• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزخرف ترین زبان دنیا چیست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,122
یه جا خوندم چینی ها موقع صحبت کردن الفبا رو به هم نمیجسبونن به خاطر همینه که زبونشون یکم ناجور به نظر میاد
مثلا ما حروف ب ا ر ا ن و به هم میچسبونیم میگیم باران ولی اونا حروف رو جدا جدا تلفظ میکنن

Strans

Registered User
لایک‌ها
63
هیچ زبونی به خودیِ خود مزخرف نیس. ما از بعضی از زبونا بدمون میاد از بعضیا خوشمون میاد. مثلاً از عربی متنفریم چون یه جورایی خیلی هامون احساس میکنیم هر چی می کشیم از دست این عرباست. علاوه بر این سیستم آموزش و پرورش ما هم متخصص پریدن تو آموزش زبان های خارجه هست (البته بدون پ).

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
آقا نگو تو رو خدا فرانسوی یکی از لذت بخش ترین زبونای دنیا برای مکالمه است
اینکه مینویسن ناصرالدین شاه میخونن مظفر الدین شاه خصوصیتیه که کم و بیش تو همه زبونای لاتین وجود داره

چیش لذت بخشه؟
اتفاقا اینکه ر رو میگن ق و خ باعث زشتی میشه
اگه لذت بخشه نمی دونم چرا من هر موقع یه مکالمه یا فیلم فرانسوی می بینم احساس سردرد و سرگیجه پیدا می کنم
تازه لهجش مثل بقیه زبان های لاتینه که از اونها هم من خوشم نمیاد

Strans

Registered User
لایک‌ها
63
چیش لذت بخشه؟
اگه لذت بخشه نمی دونم چرا من هر موقع یه مکالمه یا فیلم فرانسوی می بینم احساس سردرد و سرگیجه پیدا می کنم

اتفاقاً به نظر من که یه مدت فرانسه خوندم خیلی زبون قشنگی هست. از نظر سختی تا حدودی مشابه عربی هست. مثل مذکر مونث هر شی ای، یا استثناهای فراوان یا صیغه های مختلف گرامری. املاشم سخته اما من خیلی خوشم میاد ازش. شما با این وضعیت چطوری میخوای فیلم گذشته اصغر فرهادی رو ببینی پس؟ :)

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,122
چیش لذت بخشه؟
یکی از رمانتیک ترین زبونای دنیاست، آهنگینه، حروف صامتش با فشار هوای کمتری نسبت به زبونایی مثل آلمانی یا ژاپنی ادا میشه که به اون لطافت خاصی میده، تو فرانسه صدای ه بسیار کم شنیده میشه که باعث گوشنواز شدنش میشه و خیلی چیزای دیگه که من ممکنه ازشون بی خبر باشم
در ضمن فرانسه خ نداره و صدای ق هم به نظر من خیلی هم گوشنوازه

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,122
اتفاقاً به نظر من که یه مدت فرانسه خوندم خیلی زبون قشنگی هست. از نظر سختی تا حدودی مشابه عربی هست. مثل مذکر مونث هر شی ای، یا استثناهای فراوان یا صیغه های مختلف گرامری. املاشم سخته اما من خیلی خوشم میاد ازش. شما با این وضعیت چطوری میخوای فیلم گذشته اصغر فرهادی رو ببینی پس؟ :)
قبل از اون فیلم پرسپولیس

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425

یکی از رمانتیک ترین زبونای دنیاست، آهنگینه، حروف صامتش با فشار هوای کمتری نسبت به زبونایی مثل آلمانی یا ژاپنی ادا میشه که به اون لطافت خاصی میده، تو فرانسه صدای ه بسیار کم شنیده میشه که باعث گوشنواز شدنش میشه و خیلی چیزای دیگه که من ممکنه ازشون بی خبر باشم
در ضمن فرانسه خ نداره و صدای ق هم به نظر من خیلی هم گوشنوازه

قبل از اون فیلم پرسپولیس

خوب سلیقه ایه دیگه
زبون فرانسه رو کی میشنوم انگار یه خروس داره قوقولی قوقو می کنه :happy:
شاید اصلا واسه همین باشه که نماد فرانسه خروسه! :D
اینکه میگید خ نداره تعجب می کنم.حرف ر در بعضی کلمات ق و در بعضی کلمات خ تلفظ میشه
البته حرف ق و خ به خودی خود بد نیستن تو فارسی هم خیلی کلمه ها خ و ق دارن ولی وقتی شما حرف "ر" رو با این حروف تلفظ کنید ناجور میشه
ضمنا فرانسوی یک زبان زنونه هست.
یه جمله هست که میگه هر مرد ساکتی تا لب به فرانسوی گفتن بگشاید مردانگی خود را از دست می دهد.

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,122
تو قرون گذشته آهنگسازان مطرح اروپا معمولا تمایل داشتند اپرا هاشون رو در فرانسه یا ایتالیایی تنظیم کنند چراکه این دو زبان بسیار آهنگین بوده اند به هر حال نظرا متفاوته

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
1.عربی
2.آلمانی
3.فرانسوی
4.چینی و کره ای و ژاپنی
قشنگ ترنش هم بدون تعصب انگلیسی البته با لهجه ی آمریکایی

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
تو قرون گذشته آهنگسازان مطرح اروپا معمولا تمایل داشتند اپرا هاشون رو در فرانسه یا ایتالیایی تنظیم کنند چراکه این دو زبان بسیار آهنگین بوده اند به هر حال نظرا متفاوته

در زبان اپرا تا جایی که من می دونم حرف ر خیلی سلیل و کشیده تلفظ میشه
حالا در فرانسه که ر رو درست تلفظ نمی کنن نمی دونم چطوری در اپرا ازش استفاده میشده

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
"مضخرفترین" را نمیدانم ولی اگر بنده لهجه بریتیش داشتم مطمئنا مدام با خودم حرف میزدم.

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
"مضخرفترین" را نمیدانم ولی اگر بنده لهجه بریتیش داشتم مطمئنا مدام با خودم حرف میزدم.
کاملا موافقم :D
و تنها زبانی که من کاملا ازش متنفرم عربی ! تو دوران تحصیلی هم هیچ وقت نمره بالا ۱۵ از این درس من نگرفتم

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
زبون،زبون نفهم:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا