خیلی کم
دوست عزیز اونجوری که شما فکر میکنی نیست نشستی تو خونه پشت سیستم هر لحظه قیمت هارو چک میکنی بازار با اون معاملاتی که شما انجام میدین زمین تا آسمون فرق میکنه شما لطفا نگاه به قیمت ارز نکن چون اگر درهم هم بشه 300 تومن بازار هیچ کاهشی نده شما نمیتونی کسی رو متهم کنید الان من خدایش بیشترین کاهش رو دادم شما تو بازار برید خیلی از مغازه دارها تغییراتی بین 10 تا 15 دادن که اصلا به چشم نمیاد
نمیدونم گفته های چند صفحه پیش من خوندین یا نه گفتم از امروز کسی حق نداره نرخ ارز تو این تاپیک اعلام کنه وگرنه گزارش میشه
باتشکر فراوان
***********************************************************************************************************************************************
قیمت های بعضی از گوشی ها دوباره آپدیت شد از جمله گلکسی اس3 . اس4 . اچ تی سی وان و اکسپریا زد
درهم که به 860 رسید ولی قیمت ها افت زیادی نداشته . باید منتظر بار جدید اقا جواد بود
یه سوال فنی
چرا قیمت لومیا 820 که امکاناتش بهتره بجز باتریش از 720 ارزونتر ؟
جهانیش اینجوریه یا تو ایران قیمتش اینه ؟
داش جواد ناراحت نشو
ایران کلن اینجوری با نرخ دلار حتی .... میره بالا اما دیگه پایین نمیاد
گناه 1 نفر 2 نفرم نیست ایران اینجوری
دوست عزیز یه مغازه دار دیدی 1000 تومن جنسش رو بیاره پایین؟؟؟
میره دمه مغازه طرف بگی ارز ارزون شده پس تو چرا گرون میدی؟؟ با تیپا میندازتت بیرون (امیدوار ناراحت نشده باشین اما واقعیت...)
سلام اقا جواد
اچ تی سی وان اس چه مدلی موجود دارید 520 یا 560
پلمپ هم مو جود دارین؟
ممنون
سلام
توی لیست كه نیست ، S6310 دارین (گالاكسی یانگ) ؟
از اول که اقا جواد شروع کرد گوشی فروشی من شاهد همه ی قیمت ها بودم و دیدم که همه تغییر کردن حتی لومیا که 2400 تومن بود اقا جواد 1900 میدادن و دیدم که الان شده 1400 یعنی ارزون تر از اس3
همشون یه خرده یا خیلی تغییر داشتن الی این اس3 یعنی این یکی قصد ارزون شدن نداره؟
جواد داداش قیمت هات اوکی هست
من و دریاب ,,,
خوابیدم تو آب نمک
سلام
دوست عزیز لومیا 520 محبت می کنید فردا قیمت بگیرید ممنونـــــــــــــــم
سلام داداش
گلکسی یانگ همون گلکسی وای توی لیست هست
نه عزیز
اون كه تو لیسته گلكسی y مشهور به یانگ (نمیدونم كرم سامسونگ چیه كه رو جعبش زیر وای نوشته یانگ) S6102 هستش S6310 هم گلكسی یانگه ولی نسل جدیده !
Samsung Galaxy Y Duos S6102 - Full phone specifications
Samsung Galaxy Young S6310 - Full phone specifications
داداش شما دقیقا چه مدلی میخواین که من براتون پیدا کنم؟
یک سوال الان لومیــــــــــــا 920 یهو گرون شد این موقع شبی !!!!؟؟؟؟ 1450 زده بودید فکر کنم شد 1580 !!!!
بـــــــــــــــــلــــــــــــــه ....
S6310 بیزحمت
آقا وان اس زد 520ه یا زد 560؟
دقیقا . ما منتظر نشستیم قیمت لومیا بیاد پایین . ولی این سامسونگ همش میاد پایین.
ولی آقا جواد بازم دمت گرم قیمتات واقعا عالیه. ایشالله این ۹۲۰ ام بیاد پایین ما بتونیم بخریم
مخلصم دادا
میگم این قضیه پست حل شد؟
گیرشون فقط به همون برچسب شبنم بود؟