حدودا 800 میمونه

سلام سوپری تون کجاست؟

mr_scroch

Registered User
لایک‌ها
26
سلام مججدد خدمت دوستان

از تمام دوستان بابت راهنمایی ها و تجربیاتی که در اختیار همه گذاشتن واقعا ممنونم

تو این سه روز بالاتری دخلی که داشتیم 300 تومن بوده.من خودم قیمت هارو 200 الی 500 تومن بالای قیمتی که روی جنس ها خورده میدم
در ضمن محل ما لبه جادست ابجوش و یخ و اب معدنی و نوشیدنی ها فوقالعاده فروشش بالاست اونجا بعلاوه سیگار
من فکر میکنم هر 100 تومن 30 تومنش برام سود باشه
فقط از دوستان یه سوال داشتم لبنیاتی که خراب میشه رو مرجوعی قبول میکنن؟؟؟
و اینکه یک یخچال ایتاده با یک فریزر ماهی چقدر برق میندازه ؟؟؟؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
سلام مججدد خدمت دوستان

تو این سه روز بالاتری دخلی که داشتیم 300 تومن بوده.من خودم قیمت هارو 200 الی 500 تومن بالای قیمتی که روی جنس ها خورده میدم
در ضمن محل ما لبه جادست ابجوش و یخ و اب معدنی و نوشیدنی ها فوقالعاده فروشش بالاست اونجا بعلاوه سیگار

نه دیگه تاریخ گذشته رو فقط موقع خرید مرجوع میکنن نه بعد از خرید
بره پول برق هم فک کنم کم مصرف کنین حدود 50 بیاد
ولی دخل 300 تومن خیلی خوبه بره 3 روز از شروع

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
سلام مججدد خدمت دوستان

سلام شرمنده مگر تعزیرات ایراد نمیگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخه بچه ها هم گفتن مثلا روغن 4100 راکه باید4500بفروشه 5000تومن میفروشه ایراد نمیگیره بعد باعث دررفتن مشتری نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟///

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
سلام شرمنده مگر تعزیرات ایراد نمیگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخه بچه ها هم گفتن مثلا روغن 4100 راکه باید4500بفروشه 5000تومن میفروشه ایراد نمیگیره بعد باعث دررفتن مشتری نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟///

ایشون مغازشون کنار جادس تو شهر نیستن که زیاد بهشون گیر بدن

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
سلام گرامی. والا لیست محصولات که بسته به جای سوپر فرق می کنه.یه سری چیزایی به صورت عمومی باید توو هر سوپر مارکتی باشه، ولی هرجایی یه چیزایی بیشتر فروش داره. شما اول ببین این زمینی که دارین مکانش برا سوپر خوبه و اینکه خرج بالا اوردن ساختمان و امتیاز اب و برقش چقد می شه. بعد می شه مشخص کرد که چه مقدار از بودجه تون باقی می مونه برا اجناس و یخچال و بقیه چیزای سوپر.

در مورد سود35 درصدی هم والا ما که 6-7 ساله مغازه داریم، این سود برامون خیلی غریبه!!. واقیعتش به نظر من سود 35 درصد مگر جز موارد خیلی خاص، تنها راه بدست آوردنش گرون فروشیه!!!!

سلام دوست عزیز زمین و تجاریش کرده با اب وبرق و.......تجاریش کرده پولو پرداخت کرده بعد زمین در ابعاد 7در20مترمیباشد.فقط داداشم یک حدود 130تا150متره میخوایم بزرگترین مرکز خرید مواد غذایی توشرق اصفهان باشه.مکانشم مشتاق دوم بین نمایشگاه بین المللی و پل غذیر میباشد. انجا هم نمایشگاه هست هم دوتا پارک لب رودخانه زاینده روده وهم خونه وساخت ساز زیاده جاش خوبه.......حالا میخوام بدونم چقدر پول ساختش میشه یه معمارامد گفت 70 میگیرم بعد من حساب کتاب کردم 40تا40تومن میمونه خوبه براجنس یانه باتوجه به ابعاد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

Last edited:

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
بله 3 تا فروشنده داره ولی از دوربین مدار بسته و صندوق خبری نیست همون ساده عمل میکنن

سوپری محل ما همه روزی 10تومن جنس میفروشه فقط بدیش اینه که مثلا امارشو گرفتم زود سیگار نان سالادالویه و سیگارو اب معدنی ونوشیدنی زودتموم میکنه وعکس العملش برا خرید خیلی ضعیفه گاهی موقع اصلا دوروز نون نمیاره.
ولی مشتریاش همش دکتر مهندسو وکیلو.و...هستن.......

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
سلام
من هم تو یه سوپری با داداشم شریکم
سودش میانگین حدود 17 درصده
محل ما هم جای شلوغیه و شکر خدا مشتریای خوبی هم داریم

عامل اصلی سرپا موندن مغازه و وفاداری مشتریها نسیه ندادن هست
اگه به مشتری نسیه بدی چند تا بدی داره
یک اینکه اگه حسابش زیاد بشه بعدا زورش میاد حسابش را بده وروش نمیشه بیاد مغازه شما و یواش یواش میره مغازه دیگه و خود به خود میپره
مشتری بد عادت میشه و در صورتی که پول هم داشته باشه باز پول نمیزراه تو جیبش و میاد نسیه میخره چون خیالش راحته.
تجربه ثابت کرده وقتی کسی بخواد نسیه بخره چون اون لحظه پول نمیخواد بده معمولا بیشتر خرید میکنه و حسابش را سنگین تر میکنه.ولی اگه بخواد پول بده به اندازه پولش خرید میکنه

این مغازه ای که ما داریم جاش مال خودمونه و اجاره ای نیست و حدود 9 سال هست که مغازه زدیم.چون نقل مکان نداریم شکر خدا فروشمون خوبه و ماهی 1.5 الی 2 تومن میمونه
خرج دررفته نفری حدودا 800 میمونه

سلام برام تعجبه که بااطمینان میگین 17درصدیشه بگین روند خریدوفروشتون رو

skellig

Registered User
لایک‌ها
93
سلام دوست عزیز زمین و تجاریش کرده با اب وبرق و.......تجاریش کرده پولو پرداخت کرده بعد زمین در ابعاد 7در20مترمیباشد.فقط داداشم یک حدود 130تا150متره میخوایم بزرگترین مرکز خرید مواد غذایی توشرق اصفهان باشه.مکانشم مشتاق دوم بین نمایشگاه بین المللی و پل غذیر میباشد. انجا هم نمایشگاه هست هم دوتا پارک لب رودخانه زاینده روده وهم خونه وساخت ساز زیاده جاش خوبه.......حالا میخوام بدونم چقدر پول ساختش میشه یه معمارامد گفت 70 میگیرم بعد من حساب کتاب کردم 40تا40تومن میمونه خوبه براجنس یانه باتوجه به ابعاد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

با توجه به چیزایی که از صحبت هاتون متوجه شدم و اینکه 40 میلیون بودجه براتون باقی می مونه. به نظرم می تونین یه سوپر اولیه رو را اندازی کنین در این ابعاد بزرگ. جاشم که اونجور که می گین مناسبه و مشتری خورش زیاده. این باعث می شه که اگه حساب و کتابتون دقیق باشه سریع به سوداوری برسین و جنس اضافه کنین.

skellig

Registered User
لایک‌ها
93
تعزیرات به سوپرهای کنار جاده کمتر گیر می ده. اما اگه شاکی توو یه مقطعی زیاد بشه، میان سروقت ادم. متاسفانه اگه پلمپ کنن ، به این راحتی ها باز نمی کنن.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
سوپری محل ما همه روزی 10تومن جنس میفروشه فقط بدیش اینه که مثلا امارشو گرفتم زود سیگار نان سالادالویه و سیگارو اب معدنی ونوشیدنی زودتموم میکنه وعکس العملش برا خرید خیلی ضعیفه گاهی موقع اصلا دوروز نون نمیاره.
ولی مشتریاش همش دکتر مهندسو وکیلو.و...هستن.......

روزی ده میلیلون تومان فروشش هست؟

skellig

Registered User
لایک‌ها
93

ایشون سود میانگین رو درست گفتن. همون بین 15 تا 18 درصده در اکثر موارد سود نرمال اجناسه. البته سود کلی سوپر معمولا افزایش پیدا می کنه با خرید مناسب و بزرگ.

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75

سلام
این 17 درصد که گفتم میانگینش هست
و بسته به جنسی که میفروشی متغیره .بعضی جنس ها سودش 20 درصده و بعضی هاش 15 درصد و حتی کمتر
البته این 17 درصد خرج در رفته نیست و سود خالص حدود 15 درصد میشه

از طرف دیگه به قول دوستمونه به نحوه خرید هم بستگی داره
مثلا اگه بری از عمده فروش جنس بخری تخفیف یا اشانتیون ندارن
ولی اگه از نمایندگی بخری چون مستقیم پخش میکنن به صرفه تر هست.از یه طرف تو خرید نقدی 3 درصد تخفیف میدن
از طرف دیگه به صورت دوره ای جایزه هم میدن.مثلا اگه 5 کارتن چیپس بخری یه کارتن جایزه میده که اینطور سودش بالا میره
یا مثلا نوشابه هر 5 بکس یه بکس جایزه میدن

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75
سلام سوپری تون کجاست؟

سلام
همونطور که قبلا هم گفتم مغازمون تو قم منطقه نیروگاه هست
و به دلیل تراکم جمعیت بالا تو این منطقه شکر خدا فروش خوبی داریم
تو محله ما پنج شنبه و جمعه از بقیه روزها مشتریا بیشتر خرید میکنن
مثلا امروز بعداز ظهر شکر خدا تعداد زیادی مشتری داشتیم که بعد از 5-6 ساعت سردرد گرفته بودم و میخواستم بزنم بیرون

بالا