• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ارزون ترین گوشی های آکبند در کل پرشین تولز از جمله اس3

وضعیت
موضوع بسته شده است.

peyman133

Registered User
لایک‌ها
5
داداش صبر کن یکم میاد جوابتو میده. شما هم که قبل از ۷۲ ساعت اعلام کردی تو همین تاپیک. آقا جواد هم مطمئن باش سابقه اش رو تو PT به خاطر یه گوشی نمیاد خراب کنه. صد در صد خودشم نمیدونسته. گوشی واسه کسی بوده بدون اینکه سیم کارت بندازه تست کرده بعدم گذاشته واسه فروش. شما یکم صبر کن دندون رو جیگر بذار من قول میدم مشکلت حل میشه. ایشون یدونه گوشی که نفروخته تو این فروم. بعدم میخواد کار کنه اینجا. ایشالله که سو تفاهم بوده. حل میشه. شما هم یکم صبر کن فعلا تاپیک شکایت نزن

درسته من ازش 4 اس 64 خريدم رسيد داش جواد رفته شيراز گفته بود يه چند روزي نميتونه كاركنه. اصلا نگران نباش

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
درسته من ازش 4 اس 64 خريدم رسيد داش جواد رفته شيراز گفته بود يه چند روزي نميتونه كاركنه. اصلا نگران نباش

نگرانی ندارم فقط کمی عجله هست
شیراز رفتن دلیل بر عدم پاسخ تلفن دادن نمیشه
گوشی که برای من هم ارسال کردن کاکلا در ظاهر سالم و تمیز هست اما خب کوتاهی کردن و گوشی مورد دار برام ارسال کردند
یه نکته جالب به دهنم رسید الان
ایشون شبی که مبلغ رو براشون وایرز کردم با من تماس گرفتند و خیلی به تاکید و لحن خاصی گفتند من الان با اس 4 دارم باهاتون صحبت میکنم
الان این نکته به ذهنم رسید
این تاکیدی که اون شب کردند با این موضوعی که برای گوشی هست یکم حس بی اعتمادی به ایشون رو بیشتر کرد متاسفانه

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
الان جواب منم نمیده اخه یه مشگلیم من برام پیش اومده 1 گوشی خریدم سریالش نمیخونه حتمن دستش بنده نمیدونم والا بلخره باید جواب گو باشه به من و شما

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
الان جواب منم نمیده اخه یه مشگلیم من برام پیش اومده 1 گوشی خریدم سریالش نمیخونه حتمن دستش بنده نمیدونم والا بلخره باید جواب گو باشه به من و شما
گل بود به سبزه نیز اراسته شد !!!

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
حتمن دستش بنده یا اتفافی براش افتاده اخه کلان ما خیلی با هم رفیقیم از روزی که اومد پی تی تا الان نمیدونم جواد اونجور ادمی نیست که جواب گو نباشه

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99

من هم ازش خزید داشتم بچه خوبیه .
گوشیا کارکرده خودش یه تست اولیه میکنه بعد میده دست مشتری!!
شاید مشکل شما نرم افزاری باشه ؟!! با تعویض رام ببین درست میشه ؟

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
من هم ازش خزید داشتم بچه خوبیه .
گوشیا کارکرده خودش یه تست اولیه میکنه بعد میده دست مشتری!!
شاید مشکل شما نرم افزاری باشه ؟!! با تعویض رام ببین درست میشه ؟

داداشم گوشی باز شده
رو اون قسمت که سیمکارت فلزش میشینه همش لحیم کاری شده
با چشم غیر مصلح وقتی درب پشت گوشی رو در میاری کاملا مشخص هست
این چه ربطی به نرم افزار و تغییر رام داره عزیز ؟

alirezakiani19

Registered User
لایک‌ها
264
والا مجبورم وگرنه بعدا درخواست میدم پاک کنند هم اون رو هم پست های این تاپیک رو فعلا مجبورم برای این که بیارمشون پای میز مذاکره :)
مثل اینکه ایشون نمیتونند جز با باربری با چیز دیگه ای بفرستند وگرنه من تاکید کردم یا با تیپاکس یا با پست تی ان تی بفرستند اما گفتند فعلا فقط با بابربری میتونند ارسال کنند که هزینش واقعا سرسام اور بود
خودم که سال هاست از طریق پست و باربری و .... کار میکنم اولین بار بود همچین هزینه ای رو متقبل شدم برای دریافت و یا حتی ارسال کالایی
آره برا منم فرستادن شیراز ، 24 تومن ازم گرفتم ، که دلم میخواست اون لحظه هرچی دستمه بکوبم تو سر یارو!! وقتی 24 تومن رو دادم تازه فهمیدم که قیمت حتی از مغازه دار هم بیشتر پام درومد و دوروز هم طول کشید:Dالبته خودم خواستم با باربری بفرستن اما نمیدونستم اینقدر میگیرن بی ...
فک نکنم با پست مشکلی داشته باشن ایشون. دوستان از طریق پست خرید کنید از ایشون .
به منم گفتن که شیراز کار دارن ، اما داداش خیالت راحت مطمئنا ایشون تمام و کمال پاسخگو خواهند بود. فقط این وسط باید دعا کنی که ایشون خدای نکرده دچار حوادث غیر مترقبه ای نشن!!:wacko::rolleyes:

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
آره برا منم فرستادن شیراز ، 24 تومن ازم گرفتم ، که دلم میخواست اون لحظه هرچی دستمه بکوبم تو سر یارو!! وقتی 24 تومن رو دادم تازه فهمیدم که قیمت حتی از مغازه دار هم بیشتر پام درومد و دوروز هم طول کشید:Dالبته خودم خواستم با باربری بفرستن اما نمیدونستم اینقدر میگیرن بی ...
به منم گفتن که شیراز کار دارن ، اما داداش خیالت راحت مطمئنا ایشون تمام و کمال پاسخگو خواهند بود. فقط این وسط باید دعا کنی که ایشون خدای نکرده دچار حوادث غیر مترقبه ای نشن!!:wacko::rolleyes:

به من گفتند فقط میتونند با باربری بفرستند هی از من اصرار که با تی ان تی یا تیپاکس بفرستید از ایشون اما ج ندادن به هیچ پست و زنگ و اس ام اس :)
والا این گوشی برای من نبوده یکم برام مشکل به وجود میاد اگه زود ایشون پاسخگو نباشند و مجبور میشم از راه های دیگه و البته قانونی پیگیر موضوع باشم
خدارو شکر چون خرید و فروش اینترنتی زیاد داشتم یاد گرفتم همیشه موقع تحویل کالایی همون جا چه جلو مامور پست چه تیپاکس چه باربری بسته رو باز و امتحان کنم و یا موقع باز کردن کاملا قیلم بگیرم از موضوع تا اگه مشکلی وجود داشته باشه همون لحظه هم شاهد هایی باشند و هم مدرک ضبط شده ( کلا قضیه پلیسی شد )
حالا منتظرم اقا جواد پاسخگو باشند فعلا که از 5 شنبه به تلفن ها و اس ام اس ها و حتی پست ها من در تاپیک هیچ پاسخی ندادند در حالی که سایر دوستان تا دیشب هم باهاشون در تماس بودند

rostami939

Registered User
لایک‌ها
57
این اتفاق برا من هم افتاده یک هفته کامل طول کشید برسه آخرش هم از من 35 تومن گرفت راننده

Quantum33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان من در حدی نیستم که بخوام اظهار نظر کنم اما یک سوال که منو درگیر خودش کرده اینه که چرا از وقتی که قیمتا اومد پایین ایشون (آقا جواد) یکدفعه موجودیشون تموم شد؟

ارسال شده از Nexus 7 با استفاده از تپاتالک 2

Farhad07

Registered User
لایک‌ها
9
منم همراه شما یدونه وان مشکی خریدم ازش امروز اومد دستم 30 تومانم پول پستش شد اما بدون مشکل کار میکنه ممنون ازشون.

montazery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
دوستان من در حدی نیستم که بخوام اظهار نظر کنم اما یک سوال که منو درگیر خودش کرده اینه که چرا از وقتی که قیمتا اومد پایین ایشون (آقا جواد) یکدفعه موجودیشون تموم شد؟

ارسال شده از Nexus 7 با استفاده از تپاتالک 2
داداش دیگه این حرفت واقعا ... بود
دقیقا روزی که گوشی رفت بالا جواد زد تموم شد
زنگ زدم گفت همرو داریم ولی به خاطر اینکه اومده پایین دوباره رفت بالا نزدم تا قیمت ها ثابت شه همش رو هم داشت

نگرانی ندارم فقط کمی عجله هست
شیراز رفتن دلیل بر عدم پاسخ تلفن دادن نمیشه
گوشی که برای من هم ارسال کردن کاکلا در ظاهر سالم و تمیز هست اما خب کوتاهی کردن و گوشی مورد دار برام ارسال کردند
یه نکته جالب به دهنم رسید الان
ایشون شبی که مبلغ رو براشون وایرز کردم با من تماس گرفتند و خیلی به تاکید و لحن خاصی گفتند من الان با اس 4 دارم باهاتون صحبت میکنم
الان این نکته به ذهنم رسید
این تاکیدی که اون شب کردند با این موضوعی که برای گوشی هست یکم حس بی اعتمادی به ایشون رو بیشتر کرد متاسفانه
داداش شما مطمعنی گقت با اس 4 چون خودش 4s داره شاید بد گفته یا شیادم شما بد متوجه شدی
در کل اقا جواد ادم منصفی هست و پول شما رو نمیخوره به من گفت 4 شنبه شب برمیگردم از 5 شنبه کار های فروش رو انجام میدم
گوشیش رو من هم زنگ زدم جواب نداد :|
کلا فکر کنم این خط رو نبرده مسافرت :|

rostami939

Registered User
لایک‌ها
57
این اتفاق برا من هم افتاده یک هفته کامل طول کشید برسه آخرش هم از من 35 تومن گرفت راننده

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
منم همراه شما یدونه وان مشکی خریدم ازش امروز اومد دستم 30 تومانم پول پستش شد اما بدون مشکل کار میکنه ممنون ازشون.

بله من تماس گرفتم به کسی که گوشی ها دستش بود گفت 4 تا گوشی ایشون دادن که ارسال کنند براشون
فعلا برای من و اون دوستمون کلا مشکل داره
واسه من که تعمیری هست و باز شده و بی انتن
واسه اون دداداشمون هم جعبه یه گوشی دیگه رو دادن بهشون جای جعبه ی گوشی خودشون

فعلا ایشون به تماس و اس ام اس ها پاسخ هم نمیدن
تلفنشون روشنه اما به تماس من و اون دوستمون پاسخگو نیستند
باز اون دوستمون میتونه صبر کنه تا اقا جواد بیاد پاسخگو باشه من اما استانه تحمل زیادی ندارم و تا شب پاسخی ازشون نگیرم فردا از طریق قانونی حتما پیگیر خواهم شد .

داداش شما مطمعنی گقت با اس 4 چون خودش 4s داره شاید بد گفته یا شیادم شما بد متوجه شدی
در کل اقا جواد ادم منصفی هست و پول شما رو نمیخوره به من گفت 4 شنبه شب برمیگردم از 5 شنبه کار های فروش رو انجام میدم
گوشیش رو من هم زنگ زدم جواب نداد :|
کلا فکر کنم این خط رو نبرده مسافرت :|

تماس که گرفتند فرمودند :
اتفاقا الان با همین اس 4 دارم صحبت میکنم باهاتون .

m343

Registered User
لایک‌ها
356
جواد جان یه اس4 و یه لومیا 920 میخوام
داری دادا؟

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
کارتن اشتباه نداده کارتنش اصلان سریالش اصلی نیست و پارت نامبر و سریال اشتباه هست و رویه سریال زده مال گوشی مشکی هست کارتن در صورتیکه سفیده از من

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
کارتن اشتباه نداده کارتنش اصلان سریالش اصلی نیست و پارت نامبر و سریال اشتباه هست و رویه سریال زده مال گوشی مشکی هست کارتن در صورتیکه سفیده از من

والا من الان چند بار با خط همراه اولشون هم تماس گرفتم باز هم جواب گو نبودند به تماس و پیام ها
دوستانی که میگن شاید اون خط ایرانسل رو نبردن با خودشون دیگه خط دائمی همراه اول رو که بردن اون رو چرا پاسخگو نیستند !!!
به هر حال تا امشب پاسخی نگیرم فردا صبح در اولین فرصت قانونا شکایت خواهم کرد بر خلاف میلم و به اجبار

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
والا من الان چند بار با خط همراه اولشون هم تماس گرفتم باز هم جواب گو نبودند به تماس و پیام ها
دوستانی که میگن شاید اون خط ایرانسل رو نبردن با خودشون دیگه خط دائمی همراه اول رو که بردن اون رو چرا پاسخگو نیستند !!!
به هر حال تا امشب پاسخی نگیرم فردا صبح در اولین فرصت قانونا شکایت خواهم کرد بر خلاف میلم و به اجبار
من الان با جواد زنگ زدم گفت به شما بگم کارت حل میکنم تاپیک شکایت نزن جایی بودم نشد لطفن به دکتر پ خ بده تاپیک نیاره بالا

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
الان با همکارشون صحبت کردم ایشون خودشون گفتند که گوشی رو با سیم لحیم جای سیمکارت هر 6 تا پایه رو تعمیر کردیم و لحیم کاری شده هست و قرار شد حداکثر تا 2 روز اینده مبلغ رو برگشت بدن
تا 2 روز اینده از شکایت و یا تاپیک شکایت صرف نظر میشه هرچند همین که گوشی تعمیری بوده و نگفتند خودش به نوعی جای شکایت باقی میزاره
به هر حال تا 48 ساعت اینده منتظرم مبلغ 1.780.000 ت واریز کنند و قائله ختم به خیر بشه هرچند 48 ساعت هم برای من تو این موقعیتی که هستم خیلی زیاد هست اما خب نهایت صبر من هست این مدت

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا