N I R V A N A
Registered User
E36 خیلی تمیز بتونین پیدا کنین از 60 تومن قیمت هست تا 75 تومن بسته به امکانات ماشین . رینگ و لاستیک و ام پکیج و ...
حاجیکس کوجایی که زانتیا مدل 89 رو گذاشتن تو سایتت 59 تومن!!
سلام دوستان
حدود یک ماه دیگه میخوام ماشینمو عوض کنم. از ال 90 خسته شدم چون واقعا قیافه نداره ضمنا واسم سرخرج افتاده افتضاح ! مشتری خوبی هم داره که 99 درصد ردش میکنم بره
حالا میخوام پارس سال یا سمند ال ایکس صفر بخرم
بنظر شما کدوم بهتره ؟
شنیدم پارس سال ماشین خیلی خوبیه هرچند که معتقدم باید ...شید تو خط تولید انواع مختلف پژو تو ایران
سمند هم فقط نظرم روی ال ایکس معمولی هست نه EF7 , دوگانه سوز و...
نظر شما کدومه ؟
ضمنا بخوام برم دم نمایندگی نقد بخرم همون موقع تحویل میدن یا ظول میکشه ؟ اگه طول میکشه چقدر طول میکشه ؟
قیمت دقیق هرکدوم رو هم اگر میدونین ممنون میشم بگین
من شنیدم پارسال 29 تومنه و سمند ال ایکس هم 24 ت
هرچند که این قیمتا روزبروز بالا پایین میشن
ال 90 تایید میشهآقا l90 چی شده که بخرج افتاده؟ تصادف شدید و... داشتی؟
آقا به هیچ وقت l90 از نظر موتوری و فنی قابل قیاس با سمند و پرشیا نیست
پرشیارو که کلا دورشو خط قرمز بکش ، همون 405 منتها سواریش بدتر شده فقط چند تا اپشن اینه برقی ، سنسور دنده عقبو... اضافه شده و... که اصلا ارزشی نداره.
باز اگه مجبور شدی سمند قابل تحمل و تعمل تره چون سواری و ایمنی جاده از پرشیا خیلی سرتره ، ولی در کل l90 موتوری و تکنولوژی و امنیت و مصرف و اصلاک و.... سرتره
l90 نفروش پشیمون میشی با این دوتا قابل قیاس نیست.
موفق باشید
آقا وانت زامیاد کسی دو گانه یا تک سوز داشته چطوریه ؟ یه آمار بدید جون جدتون پیکان وانت ت*می هم نمیخام
کلا چه دیزل چه دوگانه سوز چه بنزین سوز همشون خاویار مادر موتور ماشین رو میگاجونن......
1.ب خاظر گازوییل خرابمون! 2. ب خاطر بنزین خرابمون(عین تکدانه شده توش نکتار میوه هم پیدا میشه)...3. کلا ماشین های ما پایه گازسوز نیستن که یهو دوگانه سوز میشن...عمر موتور رو کم میکنه دوگانه سوز شدن...دردسرهای خاص خودشو داره..
کلا سمت ماشین نرو تو این آبو خاک
درسته دوست عزیز منم گفتم کارکرده چی بخرم البته من بعد از تحقیق ال 90 خریدمالان دیگه با 25 تومن ماشین صفر نمیشه خرید جز پراید
405 رو ماشینی پر مصرف + پر سروصدا معرفی کردند405 خیلی بهتره . ماشین چینی ایرانی که دیگه مقایسه نداره
درسته دوست عزیز منم گفتم کارکرده چی بخرم البته من بعد از تحقیق ال 90 خریدم
405 رو ماشینی پر مصرف + پر سروصدا معرفی کردند
مبارک باشه . ال90 هم ماشینه خوبیه ولی زیاد جا نیوفتاده بین مردم . تیپ5 206 هم خیلی خوبه ولی قیمتش بالاتره
L90.......................l90 or 323