دوستان من قصد دارم جنس فله ای هم بریزم به همین دلیل قصد خرید یک عدد ترازو دارم
دوستان چه مارکی و چند کیلیویی بخرم بهتره ؟؟؟
Mahak
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دوستان من قصد دارم جنس فله ای هم بریزم به همین دلیل قصد خرید یک عدد ترازو دارم
دوستان چه مارکی و چند کیلیویی بخرم بهتره ؟؟؟
داداش دستت درد نکنه میشه بیشتر توضیح بدی چطوری با مثال اگه درمورده برنج وروغن وموادشوینده یه مثال بزن که من جوابشو بدم که چرا الکی میگه 6و7درصد سوده یعنی من با15درصد سود به قیمت روی محصول میفروشم.؟؟؟؟؟؟چگونه؟؟؟؟؟؟؟؟
اره دیگه دیجیتالی میخوام بگیرمترازوی دیجیتال میخوای بگیری یا از این سنتی ها؟
خودم هم همین نظر رو دارمMahak
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
اره دیگه دیجیتالی میخوام بگیرم
خودم هم همین نظر رو دارم
در حال حاضر دخلم از دویست کمتر نبوده تو این 4 روز به جز روز اول و تا پونصد تومن هم رفتهحاجیکس کاسبی چطوره؟دخلت روزی چنده؟جنسهای پر فروش چیا هست؟
در حال حاضر دخلم از دویست کمتر نبوده تو این 4 روز به جز روز اول و تا پونصد تومن هم رفته
بیشترین فروش نوشیدنیها کنسرویجات بعلاوه یخ و ابجوش وسیگار هست و چایی
اقایون من امروز رفتم از سه جا سوپری تومحلمون و........... تحقیق کردم همشون میگفتن 5میلیونی 250هزارتومن داره منم تعجب کردم یکی بامنطق و دلیل قشنگ بگه جرا انقدر کمه؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورشون سود فروش 5 میلیون هست؟
اگه 15میلیون جنس بذاری هر5تومن ماهیانه 200تومن داره برات منم بهش گفتم مایلیات ارزش افزوده 6درصد تو هم 4یعنی میشه 10درصد گفت بارکالله مثل سگ دروغ میگفت
حالا من میخوا م یکی با دلیل خریدوفروش بگه 15درصد
حرف باید منطقی باشه یار.و میاد میگه 15درصد مططمن باش ولی جدا اگه داشت همه سوپری میزدن.منم میخوام بدونم بادلیل و مدرک که 15درصد فروش دارن رو محصول خاص
اره سماور داریم چون لبه جادست و مردم فلاکس میارن پر میکننایول عالیه...آبجوش یعنی سماور دارین درسته؟چایی هم دارین؟
درسته واقعا هم همون 10 درصد می مونه با پرداخت مالیات
اره سماور داریم چون لبه جادست و مردم فلاکس میارن پر میکنن
از 6 صبح تا 11 ولی بعد از 11 هم مشتری هست اونجانگفتین روزی چند ساعت باز هستین؟هنوز برا جواز کسی بهتون گیر نداده؟
اوه چقدر زیاد اذیت نمیشین اونوقت؟چند نفرین در مغازهاز 6 صبح تا 11 ولی بعد از 11 هم مشتری هست اونجا
یخواییم یه کاری کنیم تا دو و سه باز باشیم از این به بعد
از 6 صبح تا 11 ولی بعد از 11 هم مشتری هست اونجا
یخواییم یه کاری کنیم تا دو و سه باز باشیم از این به بعد
دو نفریم حالا میخواییم شیفتی کنیمش کم کماوه چقدر زیاد اذیت نمیشین اونوقت؟چند نفرین در مغازه
بله شبها خوبه ولی خطرش هم زیاده اگه زیاد باشیم خوبه تنهایی به ریسکش نمیارزهدو نفریم حالا میخواییم شیفتی کنیمش کم کم
اونها که به شما راستش رو نمیگن عزیزمن يه مغازه داشتم مركز شهر بر خيابان اصلي هفته پيش به يه سوپر ماركت اجاره دادم، 2 تا داداش آذري هستن و مجرد كه از صبح ساعت 6 ميان تا 12 شب، اون اطرافم سوپري نبود ولي انصافا.
دوستم ميگفت اينا چون مجردن اينجوري ميتونن كار كنن وگرنه آدم عادي نميتونه اينجوري كار كنه!
ميتونم سر ماه كه اجاره رو خواستم بگيرم ازشون بپرسم چقدر درآمد داشتن و از اين حرفا و بيام بهتون بگم، البته براي اجاره چك دادن ولي ميشه به يه بهانه اي رفت پرسيد.