boro_baba1
Registered User
- نوشتهها
- 727
- لایکها
- 72
عجب خیلی جالبه کلا بازار دلار و طلا ک از پیچیده ترین بازارهای دنیاس رو شما خیلی ساده تحلیل میکنین و همه مسائل رو ب نحوی دارید تفسیر میکنید ک از ی جمع تک رقمی ساده ترن
نه جانم اینجورایی ک شما فکر میکنین نیست
مطمئنا همه چیز رو شما نمیدونید و مطمئنا همه چیز اینقدر ساده نیست ک شما بتونید تفسیرش کنید
قرار نیست هر بنگاهی و دلال خونه هرچند صدها سال تو این بازار باشه بتونه مسائل رو تحلیل کنه
شما اماری ک داری میدی منبع رسمی براش داری یا فقط بازی با کلماته؟!
اگر دلار ارزون بشه نه حتی ب اون قیمتی ک گفتین حتی اگه بیاد زیر 3000 تومن همه پولشونو نقد میکنن و منتظر میشن ک ببینن بازار چ کاری سود داره حتی اگر این پولها وارد بازار مسکنم بشه با ارزون شدن مصالح قیمت خونه کاهش پیدا میکنه
شما میگی خونه رو نمیشه وارد کرد مگه الان دلار وارداتش راهته؟
مگه طلا وارد میشه؟!!!
شما داری میگی ک بازار مسکن راکد نیست این مساله رو حتی این املاکیا ک ی زیر پله 3 متری هم گرفتن و ب طور واضح درک کردن
بازار مسکن ب طور عجیبی در حال رکود ه و اگر فقط ب ی املاکی سر بزنید شاهد تعداد زیادی کیس زیر قیمت هستین ولی چرا همونا رو هم کسی نمیخره چون در حال حاضر زیر قیمتن و توی بازه زمانی 6 ماهه قیمتها بیش از این حرفا کاهش ب خودش میبینه
حتی ممکنه با ارزون شدن ارز شرکتهای خارجی هم بیان و وارد بازار ساخت و ساز ایران بشه ب طور انبوه
در کل با کاهش ارزش ارز و متعاقب اون ارزانی کالا مسلما بازار مسکن هم روند نزولی ب خودش میگیره
دلالا و مافیا بازار مسکن یک سوم بازار ارز و طلا هم نیستند ارز و طلا ک ریخت مسکن ک جای خود دار
برادر تا حالا چه بيزنسی داشتی؟اصلاً شما ايران هستی؟
اگه بالای 10 ميليارد سرمايه داری حرفت رو سند قرار ميدم در غير اين صورت بيخيال نخندونمون
تمام آمار بنده مستدل هست اگه نبود که تا حالا صد دفعه ورشکست شده بودم
هيچ شرکت خارجی حتی جاستين بيبر تو تهران کنسرت بده تو ايران سرمايه نميزارن
من نقدينگی بازار طلا و عرض رو ندارم ولی گردش مالی ساختمان در همدان بر طبق محاسبه من
چيزی بالای 8000 هزار ميليارد تومان هست شهری مثل اصفهان و مشهد دست کم 10 برابر اين تعداد نقشه پرونه صادر کردن
که خوب مبلغ رو تا 80000 هزار ميليارد تومان بالا ميبره حالا فقط تهران رو تصور کن
حاجی واقعيت اينه که با يه ملا منبری چيزی تغيير نخواهد کرد معادله خيلی ساده هست