• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

N I R V A N A

Registered User
لایک‌ها
11
E36 خیلی تمیز بتونین پیدا کنین از 60 تومن قیمت هست تا 75 تومن بسته به امکانات ماشین . رینگ و لاستیک و ام پکیج و ...

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
به نظر من پژو پارس سال خیلی بهتر از سمند ال ایکس هست، ولی پیشنهاد من هر چند شما دنبال ماشین گازسوز نیستی ولی سمند ای اف سون مدل های 88 یا 89 هست ، اگه گیر بیاری البته، چون اکثرا نمیفروشن و اگر هم فروشنده باشن از مدل های ال ایکس سمند یک تا دو تومن بالاتر فی میدن، ماشین های بسیار خوبی هستند و خوش نفس ، چه با گاز چه با بنزین، با دنده پنج بنداز سربالایی با شیب تند، مثل اسب واست راه میرن

قیمت پارس سال هم حدود 34 تا 35 هست

برای دیدن آگهی ها پژو پارس تو سایت کارتل کلیک کن

خرید پژو پارس

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
آقا وانت زامیاد کسی دو گانه یا تک سوز داشته چطوریه ؟ یه آمار بدید جون جدتون پیکان وانت ت*می هم نمیخام

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام دوستان
حدود یک ماه دیگه میخوام ماشینمو عوض کنم. از ال 90 خسته شدم چون واقعا قیافه نداره ضمنا واسم سرخرج افتاده افتضاح ! مشتری خوبی هم داره که 99 درصد ردش میکنم بره
حالا میخوام پارس سال یا سمند ال ایکس صفر بخرم
بنظر شما کدوم بهتره ؟
شنیدم پارس سال ماشین خیلی خوبیه هرچند که معتقدم باید ...شید تو خط تولید انواع مختلف پژو تو ایران
سمند هم فقط نظرم روی ال ایکس معمولی هست نه EF7 , دوگانه سوز و...
نظر شما کدومه ؟
ضمنا بخوام برم دم نمایندگی نقد بخرم همون موقع تحویل میدن یا ظول میکشه ؟ اگه طول میکشه چقدر طول میکشه ؟
قیمت دقیق هرکدوم رو هم اگر میدونین ممنون میشم بگین
من شنیدم پارسال 29 تومنه و سمند ال ایکس هم 24 ت
هرچند که این قیمتا روزبروز بالا پایین میشن

آقا l90 چی شده که بخرج افتاده؟ تصادف شدید و... داشتی؟
آقا به هیچ وقت l90 از نظر موتوری و فنی قابل قیاس با سمند و پرشیا نیست
پرشیارو که کلا دورشو خط قرمز بکش ، همون 405 منتها سواریش بدتر شده فقط چند تا اپشن اینه برقی ، سنسور دنده عقبو... اضافه شده و... که اصلا ارزشی نداره.

باز اگه مجبور شدی سمند قابل تحمل و تعمل تره چون سواری و ایمنی جاده از پرشیا خیلی سرتره ، ولی در کل l90 موتوری و تکنولوژی و امنیت و مصرف و اصلاک و.... سرتره
l90 نفروش پشیمون میشی با این دوتا قابل قیاس نیست.

موفق باشید

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
آقا l90 چی شده که بخرج افتاده؟ تصادف شدید و... داشتی؟
آقا به هیچ وقت l90 از نظر موتوری و فنی قابل قیاس با سمند و پرشیا نیست
پرشیارو که کلا دورشو خط قرمز بکش ، همون 405 منتها سواریش بدتر شده فقط چند تا اپشن اینه برقی ، سنسور دنده عقبو... اضافه شده و... که اصلا ارزشی نداره.

باز اگه مجبور شدی سمند قابل تحمل و تعمل تره چون سواری و ایمنی جاده از پرشیا خیلی سرتره ، ولی در کل l90 موتوری و تکنولوژی و امنیت و مصرف و اصلاک و.... سرتره
l90 نفروش پشیمون میشی با این دوتا قابل قیاس نیست.

موفق باشید
ال 90 تایید میشه

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
آقا وانت زامیاد کسی دو گانه یا تک سوز داشته چطوریه ؟ یه آمار بدید جون جدتون پیکان وانت ت*می هم نمیخام

داداش حالا که میخوای هزینه کنی وانت مزدا بگیر..این نیسان گاویا مثل خر چپ میکنن...بعدم ملت یه دید بد دارن نسبت نیسان گاوی..

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
آقا برا تو شهر با سرعت 40 50 نهایت چپ میکنن ؟

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
کلا چه دیزل چه دوگانه سوز چه بنزین سوز همشون خاویار مادر موتور ماشین رو میگاجونن......

1.ب خاظر گازوییل خرابمون! 2. ب خاطر بنزین خرابمون(عین تکدانه شده توش نکتار میوه هم پیدا میشه)...3. کلا ماشین های ما پایه گازسوز نیستن که یهو دوگانه سوز میشن...عمر موتور رو کم میکنه دوگانه سوز شدن...دردسرهای خاص خودشو داره..

کلا سمت ماشین نرو تو این آبو خاک

بابا بنده خدارو اینقد ناامید نکن، این همه ملت دارن با همین ماشینا نون میخورن، حتی با مدلای 65 70 همین گاریا، به هر حال از بیکار بودن خیلی بهتره

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
سلام
داداش من کارم پسته با ماشینیا زیاد در گیرم
رو تجربه میگم بی برو برگرد مزدا بگیر دوگانه یا بنزینی
کم دردسر کم خرج ایمن
نیسان و پیکان خرجش کمه ولی پر خرجه اذیتت میکنه اگه واسه تو جاده هم میخوای همین مزدا جواب میده خیالت راحت
بازم سوالی بود در خدمتم

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
مرسی دوستان از پاسخاشون البته من خودم تمام توصیه های که دوستان منت سر بنده گذاشتن و گفتن خودم حدس زده بودم ولی علت اصلی زدن ای تایپک این بود که برای بردن ماشین به تعمیرگاه برای رفع هر کدوم از این علت ها به تعمیر گاه خاصی باید رجوع کنم و بلطبع هر تعمیر گاه هزینه جداگانه ای داره چون تا حالا سه مورد برام پیش اومده که بعد از بردن ماشین به چند تعمییر گاه مختلف و صرف هزینه بیخودی ایراد ماشین در اومده اینبار میخام هم وقت کمتری گرفته بشه هم هزینه کمتر.

N I R V A N A

Registered User
لایک‌ها
11
405 خیلی بهتره . ماشین چینی ایرانی که دیگه مقایسه نداره

N I R V A N A

Registered User
لایک‌ها
11
الان دیگه با 25 تومن ماشین صفر نمیشه خرید جز پراید

N I R V A N A

Registered User
لایک‌ها
11
درسته دوست عزیز منم گفتم کارکرده چی بخرم البته من بعد از تحقیق ال 90 خریدم

مبارک باشه . ال90 هم ماشینه خوبیه ولی زیاد جا نیوفتاده بین مردم . تیپ5 206 هم خیلی خوبه ولی قیمتش بالاتره

N I R V A N A

Registered User
لایک‌ها
11
405 رو ماشینی پر مصرف + پر سروصدا معرفی کردند

مصرفش که نرمال هست تقریبا و با هر ماشینی اگه بد رانندگی بشه هم مصرفش میره بالا و هم به سر و صدا میوفته . همه چی بستگی به راننده داره

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
مبارک باشه . ال90 هم ماشینه خوبیه ولی زیاد جا نیوفتاده بین مردم . تیپ5 206 هم خیلی خوبه ولی قیمتش بالاتره

اتفاقا بین مردم زیادی جا افتاده!
داره تعدادش از پرایدا بیشتر میشه!

بالا