• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

......::::::::سوپر مارکت ::::::::::........نیازمند راهنمایی شما هستیم!!!

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
با توجه به چیزایی که از صحبت هاتون متوجه شدم و اینکه 40 میلیون بودجه براتون باقی می مونه. به نظرم می تونین یه سوپر اولیه رو را اندازی کنین در این ابعاد بزرگ. جاشم که اونجور که می گین مناسبه و مشتری خورش زیاده. این باعث می شه که اگه حساب و کتابتون دقیق باشه سریع به سوداوری برسین و جنس اضافه کنین.

داداش دستت دردنکنه فقط باید مصالح یکه خورده ارزون بشه تابراساختش اقدام کنم.

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
روزی ده میلیلون تومان فروشش هست؟

اره.......خوده پسره سوپریه بهم گفت...ولی بعدتونرم افزارشون نشونم داد باورم نشد ولی متوسط فروشش توهفته روزی 8تا9میلیون بود من یه روز رفتم انجادیدم یه بنده خدایی 400تومن ازش خرید.

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
ایشون سود میانگین رو درست گفتن. همون بین 15 تا 18 درصده در اکثر موارد سود نرمال اجناسه. البته سود کلی سوپر معمولا افزایش پیدا می کنه با خرید مناسب و بزرگ.

دادش اینجاش برام سواله که مگه نمیگن سود فروش روغن 7تا8درصده یابستنی 10درصده پس کجاش 15درصده یا چگونه 15درصدبراشون داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟جنس خواصیه اگه میشه اسم ببرین.

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
ایشون سود میانگین رو درست گفتن. همون بین 15 تا 18 درصده در اکثر موارد سود نرمال اجناسه. البته سود کلی سوپر معمولا افزایش پیدا می کنه با خرید مناسب و بزرگ.

دادش اینجاش برام سواله که مگه نمیگن سود فروش روغن 7تا8درصده یابستنی 10درصده پس کجاش 15درصده یا چگونه 15درصدبراشون داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟جنس خواصیه اگه میشه اسم ببرین.

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
سلام
این 17 درصد که گفتم میانگینش هست
و بسته به جنسی که میفروشی متغیره .بعضی جنس ها سودش 20 درصده و بعضی هاش 15 درصد و حتی کمتر
البته این 17 درصد خرج در رفته نیست و سود خالص حدود 15 درصد میشه

از طرف دیگه به قول دوستمونه به نحوه خرید هم بستگی داره
مثلا اگه بری از عمده فروش جنس بخری تخفیف یا اشانتیون ندارن
ولی اگه از نمایندگی بخری چون مستقیم پخش میکنن به صرفه تر هست.از یه طرف تو خرید نقدی 3 درصد تخفیف میدن
از طرف دیگه به صورت دوره ای جایزه هم میدن.مثلا اگه 5 کارتن چیپس بخری یه کارتن جایزه میده که اینطور سودش بالا میره
یا مثلا نوشابه هر 5 بکس یه بکس جایزه میدن

طرف حرفم بیشتر بااول حرفتون هست چه کالایی را مثلا 15 یا20درصدش سودشه اخه من هرکی را میپرسم میگه 7تا10درصدسوده سوپریه

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
سلامhttp://forum.persiantools.com/newreply.php?do=newreply&p=7565775
همونطور که قبلا هم گفتم مغازمون تو قم منطقه نیروگاه هست
و به دلیل تراکم جمعیت بالا تو این منطقه شکر خدا فروش خوبی داریم
تو محله ما پنج شنبه و جمعه از بقیه روزها مشتریا بیشتر خرید میکنن
مثلا امروز بعداز ظهر شکر خدا تعداد زیادی مشتری داشتیم که بعد از 5-6 ساعت سردرد گرفته بودم و میخواستم بزنم بیرون

منطقه شلوغیه من خانه یکی از فامیلاموت کاشانی است.حافظ توحید نیروگاه تراکم جمعیتش خوبه وزیاد.

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
فقط داداش بدون که دردسر داره زیاد بهترین راه اینه بدی مغازتو اجاره بری خونتون بشینی ابمیوه بخوری
اجاره فکر نکنم بشه چون اجارشو شاید به ظور 1.5بردارن بعد تازه من به اصفهانی جماعت اجاره نمیدم خیلی مغازه رو داغون میکنن داییم ورفیقم مغازشونو اجاره داده بودن پدرمغازه رو دراورده بودن روز اخری

skellig

Registered User
لایک‌ها
93

نه عزیز. کی گفته سود روغن 7 درصده. همون 12 تا 15 درصده.
بستنی هم اصلیش بیشتر از 15 درصده، منتها پول برق یخچال می کنتش همون حدود 10 درصد.

کلا جنسای یخچالی چون پول برق می خورن معمولا کمتر از 15 درصده می شه سود خالصش، اما بقیه رو می شه رو همون 15 تا 18 درصد حساب کرد.
این دوستمون هم تخفیف ها و اشانتیون ها رو بعضیش رو گفتن. اینا واقعا اثر می زاره رو سود. که مهمترینش همون 3 درصد تخفیف خرید نقدیه.
چندتا دیگه از اشناتیون ها ی خوب:
ماکارونی توو هر 5 جین، یک جین رایگان که می شه حدود 24 هزار.
ابمیوه تو هر 5-6 جین، یک جین رایگان. که می شه حدود 30 هزار تومن.

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
نه عزیز. کی گفته سود روغن 7 درصده. همون 12 تا 15 درصده.
بستنی هم اصلیش بیشتر از 15 درصده، منتها پول برق یخچال می کنتش همون حدود 10 درصد.

کلا جنسای یخچالی چون پول برق می خورن معمولا کمتر از 15 درصده می شه سود خالصش، اما بقیه رو می شه رو همون 15 تا 18 درصد حساب کرد.
این دوستمون هم تخفیف ها و اشانتیون ها رو بعضیش رو گفتن. اینا واقعا اثر می زاره رو سود. که مهمترینش همون 3 درصد تخفیف خرید نقدیه.
چندتا دیگه از اشناتیون ها ی خوب:
ماکارونی توو هر 5 جین، یک جین رایگان که می شه حدود 24 هزار.
ابمیوه تو هر 5-6 جین، یک جین رایگان. که می شه حدود 30 هزار تومن.

داداش جینش 6تایی یا12تاییه؟؟؟؟؟؟یعنی اگر جینش را 12تایی بسته ابمیوه بگیریم 60تیا72بسته ابمیوه 100تایی بگیریم یه12بسته 100تایی رایگان میده بهمون؟؟؟؟؟

Last edited:

skellig

Registered User
لایک‌ها
93
داداش جینش 6تایی یا12تاییه؟؟؟؟؟؟یعنی اگر جینش را 12تایی بسته ابمیوه بگیریم 60تیا72بسته ابمیوه 100تایی بگیریم یه12بسته 100تایی رایگان میده بهمون؟؟؟؟؟
جین های ابمیوه کوچک، 24 تاییه و بزرگ هم 12 تایی. به ازای هر 5 جین یا در حقیقت هر 5 کارتن، یک کارتن رایگان می دن. حالا 100 تا بردارین هم همین منوال هست، البته حتا تخفیفش بیشتر هم از این هم می شه توو تعداد بالا!!!!

MkVisual

Registered User
لایک‌ها
99

کلا اگه تعداد بالا برداری، بدون توجه به قانون هایی که شرکت برای تعداد مثلا 5شل یا 10شل میزاره، میتونی با بازاریابه حرف بزنی که به شرکت بگه، که یه تخفیفه خیلی توپ ازشون بگیری(البته شاید). البته بهتره تخفیف رو هم جنس بگیری چون هم شرکت بیشتر راضیه و فکر کنم بیشتر هم به نفع شماست.
.
.
.
شما برای خودت یه تاپیک بزنی خیلی بهتره.
در ضمن شومام اصفانیی دادا ؟!
کدوم منطقه میخوای فروشگاه بزنی ؟!

mr_scroch

Registered User
لایک‌ها
26
سلام دوباره خدمت همه
یه شرح کلی میدم از چند روزی که کار رو شروع کردیم
بهترین فروش من در حال حاضر نوشیدنیهاست با بستنی سیگار به خاطر اینکه لب جاده هستیم با یخ
جنس هارو فعلا به قیمتی که روش خورده میدیم.به نظر دوستان بکشم چیزی روش یا نه????
دوستان به نظر شما پرفروشترین سیگارها چیه????
در ضمن بهترین کار برای جلب مشتری چیه???

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
سلام دوباره خدمت همه
یه شرح کلی میدم از چند روزی که کار رو شروع کردیم
بهترین فروش من در حال حاضر نوشیدنیهاست با بستنی سیگار به خاطر اینکه لب جاده هستیم با یخ
جنس هارو فعلا به قیمتی که روش خورده میدیم.به نظر دوستان بکشم چیزی روش یا نه????
دوستان به نظر شما پرفروشترین سیگارها چیه????
در ضمن بهترین کار برای جلب مشتری چیه???

خوش اخلاق بودن بهترین شیوه جذب مشتریست
اگه به قیمت روشون بدین چند درصد سود میکنین؟

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
کلا اگه تعداد بالا برداری، بدون توجه به قانون هایی که شرکت برای تعداد مثلا 5شل یا 10شل میزاره، میتونی با بازاریابه حرف بزنی که به شرکت بگه، که یه تخفیفه خیلی توپ ازشون بگیری(البته شاید). البته بهتره تخفیف رو هم جنس بگیری چون هم شرکت بیشتر راضیه و فکر کنم بیشتر هم به نفع شماست.
.
.
.
شما برای خودت یه تاپیک بزنی خیلی بهتره.
در ضمن شومام اصفانیی دادا ؟!
کدوم منطقه میخوای فروشگاه بزنی ؟!

دادش اره اصفهانم داداشم اینا گویا شرکتی که توش کارمیکنه درحال ورشکستگبه اینم بادامادمون میخوان نزدیک نمایشگاه بین المللی بزنن به منم گفته بیا دوست داری خوب منم دارم تحقیق میکنم ببینم چی میشه راستی لیست نمایندگی مخصولات را تواصفهان چطوری میشه پیداکرد.?????????????????

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
اره عزیز
ولی من معمولا صد تا دویست گاهی مواقع پانصد تومان میکشم روش

ماسوپری محلمون درسته میلیونی میفروشه . مشتریاش ازش راضین چون روی جنس هیچی نمیاره که هیچ پخش عمده هم هست.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
اره عزیز
ولی من معمولا صد تا دویست گاهی مواقع پانصد تومان میکشم روش

اکی اینو گفتین قبلا
من پرسیدم اگه به قیمتهای که روی جنسها هست بدین چقدر سود میکنین بعد روزی چند ساعت بازه مغازتون

بالا