آقا نگو تو رو خدا فرانسوی یکی از لذت بخش ترین زبونای دنیا برای مکالمه است
اینکه مینویسن ناصرالدین شاه میخونن مظفر الدین شاه خصوصیتیه که کم و بیش تو همه زبونای لاتین وجود داره
چیش لذت بخشه؟
اتفاقا اینکه ر رو میگن ق و خ باعث زشتی میشه
اگه لذت بخشه نمی دونم چرا من هر موقع یه مکالمه یا فیلم فرانسوی می بینم احساس سردرد و سرگیجه پیدا می کنم
تازه لهجش مثل بقیه زبان های لاتینه که از اونها هم من خوشم نمیاد
یکی از رمانتیک ترین زبونای دنیاست، آهنگینه، حروف صامتش با فشار هوای کمتری نسبت به زبونایی مثل آلمانی یا ژاپنی ادا میشه که به اون لطافت خاصی میده، تو فرانسه صدای ه بسیار کم شنیده میشه که باعث گوشنواز شدنش میشه و خیلی چیزای دیگه که من ممکنه ازشون بی خبر باشمچیش لذت بخشه؟
اتفاقا اینکه ر رو میگن ق و خ باعث زشتی میشه
اگه لذت بخشه نمی دونم چرا من هر موقع یه مکالمه یا فیلم فرانسوی می بینم احساس سردرد و سرگیجه پیدا می کنم
تازه لهجش مثل بقیه زبان های لاتینه که از اونها هم من خوشم نمیاد
قبل از اون فیلم پرسپولیساتفاقاً به نظر من که یه مدت فرانسه خوندم خیلی زبون قشنگی هست. از نظر سختی تا حدودی مشابه عربی هست. مثل مذکر مونث هر شی ای، یا استثناهای فراوان یا صیغه های مختلف گرامری. املاشم سخته اما من خیلی خوشم میاد ازش. شما با این وضعیت چطوری میخوای فیلم گذشته اصغر فرهادی رو ببینی پس؟![]()
اتفاقاً به نظر من که یه مدت فرانسه خوندم خیلی زبون قشنگی هست. از نظر سختی تا حدودی مشابه عربی هست. مثل مذکر مونث هر شی ای، یا استثناهای فراوان یا صیغه های مختلف گرامری. املاشم سخته اما من خیلی خوشم میاد ازش. شما با این وضعیت چطوری میخوای فیلم گذشته اصغر فرهادی رو ببینی پس؟![]()
یکی از رمانتیک ترین زبونای دنیاست، آهنگینه، حروف صامتش با فشار هوای کمتری نسبت به زبونایی مثل آلمانی یا ژاپنی ادا میشه که به اون لطافت خاصی میده، تو فرانسه صدای ه بسیار کم شنیده میشه که باعث گوشنواز شدنش میشه و خیلی چیزای دیگه که من ممکنه ازشون بی خبر باشم
در ضمن فرانسه خ نداره و صدای ق هم به نظر من خیلی هم گوشنوازه
قبل از اون فیلم پرسپولیس
عربی و ترکی
تو قرون گذشته آهنگسازان مطرح اروپا معمولا تمایل داشتند اپرا هاشون رو در فرانسه یا ایتالیایی تنظیم کنند چراکه این دو زبان بسیار آهنگین بوده اند به هر حال نظرا متفاوته
کاملا موافقم"مضخرفترین" را نمیدانم ولی اگر بنده لهجه بریتیش داشتم مطمئنا مدام با خودم حرف میزدم.
هر وقت میام تو این صفحه آنتی ویروسم به این لینکی که تو امضای شماست گیر میدهزبون آدم!