• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
اگه خودروتون داخلی هست مخصوصا از خانواده پژو مطمئن باشید ک بعد از مدتی باعث بالارفتن سوخت-کاهش شتاب-بالا رفتن مواد آلاینده و..خواهد شد.

حتی رو ECU ماشین هم ممکنه تاثیر منفی بذاره ...در جا کولر گرفتن در مدت زمان طولانی خیلی مضره بره ماشین( منظور ماشین های جاپونی و آمریکایی و ...نیست رواونا هیچ تاثیری نداره)

اگه خودرتونو داخلی هست سعی کن زیاد بهش فَشار نیارید :D

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
درود،

:rolleyes:

بله، علی آقا رو میگین. مرد خوبی بود. چرا دقیقا حالا؟

یک روز میای میگی من هی پشت رو می بینم . یک روز میگی کولر روشن کنم ماشینم اووف میشه و ... حالا قدیما یادم نیست . این دو مورد یادم بود گفتم . خلاصه اخلاقا کپی هم .

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
بستگی به ماشن داره خوب ! مثلا پراید باشه که سر یه ساعت کل سیم کشیش ذوب میشه ولی مثلا این کمری های تاکسی فرودگاه از صبح تا شب کولرشون روشنه و نص بیشتر مواقع هم ماشین ثابته و حرکت نمیکنه ولی خبری از فشار و دشواری و ... نیست
درود،

سه تا ماشین هست. 405 و سمند و کمری glx. من با هر سه تاشون بعضی از مواقع تا سه ساعت کولر روشن میکنم در حالت توقف اتومبیل.
اگه خودروتون داخلی هست مخصوصا از خانواده پژو مطمئن باشید ک بعد از مدتی باعث بالارفتن سوخت-کاهش شتاب-بالا رفتن مواد آلاینده و..خواهد شد.

حتی رو ECU ماشین هم ممکنه تاثیر منفی بذاره ...در جا کولر گرفتن در مدت زمان طولانی خیلی مضره بره ماشین( منظور ماشین های جاپونی و آمریکایی و ...نیست رواونا هیچ تاثیری نداره)

اگه خودرتونو داخلی هست سعی کن زیاد بهش فَشار نیارید :D
درود،

آواتار قبلی رو چرا عوض کردین شما؟ قشنگ بود.

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633

اونم تو اسلامشهر :lol:
تازه با زیلشولواری
:lol:

---------------
جوات جون خر مایه ای بودی واسه خودت ها زودتر میگفتی بریم روکار مخت دادا
جوات جون شوما بهترین برات همون گل هست برو تو سایتا نگاه کن از 15-16 هست تا.....خداییشم باکلاسه وگرنه با این پول دیگه بهتر نمیمونه

خر مایه کجا بود? اینا که مایه نیست:D
طی کش دیگه چی پیشنهاد میدی?
تا 25 تومن چی?
قطعات و تعمیرکار گل راحت پیدا میشه?

نطرتون نسبت به مینی ماینر چیه?
پیدا میشه?
قیمتش چه حدودیه?

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
اونم تو اسلامشهر
laughingsmiley.gif

تازه با زیلشولواری

یدونه هم نوکیا با بند دور گردنش :D

شبا هم ماشینو زبلی پارک کنه جلو گهبه خونه موقع قیلون کشیدن هم همش هواس ب ماشین باشه بَدخواهاش خط مط نندازن :D

========================

پیشنهاد های من همه جاپونی آمریکایی ــــــــه میخوای بخوای نمیخوای سایتو خالی کن میخوام طی بکشم :D

من ک رو هوندا و میتسوبیشی تمرکز دارم:D..

تکی راض میگه گل هم بد نی

این آکورد بچه محل مارو میخوای؟ پیل لازمه 20 میده..

AdImage619765_1.jpg

نطرتون نسبت به مینی ماینر چیه

وای ریدم :lol: این ایزی لایف من کوجاست دَدَ :D

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
خر مایه کجا بود? اینا که مایه نیست:D
طی کش دیگه چی پیشنهاد میدی?
تا 25 تومن چی?
قطعات و تعمیرکار گل راحت پیدا میشه?

نطرتون نسبت به مینی ماینر چیه?
پیدا میشه?
قیمتش چه حدودیه?

یعنی قطعات مینی از گل بیشتر پیدا میشه
والا منکه نداشتم یه جورایی گل سلیقه شخصیمه حالا اگه گرفتی شاید افتخار دادم ازت یه چندباری قرض کردم
ولی توو نت سرچ کنی تامین ککنده قطعاتش تبلیغ کردن
اصولا اگه قطعش حتی بد هم پیدا بشه مثل ماشینای داخلی نیست که فرت و فرت بری لوازم یدکی - یه بار عوض میکنی تا مدتها راحتی حتی اگه قطعه دست 2 باشه

پیشنهاد دیگه بستگی به سلیغه داره مثلا من 25 داشتم سیویک هاچ رو شاخش بود فقط دنبال سیویک میگشتم:دی

mazdasheed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
از نظر ایمنی باید خواسته و ناخواسته تو این رنج بری سراغ ۲۰۶
گرچه زود چپ میکنه به نسبت ورنا،ریو و خانواده ۴۰۵ که سمند هم شاملش میشه،اما اتاقش تقریبا حالت یه قفس امن رو داره
کم خرجی اما ماجرا کاملا برعکسه...
باید بری سراغ کره ای ها،یعنی ورنا و ریو و اوانته
پایداری هم با وجود اینکه بدم میاد ازش :-D اما ۴۰۵ اوله،یعنی برترین هندلینگ رو داره و امکان چپ کردنش تقریبا محاله
از نظر فرمون گیری و استیبل بودن بعد از ۴۰۵،تقریبا ورنا،سمند و ریو جایگاه برابر دارن
سواری گروه پژو از کره ای ها بهتره،یعنی لذت رانندگی هم بیشتره
از نظر شتاب،طی تست هایی که با بچه های TT گرفتیم،اول تیپ ۵ های مدل ۸۴ به قبل که دریچه گازشون برقی نبود
بعد هم با اختلاف خیلی خیلی کم و در واقع بدون اختلاف،ال ۹۰ و ریو و ورنا
۴۰۵ و سمند گشتاور عالی دارن که تو دور های پایین و موقعی که ماشین سنگینه از ریو ورنا پیش میفتن،اما در کل تو شتاب از این ۲ماشین عقبن
تو سرعت های بالای ۱۸۰ با توجه به گشتاور بالای موتور XU7 فکر میکنم ریو و ورنا رو بگیرن،ال ۹۰ هم موتور خیلی خوبی داره اما به دلیل ایرودینامیک ضعیفش تو سرعتای بالای ۱۵۰ از تمام ماشین های ذکر شده ،کندتر دور میگیره

از نظر استهلاک،با اختلاف خیلی خیلی زیاد،ورنا و ریو و بعدش ال ۹۰ تو جایگا برترن
خانواده پژو کلا پر استهلاکن،یعنی خرجشون زیاده

سوال دیگه بود درخدمتم

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

دم شما گرم بابا ! ایول . خیلی توپ راهنمایی کردی .
راستی 206 صندوق دار هم با اینکه تغییرات دیده بازم زود چپ میکنه ؟

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
سلام
ببخشید اما تاپیک رو کامل مطالعه نکردم، بنابراین ممکنه حرفام تکراری باشه.

ببینید، مقایسه روآ باید با ماشین های هم رده (از نظر قیمت) باشه. اینکه روآ رو با 405 یا سایر خودرو ها مقایسه کنید، بی انصافی هست.
الان درواقع تنها رقیب قیمتی روآ پراید هست.

من با هر دو به مدت بسیار زیاد رانندگی کردم.

بطور کوتاه مقایسه می کنم:

1. مصرف سوخت پراید کمتر از روآست (در شهر، حدود 7 تا 8 در مقابل 10 تا 12 لیتر در 100 کیلومتر)
  2. شتاب پراید بالاتره
  3. هزینه های مواد مصرفی و قطعات پراید در برخی موارد کمتره (چون بسیاری از قطعات روآ مربوط به 405 هست)
  4. سرعت نهایی روآ بیشتره (تو اتوبان کل انداختیم چندبار)
  5. راحتی رانندگی و دست فرمون روآ، خصوصا تو جاده بیشتره. (تجربه)
  6. امنیت و احساس لذت رانندگی در روآ به مراتب بیشتره (رانندگی با پراید و روآ مثل مقایسه پابرهنه و با کفش راه رفتنه (کمی اغراق!))
  7. بدنه روآ به مراتب از پراید قوی تره (تجربه های بسیار در تصادف های خودم و دیگران)
  8. روآ بسیار جادار تر از پراید هست.
  9. روآ زیباتر از پراید هست. (این دیگه سلیقه ایه!)
  10. اگر سربالایی شدید باشه، روآ از پراید عقب می مونه (وزن بیشتر + دیفرانسیل عقب) حتی شده گاهی سربالایی خیلی شدید بوده و روآ دنده جلو (1) نتونسته بره، اما پراید با زور زیاد تونست. اونجا مجبور شدم برم عقب و دور بگیرم و ردش کنم!!!
  11. دور فرمون پراید کمتره، یعنی تو جای کمتری می تونه دور بزنه. این مسئله گاهی در مورد روآ آزار دهنده هست. (مثلا تو یه خیاباون شلوغ و باریک اگر بخواید دور بزنید، ممکنه اذیت بشید.)
  12. ترمزای روآ از پراید بسیار مطمئن تر و به قول معروف میخ تره. (چند ماشین رو تست کردم)

فعلا همینا یادم میاد.

چندتا نکته:

1. من تو برف و یخ بندان با روآ اصلا مشکلی نداشتم. کاملا تو دست بوده و یک بار هم لیز نخوردم.
  2. از لحاظ وفور لوازم و قطعات یدکی روآ و پراید مثل هم هستن تقریبا و از این جهت از بسیاری خودرو های خارجی جلوتر هستن‌ (البته طبیعتا این ضعف اون خودرو ها نیست، ضعف بازار ایرانه، اما بالاخره دامنگیر استفاده کننده اونا میشه)
  3. کولر روآ خیلی خوب جواب میده و من تو جاده با کولر و رو CNG به راحتی 120 می رفتم و مصرف هم چندان تغییری نمی کرد (در حد 1 لیتر (یا معادل CNG) در 100 کیلومتر)
  4. حدود 3 سال هست که روآ دارم (مدل 87) و خرج زیادی نداره، بیشترین خرجش تعویض صفحه کلاچ (رو 50 هزار تا و به قیمت 50 تومن اون زمان) و سرویس جلوبندی (25 تومن اون زمان) و تعویض واشر سرسیلند (30 تومن اون زمان) بوده. خرج بزرگ دیگه ای نداشته. خرجای عادی (روغن، فیلتر و سرویس های دوره ای) که دیگه همه ماشینا دارن و عادیه.

پیشنهاد می کنم اگر می تونید بودجه تون رو افزایش بدید و مدل های جدید تر (87 به بعد) پژو 405 بگیرید. البته اگر مدل پایین تر ولی حتما و حتما تمیز 405 هم گیر آوردید، اونم خوبه.

اما در نهایت اگر بین روآ و پراید بخواید انتخاب کنید:
پراید رو پیشنهاد می کنم اگر:

1. مصرف عمده تون داخل شهر باشه.
  2. خانوادگی نخواید استفاده کنید. (روآ خانوادگی تره)
  3. بخواید سریع ماشین رو عوض کنید (فروش پراید راحت تره)
  4. شتاب و مصرف سوخت روآ براتون مهم باشه.

اما بیشتر روآ رو پیشنهاد می کنم اگر:

1. هم داخل شهر و هم تو جاده ازش استفاده می کنید.
  2. با شتاب کمتر و مصرف بیشتر روآ مشکلی نداشته باشید.
  3. به ایمنی در رانندگی و تصادف اهمین میدید.
  4. به لذت رانندگی و دست فرمون اهمیت میدید.

درنهایت امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشید

golgoli

Registered User
لایک‌ها
13
دوستای گلم سلام لطفا به این سوال من جواب بدین و حسابی راهنماییم کنید

vahid25 TM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
شنیدم ایمنی داره . خدا میدونه :دی

آره ایمنیش خوبه
همون صندوقی که واسش گزاشتن اگه یکی از پشت به شدت بهت بزنه درصد آسیب رسیدن به سرنشینای عقب کمتر میشه
چپ شدنشم با سرعت زیاد رو پیچها خیلی احتمالش کمتر شده به خاطر همون صندوقش
و اینکه کلا قدرتش بیشتر شده
موتورش 16 سوپاپ
من خودم 150 تا تو سربالایی رفتم با دنده 5 کم نیاورد

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

الان فشار میاد یا نه؟

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247

چاکریم چاکریم..

داووش 15تومن تو این بازار منصفانه ست بره اسپرو!! 15تومن GLSHIT405 هم نمیدن :D...

اون 8نیمی ـه هم عکس نداشت 8نیمی یدونه ماتیز بود فقط با ریسر .. یدونه هم اسپرو 92 هست تو صفحه ی 2 ش 7نیم گذاشته ..

بودجه ت اگه یذره بیشتر ب ژاپنی ها هم فک کنم.....با 15تومن دستت باز تره میتونی دنبال میتسو لنسر(حتی گالانت) هوندا سیویک(حتی اکورد) هم پیدا کنی

ب نظر من اگه -1615داری سیویک رو از دست نده

اینی کی خیلی خوب قیمت گذاشته در حالی ک 92 اتومات هست

باما، خرید خودرو هوندا سیویک مشکي 16,900,000 فروشی | bama.ir
AdImage616063635091883691635962_1.jpg

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
دم شما گرم بابا ! ایول . خیلی توپ راهنمایی کردی .
راستی 206 صندوق دار هم با اینکه تغییرات دیده بازم زود چپ میکنه ؟

خواهش میکنم :) صندوق دار از نظر هندلینگ اوضاش از مدل هاچ بک بهتره،اما بازم خیلی خوب نیست،من خودم تیپ 2 داشتم،سر یه پیچ که با ریو همیشه 110-115 میرفتم با 90 اومدم بدجور گیج شد و نزدیک بود برم تو باقالیا ...
بازم میگم صندوق دار بدلیل فنربندی متفاوتش تو قسمت عقب + اکسل متفاوت عقبش وضعیتش بهتره،اما باز هم خیلی خوب نیست
وضعیتشو بخوام خلاصه بگم،میشه گفت از ال 90 کمی بهتره اوضاش

s.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
728
سلام
درسته که 206 تولید (مونتاژ) ایران خودرو افت کیفیت محسوسی نسبت به تولیدات سالهای اولیه داره و خالی از عیب و ایراد نیست
اما من بشخصه ماشین طراحی و مهندسی شده 10-15 سال قبل فرانسه رو به ماشین های وارداتی چینی (که حتی وارد کننده برای سود بیشتر از همه چیزش میزنه) ترجیح میدم
ضمن اینکه من خودمم یه مدت برای 315 بررسی می کردم ، تو سایت مدیران خودرو مشخصات ماشین رو میدیدم تا رسیدم به امنیت !
دقیقا یه جمله با ادبیات ایرانی نوشته بود : در تست موسسات ایمنی نتایج خوبی گرفته و بنابراین خودرو خوبیه !
نه به رفرنس اشاره شده ، نه نتیجه تست تصادف و نه . . .
اینو که دیدم قیدشو زدم

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
چرت نگید جون مادرتون!!

کولر رو گذاشتن استفاده کنید دیگه اگه قراره توی گرما له له بزنید که نمیدونم به موتور فشار میاد برید پیکان بخرید که کولر نداره ارزونتره!!

من که از پراید 111 کولر میگیرم هیچی هم نمیشه

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
منم با این حرفا کاری ندارم ، احساس کنم هوا گرمه کولر میزنم چرا در حال حرکت باشم چه توقف . امروز با دوستم ساعت 7 عصر رفتیم بیرون تا کولر زدم تعجب کرد میگه هوا بیرون که خوبه گفتم حیف کولر نیس آدم شیشه رو بده پایین . بنده خدا تعجب کرد .

بالا