• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت بازار مسکن بعد از انتخابات ریاست جمهوری

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
اون ديگه بدتر
سازنده وام رو صرف ساخت ميکنه ولی درصد وام رو هم ميخواد از خريدار بگيره آخرش هم همون وام رو يجا با سودش رد ميکنه تو پاچه خريدار
همين الان اين وام مسکن اينجوريه

خب شما شاید توجه نکردین به این موضوع که این روش سازنده ها رو بیشتر میکنه! تولید رو بیشتر میکنه در نتیجه عرضه بیشتر میشه و ...

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
خب شما شاید توجه نکردین به این موضوع که این روش سازنده ها رو بیشتر میکنه! تولید رو بیشتر میکنه در نتیجه عرضه بیشتر میشه و ...

پست بعدی توضيح دادم که چطوری تو ايران اين روش سازنده رو کم ميکنه

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
من گفتم بالاخره راه در رو برای هر چیزی که شما فکر کنی هست ولی مزایای یک طرح کارشناسی شده بسیار بیشتر از مضراتشه، به طور مثال اینکه ما چراغ قرمز نزاریم سر یک چهار راهی چون موتوری ها از چراغ رد میشن که نمیشه کلا در کشور زانندگی کرد! باید راهی پیدا کرد که موتوری ها هم رعایت کنن و می بینید که 4-5 تا طرح گذاشتن الان خیلی بهتر از قبل شده و اتفاقا در مورد کنترل مسکن به راحتی میشه کنترل کرد و اگر 4 تا رو بگیرن بندازن زندان بقیه حساب کار میاد دستشون، دقیقا رابطه مستقیم با توان مدیریتی و طرح کارشناسی داره مثلا همون بنگاه زود بازده یک طرح کاملا کیلویی بدون نظارت بود که بعد ها هر کسی رو هم که گرفته بود بدبخت کرد چون باید میومد میداد و نمیدادن و بعد ضامنها باید میدادن و مشکلات زیادی رو برای مردم درست کرد.
اين که من ميگم نميشه چون من با فرضيه کار نميکنم با عمل کار ميکنم اون چيزی که هست رو ميبينم
ساده ترين چيز تو اين مملکت ايستدن سر صف هست يک چيزی هست که همه اينو ميدونن بلدن ديدن هميشه بهشون گوشزد ميشه
همه ميدونن زدن جلو صف زشته و بقيه يه جوری ديگه نگاهشون ميکنن ولی هر روز اين کار رو تکرار ميکنن تا بهشون توهين نشه ول نميکنن
ولی هرجا ديگه هم برن باز تا مرحله توهين پيش ميرن اينا تو ذاتشون هست نميشه دراوردش
مشکل قانون نيست مشکل اونيه که با يه پول ميشاشه به اون قانون

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
اين که من ميگم نميشه چون من با فرضيه کار نميکنم با عمل کار ميکنم اون چيزی که هست رو ميبينم
ساده ترين چيز تو اين مملکت ايستدن سر صف هست يک چيزی هست که همه اينو ميدونن بلدن ديدن هميشه بهشون گوشزد ميشه
همه ميدونن زدن جلو صف زشته و بقيه يه جوری ديگه نگاهشون ميکنن ولی هر روز اين کار رو تکرار ميکنن تا بهشون توهين نشه ول نميکنن
ولی هرجا ديگه هم برن باز تا مرحله توهين پيش ميرن اينا تو ذاتشون هست نميشه دراوردش
مشکل قانون نيست مشکل اونيه که با يه پول ميشاشه به اون قانون

خب برای همینم زندان و سایر جرایم جواب میده دیگه برای اونی که قانون رو دور میزنه و برای اون شخصی که مسئوله و سوء استفاده میکنه.
و حرف شما هم درسته بالاخره خود مردم هم باید رعایت کنند میشه فرهنگ سازی کرد ولی زمان بره.

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
boro_bala1 عزیز شما پیشنهادت چیه؟
یعنی میگی هیچ کاری نشه و دست رو دست بزاریم تا وضعیت از این بدتر بشه؟
متاسفانه خیلی از مشکلات این مملکت از فرهنگ مردمه که البته با وضعی که چند سال اخیر درست کردن بدتر هم شده.وقتی طرف میاد میگه ملت سکه نخرید ضرر میکنید و بعد میبینی 3 برابر میشه...
وقتی میبینن یه چیزی میره بالا به جای اینکه نخرن چند برابر میخرن تا قیمتش چند برابر بشه.
من با نظر حسین موافقم،شاید راه درستی نباشه ولی به نظرم جواب میده.اگه کله گنده ها رو بگیرن بندازن زندان بقیه حساب کار دستشون میاد.
امیدوارم با دولت جدیدی که سر کار میاد اعتماد مردم به دولت برگرده و این وضعیت عوض شه.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اگه امنیت اقتصادی برگرده و اقتصاد از رکود فعلی خارج بشه و سرمایه گذاری رونق بگیره ، بازار مسکن به شدت مورد توجه قرار می گیره و رشد می کنه به طوری که ظرف یک سال ، قیمت ملک ممکنه حتی 2 برابر بشه.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
اگه امنیت اقتصادی برگرده و اقتصاد از رکود فعلی خارج بشه و سرمایه گذاری رونق بگیره ، بازار مسکن به شدت مورد توجه قرار می گیره و رشد می کنه به طوری که ظرف یک سال ، قیمت ملک ممکنه حتی 2 برابر بشه.

گرونتر بشه که بدتره! کلا راکد میشه.

امنیت اقتصادی ایجاد بشه قیمتش میاد پایین.

رونقم پیدا کنه که قیمتش به ثبات میرسه بالا نمیره!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

اتفاقاً بر عکس . امنیت اقتصادی رابطه مستقیم با قیمت ملک داره و این در تمام کشورهای دنیا صادقه. الان کشورهایی که بالاترین امنیت اقتصادی و سرمایه گذاری در دنیا رو دارند ، دارای بالاترین متوسط قیمت ملک هم هستند.
فرصتش رو ندارم که اینجا بیشتر توضیح بدم اما خودتون در صورت تمایل کمی سرچ کنید اطلاعاتتون بیشتر میشه و موضوع رو متوجه میشید.

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
بله دیدم . حالا به نظر شما چه کاری باید صورت بگیره؟
پیروز باشید

boro_bala1 عزیز شما پیشنهادت چیه؟
یعنی میگی هیچ کاری نشه و دست رو دست بزاریم تا وضعیت از این بدتر بشه؟
متاسفانه خیلی از مشکلات این مملکت از فرهنگ مردمه که البته با وضعی که چند سال اخیر درست کردن بدتر هم شده.وقتی طرف میاد میگه ملت سکه نخرید ضرر میکنید و بعد میبینی 3 برابر میشه...
وقتی میبینن یه چیزی میره بالا به جای اینکه نخرن چند برابر میخرن تا قیمتش چند برابر بشه.
من با نظر حسین موافقم،شاید راه درستی نباشه ولی به نظرم جواب میده.اگه کله گنده ها رو بگیرن بندازن زندان بقیه حساب کار دستشون میاد.
امیدوارم با دولت جدیدی که سر کار میاد اعتماد مردم به دولت برگرده و این وضعیت عوض شه.

کله گنده ها از همين مردم و حرکات آنها سو استفاده ميکنن اگر مردم اصلاح بشن اونا هيچ کارن اصلاً نياز به گرفتن اونها نيست
ظالم مقصر نيست مظلوم مقصر هست
مشکلات که فرهنگی هست بايد رو اين تمرکز کرد اونم از بچه ها بايد شروع بشه اين راهه حل اصلی هست بقيه کشکه بايد انسان بودن رو ياد بگيرن پست نباشن شخصيت داشته باشن به خودشون ارزش بزارن
برا بقيه راه حل ها من کارشناس و عالم به اين مسايل نيستم و به طبع نميتونم نسخه بپيچم
بهترين راه حال استفاده از افرادی هست که تخصصشون حال اين جور مسايل هست دقيقاً کاری که دوبی انجام داد
يه تعداد شرکت های مطرح بين المللی در ضمينه ساخت و ساز رو دعوت که با آخرين تکنولوژی ها براشون ساختمان بسازن
و برای اينکه بقيه سودجويی نکنن به هيچ کس و هيچ ارگانی اجازه ساخت نميده فقط سرمايه گزاری و پيشخريد برای مردم هست
برای فروش هيچ بنگاهی وجود نداره همون شرکتها خودشون دفتر دارن و ساختمون خودشون رو ميفروشن و چون خارجی هستن و بازار رقابتی هست
و دست از پا خطا کنن با لگد پرتشون کردن بيرون خودشون حساب کار دستشن هست که بازار پر سود رو از دست نادان و چون به فکر يه دوزار پول دلالی نيستن
قيمت هارو ثابت ميکنن و وقتی بازار رقابتی ميشه اونم در سطح جهانی هم کيفيت ميره بالا هم قيمت مياد پايين دقيقاً مثل بازار خودرو جهان
حالا فرض مثال يه نفر يه زمينی داره قيمتش رو گذشته خدا تومان هيچ راضی هم به فروش نميشه
يه چيزی اينجا بايد درست بشه به نام دادگاه املاک قيمت ملک رو کارشناسی کنن و مبلغی که قراره پرداخت بشه اول بره حساب اون دادگاه بعدش بره حساب خريدار حالا اگه بيرون از دادگاه توافق بر دادن
پول اضافه باشه اون پول مبلغ کمی نيست و به محض جابجا شدنش تو يه **** بانکی سالم پولشويی محسوب ميشه و پدر طرف در ميارن
برای اينکه يه نفر يه تيکه زمين رو تو بهترين نقطه شهر نگيره و بشينه و بگه نميفروشمش يه طرحی شهری تصويب کنن که هر زمينی که تو طرح شهری مييفته يا بايد تا تاريخ معينی بفروشه يا با سازنده بر طبق کارشناسی مشارکت کنه
يا اينکه بعد از تاريخ مذکور ملک به تملک دولت در مياد
پيچوندن اينا تو يه **** که قانونمند تقريباً غير ممکن هست
ولی به نظر شما اينا اجرايی هست؟
اصلاً فرهنگ ما قبول ميکنه ملک يکی رو دولت تسهب کنه؟
اصلاً کسی اينقدر درکش ميرسه که ممکنه ملکی که داره مصرف سوخت و آلودگی رو تا چندين برابر
افزايش بده به خاطر اينکه فقط بد جايی واقع شده و با شهرداری همکاری نميکنه؟
همه هم حق رو به اون طرف ميده که ای بابا شهرداری ميخواد ملکش رو بخوره

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72

بله بازار ملک رونق ميگيره
بازار مواد غذايی رونق ميگيره
خدمات رفاهی رونق ميگيره
بازار الکليجات رونق ميگيره توريسم به شدت رونق ميگيره
اين به اين دليل هست که تو اقتصاد سالم و بدون تورم شما ميدونی اين خونه رو امسال نخری
سال بعد اينو که هيچی بهترش رو ميخری پس بزار امسال يه مسافرت برم حالش رو ببرم سال بعد بهترش رو ميخرم
چون سازنده سودش رو ميگيره ولی اين تورم لعنتی بدجوری خرابش ميکنه
اينجوری خرابش ميکنه= فرض ميگيريم سازنده 100 درصد سود ميگيره ملک برای سازنده در مياد 100 ميليون
پس ميفروشه 200 ميليون تا اينجا هيچ اشکالی به وجود نمياد اما وقتی يه تورم 50 درصدی به اين ميخوره اينجوری ميشه
سازنده ملک براش 150 ميليون تموم ميشه و يک سال طول ميکشه حالا ميخواد ملک رو بفروشه حساب 50 درصد تورم ساختمون بعدی رو هم اينجا ميکنه
50 درصد 150 ميشه 75 خوب؟150 هم که سودش هست پس رو 150 ميليونی که براش ابخرده يه 150 و يه 75 ميکشه
حالا تورم فقط 50 درصد بوده در هلی که خيلی بيشتر از اين به خريدار نشون ميده

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
اتفاقاً بر عکس . امنیت اقتصادی رابطه مستقیم با قیمت ملک داره و این در تمام کشورهای دنیا صادقه. الان کشورهایی که بالاترین امنیت اقتصادی و سرمایه گذاری در دنیا رو دارند ، دارای بالاترین متوسط قیمت ملک هم هستند.
فرصتش رو ندارم که اینجا بیشتر توضیح بدم اما خودتون در صورت تمایل کمی سرچ کنید اطلاعاتتون بیشتر میشه و موضوع رو متوجه میشید.

اون به اين خاطر هست که رفاه اجتماعی و اقتصادی تو اون شهر ها بالاتر هست و طالب بيشتر داره قيمت ميره بالاتر
چون يه تاجر نميتونه بره مثلاً تو delaware خونه بگيره حتماً بايد بتپه تو newyork و چون اين آقا پول داره پولش رو ميده مشتری انتظارش داره
دولت حمايت ميکنه از افرادی که به طور مستقيم تجارت اون کشور رو ميچرخونن اينا رو ميخواد بهترين جاها باشن بقيه قاطی اينا نشن برينن به اعصابشون

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72

بله گرون ميشه ولی ثابت ميمونه مثلاً ميره متری 10 ميل ولی 10 سال ديگه همونه و همه هم مطمئن هستن که ميمونه
الان شما هر کشوری بری که درست و درمون باشه نيازی به حفظ ارزش پول نيست چون اين وظيفه مردم نيست که اين وظيفه اقتصاد دان و دولت هست
مگه مردم چه اهرم های اقتصادی دارن؟

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقا رضا خان بی سود ی زمانی اومد یارو ماست فروش رو اویزون کرد همه ماستا رو کیسه کردن از فرداش حالا این دولت با این همه ابزار و امکانات نمیتونه!

حالا شما میگید نمیشه ********************

ولی این دولت دولت دلال کش ه همین الان برید ی سر ب بیمارستانا بزنید امار سکته ای ارو بگیرید

دلار 500 تومن ریخته با تمام مقاومت دلالا! طلا ک انس جهانی ترکید و دلار هم از اون ور ب ی حباب شدید الان رسید ب 108 تومن

همین حرفای شما رو هم درباره دلار و سکه میزدن

"اقا مگه میشه دلار ارزون شه اگرم ارزون شه نهایت 100 تومن بهدش 200 تومن گرونش میکنن!"

ولی چرا قیمتاشون ریخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون فقط جو روانی بود ک باعث گرونی اینا شده بود

بازار دلار هم رابطه مستقیم داره با مصالح

وضعیت ملک کلنگی هم ک الان بیش از 6 ماهه در رکوده

همین الان سمت ما منطقه 20 خونه نوساز اسمی متری 4 تومن بود اسمی!!!!

اگه خریدار بودی تا 3.5 هم میتونستی امروز روب روییمون گذاشته وا3 فروش متری 3 تومن باهانشم اینکه پول لازمم!

ی مساله ای ک خیلی واضحه جو روانی حاکم بر اقتصاد ایران ه

همه میخوان ی چیزی و بخرن تا گرون شه حالا ک جو رفته ب سوی کاهش قیمتا فروشنده زیاد میشه و ب طبع بین این فروشنده کسانی هم هستن ک زیر قیمت بفروشن

و همون جور ک قبلا با معامله های صوری جو میدادن تو بازار و قیمتارو بالا میبردن این بار با معامله های واقعی ه ک قیمتها شکسته میشه

نمونش الان بازار موبایل و لپ تاپ ه حتما ی سر بزن شما

البته بازار مسکن زمان بیشتری میبره برای نمود واقعی قیمتها ولی همین الان هم تاثیر خودشو نشون داده

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
اقا رضا خان بی سود ی زمانی اومد یارو ماست فروش رو اویزون کرد همه ماستا رو کیسه کردن از فرداش حالا این دولت با این همه ابزار و امکانات نمیتونه!

حالا شما میگید نمیشه ********************

ولی این دولت دولت دلال کش ه همین الان برید ی سر ب بیمارستانا بزنید امار سکته ای ارو بگیرید

دلار 500 تومن ریخته با تمام مقاومت دلالا! طلا ک انس جهانی ترکید و دلار هم از اون ور ب ی حباب شدید الان رسید ب 108 تومن

همین حرفای شما رو هم درباره دلار و سکه میزدن

"اقا مگه میشه دلار ارزون شه اگرم ارزون شه نهایت 100 تومن بهدش 200 تومن گرونش میکنن!"

ولی چرا قیمتاشون ریخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون فقط جو روانی بود ک باعث گرونی اینا شده بود

بازار دلار هم رابطه مستقیم داره با مصالح

وضعیت ملک کلنگی هم ک الان بیش از 6 ماهه در رکوده

همین الان سمت ما منطقه 20 خونه نوساز اسمی متری 4 تومن بود اسمی!!!!

اگه خریدار بودی تا 3.5 هم میتونستی امروز روب روییمون گذاشته وا3 فروش متری 3 تومن باهانشم اینکه پول لازمم!

ی مساله ای ک خیلی واضحه جو روانی حاکم بر اقتصاد ایران ه

همه میخوان ی چیزی و بخرن تا گرون شه حالا ک جو رفته ب سوی کاهش قیمتا فروشنده زیاد میشه و ب طبع بین این فروشنده کسانی هم هستن ک زیر قیمت بفروشن

و همون جور ک قبلا با معامله های صوری جو میدادن تو بازار و قیمتارو بالا میبردن این بار با معامله های واقعی ه ک قیمتها شکسته میشه

نمونش الان بازار موبایل و لپ تاپ ه حتما ی سر بزن شما

البته بازار مسکن زمان بیشتری میبره برای نمود واقعی قیمتها ولی همین الان هم تاثیر خودشو نشون داده

مسکن قابليت ايستا داره در تمام دنيا سرمايه در گردش مسکن نوعش با بقيه سرمايه ها فرق ميکنه وارد بحث تخصصيش نميشم
چرا قيمت دلار ريخت؟خيلی ساده عرضه بر تقاضا پيشی گرفت صف فروش تشکيل شده قيمت نزولی ميشه و اکثر دلار ها دست مردم امی و بيسواد اقتصادی هست حالا جو روانی هم اضافه ميشه
ولی مسکن دلار نيست که تزريق بشه جمع بشه نيروی انتظامی دخالت کنه و داشتنش جرم بشه
مسکن امنيت داره سرمايه ترسو هست خوب دلار ها رو فروختن سکه ها رو فروختن اين ريال کجا ميره؟چون اگه واسته مثل يخ آب ميشه ميره مياد تو مسکن چون امن هستش
نکته اينکه مسکن رو نميشه از چين وارد کرد يا توليدش کرد همين اهرم کنترلی دولت رو به طور کامل خنثی ميکنه دولت هيچ اثری نميتونه تو بازار ملک ايران داشته باشه
مگر اون مواردی که بالا گفتم رو عملی کنه که اون هم محاله
اگر دلار يه تکون شديد بخوره و بياد زير 2200-2300 مسکن تازه ثابت ميشه که اونم دور از انتظار هست
بازار به هيچ وجه راکد نيست امسال تقريباً 3 برابر پارسال همين موقع تو شهر کوچيکی مثل همدان نقشه پرونه صادر شده
و تو ارديبهشت و خرداد هم تقريباً بيشتر از سال قبل معامله صورت گرفته در کل کشور
بازار لپ تاپ و موبايل کل ايران به اندازه نصف سرمايه در گردش يک استان کوچک ايران هم در ضمينه مسکن نيست

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
من به شخصه از دلار ارزان مسکن ارزان و کلاً همه چيز ارزان استقبال ميکنم چون دلال نيستم و نخواهم بود
دلال يک فرد ضعيف و بدبخت هست که مثل انگل تو **** مريض اقتصادی رشد ميکنه فردی هست که هيچ هنری جز مادر به خطا بودن نداره
هر دلال يه فرد کثيف هست که به جرأت ميشه گفت هيچ قابليت اقتصادی نداره و فقط افرادی که از **** فاسد اقتصادی سود های کلان ميبرند اونها رو حمايت ميکنن
و هروقت هم که بخوان با يه قرص ضد انگل ميريزنشون دور
ولی خوب هستن با من هم زياد کار ميکنن چون چاره ای وجود نداره سيستم خرابه

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مسکن قابليت ايستا داره در تمام دنيا سرمايه در گردش مسکن نوعش با بقيه سرمايه ها فرق ميکنه وارد بحث تخصصيش نميشم
چرا قيمت دلار ريخت؟خيلی ساده عرضه بر تقاضا پيشی گرفت صف فروش تشکيل شده قيمت نزولی ميشه و اکثر دلار ها دست مردم امی و بيسواد اقتصادی هست حالا جو روانی هم اضافه ميشه
ولی مسکن دلار نيست که تزريق بشه جمع بشه نيروی انتظامی دخالت کنه و داشتنش جرم بشه
مسکن امنيت داره سرمايه ترسو هست خوب دلار ها رو فروختن سکه ها رو فروختن اين ريال کجا ميره؟چون اگه واسته مثل يخ آب ميشه ميره مياد تو مسکن چون امن هستش
نکته اينکه مسکن رو نميشه از چين وارد کرد يا توليدش کرد همين اهرم کنترلی دولت رو به طور کامل خنثی ميکنه دولت هيچ اثری نميتونه تو بازار ملک ايران داشته باشه
مگر اون مواردی که بالا گفتم رو عملی کنه که اون هم محاله
اگر دلار يه تکون شديد بخوره و بياد زير 2200-2300 مسکن تازه ثابت ميشه که اونم دور از انتظار هست
بازار به هيچ وجه راکد نيست امسال تقريباً 3 برابر پارسال همين موقع تو شهر کوچيکی مثل همدان نقشه پرونه صادر شده
و تو ارديبهشت و خرداد هم تقريباً بيشتر از سال قبل معامله صورت گرفته در کل کشور
بازار لپ تاپ و موبايل کل ايران به اندازه نصف سرمايه در گردش يک استان کوچک ايران هم در ضمينه مسکن نيست
عجب خیلی جالبه کلا بازار دلار و طلا ک از پیچیده ترین بازارهای دنیاس رو شما خیلی ساده تحلیل میکنین و همه مسائل رو ب نحوی دارید تفسیر میکنید ک از ی جمع تک رقمی ساده ترن

نه جانم اینجورایی ک شما فکر میکنین نیست

مطمئنا همه چیز رو شما نمیدونید و مطمئنا همه چیز اینقدر ساده نیست ک شما بتونید تفسیرش کنید

قرار نیست هر بنگاهی و دلال خونه هرچند صدها سال تو این بازار باشه بتونه مسائل رو تحلیل کنه

شما اماری ک داری میدی منبع رسمی براش داری یا فقط بازی با کلماته؟!

اگر دلار ارزون بشه نه حتی ب اون قیمتی ک گفتین حتی اگه بیاد زیر 3000 تومن همه پولشونو نقد میکنن و منتظر میشن ک ببینن بازار چ کاری سود داره حتی اگر این پولها وارد بازار مسکنم بشه با ارزون شدن مصالح قیمت خونه کاهش پیدا میکنه

شما میگی خونه رو نمیشه وارد کرد مگه الان دلار وارداتش راهته؟

مگه طلا وارد میشه؟!!!

شما داری میگی ک بازار مسکن راکد نیست این مساله رو حتی این املاکیا ک ی زیر پله 3 متری هم گرفتن و ب طور واضح درک کردن

بازار مسکن ب طور عجیبی در حال رکود ه و اگر فقط ب ی املاکی سر بزنید شاهد تعداد زیادی کیس زیر قیمت هستین ولی چرا همونا رو هم کسی نمیخره چون در حال حاضر زیر قیمتن و توی بازه زمانی 6 ماهه قیمتها بیش از این حرفا کاهش ب خودش میبینه

حتی ممکنه با ارزون شدن ارز شرکتهای خارجی هم بیان و وارد بازار ساخت و ساز ایران بشه ب طور انبوه

در کل با کاهش ارزش ارز و متعاقب اون ارزانی کالا مسلما بازار مسکن هم روند نزولی ب خودش میگیره

دلالا و مافیا بازار مسکن یک سوم بازار ارز و طلا هم نیستند ارز و طلا ک ریخت مسکن ک جای خود دار

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
اگه منظورت اينه که خونه ای که بر فرض 1 ميليارد ميارزه 10 درصد
قيمتش رو ماليات بگيرن و خونه ای رو که 100 ميليون ميارزه
2 درصد ماليات بگيرن خيالت تخت که با يه معامله صوری و
با استناد به اينکه مال خودم هست اصلاً ميخوام آتيشش بزنم
همون يک ميلياردی رو 100 ميليون قولنامه ميکنن و 900 ميليون رو
همينجوری بيرون از بنگاه ميگيرن اگه ميگی نميشه من معامله 10
ميلياردی رو خودم با چشمام ديدم اين کار رو کردن که يک سری مسايل
با شهرداری منطقه پيش نياد
اين ملت زرنگ هستن به قوله خودشون برای هر چيزی يه راه حلی هست
حتماً شنيدی که "کار نشد نداره"
بحث ماليات رو هم که يه بار گفتم باز هم ميگم ميگن مالياتش ميشه اينقدر اگه ميخوای اينم رو قيمتش هست نميخای برو تو چادر زندگی کن کسی اينجوری ملک نميفروشه
با شناختی که من از سرمايه داری تو اين مملکت دارم
اون پلکانی که ميفرماييد يک راست ميره ماتحت مشتری

اول باید سیستم مالیات درست بشه. همه جای دنیا دولت ها با مالیات کشور رو می گردونن
اگه بخوان می تونن همه چیو کنترل کنن
من داداشم ترکیه شرکت داره. اداره دارایی ترکیه حساب قند و چایی شرکت رو هم داره. مالیات رو هم ماه به ماه میگیرن
قبول می کنم که با اینکار مردم میرن سمت معامله سوری ولی میشه جلوشو گرفت کار راحتیه واسه دولتم درامد ایحاد میشه
البته منظور من از مالیات پله کانی، مالیات پلکانی روی حاشیه سود بود
من خونه ای رو خریدم 100 امروز دارم 150 میفروشم اگه مجبور باشم 30 تومن مالیات بدم و در صورتی که 120 بفروشم 2 تومن مالیات بدم میرم سمت 120 فروختن
شاید بگین اینجوری خیلیا نمیفروشن و نگه میدارن
ولی اگه یه روز ببینن که با نگه داشتن اتفاقی نمیافته میفروشن سود کنن

همین قیمت هایی که الان هست هم کاذبه و کسی معامله نمی کنه بیشتر یه قیمت اسمیه
دیروز رفتم املاکی سر کوچمون صرفا واسه فضولی گفتم می خوام خونه بخرم، تو کوچه خودمون بهم نشون داده متری 18 تومن، خلاصه کلی حرف زدیم گفتم مورد ارزون تر می خوام و گفت زیر 14 نمی تونی تو این منطقه زیر 5 سال ساخت بخری بهتره زود بخری موردای خوب رو هوا میرن تو این فصل!!!
اخرش گفتم راستشو بخوای من یه خونه کوچیک اینجا دارم می خوام بفروشم بزارم روش بزرگتر بخرم
میگه خونه ی شما 8 9 تومن فروش میره! !!! می گم چه فرقی با اون 18 تومنیه داره؟ میگه بازار راکده الان!!!
اینا این جوری گرون می کنن خونه رو

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
راستی یه چیز جالب هم بگم
تو ترکیه خونه ای که می خری چون داره کهنه میشه سالی 10 درصد ارزون میشه. چون تورم قابل توجهی هم ندارن خریدن و نگه داشتن خونه شدیدن ضرر داره هیشکی نمی ره سمتش
معمولا شرکت های انبوه ساز مجبور میشن خونه هارو اجاره بدن نه اینکه بفروشن
مثلا تو یه محله که خونه متری 3000 لیره. شما هر موقع بری می تونی نوساز رو 3000 لیر بخری پس تا وقتی بهش نیاز نداری نمی خری
فکر کنم بقیه جاهای دنیام اینجوری باشه
به خدا اینا با معجزه به اینجا نرسیدن
مام اگه ساز و کار اقتصادی درستی داشته باشیم می تونیم برسیم
به نظر من تنها راهش مالیات سنگین و کنترل محکم مالیاتی و آزاد گذاشتن اقتصاده کاری که همه کشور های سرمایه داری می کنن

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
راستی یه چیز جالب هم بگم
تو ترکیه خونه ای که می خری چون داره کهنه میشه سالی 10 درصد ارزون میشه. چون تورم قابل توجهی هم ندارن خریدن و نگه داشتن خونه شدیدن ضرر داره هیشکی نمی ره سمتش
معمولا شرکت های انبوه ساز مجبور میشن خونه هارو اجاره بدن نه اینکه بفروشن
مثلا تو یه محله که خونه متری 3000 لیره. شما هر موقع بری می تونی نوساز رو 3000 لیر بخری پس تا وقتی بهش نیاز نداری نمی خری
فکر کنم بقیه جاهای دنیام اینجوری باشه
به خدا اینا با معجزه به اینجا نرسیدن
مام اگه ساز و کار اقتصادی درستی داشته باشیم می تونیم برسیم
به نظر من تنها راهش مالیات سنگین و کنترل محکم مالیاتی و آزاد گذاشتن اقتصاده کاری که همه کشور های سرمایه داری می کنن

قبل از اينکه شما اين پست رو بزنی بالاتر همينو توضيح دادم ممنون که مثال واقعی رو زدين

بالا