• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

MoHaMaD-Z

Registered User
لایک‌ها
224
خاک بر سر بی شخصیتت کنن که حالیت نمیشه نباید به خانواده کسی توهین کنی
آخه الاغ من به خونوادت توهین کردم که این حرفارو میزنی ؟!

اینقد نفهمی که حتی پست من رو هم کامل نمیخونی !
نمیخواستم جوابت رو بدم ولی میدم که فکر نکنی چیزی حالیم نیست !
- تیپ 5 روی دستگاه دقیقا 110 اسب قدرتشه ( بعضیام 108 اسب ) اون اسباب بازی چی !؟ تست شده ؟! من که 109 اسب رو باور نمیکنم
- قیمت تیپ 5 هم الان توی بازار 40 هست ( تفاوت چندانی با اون اسباب بازی نداره )
- اصلا میتونی لیمیتر چیه ؟!
- اصلا تفاوت کروز یونیورسال با کروز فابریک رو میدونی ؟! کروزی که روی دریچه گاز برقی نصب میشه با کروزی که روی دریچه گاز سیمی نصب میشه تفاوتشون رو میدونی ؟! به خدا اصلا اگه بدونی دریچه گاز سیمی و برقی چیه !
- اگه 315 قابلیت نصب لیمیتر و ESP رو داشته باشه من دیگه وارد دنیای مجازی نمیشم . حرفات واقعا خنده داره و نشون میده هیچی این چیزا نمیدونی و الکی حرف میزنی .
- کور جان من گفتم قابلیت نصب آپشن ! فارسی بلدی بخونی ؟
- تو اصلا میدونی ESP چیه که میگی روی پراید نصب میشه ؟! اصلا تا الان به گوشت خورده ؟!
- اون تجهیزات اضافس ؟! کمربند با قابلیت تنظیم ارتفاع تجهیزات اضافس ؟! ایموبیلایزر تجهیزات اضافس ؟! اگه از نظر تو اینجوریه که باید بری بمیری ( جالب اینه که همه اینا رو پراید هم داره چه برسه به 206 )
- رینگ الان شده دلیل برتری ؟! راستی ترمزای اون اسباب بازی چهارچرخش دیسکیه ؟! سیستم EBA داره ؟! آخ ببخشید . نمیدونستم هیچی از این چیزا حالیت نمیشه !
- الان مطمئن شدم اصلا سوار 206 نشدی ! ضبط موج نیکان معرف حضورتون هستن ؟! MP3 با قابلیت ورودی AUX و USB ! چندین سال هم هست که داره روی 206 نصب میشه !
- تنظیم چراغای جلو رو که پراید هم داره چه برسه به 206
- سنسور دنده عقب :))))) واقعا که ...
- رادار ؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟ میشه دقیقا بگی روی کدوم مدل رادار داره ؟!
- اولا 315 حجم موتورش 1500 هست . دوما اینقد مغزت کوچیکه که نمیدونی قدرت به حجم موتور نیست به اسب بخاره که روا 80 اسبه ولی اون اسباب بازی 109 اسب
- با تغییر programming !؟؟!؟! میشه دقیقا یه جایی رو معرفی کنین که این کارو بکنه ؟!؟؟!؟! فکر کردین انجام این کار الکیه که دستتو بگیری به خ ا ی ه هات بری شتاب رو زیاد کنی ؟!؟!؟! درضمن برای 206 قابلیت چیپ تیونینگ و سوپر چیپ وجود داره !

تا خراب تر نشدی خودت بحث رو تموم کن ...

درضمن من دیگه بحثی با توئه بی شخصیت ندارم .

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247

جوون ـه امام کارول شلبی شوما دیگه از شخصیت حرف نزن شما از اون اولش با بی ادبی و توهین وارد شدی بعد توهین کردی ب من منم دیدم گنده تر از اینایی لازم دونستم برم تو نیاکانت بلکه تقی ب توقی بخوره ک مزه دهنتو چک کنی

======================

واقعا سئوال هاتم از خودت چرت تر و خسته کننده تر (در مورد اون تجهیزات اصافه اون یه تیکه ی *اضافه* رو سوتی دادم یعنی تجهیزات اضافه نیست بهتر بگم ب صورت فابریکی ـه )

===================

یه سرچ ساده تو نت بزنی میفهمی ک چه سیستم هایی داره و چهار چرخش دیسک نیست و این که چه آپشنهایی جداگانه ای داره ک توسط خوده مدیران خودرو عرضه میشه مثل ESP و لیمیترو کروز کنترل و سیستم محافظ کودکان و سیستم های دیگه
(فقط هم مختص 315 نیست بلکه مابقی محصولات مدیران خودرو رو هم شامیل میشه در نتیجه میبنی ک میشه

ب منم ربطی نداره میخوای بیا دنیای مجازی میخوای نیا ..اصن شدنی نیست این کار پس قهار گ نکن

===============

اولا 315 حجم موتورش 1500 هست . دوما اینقد مغزت کوچیکه که نمیدونی قدرت به حجم موتور نیست به اسب بخاره که روا 80 اسبه ولی اون اسباب بازی 109 اسب

خوبه والا عجب رویی داری..خوت هم ک داری میگی همون اسباب بازی با حجم کمتر نسبت ب روآ 1600 اسب بخار بیشتری تولید میکنه چجوری میشه ک تو شتاب روآ بهتره!

شوما مثه 405 تو گل،مثه 206 تو سربالایی و مثه روآ تو لایی بازی گیرکردی فک نکن با تخصصی کردن بحث چیزی ب شایسته گی هایی ک نداری اضافه میشه :D داره دقیقا عین همون سئوال هایی رو میپرسه و حرفایی رو میگه ک خودم گفتم

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
شما برین اطلاعاتتون رو کامل تر کنین ! :))
خانواده پژو تنها مشکلی که ندارن مشکل کولره !
درضمن وقتی به ماشین فشار بیاد ECU خود به خود کولر رو خاموش میکنه ! روی 206 اینجوریه
من از تهران تا شیراز همش کولر گرفتم . موقع روشن بودن ماشین حتی یه ثانیه هم کولر رو خاموش نکردم . تازه بعضی جاهام 150-160 رفتم . مصرف سوختمم صدی 6 بود ...

کولر رو گذاشتن که استفاده کنین
دهنتو :))))))))))))
از شما دوتا جای یکدومتون تو پی تیه :D

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
در رابطه با تست ایمنی که دوستمون گذاشتم ، تست 206 با 40% کاپوت بوده ولی MVM315 با کل کاپوت و اگه MVM هم با 40% کاپوت بود هیچی ازش نمی موند .

نمیشه لینک تصادف MVM رو بذارین ؟ شما که تست c ncap رو نمیتونی با euroncap مقایسه کنی ، تست های euroncap خیلی سختگیرانه تره

خیلی جالبه تو سایت پدال طرف اومده 206 رو با 315 مقایسه کرده و خودشم گفته تا به حال سوار 315 نشدم
:D ( اینم وضعیت مقایسه کردن ماس )
مقایسه MVM315 با 206 تیپ 5 | مجله پدال

داداش گلم اصلا اوپا 206 صندوقدار قبول نداره که بخواد ازش تست بگیره..در اونم که cncp با تستهای اروپایش قابل قیاس نیست که حرف شما کاملا صحیحه..

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
داوووش شوما تست نمونه سدان ش رو گذاشتی...باید با 206سدان یا همون صندوق دار مقایسه میکردی ( صندوق دار ک اصن وجود خارجی نداره :D)

نمونه هاچ ش رو بذار خواهشا............. والا من جایی ندیده بودم ماشین یورو4 رو با یه یورو2 مقایسه کنن

=======

درضمن 206ها تولید داخل رو از لحاظ ایمنی واقعا در حد 206های اروپایی میدونی؟؟ ب جنس بدنه ای ک ما میزنیم دقت کردی اصن؟ قطعات ب کار رفته تو ایران رو با اون اروپایی های دهه 90 یکی میدونی؟

==============

اینایی ک مییان پست میدن فلان ماشین رو داشتم آشغاله رو چ حسابی این حرف رو میزنن؟:D....چهارتا دلیل و مدرک بیارن حداقل

ماهم یه هفته 206داشتیم واقعا آشغال ـه میخوای 60خط دلیل بیارم:D

داداش گلم 206 صندوقدار اروپا اصلا به عنوان ماشین قبول نداره که بخواد ازش تست تصادف بگیره..یه چیز من در آوری ایرانیه که به زور پول کارخونه پژو قبولش کرده..

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
تندر 90

هیچ کدومشون خوب نیست من دوست پسر قبلی 206 داشت چند روز دست من اشغال بود 315 هم اشغالتر

تندر 90 عالیه یا پارس پرشیا
استارتر عزیز آخه بستگی داره از کی بپرسی از نیو یوزری که هنوز جنسیتش مشخص نیست
یا آدمی که اینکاره هست که البته اینجا یافت نمیشه

hugart

Registered User
لایک‌ها
234
عاغا باید ببینی از ماشین چی میخوایی؟ من هم 206 داشتم هم 530 داشتم هم مگان 1600 هم ال90 ای2

حقیقت اینه که تو 530 بیشتر احساس خوشتیپی میکردم با سانروف و کنترلر فمون و دریچه کولر و بخاری عقب اما کیفیت رنگ و کمکهای جلو از همه بدتر اون اهرم دنده که مثل ... درومده و درازیش تو ذوقم زد

206 تیپ 5 صفر تحویل گرفتم اما سر 3 روز فروختم
روز اول کمر درد گرفتم چون خودم قدم 194 هست (ماشاا...) و همش فرمون تو زانوم بود کلن حس میکردم داشبورد و فرمون و بند و بساط جلو دارن به حریمم تجاوز میکنن.
روز دوم صدای گیربوکس موقع دنده عوض کردن اومد رو مخم
روز سوم ماشین قات زد با التماس هم درش بسته نمیشد ومشکل قفل مرکزی پیداکرد استارت نمیخورد و فنابود

مگان 1600 خوب بود از 206 راحت تربود سیستم برقی و ای سی یو پیشرفته تر و بروزتری داشت اما جای سرنشین عقب کم بود (206 عقبش فقط جای یه کیف دستی کوچیکه) کیفیت ساخت خیلی خوبی داشت همه چیز روون بود و به جا
من خریدم 20 تومن خورد به گرونی ماشین فروختم 3ماه بعدش 40تومن ( بهترین آپشنش بود)

آخرین ماشینی که خریده شد یه تندر 90 ای2 بود و هست
آقا من بابام صاحب رنو نیست اما از معایب و محاسنش با صداقت میگم

نسبت به قیمتی که خریدم (19تومن) خیلی خیلی باکیفیت بود.
من ب این درازی برا اولین بار سندلی ماشین رو تا ته ندادم عقب
پشتش خیلی جاداره و 3 نفر راخت میشینن پاهاشونو دراز میکنن ( تنها ماشین سدانی هست که دیدم که تو کارت ماشینش زده ظرفیت 5 نفر)
موتور گیربکس و اتاق خیلی با هم هماهنگن (مهمترین ضعف همه چری ها)
شتابگیری خیلی خوب و دنده های بلند (Long Gears) که باعث مصرف خیلیکم ماشین در کنار شتاب میشه(فاکتور مهم برای زندگی در شهر تهران که تشکیل شده از فاصله+اتوبان+ترافیک)
امکانات خوبی داره (مثل 530 سانروف و کولز اتوماتیک و اینا نداره)
محکمه . تو یه تصادف خیلی شدیدی که داشتم که منجر به نصف شدن یه 405 از وسط شد من فقط یه سپر و یه گلگیر افتادم

معایب:
کمک های عقب یکم سفتن
عقب ماشین زشته و پهن دیده میشه( بادیفیوز و تعویض چراغ بهتر میشه)
دید دنده عقی نیاز به مهارت داره که همه ال90 دارا سنسور میزارن

سوالیبود درخدمتم

راستی احترام همو حفظ کنید

hugart

Registered User
لایک‌ها
234
راستی حجم موتور و اسب بخار نشون دهنده قدرت موتوره نه ماشین چون اتوبوس های بی ار تی 2 کابین ها موتورشون 500 اسبه نزدیک لامبورگینی اما 0 تا 100شون 50 ثانیست

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ای کاش ما یه جو ارزش برای انتخاب دیگران قایل بودیم!!

ای کاش هیشکی فکر نمی کرد علامه دهره و دیگران رو بکوبه

ای کاش تکثر در عقیده و استعداد انسانها رو قبول داشتیم!

گو پدر بابایی که میگه ما ایرانی ها تاریخ و فرهنگ چند هزار ساله داریم! به نظر من بی ادب ترین و بی فرهنگ ترین انسانها همین ایرانی ها هستند!

ای کاش بجای فقر فرهنگی , فقر اقتصادی باشه!!

من برای انتخاب احمقانه دیگران هیچ ارزشی قائل نیستم و این هیچ ارتباطی به فرهنگ نداره!!

کسی که ماشن کولر دار داره و در گرمای 40 درجه داره له له میزنه و عرق میریزه تا 5 لیتر بنزین کمتر مصرف بشه احمقی بیش نیست! و این هیچ ربطی به این که طرف دوس نداره کولر استفاده کنه نداره!!! همه دوس دارن منتهی از بس ملت خسیس و کنس هستن و البته احمق همین فرد احمق همون شب میره فست فود و 12 هزار تومن میده برای یه پیتزا که بخش اعظمیش رو میخواد 3 ساعت بعد دفع کنه! اون وقت خودشو زن و بچش باید توی ماشین کباب بشن که آقا 6 تومن بیشتر توی جیبش بمونه.
اگه لنگ اون پول بنزینی هستی که میخوای بابت کولر زدن هزینه کنی یا ماشین نخر یا برو پیکان بخر با بقیه پولت کار دیگه بکن!

از نظر من هم احمق ترین انسانها برخی از همین مردم خودمون هستن!

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
راستی حجم موتور و اسب بخار نشون دهنده قدرت موتوره نه ماشین چون اتوبوس های بی ار تی 2 کابین ها موتورشون 500 اسبه نزدیک لامبورگینی اما 0 تا 100شون 50 ثانیست

قدرت ماشبن با شتاب ماسین متفاوته،اینکه ۰ تا ۱۰۰ اتوبوسا به قول شما ۵۰ ثانیه طول میکشه دال بر ضعیف بودنش نیست
اسب بخار در نهاین نشان دهنده قدرت ماشینه

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
دوستان یه گزینه خوب هم وجود داره. 323 f که فقط یه سری سال 78 وارد شد. تعدادش هم زیاد نیست. به خوشگلی fl یا glx نیست. اما خوبیش اینه که مونتاژ داخله.
من الان 5 ساله یدونه دارم. نشده برم پمپ بنزین و بگن ماشینتو میفروشی یا نه! تو خیابون هم همیشه یکی میگه میفروشیش یا نه.
اگه تمیزشو گیر بیاری تو بازار الان بین 16 تا 22 معامله میشه.
بزرگترین ایرادش گردن بودن و نایاب بودن بعضی قطعاتشه.

هفته پیش من ماشیتم رو بردم واسه تعمیر اساسی. کل رنگش رو ریختن پایین چون پوسیده شده بود و روی کاپوتش هم یه مقدار سوختگی داشت به خاطر گرمای موتور. سپراش رو هم کامل عوض کردن چون 10 ساله داره کار میکنه و پوسیدگی داشت. سپرش برام 550 دراومد. ولی ماشین شده مثل عروسک. تو تعمیرگاه 20 مشتری داشت!!!!
از فنیش هم براتون بگم. من قبلش 405 داشتم یه سال. یه سال هم 206. این وسط پشت پراید و سمند ال ایکس و ورنا و ریو هم نشستم. هر کدوم یکی 2 روز تا یه هفته. واقعا قابل مقایسه نیست. واقعا عالیه!
یکی از دوستان هم یه 323 جی ال ایکس داشت. اصلا ازش خوب نگهداری نکرده بود. اما باز سگش شرف داشت به ماشین های ایرانی.
الان پدر هم پرشیا داره. 91 هم هست. اما اونقدر سواریش افتضاحه و ماشین لگنیه واقعا نمی ارزه. همیشه هم یه پاش تو تعمیرگاهه.
ماشین من خداییش سالی یه بار میره روغنش عوض میشه. پارسال هم یه تعمیر اساسی 2 تومنی روش کردم. به قول بابا گنجشگ شده فنیش.

البته نمیفروشمش! گفتم فقط تعریفشو کرده باشم.
ضمنا چون بابا وارد کننده قطعات مزدا بوده از ژاپن خیلی از لوازمش هم داریم. همه چیش هم ژاپنی انداختیم. از این آشغالای چینی ننداختیم روش.
اپه بتونی یدونه تمیز و فنی سالمش رو گیر بیاری کلا با تعمیرگاه خدافظی کن!
سواریش هم خیلی نرمه. ضمنا این ماشین از سال 78تا الان فقط واسه تعویض روغن و فیلتراش زفته تعمیرگاه.
الان 10 15 تومن میتونم روش بذارم. اما واقعا دلم نمیاد چیز دیگه ای سوار شم.

اما بدیاش:
1.لوازم یدکی نایاب و گرون
2.تعمیرکارت هر کسی نباید باشه
3. چون مدلش قدیمیه زیاد تو چشم نیست و ادا اصول نداره! اما دخترا بیشتر از 206 به این جدب میشن!
4. فروشی نیست!

ممنون که اطلاعاتتون رو در اختیارمون گذاشتین
میشه بگین ماشینتون چندتا کار کرده؟؟؟
و اینکه در حال حاضر قیمتش چنده ؟ (صرفا برای اطلاع ) چون خودتون ماشین رو دارین ، یه قیمت بگید
علت اینکه این قیمت گذاشتین رو هم بگین

برا بالا بردن اطلاعاتم میخام
قصد جسارت ندارم

بعدش ماشینی که 300 هزارتا کار کرده باشه ، ارزش خرید داره؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
استارترت ما نفمیدیم ماشین ت چیه........

ب هر حال اگه غیر ژاپنی و امریکایی ـه اینقدر ازش کولر نگیر

یعنیواقعا تو چرت گفتن رتبه داری تو پی تی :-D
الان یعنی رو ماشین آلمانی نمیشه اینجوری کولر گرفت ؟؟
مغزت کلا به فنا رفته شاد مغز

پ ن : کندانسور که جلوی رادیاتوره،وقتی ماشین حرکت میکنه بهش باد میخوره،بنابراین باد کولر هم خنک تر میشه،اما در حالت ایست،این باد خنک نیست،لذا سرمای کولر کمتر،خواست و ناخواست تو ماشین هایی که کمپرسور قطعو وصل میشه(موقعی که دما به یه حد مطلوب برسه کمپرسور از مدار خارج میشه که هم مصرف نرمال بشه،هم بار از رو موتور برداشته بشه،هرچقدر تایم استفاده از کولر بیشتر باشه و مخصوصا وقتی که شما در حال حرکتید،این تایم های قطع شدن بیشتر میشه)کمپرسور مجبوره بیشتر زور بزنه تا دما رپ بیاره پایین،پس کمتر قطع میشه،پس بار بیشتر میشه رو موتور

دقت بکنید میبینید وقتی ک تو مسافرتید،مخصوصا تواتوبان های کفی که زیاد نیاز به معکوس نیست و سرعت ثابته،استفاده از کولر تاثیر انچنانی رو مصرف نداره،پس به عنپان یه قانون کلی،مخصوصا تو ماشین هایی که کمپرسور قطع و وصل میشه،این رو بدونید که هرچقدر توقفتون کمتر باشه و سرعت بیشتر باشه،مصرف کمتره،باد کولر سردتر و فشار رو موتور کمتره :)

سوالی بود درخدمتم

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

shkeyvan

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون که اطلاعاتتون رو در اختیارمون گذاشتین
میشه بگین ماشینتون چندتا کار کرده؟؟؟
و اینکه در حال حاضر قیمتش چنده ؟ (صرفا برای اطلاع ) چون خودتون ماشین رو دارین ، یه قیمت بگید
علت اینکه این قیمت گذاشتین رو هم بگین

برا بالا بردن اطلاعاتم میخام
قصد جسارت ندارم

بعدش ماشینی که 300 هزارتا کار کرده باشه ، ارزش خرید داره؟

سلام. ماشین منم 300تا کار کرده. اگه 206 بود از 100تا که گذشت بی خیالش شید چون تو خرج میفته و درست بشو نیست،اما ماشینایی مثل323 اکورد یا گالانت میتسوبیشی پدر مادر دارن. هر چند سا ل یه بار یه تعکیرگاه ببرش باز براتژکار کار میکنه.ولی تعمیرکارا میگن هوندا سیو یک واپل کورسا از یه حدی کارکردشون ردشه داستان دارن.البته من قیافه کورسا رو به 323 اف ترجیح میدم اما فنیش میگن خوب نیست. خلاصه اینکه با 20 25 تومن سراغ پراید صفر و بقیه تولید. داخلا نرید که اذیتتون میکنه
منم قیمت نذاشتم. مشتریاش گذاشتن, امروز هم رفتم تو صافکاری بهش سر بزنم باز 20 تومن رو داشت. البنه چون هم خوب نگخش داشتم هم دارم کلی خرجش میکنم,همهژچیش هم فابریک ژاپنه.

وای اگه بفروشمش معلوم نیست چی میتونم لگیرم. اگه سالمش رو پیدا کردین اصلا نگذرید ارش.از تعمیرکارا هم بپرسید همشون بین ماشینای کم کارکرد تولید داخل و مزداهای کارکرد بالا باز مزدا رو تایید میکنن
البته سمند هم یواری حوبی داره اما حیف که تاکسیه

s.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
728
سلام دوست عزیز
نه مشکلی پیش نمیاد ، من خودم سالهاست همین کار رو میکنم و تابستونا اصولا کولر ماشینم خاموش نمیشه ! حتی مواقعی که توقف های طولانی دارم ماشین و کولر رو روشن میذارم
با خیال راحت استفاده کن

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
بابا بزن استفاده کن حال کن این دوره و زمونه تاکسی ها خیلی پدرسوخته شدن واسه یه کولر صد تومن میکشن روش د لامصب خودتم داری باد خنک میخوری...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
سلام. ماشین منم 300تا کار کرده. اگه 206 بود از 100تا که گذشت بی خیالش شید چون تو خرج میفته و درست بشو نیست،اما ماشینایی مثل323 اکورد یا گالانت میتسوبیشی پدر مادر دارن. هر چند سا ل یه بار یه تعکیرگاه ببرش باز براتژکار کار میکنه.ولی تعمیرکارا میگن هوندا سیو یک واپل کورسا از یه حدی کارکردشون ردشه داستان دارن.البته من قیافه کورسا رو به 323 اف ترجیح میدم اما فنیش میگن خوب نیست. خلاصه اینکه با 20 25 تومن سراغ پراید صفر و بقیه تولید. داخلا نرید که اذیتتون میکنه
منم قیمت نذاشتم. مشتریاش گذاشتن, امروز هم رفتم تو صافکاری بهش سر بزنم باز 20 تومن رو داشت. البنه چون هم خوب نگخش داشتم هم دارم کلی خرجش میکنم,همهژچیش هم فابریک ژاپنه.

وای اگه بفروشمش معلوم نیست چی میتونم لگیرم. اگه سالمش رو پیدا کردین اصلا نگذرید ارش.از تعمیرکارا هم بپرسید همشون بین ماشینای کم کارکرد تولید داخل و مزداهای کارکرد بالا باز مزدا رو تایید میکنن

خوب همین سالم پیدا کردنش سخته
یا بهتر بگم نزدیک به غیرممکنه

راستی ماشینتون داخل کابین اصلا صدا نمیده ؟؟؟ لرزشی نداره ؟ واقعا کاملا نرمه
من پرشیا و 405 سوار شدم البته در حد کم ، ولی موتور میاد داخل

راستش الان یه سرچی زدم تو نت
باما، خرید خودرو مزدا 323 نوک مدادی 14,500,000 فروشی | bama.ir

اینو پیدا کردم مدل 78
باهاش حرف نزدم

مثلا یه همچین چیزی با یکی دو تومن خرج ماشین میشه ، به نظر شما که اهل فن هستین

چون با بودجه حدود 15 ت میخام ماشین بگیرم

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211

خوب همین سالم پیدا کردنش سخته
یا بهتر بگم نزدیک به غیرممکنه

راستی ماشینتون داخل کابین اصلا صدا نمیده ؟؟؟ لرزشی نداره ؟ واقعا کاملا نرمه
من پرشیا و 405 سوار شدم البته در حد کم ، ولی موتور میاد داخل

راستش الان یه سرچی زدم تو نت
باما، خرید خودرو مزدا 323 نوک مدادی 14,500,000 فروشی | bama.ir

اینو پیدا کردم مدل 78
باهاش حرف نزدم

مثلا یه همچین چیزی با یکی دو تومن خرج ماشین میشه ، به نظر شما که اهل فن هستین

چون با بودجه حدود 15 ت میخام ماشین بگیرم

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
من برای انتخاب احمقانه دیگران هیچ ارزشی قائل نیستم و این هیچ ارتباطی به فرهنگ نداره!!

کسی که ماشن کولر دار داره و در گرمای 40 درجه داره له له میزنه و عرق میریزه تا 5 لیتر بنزین کمتر مصرف بشه احمقی بیش نیست! و این هیچ ربطی به این که طرف دوس نداره کولر استفاده کنه نداره!!! همه دوس دارن منتهی از بس ملت خسیس و کنس هستن و البته احمق همین فرد احمق همون شب میره فست فود و 12 هزار تومن میده برای یه پیتزا که بخش اعظمیش رو میخواد 3 ساعت بعد دفع کنه! اون وقت خودشو زن و بچش باید توی ماشین کباب بشن که آقا 6 تومن بیشتر توی جیبش بمونه.
اگه لنگ اون پول بنزینی هستی که میخوای بابت کولر زدن هزینه کنی یا ماشین نخر یا برو پیکان بخر با بقیه پولت کار دیگه بکن!

از نظر من هم احمق ترین انسانها برخی از همین مردم خودمون هستن!

اخ گفتي
دمت گرم حاجي

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا