• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

......::::::::سوپر مارکت ::::::::::........نیازمند راهنمایی شما هستیم!!!

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
سوپر مارکت حرف نداره . اگر مغازه شیک که همه چی توش پیدا بشه بزنی - مخصوصا اگه مغازه محل رفت و آمد عابرین باشه .

خودم یه زمانی سوپری داشتم :D
مزیت سوپری:

1- پول نقد

2- احتیاج مردم .. یعنی هیچ وقت بی مشتری نیستی که رکود فروش داشته باشی

3- با یه تلفن می تونی کلی جنس بریزی تو مغازه + دیگه مثل قدیم نیس که ماشین بگیری بری دنبال جنس ، خودشون واست میارن )

معایب:

1- دردسر و کار زیاد - اگر 2-3 نفر باشین مطمئنا پیشرفت خواهید کرد شک نکن + الیته اگر آبتون با هم تو یه جوب بره )

رفیق من 3 تا داداش هستن هر س تاشون با هم یه سوپری زدن ، مغازه به زور 30 متر میشه ولی به جرات می گم ماهی 5-6 تومن خالصی دارن . اگر نداشتن که هر سال اجاره بالاتر رو پرداخت نمی کردن

شما هم که مغازه از خودته و ماشالله بزرگ هم هست باید یه هایپر مارکت بزنی دیگه ... از اینها که ملت میرن توش می چرخن ، دو 3 تا دوربین هم بزار و تمام.

راستی اینو هم بگم : رفیقم از دایتی بستی میاره الان 2 تا یحچال از طرف دایتی بهش دادن قرض که مثلا بعد بهشون پس بده ..کلا اگر به سوپری بچسبی سودش خوبه

پ ن : سوپری زدی حتما با مشتریس هات گرم بگیر ، لبخند فراموش نشه . خیلی تاثیر داره مطمئن باش باز میان سمت خودت
ولی اگه گند دماغ باشی واسه اخرین باره می بینیشون

Last edited:

MkVisual

Registered User
لایک‌ها
99
دادش اره اصفهانم داداشم اینا گویا شرکتی که توش کارمیکنه درحال ورشکستگبه اینم بادامادمون میخوان نزدیک نمایشگاه بین المللی بزنن به منم گفته بیا دوست داری خوب منم دارم تحقیق میکنم ببینم چی میشه راستی لیست نمایندگی مخصولات را تواصفهان چطوری میشه پیداکرد.?????????????????

ببین جاش که خیلی مهمه. و البته ابعادش. جایه خاصی مد نظرتون هست ؟! نزدیکش سوپر مارکتی چیزی هست ؟! چند تا ؟!
اگه نزدیک خیابون یا یه جای شلوغ باشی که دیگه نیازی نیست دنبال نمایندگی بگردی، چون خوده بازاریاب ها میان سرت. ولی اگه به جنسی نیاز داشتی شماره شرکت تولید کننده روی محصولاتشون هست، یه زنگ میزنی میگی نمایندگی اصفهانتون کجاست؟! یا توی وب سایت شرکت دنبال نمایندگی اصفهانشون بگردی.
البته برای شروع به نظر من حتما یه سر به عمده فروش های صارمیه و اول آتشگاه بزن. یه لیستی چیزی از قیمت عمده محصولاتشون ازشون بگیر. خیلی هاشون هم خودشون ماشین دارند و جنس رو با یه تلفن برات میفرستن.

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
ببین جاش که خیلی مهمه. و البته ابعادش. جایه خاصی مد نظرتون هست ؟! نزدیکش سوپر مارکتی چیزی هست ؟! چند تا ؟!
اگه نزدیک خیابون یا یه جای شلوغ باشی که دیگه نیازی نیست دنبال نمایندگی بگردی، چون خوده بازاریاب ها میان سرت. ولی اگه به جنسی نیاز داشتی شماره شرکت تولید کننده روی محصولاتشون هست، یه زنگ میزنی میگی نمایندگی اصفهانتون کجاست؟! یا توی وب سایت شرکت دنبال نمایندگی اصفهانشون بگردی.
البته برای شروع به نظر من حتما یه سر به عمده فروش های صارمیه و اول آتشگاه بزن. یه لیستی چیزی از قیمت عمده محصولاتشون ازشون بگیر. خیلی هاشون هم خودشون ماشین دارند و جنس رو با یه تلفن برات میفرستن.

داداش صارمیه دوره نزدیکتر نیست من مهز نرسیده به شهرستان میشینم؟؟؟؟؟؟؟؟بعد من به سود12درصد راضیم بهش میشه رسید چرا م نازهرکی میپرسم میگن سود روغن 7درصده اینها چطور میشه که به سود زیر ده درصدئ راضین؟؟؟؟؟؟؟؟//

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
والله ماکه الان موندیم یکی از دوستانم میوه فروش زده میگه خالصش روزانه 300کاسبم موندم گفت 6تومن جنسه منم بهش گفتم وقتی میوه هات گندید میدونی سود نداره گفت نه نمیگنده من میوه هامو اضافشو میفرستم بالاشهر یاکارخانه میوه خشک کن نمیدونم موندیم به قران سوپری خوبه ولی دردسرداره درامدشم اگه 12درصدبه بالاباشه واینقدر نگن سودروغن6درصده اخه عمده فروش میری میگه سودروغن 18درصده سوپریی میری میگه 6درصدموندیم کسی هم نیست واضح چواببده دوستان راستی اگه توابعاد بزرگ با40تومن میشه جنس خرید ویا کاره دیگه کرد لطفا بگین بهتر ازسوپری ویامیوه و....................کاره دیگه ای هست.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
والله ماکه الان موندیم یکی از دوستانم میوه فروش زده میگه خالصش روزانه 300کاسبم موندم گفت 6تومن جنسه منم بهش گفتم وقتی میوه هات گندید میدونی سود نداره گفت نه نمیگنده من میوه هامو اضافشو میفرستم بالاشهر یاکارخانه میوه خشک کن نمیدونم موندیم به قران سوپری خوبه ولی دردسرداره درامدشم اگه 12درصدبه بالاباشه واینقدر نگن سودروغن6درصده اخه عمده فروش میری میگه سودروغن 18درصده سوپریی میری میگه 6درصدموندیم کسی هم نیست واضح چواببده دوستان راستی اگه توابعاد بزرگ با40تومن میشه جنس خرید ویا کاره دیگه کرد لطفا بگین بهتر ازسوپری ویامیوه و....................کاره دیگه ای هست.

بله کالاهای استراتژیک سودشون زیر ده درصد هست مثل برنج روغن مواد شوینده شکر و چند کالای دیگه

skellig

Registered User
لایک‌ها
93
داداش صارمیه دوره نزدیکتر نیست من مهز نرسیده به شهرستان میشینم؟؟؟؟؟؟؟؟بعد من به سود12درصد راضیم بهش میشه رسید چرا م نازهرکی میپرسم میگن سود روغن 7درصده اینها چطور میشه که به سود زیر ده درصدئ راضین؟؟؟؟؟؟؟؟//

داداش در مورد سود حالا چه روغن چه بقیه اجناس، تا حد معقول دسته خودته، حالا یکی 6 درصد می کشه، یکی هم همون 15 درصد. به شخصه ندیدم 6 درصد سود رو ولی تا حالا. کلیتی هم فک نکنم هیشکی در حال حاضر بتونه ادعا کنه که سود اجناسش فقط 6-7 درصده!!. چون اصن سوپر دوم نمیاره با این شرایط اقتصادی مملکت.

skellig

Registered User
لایک‌ها
93
بله کالاهای استراتژیک سودشون زیر ده درصد هست مثل برنج روغن مواد شوینده شکر و چند کالای دیگه
نه اینجور نیست. اینایی که شما گفتین خانواده هایی از محصولات سوپر هستند که فروششون هم خوبه. اما سودشون همون سود معقوله نه زیر ده درصد

skellig

Registered User
لایک‌ها
93
سوپری سخته , ولی میوه فروشی کشندست !! اونجورا هم دیگه سود توش نیست که ارزش داشته باشه ساعت دوازده شب بخوابی چهار صبح پاشی !

from Lg

موافقم. یک از اقوام نزدیک میوه فروشی داره. سودش هم اونجور که می گه خوبه، ولی واقعا 24 ساعته هستند، حتا شبا هم همونجا می خوابن نوبتی!!

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
نه اینجور نیست. اینایی که شما گفتین خانواده هایی از محصولات سوپر هستند که فروششون هم خوبه. اما سودشون همون سود معقوله نه زیر ده درصد

داداش دستت درد نکنه میشه بیشتر توضیح بدی چطوری با مثال اگه درمورده برنج وروغن وموادشوینده یه مثال بزن که من جوابشو بدم که چرا الکی میگه 6و7درصد سوده یعنی من با15درصد سود به قیمت روی محصول میفروشم.؟؟؟؟؟؟چگونه؟؟؟؟؟؟؟؟

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107

داداش دستت درد نکنه میشه بیشتر توضیح بدی چطوری با مثال اگه درمورده برنج وروغن وموادشوینده یه مثال بزن که من جوابشو بدم که چرا الکی میگه 6و7درصد سوده یعنی من با15درصد سود به قیمت روی محصول میفروشم.؟؟؟؟؟؟چگونه؟؟؟؟؟؟؟؟

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
داداش در مورد سود حالا چه روغن چه بقیه اجناس، تا حد معقول دسته خودته، حالا یکی 6 درصد می کشه، یکی هم همون 15 درصد. به شخصه ندیدم 6 درصد سود رو ولی تا حالا. کلیتی هم فک نکنم هیشکی در حال حاضر بتونه ادعا کنه که سود اجناسش فقط 6-7 درصده!!. چون اصن سوپر دوم نمیاره با این شرایط اقتصادی مملکت.

خوب به نظرشما چطور میشه وباداشتن چه نوع کالاهایی حداکثرسود را که قانونی از12تا20درصدباشه را کسب کرد.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
خوب به نظرشما چطور میشه وباداشتن چه نوع کالاهایی حداکثرسود را که قانونی از12تا20درصدباشه را کسب کرد.
بیشتر سعی کن چیزای خاص بیاری اگه میخوای سود بیشتر بکشی روشون

MkVisual

Registered User
لایک‌ها
99

داداش اگه میخوای جوابتو دقیق بگیری راه حل همون رفتن به صارمیه و اول آتشگاه و پرسیدن از فروشنده های عمده فروش اونجاست. راهی هم نیست داداش، با ماشین فوقش 20دقیقه. جاهای دیگه هم باید باشه ولی خوب بورسش اونجاست. چند ساله پیش که بازاریاب یه شرکت که چند تا نمایندگی از محصولات خوراکی داشت، بودم اون طرفا رفت و اومد داشتم. محله ی پدربزرگم و اینها هم همونجا بود. یه سری هاشون رو هم میشناسم. آدمای به راه و خوش برخوردی هستند. سعی کن با یکی دو تاشون هم کلام شی، خیلی بهت کمک میکنه.
اول صارمیه یکی هست به نام آقای مصلحی که خودم قبلا باهاش کار میکردم، خوش برخورده و از عمده فروشهای قدیمی اونجاست. برو بهش بگو میخوای یه مغازه بزنی و قیمت های عمده ای یه سری محصولات رو ازش بگیر. افراد دیگه ای هم هستند که جنساشون بیشتره.
...
خیابون مهر میشینی ؟! اون طرفا که فکر کنم خیلی خوب باشه، اگه جا داشته باشی. هم مسافرا هستند، هم میتونی روی پارک های مشتاق حساب کنی و از هم نمایشگاه استفاده کنی. مشتریه محلی هم که هست.
...
پ.ن: اگه خشکبار خوب برای سوپری(خوراک پارک ها و مسافرهایی که میخوان برن سفر) خواستی، پ.خ بده آشنا دارم، همون نزدیک هم هست.

mr_scroch

Registered User
لایک‌ها
26
اکی اینو گفتین قبلا
من پرسیدم اگه به قیمتهای که روی جنسها هست بدین چقدر سود میکنین بعد روزی چند ساعت بازه مغازتون
منم همین سوال رو دارم
باید یک هفته کار کنم حساب کنم میفهمم خودم

nadis_market

Registered User
لایک‌ها
22

داداش خطم کلام اگه 2 نفر هستین یا بیشتر که اطمینان داری هیچوقت بهش شک نمیکنی ، بسم ا..
مغازه توی محله پر رفت و آمد باشه ، حالا ابعاد و .. با خودت . 40میلیون جنس که شروع کنی ، میتونی به روزی فروش تا 2 میلیون هم برسی ، ولی شما 1میلیون فعلا روش حساب کن ، البته محله ای که قدرت خرید مردمون بالا تر باشه این رو تعیین میکنه ،
که با احتساب 1 میلیون دست کم بگیریم ماهی 30 میلیون فروش میشه سودش 6 میلیون ، که حداکثر 2ت هزینه باشه 4ت میمونه حداقل !!
تمام ... /!

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
داداش خطم کلام اگه 2 نفر هستین یا بیشتر که اطمینان داری هیچوقت بهش شک نمیکنی ، بسم ا..
مغازه توی محله پر رفت و آمد باشه ، حالا ابعاد و .. با خودت . 40میلیون جنس که شروع کنی ، میتونی به روزی فروش تا 2 میلیون هم برسی ، ولی شما 1میلیون فعلا روش حساب کن ، البته محله ای که قدرت خرید مردمون بالا تر باشه این رو تعیین میکنه ،
که با احتساب 1 میلیون دست کم بگیریم ماهی 30 میلیون فروش میشه سودش 6 میلیون ، که حداکثر 2ت هزینه باشه 4ت میمونه حداقل !!
تمام ... /!

داداشم ودامادمم هستن
مغازه جاش شلوغه خوبه
محلشم خوبه...
فقط مشکلم توسودشه.اخع هیچکی نمیگه سودش ریاده وهمه میگن کمه درحد6و7درصده نمبدونم هرکی میتونه درموردخریدوفروش جنس واقع تر بگه متشکرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

nadis_market

Registered User
لایک‌ها
22
داداشم ودامادمم هستن
مغازه جاش شلوغه خوبه
محلشم خوبه...
فقط مشکلم توسودشه.اخع هیچکی نمیگه سودش ریاده وهمه میگن کمه درحد6و7درصده نمبدونم هرکی میتونه درموردخریدوفروش جنس واقع تر بگه متشکرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
حاجی جان سود 15 تا 20 درصده !! میانگین سودت از 15درصد پایین تر نمیره عزیزم..!! 15تا20 واقع بینانه س ! ولی روی محصلات ارایشی بهداشتی مثل خمیریش و ژیلت و .. و محصولات خاص دیگه سود 30 و .. هم داره . جا داره فروشگاه www.final.ir رو بهت معرفی کنم ببینی و بفهمی هر محصول چقدر سود داره ، چون این فروشگاه از 5 تا 20 30درصد تخفیف زده !! شما حساب کن اگه اصن سود هم نکشیده باشه پس بالاخره تخفیفای 15 و 20 درصدیش گویای سود مد نظر شماس :blush:

mr_scroch

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان من قصد دارم جنس فله ای هم بریزم به همین دلیل قصد خرید یک عدد ترازو دارم
دوستان چه مارکی و چند کیلیویی بخرم بهتره ؟؟؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستان من قصد دارم جنس فله ای هم بریزم به همین دلیل قصد خرید یک عدد ترازو دارم
دوستان چه مارکی و چند کیلیویی بخرم بهتره ؟؟؟

ترازوی دیجیتال میخوای بگیری یا از این سنتی ها؟

بالا