والا من که از همون اول هم از ریو خوشم نمیومد چون حس میکنم زیادی فاصلش با زمین کمه!
ولی شنیدم مصرفش خوبه و نرمتر از پژو و سمنده
در کل ماشین سوسولیه به نظر من
مثل پژوها ماشینی نیست که بشه ازش کاااااار کشید
خو مگه بده فاصلش با زمین کمه ؟ :-D
چپ نمیکنه اصلا و ابدا،باد هم نمیفته زیرش،ایرودینامیکشم میره بالا
ماشین سوسولیه ؟ عامو چی میگی ؟ سگ جون تر ازن ماشین خودشه،فشارهایی که من به این ماشین اوردم،از دنده دادن تو دوره های ۴۵ دقیقه ای رو دور موتور ۶۵۰۰ تا آفرود !!!
هر ماشینی بود میزایید ،اما این اصلا،اتفاقا پژو خیلی زود ذیقش در میادومخصوصا موتور و جلوبندی،به جرات میگم جلو بندی ریو سگ جون ترینه تو ماشین های داخلی،از لحاظ موتور ال ۹۰ هم خیلی سگ جونه اما متاسفانه عین پژو ها آب کم میکنه،ولی ریو به هیچ وجه
خلاصه نگید ریو سوسوله،چون هر صفتی بگید شاید بش بهش داد،اما اینو نه :-D
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
اولا که فاصله با زمین تاثیر داره توی هندلینگ ماشین ولی اونقدری که شما فکر میکنی نه ، از طرفی با این رینگ و لاستیکی که زیر ریوه هندلینگ این ماشین خیلی پایینه (هم لاستیکاش باریکه و هم رینگاش کوچیکه
در ثانی اتفاقا چند وقت پیش رفیق من با 70 تا با ریو چپ کرد (توی یه پیچ نه چندان شدید)
ثالثا من نظر خودمو گفتم و گفتم به نظر من ماشین سوسولیه (نظر هرکس محترمه)
رابعا دلیل نمیشه شما چون خودت ریو داری یا داشتی یا روش تعصب داری ، اینطور و با این لحن جبهه بگیری
خامسا کی گفته پژو آب کم میکنه؟!؟!؟!؟ مطمئن باش اون پژویی که شما دیدی آب کم میکرده (به مقداری که شما متوجهش شدی!) یا سرسیلندرش تعطیل بوده یا اینکه پلیکای رادیاتش در حال تعطیل شدن بوده!
سادسا یه مقداری تبخیر آب توی همه ی موتور ها هست که اصلا به چشم نمیاد ولی فرق پژو و ریو اینه که ریو منبع ذخیره ی آب داره که آب رادیات اگه کم بشه از اون میره داخلش ولی پژو درب رادیاتش به صورت اتوماتیک کار تنظیم فشار آب داخل رادیات رو انجام میده واسه همین شما فکر میکنی ریو آب کم نمیکنه رادیاتش :lol:
باز هم میگم ، من نظر شخصیه خودمو گفتم ، نظر هر کسی هم محترمه (حتی شما دوست عزیز!) و نظر شخصیه من اینه که ریو ماشین سوسولیه و یه چیزی در حد پرایده تقریبا (البته با ظاهری مدرنتر و جنس قطعات بهتر)
ممکنه نظر شما چیز دیگه ای باشه
توی سمندها که ef7 از همشون آشغالتره ، حالا ممکنه اون روزی که ماشین شما تولید میشده دزدی یادشون رفته بوده!!! :lol:----------------
اگه توی جاده رفت و امد داری و تعادل ماشین برات مهمه سمند رو پیشنهاد میکنم بنده خودم سمند دارم مدل lx ef7 و ازش هم خیلی راضیم وسر پیچ ها 1 لاستیکش به 100 تا 405 می عرضه بنده خودم یکی از دوستانم با 405 سر پیچی که سمند با 140 تا پیچید به راحتی یکی از دوستام با 405 سر همون پیچ چپ کرد
نظر من بود