mr__parsiweb
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 24
- لایکها
- 1
داداش پخ دادم...
Sent from my LT26ii using Tapatalk 2
داداش پخ دادم...
خالی کردم داداش
یکععد چاقو خریداری شد
ممنون از امیراقای گل
اما Gerber بیشتر به دلیل سری Bear Gryll خودش معروفه.
Bear Gryll یک کماندوی انگلیسیه که در شبکه دیسکاوری چند برنامه معروف در مورد فرار از موقعیت های خطرناک داره.
Bear Grylls
با اجازه استارتر عزیز .
دوست دارم کمی در مورد این چاقو های Gerber توضیح بدم شاید دوستان فرق این چاقو ها رو با نمونه های دیگه موجود در بازار درک کنند.
گربر یکی از معروف ترین شرکت های تولید کننده چاقو و وسایل مربوطه در آمریکا ست که از سالها قبل فعال بوده و در آمریکا خیلی شناحته شده است.
در کنار تولید کننده بزرگی مثل SOG و Becker که در بازار آمریکا خیلی معروف هستند Gerber هم سهم بزرگی رو از بازار آمریکا در اختیار داره.
شاید خود امیر هم ندونه ولی مدتی قبل یک سری چاقوی آمریکایی مال جنگ ویتنام رو می فروخت به نام سری Mark II که عکس در زیر هست.
![]()
این چاقو ها که یکی از معروفترین سری چاقو های استفاده شده در جنگ ویتنام هست تولید شرکت Gerber می باشد.
هنوز خیلی از شکارچیان اتز این چاقو به دلیل مجکم بودن و متوازن بودن استفاده می کنند.
اما Gerber بیشتر به دلیل سری Bear Grylls خودش معروفه.
Bear Grylls یک کماندوی انگلیسیه که در شبکه دیسکاوری چند برنامه معروف در مورد فرار از موقعیت های خطرناک داره.
Gerber برای این آدم معرف یک سری چاقو طراحی کرده که واقعا از انصاف نگذریم کیفیت فوق العاده ای دارند.
در محصولات Gerber یک مدل چاقو به نام LMF II خیلی معروفه که متاسفانه امیر ندارتش. خیلی شبیه اون چاقو ثابت Bear Grylls هه.
![]()
شرکت Gerber از زی رشاخه های Fiskar فنلانده که بزرگترها چاقوهای اون رو قشنگ می شناسند.
بیشتر محصولات گربر در چین تولید میشه ولی بعضی محصولات در آمریکا تولید میشن که اون محصولات در سایت گربر ذکر می شن.
محصولات گربر گارانتی تمام عمر دارند (التبه اگر بتونید بفرستید آمریکا و در آمریکا تحویل بگیرید) و تیز کردن چاقو ها هم 20 دلار هزینه داره (باز اگر بتونید بفرستید آمریکا)
امیر خان زنجیر کفش رو هر وقت پست کردی لطفا کد پیگیریش رو برام بفرست. ممنون. راستی یک سایتی اگه یادت باشه آدرسش رو برات فرستادم که کیسه هخواب هاشو ارزونتر از شما می داد. پیگیری کردم ظاهرا بیشتر جنساشون دست دو و استوک هستند. احتمالا دلیل ارزونیش همین بوده. به هر حال ممنون.
سلام اقا امیر
یه سوال چفیه دارین ؟؟ اگه هست قیمت رو برام پخ کنید
ممنون.
اصلاح شد تشکر بابت یادآوری
ممنون اقای یاسینی
واقعا اطلاعات ارزش مندی بود.
خودم هم بعضی ار چیز هاشو نمدونستم.:blush:
از این مارک 2 ها داشتیم حدود 12 تا اینقدر زود فروش رفتن که خدا میدونه هرچی گشتیم که بازم بیارم گیر نیاوردیم.
اخر سر بعد از چند ماه 1 دونه گیرم اومد بین اونایی که سفارش داده بودن بیارم از اینا واسشون مزایده گذاشتیم تا 900 تومن فروش رفت.
بر گریلز (همان کماندو معروف که جناب آقای یاسینی فرمودند)، از این چاقو، بعنوان تبر هم استفاده میکنه علاوه بر پوست کندن حیواناتی غولی مثل یاک.
واقعا معلومه چاقوی فوق العاده ای هست. به همین خاطر است که رو هوا میبرن
اطلاعاتی در مورد رادیو میخواستم
چند موج هست؟
اندازش چقدره؟
منظورتون از هندلی چیه؟
ممنون اقای یاسینی
واقعا اطلاعات ارزش مندی بود.
خودم هم بعضی ار چیز هاشو نمدونستم.:blush:
از این مارک 2 ها داشتیم حدود 12 تا اینقدر زود فروش رفتن که خدا میدونه هرچی گشتیم که بازم بیارم گیر نیاوردیم.
اخر سر بعد از چند ماه 1 دونه گیرم اومد بین اونایی که سفارش داده بودن بیارم از اینا واسشون مزایده گذاشتیم تا 900 تومن فروش رفت.
واقعا چیز با ارزشی بودش.
عزیز گد پیگیری ارسال شد واستون.
بله من خودم هم واقعا تعجب کرده بودم در مورد اون کیسه خواب ها :دی
البته فکرش رو میکردم استوک باشن.
چاکریم آقای یاسینی.
بر گریلز (همان کماندو معروف که جناب آقای یاسینی فرمودند)، از این چاقو، بعنوان تبر هم استفاده میکنه علاوه بر پوست کندن حیواناتی غولی مثل یاک.
واقعا معلومه چاقوی فوق العاده ای هست. به همین خاطر است که رو هوا میبرن
رنگش سبز هست یا مشکی؟دادا 4 موج هستش
ارتفاع : 21
عرض : 12
پهنا : 7
منظور از هندلی اینه که با دستم هم شارژ میشه. بدون نیاز به باطری وا اداپتور
خواهش میکنم.
اون موقع هم که گذاشتید من یه سری پسا در مورد کیفیتشون زدم.
من کلکسیونر نیستم. چاقو دوست دارم ولی برای شکار و کار و نه برای جمع کردن.
وگرنه همون موقع برش می داشتم.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
من یک چاقوی قدیمی بر گریلز دارم دو سال پیش از اسپانیا خریدم. هنوز بهد از دو سال به تیز کردن احتیاج نداره.
اینهایی رو هم که از امیر خریدم دارن توپ کار میکنن.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
رنگش سبز هست یا مشکی؟
به به هر دفعه به این تاپیک سر میزنم واقعا لذت میبرم از این اجناس
امان از بی پولی
امیدوارم مثل همیشه موفق باشی امیر جان
رنگ رادیوی من مشکی هست.