• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

......::::::::سوپر مارکت ::::::::::........نیازمند راهنمایی شما هستیم!!!

MkVisual

Registered User
لایک‌ها
99
داداش دستت درد نکنه میشه بیشتر توضیح بدی چطوری با مثال اگه درمورده برنج وروغن وموادشوینده یه مثال بزن که من جوابشو بدم که چرا الکی میگه 6و7درصد سوده یعنی من با15درصد سود به قیمت روی محصول میفروشم.؟؟؟؟؟؟چگونه؟؟؟؟؟؟؟؟

داداش اگه میخوای جوابتو دقیق بگیری راه حل همون رفتن به صارمیه و اول آتشگاه و پرسیدن از فروشنده های عمده فروش اونجاست. راهی هم نیست داداش، با ماشین فوقش 20دقیقه. جاهای دیگه هم باید باشه ولی خوب بورسش اونجاست. چند ساله پیش که بازاریاب یه شرکت که چند تا نمایندگی از محصولات خوراکی داشت، بودم اون طرفا رفت و اومد داشتم. محله ی پدربزرگم و اینها هم همونجا بود. یه سری هاشون رو هم میشناسم. آدمای به راه و خوش برخوردی هستند. سعی کن با یکی دو تاشون هم کلام شی، خیلی بهت کمک میکنه.
اول صارمیه یکی هست به نام آقای مصلحی که خودم قبلا باهاش کار میکردم، خوش برخورده و از عمده فروشهای قدیمی اونجاست. برو بهش بگو میخوای یه مغازه بزنی و قیمت های عمده ای یه سری محصولات رو ازش بگیر. افراد دیگه ای هم هستند که جنساشون بیشتره.
...
خیابون مهر میشینی ؟! اون طرفا که فکر کنم خیلی خوب باشه، اگه جا داشته باشی. هم مسافرا هستند، هم میتونی روی پارک های مشتاق حساب کنی و از هم نمایشگاه استفاده کنی. مشتریه محلی هم که هست.
...
پ.ن: اگه خشکبار خوب برای سوپری(خوراک پارک ها و مسافرهایی که میخوان برن سفر) خواستی، پ.خ بده آشنا دارم، همون نزدیک هم هست.

mr_scroch

Registered User
لایک‌ها
26

mr_scroch

Registered User
لایک‌ها
26
حاجیکس کاسبی چطوره؟دخلت روزی چنده؟جنسهای پر فروش چیا هست؟
در حال حاضر دخلم از دویست کمتر نبوده تو این 4 روز به جز روز اول و تا پونصد تومن هم رفته
بیشترین فروش نوشیدنیها کنسرویجات بعلاوه یخ و ابجوش وسیگار هست و چایی

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
در حال حاضر دخلم از دویست کمتر نبوده تو این 4 روز به جز روز اول و تا پونصد تومن هم رفته
بیشترین فروش نوشیدنیها کنسرویجات بعلاوه یخ و ابجوش وسیگار هست و چایی

ایول عالیه...آبجوش یعنی سماور دارین درسته؟چایی هم دارین؟

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
اقایون من امروز رفتم از سه جا سوپری تومحلمون و........... تحقیق کردم همشون میگفتن 5میلیونی 250هزارتومن داره منم تعجب کردم یکی بامنطق و دلیل قشنگ بگه جرا انقدر کمه؟؟؟؟؟؟؟؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
اقایون من امروز رفتم از سه جا سوپری تومحلمون و........... تحقیق کردم همشون میگفتن 5میلیونی 250هزارتومن داره منم تعجب کردم یکی بامنطق و دلیل قشنگ بگه جرا انقدر کمه؟؟؟؟؟؟؟؟

منظورشون سود فروش 5 میلیون هست؟

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
منظورشون سود فروش 5 میلیون هست؟

اگه 15میلیون جنس بذاری هر5تومن ماهیانه 200تومن داره برات منم بهش گفتم مایلیات ارزش افزوده 6درصد تو هم 4یعنی میشه 10درصد گفت بارکالله مثل سگ دروغ میگفت

حالا من میخوا م یکی با دلیل خریدوفروش بگه 15درصد

حرف باید منطقی باشه یار.و میاد میگه 15درصد مططمن باش ولی جدا اگه داشت همه سوپری میزدن.منم میخوام بدونم بادلیل و مدرک که 15درصد فروش دارن رو محصول خاص

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
اگه 15میلیون جنس بذاری هر5تومن ماهیانه 200تومن داره برات منم بهش گفتم مایلیات ارزش افزوده 6درصد تو هم 4یعنی میشه 10درصد گفت بارکالله مثل سگ دروغ میگفت

حالا من میخوا م یکی با دلیل خریدوفروش بگه 15درصد

حرف باید منطقی باشه یار.و میاد میگه 15درصد مططمن باش ولی جدا اگه داشت همه سوپری میزدن.منم میخوام بدونم بادلیل و مدرک که 15درصد فروش دارن رو محصول خاص

درسته واقعا هم همون 10 درصد می مونه با پرداخت مالیات

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
درسته واقعا هم همون 10 درصد می مونه با پرداخت مالیات

یک از دوستام میگفت سوپری همون کاردولتیه

گفتم چطور گفت نگاه یارو ده درصد که باشه براش تومبالغ بالا دارره خوبه ولی پایین نه بعد گفت شما دردسر و زحمت بیشتر از کارمند میکشی ولی اخرش با مالیات برات ماهی نهایتا یک تومن میوفته ولی یارو تامیره سره کار 700تومنی کاسبه اگه برا 300تومن شغل ازاد ودولتی بخوای بیای بزنی نیا تو کار حالا موندم ببین چه مملکتی داریم داداشم فوق لیسانس مکانیک دانشگاه صنعتب اصفهان داره برجی700با4سال سابقه داره میگیره بعد مجبوره بره سوپری بزنه
حالا مب ارزه با40تومن جنیس شروع کنیم سوپری را کمک برادرم کنم.

پ.ن : یه رفیق کره ای مسلمان دارم میادخونمون بهش گفتم از خنده روده بور شد از خنده داشت میترکید بعد ازش پرسیدم گفت ما انجا یارو اگه کار گیرش نیاد انقدر ساپورت مالیش میکنن بانکها که نگو بعد ما میخوایم توایران کارو کاسبی بزنیم به رییس بانک شاواش یا پورسانت وام میدیم.

پ.ن :یارو تو بانک بود گفت سرمایه داره امد 25تومن داد رییس بانک رییس بانک 400تومن وام بهش داد بازپرداختشم از یکساله دیگه شروع میشد.

mr_scroch

Registered User
لایک‌ها
26
نگفتین روزی چند ساعت باز هستین؟هنوز برا جواز کسی بهتون گیر نداده؟
از 6 صبح تا 11 ولی بعد از 11 هم مشتری هست اونجا
یخواییم یه کاری کنیم تا دو و سه باز باشیم از این به بعد

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75
از 6 صبح تا 11 ولی بعد از 11 هم مشتری هست اونجا
یخواییم یه کاری کنیم تا دو و سه باز باشیم از این به بعد

سوپری های لب جاده معمولا شبانه روزی کار میکنن.چون همیشه تو جاده رفت و آمد هست

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
من يه مغازه داشتم مركز شهر بر خيابان اصلي هفته پيش به يه سوپر ماركت اجاره دادم، 2 تا داداش آذري هستن و مجرد كه از صبح ساعت 6 ميان تا 12 شب، اون اطرافم سوپري نبود ولي انصافا.

دوستم ميگفت اينا چون مجردن اينجوري ميتونن كار كنن وگرنه آدم عادي نميتونه اينجوري كار كنه!

ميتونم سر ماه كه اجاره رو خواستم بگيرم ازشون بپرسم چقدر درآمد داشتن و از اين حرفا و بيام بهتون بگم، البته براي اجاره چك دادن ولي ميشه به يه بهانه اي رفت پرسيد.

mr_scroch

Registered User
لایک‌ها
26
من يه مغازه داشتم مركز شهر بر خيابان اصلي هفته پيش به يه سوپر ماركت اجاره دادم، 2 تا داداش آذري هستن و مجرد كه از صبح ساعت 6 ميان تا 12 شب، اون اطرافم سوپري نبود ولي انصافا.

دوستم ميگفت اينا چون مجردن اينجوري ميتونن كار كنن وگرنه آدم عادي نميتونه اينجوري كار كنه!

ميتونم سر ماه كه اجاره رو خواستم بگيرم ازشون بپرسم چقدر درآمد داشتن و از اين حرفا و بيام بهتون بگم، البته براي اجاره چك دادن ولي ميشه به يه بهانه اي رفت پرسيد.
اونها که به شما راستش رو نمیگن عزیز

بالا