• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

[Nezami.Net] | فروشگاه جامع لوازم نظامی [ _Amir_ ] راه اندازی مجدد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mr__parsiweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داداش پخ دادم...

Sent from my LT26ii using Tapatalk 2

mr__parsiweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خالی کردم داداش

یکععد چاقو خریداری شد
ممنون از امیراقای گل

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با اجازه استارتر عزیز .

دوست دارم کمی در مورد این چاقو های Gerber توضیح بدم شاید دوستان فرق این چاقو ها رو با نمونه های دیگه موجود در بازار درک کنند.

گربر یکی از معروف ترین شرکت های تولید کننده چاقو و وسایل مربوطه در آمریکا ست که از سالها قبل فعال بوده و در آمریکا خیلی شناحته شده است.

در کنار تولید کننده بزرگی مثل SOG و Becker که در بازار آمریکا خیلی معروف هستند Gerber هم سهم بزرگی رو از بازار آمریکا در اختیار داره.

شاید خود امیر هم ندونه ولی مدتی قبل یک سری چاقوی آمریکایی مال جنگ ویتنام رو می فروخت به نام سری Mark II که عکس در زیر هست.

Gerber_Mark_II.jpg

این چاقو ها که یکی از معروفترین سری چاقو های استفاده شده در جنگ ویتنام هست تولید شرکت Gerber می باشد.

هنوز خیلی از شکارچیان اتز این چاقو به دلیل مجکم بودن و متوازن بودن استفاده می کنند.

اما Gerber بیشتر به دلیل سری Bear Grylls خودش معروفه.

Bear Grylls یک کماندوی انگلیسیه که در شبکه دیسکاوری چند برنامه معروف در مورد فرار از موقعیت های خطرناک داره.

Gerber برای این آدم معرف یک سری چاقو طراحی کرده که واقعا از انصاف نگذریم کیفیت فوق العاده ای دارند.

در محصولات Gerber یک مدل چاقو به نام LMF II خیلی معروفه که متاسفانه امیر ندارتش. خیلی شبیه اون چاقو ثابت Bear Grylls هه.

LMF-II-Survival-Coyote-Brown_fulljpg.jpg

شرکت Gerber از زی رشاخه های Fiskar فنلانده که بزرگترها چاقوهای اون رو قشنگ می شناسند.

بیشتر محصولات گربر در چین تولید میشه ولی بعضی محصولات در آمریکا تولید میشن که اون محصولات در سایت گربر ذکر می شن.

محصولات گربر گارانتی تمام عمر دارند (التبه اگر بتونید بفرستید آمریکا و در آمریکا تحویل بگیرید) و تیز کردن چاقو ها هم 20 دلار هزینه داره (باز اگر بتونید بفرستید آمریکا)

Last edited:

farshid38

Registered User
لایک‌ها
24
امیر خان زنجیر کفش رو هر وقت پست کردی لطفا کد پیگیریش رو برام بفرست. ممنون. راستی یک سایتی اگه یادت باشه آدرسش رو برات فرستادم که کیسه هخواب هاشو ارزونتر از شما می داد. پیگیری کردم ظاهرا بیشتر جنساشون دست دو و استوک هستند. احتمالا دلیل ارزونیش همین بوده. به هر حال ممنون.

_Amir_

Registered User
لایک‌ها
554
با اجازه استارتر عزیز .

دوست دارم کمی در مورد این چاقو های Gerber توضیح بدم شاید دوستان فرق این چاقو ها رو با نمونه های دیگه موجود در بازار درک کنند.

گربر یکی از معروف ترین شرکت های تولید کننده چاقو و وسایل مربوطه در آمریکا ست که از سالها قبل فعال بوده و در آمریکا خیلی شناحته شده است.

در کنار تولید کننده بزرگی مثل SOG و Becker که در بازار آمریکا خیلی معروف هستند Gerber هم سهم بزرگی رو از بازار آمریکا در اختیار داره.

شاید خود امیر هم ندونه ولی مدتی قبل یک سری چاقوی آمریکایی مال جنگ ویتنام رو می فروخت به نام سری Mark II که عکس در زیر هست.

Gerber_Mark_II.jpg

این چاقو ها که یکی از معروفترین سری چاقو های استفاده شده در جنگ ویتنام هست تولید شرکت Gerber می باشد.

هنوز خیلی از شکارچیان اتز این چاقو به دلیل مجکم بودن و متوازن بودن استفاده می کنند.

اما Gerber بیشتر به دلیل سری Bear Grylls خودش معروفه.

Bear Grylls یک کماندوی انگلیسیه که در شبکه دیسکاوری چند برنامه معروف در مورد فرار از موقعیت های خطرناک داره.

Gerber برای این آدم معرف یک سری چاقو طراحی کرده که واقعا از انصاف نگذریم کیفیت فوق العاده ای دارند.

در محصولات Gerber یک مدل چاقو به نام LMF II خیلی معروفه که متاسفانه امیر ندارتش. خیلی شبیه اون چاقو ثابت Bear Grylls هه.

LMF-II-Survival-Coyote-Brown_fulljpg.jpg

شرکت Gerber از زی رشاخه های Fiskar فنلانده که بزرگترها چاقوهای اون رو قشنگ می شناسند.

بیشتر محصولات گربر در چین تولید میشه ولی بعضی محصولات در آمریکا تولید میشن که اون محصولات در سایت گربر ذکر می شن.

محصولات گربر گارانتی تمام عمر دارند (التبه اگر بتونید بفرستید آمریکا و در آمریکا تحویل بگیرید) و تیز کردن چاقو ها هم 20 دلار هزینه داره (باز اگر بتونید بفرستید آمریکا)

ممنون اقای یاسینی
واقعا اطلاعات ارزش مندی بود.
خودم هم بعضی ار چیز هاشو نمدونستم.:blush:
از این مارک 2 ها داشتیم حدود 12 تا اینقدر زود فروش رفتن که خدا میدونه هرچی گشتیم که بازم بیارم گیر نیاوردیم.
اخر سر بعد از چند ماه 1 دونه گیرم اومد بین اونایی که سفارش داده بودن بیارم از اینا واسشون مزایده گذاشتیم تا 900 تومن فروش رفت.
واقعا چیز با ارزشی بودش.

امیر خان زنجیر کفش رو هر وقت پست کردی لطفا کد پیگیریش رو برام بفرست. ممنون. راستی یک سایتی اگه یادت باشه آدرسش رو برات فرستادم که کیسه هخواب هاشو ارزونتر از شما می داد. پیگیری کردم ظاهرا بیشتر جنساشون دست دو و استوک هستند. احتمالا دلیل ارزونیش همین بوده. به هر حال ممنون.

عزیز گد پیگیری ارسال شد واستون.
بله من خودم هم واقعا تعجب کرده بودم در مورد اون کیسه خواب ها :دی
البته فکرش رو میکردم استوک باشن.

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
سلام اقا امیر
یه سوال چفیه دارین ؟؟ اگه هست قیمت رو برام پخ کنید
ممنون.

DJ Tiesto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اصلاح شد تشکر بابت یادآوری

چاکریم آقای یاسینی.

ممنون اقای یاسینی
از این مارک 2 ها داشتیم حدود 12 تا اینقدر زود فروش رفتن که خدا میدونه هرچی گشتیم که بازم بیارم گیر نیاوردیم.
اخر سر بعد از چند ماه 1 دونه گیرم اومد بین اونایی که سفارش داده بودن بیارم از اینا واسشون مزایده گذاشتیم تا 900 تومن فروش رفت.

بر گریلز (همان کماندو معروف که جناب آقای یاسینی فرمودند)، از این چاقو، بعنوان تبر هم استفاده میکنه علاوه بر پوست کندن حیواناتی غولی مثل یاک.
واقعا معلومه چاقوی فوق العاده ای هست. به همین خاطر است که رو هوا میبرن

_Amir_

Registered User
لایک‌ها
554
بر گریلز (همان کماندو معروف که جناب آقای یاسینی فرمودند)، از این چاقو، بعنوان تبر هم استفاده میکنه علاوه بر پوست کندن حیواناتی غولی مثل یاک.

دادا قابل دار نیستش.
والا من خودم از این چاقو ها میترسم حقیقتا... دست یکی از دوستانمون بود شوخی شوخی دستش برید 6 تا بخیه خورد :wacko:
خیلی خیلی تیز هستن.

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
اطلاعاتی در مورد رادیو میخواستم
چند موج هست؟
اندازش چقدره؟
منظورتون از هندلی چیه؟

_Amir_

Registered User
لایک‌ها
554
اطلاعاتی در مورد رادیو میخواستم
چند موج هست؟
اندازش چقدره؟
منظورتون از هندلی چیه؟

دادا 4 موج هستش

ارتفاع : 21
عرض : 12
پهنا : 7

منظور از هندلی اینه که با دستم هم شارژ میشه. بدون نیاز به باطری وا اداپتور

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون اقای یاسینی
واقعا چیز با ارزشی بودش.

عزیز گد پیگیری ارسال شد واستون.
بله من خودم هم واقعا تعجب کرده بودم در مورد اون کیسه خواب ها :دی
البته فکرش رو میکردم استوک باشن.

خواهش میکنم.
اون موقع هم که گذاشتید من یه سری پسا در مورد کیفیتشون زدم.
من کلکسیونر نیستم. چاقو دوست دارم ولی برای شکار و کار و نه برای جمع کردن.
وگرنه همون موقع برش می داشتم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

چاکریم آقای یاسینی.

من یک چاقوی قدیمی بر گریلز دارم دو سال پیش از اسپانیا خریدم. هنوز بهد از دو سال به تیز کردن احتیاج نداره.
اینهایی رو هم که از امیر خریدم دارن توپ کار میکنن.

arman_wow

Registered User
لایک‌ها
17
به به هر دفعه به این تاپیک سر میزنم واقعا لذت میبرم از این اجناس
امان از بی پولی
امیدوارم مثل همیشه موفق باشی امیر جان

_Amir_

Registered User
لایک‌ها
554
خواهش میکنم.
اون موقع هم که گذاشتید من یه سری پسا در مورد کیفیتشون زدم.
من کلکسیونر نیستم. چاقو دوست دارم ولی برای شکار و کار و نه برای جمع کردن.
وگرنه همون موقع برش می داشتم.

من یک چاقوی قدیمی بر گریلز دارم دو سال پیش از اسپانیا خریدم. هنوز بهد از دو سال به تیز کردن احتیاج نداره.
اینهایی رو هم که از امیر خریدم دارن توپ کار میکنن.

خیلی نوکرم :دی

رنگش سبز هست یا مشکی؟

عزیز رادیو این هستش:
رنگش مشکیه.

335414794_669.jpg

به به هر دفعه به این تاپیک سر میزنم واقعا لذت میبرم از این اجناس
امان از بی پولی
امیدوارم مثل همیشه موفق باشی امیر جان

داداش به خدا اصلا قابل دار نیستم اجناس.

رنگ رادیوی من مشکی هست.

بله ممنون اقا فرشید.