• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
اقا با این عکساتون انقدر این بنده خدا رو هوایی نکنید !!!

داداش برو همون پرایدت رو بخر به اینا گوشی نکن :D

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
پراید بگیر
خیابونای تهران + وضعیت ترافیک + تنگی کوچه ها فقط به درد پراید میخوره :دی
ولی نو نگیر که هر موقع حال نککردی بدی بره

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
اگه 405 یا lx خونگی گیرت بیاد بهتر از پرایده ، در کل بعضی وقتا ماشین های مدل پایین تر از صفر بهتر در میان بخصوص در کارخونه های بزرگوار ایران خودرو و سایپا که ماشین مثل هندونه سربسته میمونه.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
والا من که از همون اول هم از ریو خوشم نمیومد چون حس میکنم زیادی فاصلش با زمین کمه!
ولی شنیدم مصرفش خوبه و نرمتر از پژو و سمنده
در کل ماشین سوسولیه به نظر من
مثل پژوها ماشینی نیست که بشه ازش کاااااار کشید

خو مگه بده فاصلش با زمین کمه ؟ :-D
چپ نمیکنه اصلا و ابدا،باد هم نمیفته زیرش،ایرودینامیکشم میره بالا
ماشین سوسولیه ؟ عامو چی میگی ؟ سگ جون تر ازن ماشین خودشه،فشارهایی که من به این ماشین اوردم،از دنده دادن تو دوره های ۴۵ دقیقه ای رو دور موتور ۶۵۰۰ تا آفرود !!!
هر ماشینی بود میزایید ،اما این اصلا،اتفاقا پژو خیلی زود ذیقش در میادومخصوصا موتور و جلوبندی،به جرات میگم جلو بندی ریو سگ جون ترینه تو ماشین های داخلی،از لحاظ موتور ال ۹۰ هم خیلی سگ جونه اما متاسفانه عین پژو ها آب کم میکنه،ولی ریو به هیچ وجه
خلاصه نگید ریو سوسوله،چون هر صفتی بگید شاید بش بهش داد،اما اینو نه :-D

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
خو مگه بده فاصلش با زمین کمه ؟ :-D
چپ نمیکنه اصلا و ابدا،باد هم نمیفته زیرش،ایرودینامیکشم میره بالا
ماشین سوسولیه ؟ عامو چی میگی ؟ سگ جون تر ازن ماشین خودشه،فشارهایی که من به این ماشین اوردم،از دنده دادن تو دوره های ۴۵ دقیقه ای رو دور موتور ۶۵۰۰ تا آفرود !!!
هر ماشینی بود میزایید ،اما این اصلا،اتفاقا پژو خیلی زود ذیقش در میادومخصوصا موتور و جلوبندی،به جرات میگم جلو بندی ریو سگ جون ترینه تو ماشین های داخلی،از لحاظ موتور ال ۹۰ هم خیلی سگ جونه اما متاسفانه عین پژو ها آب کم میکنه،ولی ریو به هیچ وجه
خلاصه نگید ریو سوسوله،چون هر صفتی بگید شاید بش بهش داد،اما اینو نه :-D

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

اولا که فاصله با زمین تاثیر داره توی هندلینگ ماشین ولی اونقدری که شما فکر میکنی نه ، از طرفی با این رینگ و لاستیکی که زیر ریوه هندلینگ این ماشین خیلی پایینه (هم لاستیکاش باریکه و هم رینگاش کوچیکه
در ثانی اتفاقا چند وقت پیش رفیق من با 70 تا با ریو چپ کرد (توی یه پیچ نه چندان شدید)
ثالثا من نظر خودمو گفتم و گفتم به نظر من ماشین سوسولیه (نظر هرکس محترمه)
رابعا دلیل نمیشه شما چون خودت ریو داری یا داشتی یا روش تعصب داری ، اینطور و با این لحن جبهه بگیری
خامسا کی گفته پژو آب کم میکنه؟!؟!؟!؟ مطمئن باش اون پژویی که شما دیدی آب کم میکرده (به مقداری که شما متوجهش شدی!) یا سرسیلندرش تعطیل بوده یا اینکه پلیکای رادیاتش در حال تعطیل شدن بوده!
سادسا یه مقداری تبخیر آب توی همه ی موتور ها هست که اصلا به چشم نمیاد ولی فرق پژو و ریو اینه که ریو منبع ذخیره ی آب داره که آب رادیات اگه کم بشه از اون میره داخلش ولی پژو درب رادیاتش به صورت اتوماتیک کار تنظیم فشار آب داخل رادیات رو انجام میده واسه همین شما فکر میکنی ریو آب کم نمیکنه رادیاتش :lol:

باز هم میگم ، من نظر شخصیه خودمو گفتم ، نظر هر کسی هم محترمه (حتی شما دوست عزیز! :D) و نظر شخصیه من اینه که ریو ماشین سوسولیه و یه چیزی در حد پرایده تقریبا (البته با ظاهری مدرنتر و جنس قطعات بهتر)

ممکنه نظر شما چیز دیگه ای باشه

vahid25 TM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
پرایداگه خواستی بخری sx
سمند و 405 86 توصیه نمیکنم چون باید خرجشون کنی و اصتحلاکشون بالاس
لااقل پراید رو میتونی دوسه سال بدون دردسر سوار شی

vahid25 TM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مفت بدن نمیخوام حال نمیکنم با قیافش:D

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
اولا که فاصله با زمین تاثیر داره توی هندلینگ ماشین ولی اونقدری که شما فکر میکنی نه ، از طرفی با این رینگ و لاستیکی که زیر ریوه هندلینگ این ماشین خیلی پایینه (هم لاستیکاش باریکه و هم رینگاش کوچیکه
در ثانی اتفاقا چند وقت پیش رفیق من با 70 تا با ریو چپ کرد (توی یه پیچ نه چندان شدید)
ثالثا من نظر خودمو گفتم و گفتم به نظر من ماشین سوسولیه (نظر هرکس محترمه)
رابعا دلیل نمیشه شما چون خودت ریو داری یا داشتی یا روش تعصب داری ، اینطور و با این لحن جبهه بگیری
خامسا کی گفته پژو آب کم میکنه؟!؟!؟!؟ مطمئن باش اون پژویی که شما دیدی آب کم میکرده (به مقداری که شما متوجهش شدی!) یا سرسیلندرش تعطیل بوده یا اینکه پلیکای رادیاتش در حال تعطیل شدن بوده!
سادسا یه مقداری تبخیر آب توی همه ی موتور ها هست که اصلا به چشم نمیاد ولی فرق پژو و ریو اینه که ریو منبع ذخیره ی آب داره که آب رادیات اگه کم بشه از اون میره داخلش ولی پژو درب رادیاتش به صورت اتوماتیک کار تنظیم فشار آب داخل رادیات رو انجام میده واسه همین شما فکر میکنی ریو آب کم نمیکنه رادیاتش :lol:

باز هم میگم ، من نظر شخصیه خودمو گفتم ، نظر هر کسی هم محترمه (حتی شما دوست عزیز! :D) و نظر شخصیه من اینه که ریو ماشین سوسولیه و یه چیزی در حد پرایده تقریبا (البته با ظاهری مدرنتر و جنس قطعات بهتر)

ممکنه نظر شما چیز دیگه ای باشه

ما جبهه گیری نکردیم عامو،ما به شخممون هم نیست کسی به ریو یا هر ماشین دیگه ای دژنام بده :دی
رینگ و لاستیکی که روی ریوست رو سایپا برا کاهش هزینه ها اینجوری کرده،من روز اول با رینگ 15 عوض کردم،هندلینگش بالاتر از خد تصورته الان،ضمنا کاهش ارتفاع اثرش کمه ؟؟ پس چرا تمامی سوپر اسپرت ها رو زمین میخزن ؟ و اولین کاری که برا افزایش هندلینگ ماشین انجام میدن استفاده از رینگ ولاستیک مناسب و کاهشه ارتفاعه،کی گفته اثرش کمه ؟
پژو من که داشتم سند دست اول بودش و هیچ ایرادی عم نداشت،ال 90 پدرمم از 0 دست خودمون بوده،هر 2 آب کم میکنن،اون هم به خاطر ضعف در سیستم خنک کنندگی این فرانسوی های عزیزه،به طور تقریبی تو هر 20000 تا ال 90 حدود 300-500 سی سی کم میکنه
اون ریو هم که شما میگی با 70 تا چپ کرده 120% یا تعلیق و اکسلش مشکل داشته یا اینکه یه طرف ماشین افتاده رو یه حالت تپه مانند،باز میگفتی 130=40 تا میشد باور کرد،70 تا که ... :دی ،ریو از 405 سنگین تره عزیزم،به این آسونی ها چپ نمیشه،من تو همت غرب که مرکزمه با 140-150 لایی میکشم
حالا بازم شما دوست داری بگو سوسول،من با توضیحات و استدلال توضیح دادم که این ماشین رسما بی استهلاکه،حالا شوما بگو لگن،بگو فرغون،بگو کلا تو تعمیرگاه :happy:
تو انواع کره ای های که من به دقت بررسی کردم،یعنی ریو پراید و آوانته،به هیچ وجه،حتی در بدترین شرایط استفاده،یک قطره،دقت کنید،یک قطره هم تبخیر یا کاهش آب وجود نداره،مگر بعد از 100000 تا که واشر ممکنه ضعیف بشه
من ماشین گرون قیمت خیلی نداشتم و سوار هم نشدم حقیقتا،اما این ماشین های تا 40 تومن داخلی رو زیر و بمشون رو کشیدم بیرون،مطمئن باش از رو هوا حرف نمیزنم،ریو هم عین باقی ماشین ها نقاط ضعفی داره که من با تمام وجود و کاملا میپذیرمش،هرکسی باید ببینه چه انتظاراتی از ماشین داره و براساس اون انتخاب بکنه،هیچ ماشینی رو نمیشه به صورت کامل،بهترین و برترین نامید،شاید برا ویژگی های مد نظر شما 206 بهترین باشه و برا مسائل مد نظر من،ریو
برای یکی از دوستای من بهتر از پی کی وجود نداره،انقدی پی کی رو دوست داره که بنز سوار،بنزشو دوست نداره

در پایان پذیرای انواع فحاشی شما در خصوص ریو،این لگن به روز شده به قول شما مشابه پراید هستیم،در ضمن بسیار خوشحال میشم چندتا از نقاط اشتراک ریو و پراید رو بدونم

vahid25 TM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
405 هم واسه جاده خوبه هم تو شهریش
شتاب و ابهتش بیشتره
قیافش بهتره
سمند محکمتره تو تصادف یکمم راحت تر
در کل 405 بهتره

vahid25 TM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
قحط ماشینه آخه!
هیچ کدوم بدرد نمیخورن
بیشتر زنا و دخترا سوار میشن

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام

قیمت گاز نـیـتـروژن برای تایر ماشین چقدر هست برای 4 چرخ؟

اول وکیوم میکنن و باد رو خالی میکنن؟

کل لاستیک رو که در نمیارند ها؟ همینطور زیر ماشین تخلیه باد و تزریق نیتروژن انجام میشه؟

ممنون

GT3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
باور کن 405 کارکرده بهتر از تیباست .

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
----------------
اگه توی جاده رفت و امد داری و تعادل ماشین برات مهمه سمند رو پیشنهاد میکنم بنده خودم سمند دارم مدل lx ef7 و ازش هم خیلی راضیم وسر پیچ ها 1 لاستیکش به 100 تا 405 می عرضه بنده خودم یکی از دوستانم با 405 سر پیچی که سمند با 140 تا پیچید به راحتی یکی از دوستام با 405 سر همون پیچ چپ کرد

نظر من بود
توی سمندها که ef7 از همشون آشغالتره ، حالا ممکنه اون روزی که ماشین شما تولید میشده دزدی یادشون رفته بوده!!! :lol:
در مورد پیچ هم پیچیدن با 140 تا توی جاده هایی که شیب عرضی ندارن (یا شیب عرضی اشتباهی دارن) حتی با بوگاتی هم کار اشتباهیه ، سمند و 405 که دیگه هیچی! (توی جاده ی تهران-اصفهان ، ورودی شاهینشهر یه پیچ 150 درجه هست، یه بار من با 405 بودم و یه نفر هم با سمند ال ایکس ، ایشون سبقت بیجا میگرفت و خیلی هم پررو تشریف داشت ، من بهش راه ندادم و 180 تا داشتم میرفتم ، سمندیه هم پشت سرم داشت میومد (کلا بحث رو کم کنی بود! و خریت جوانی!) به پیچ که رسیدم محکم ترمز کردم (فاصله ی سمند با من زیاد شده بود) و رفتم داخل پیچ ، سرعتم شاید 100تا شده بود (دوستانی که از اون پیچ گذشتن میدونن من چی میگم ، سرعت 100 تا توی اون پیچ یعنی مرگ!) برخلاف باور من به راحتی پیچ رو گذروندم ولی اون سمند یه دفه وقتی اومد داخل پیچ تایر ماشینش سر خورد و رفت داخل گاردریل ، خوشبختانه خودش چیزیش نشد ولی ماشینش نابود شد... قصدم از این خاطره این بود که نمیشه با یه تصادف گفت 405 هندلینگ بهتری داره یا 405...
از طرفی سمند در کل ماشین خوبیه ولی چندتا ایراد نسبت به 405 داره چندتا هم مزیت داره
مزیت ها:
شکل و قیافه ی جدیدتر (به خصوص داشبورد که من خیلی دوستش دارم)
آپشن های بیشتر (صندلی برقی ، شیشه بالابر عقب ، مه شکن جلو ، چراغ نقشه خوان)
خروجیه کولر و بخاری واسه ی سرنشینان عقب

ایرادها:
وزنش 150 کیلو بیشتر از 405 هستش که خیلیا میگن این وزن زیاد باعث میشه هندلینگ ماشین بره بالاتر که این اشتباهه (اصلا اونقدری نیست که به چشم بیاد) و این وزن زیاد با وجود قیافه ای که حساب شده نیست باعث شده چندتا مشکل واسه این ماشین پیش بیاد
یکی اینکه نسبت به 405 اصطکاکش با هوا بیشتره از طرفی وزنش هم بیشتر در نتیجه شتابش خیلی کمتره...
از اونجایی که همه ی قطعات موتوری و زیر و بند 405 و سمند یکیه ، دوستانی که سمند دارن میدونن که سمند 10ماه الی یک سال یه بار باید زیر و بندش بره واسه تعمیر (وزن سنگینتر!)
مصرف سوختش طبق آمار ایرانخودرو 0.5 لیتر در هر 100 کیلومتر بیشتر از 405 هستش (البته ef7 کلا موتورش فرق میکنه و مصرفش کمتره ولی در عوض مونتاژش افتضاحه و زیر 30 هزار کیلومتر سرسیلندر میسوزونه اکثرا...چون کیفیت سر سیلندرهایی که شرکت میندازه خیلی بیخوده)
405 قابلیت اسپرت شدن بیشتری داره نسبت به 405 (برای مثال چراغ اسپورت واسه سمند وجود خارجی نداره یا اگه هم باشه خیلی خیلی خیلی کمیابه (من که تا حالا ندیدم))

کلا مقایسه ی این دوتا ماشین چیز خاصی نیست چون خر همون خره ، فقط پالونش عوض شده...! ولی با این وجود صدای بوق پژو و سمند میارزه به کل هیکل پرایت...! :p

بالا