• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

farhad_fnf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امکان جدیدی به سیستم فروم اضافه شده که به کمک اون میتوانید با توجه به خرید و فروشهای انجام شده، به خریدار یا فروشنده امتیاز دهید.
دکمه ای به صورت
icon_positive.png
زیر نوشته اول هر تاپیک در بازارچه و پیامهای خصوصی آمده است که پس از پایان معامله خریدار و فروشنده می توانند به هم امتیاز دهند.
این امتیازها که حاصل فعالیتهای کاربران بازارچه است، بعد از مدتی ملاک خوبی برای تشخیص فروشنده خوب از بد و یا خریدار خوب از بد خواهد بود.
در پروفایل هر کاربر، در بخش امتیاز بازارچه (feedback score) می توایند وضعیت هر کاربر را بررسی کنید. ضمنا زیر آواتار و مشخصات هر کاربر در بخش بازارچه، امتیاز وی نمایان است.

این امکانات و قابلیت فقط در بخش بازارچه و زیر بخشهای آن به صورت آزمایشی فعال شده است که اگر نتیجه خوبی از آن گرفته شود به بهبود روند فعالیتهای بازارچه کمک بسیاری می کند.

فروشندگان یا خریداران می توانند از مشتریان قبلی خود بخواهند که با توجه به خرید/فروشهای موفق گذشته اقدام به امتیاز دهی کنند تا قسمتی از سابقه گذشته آنها مشخص شود. در هنگام ثبت امتیاز لازم است دلیل این امتیاز و در صورت تمایل شرح مختصری از ماوقع را بنویسید.

این ویژگی به کمک itrader که از امکانات جانبی vbulletin است فعال شده است.

لطفا در این موضوع در خصوص این سیستم و امکانات آن نظرات و پیشنهادات خود را بنویسید. مثل همیشه بحث خارج از موضوع ممنوع است.

ادیت : امتیاز های زیر نام کاربری , هر از چندگاهی توسط ادمین محاسبه خواهند شد و به صورت آنلاین نیست .

مهم : کاربران باید حداقل 70 پست داشته باشند و باید 10 روز از تاریخ عضویتشون گذشته باشه تا بتونن امتیاز بدن. در غیر این صورت دسترسی دادن امتیاز رو ندارند.

سیستم مناسبیه. ممنون

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
سلام خدمت مدیران محترم
لطفا امتیاز اخر من حذف بشه منی هستش
با خریدار صحبت شدش و پذیرفتن اشتباه امتیاز دادن و ریپورت دادیم
لطفا امتیاز من حذف بشه با تشکر فراوان این سابقه ما الکی خراب نشه

Last edited:

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
خرید آخر بنده با جناب pars207اشتباها جای خریدارو فروشنده جابجا شده اگر ایجاد مشکل میکنه درخواست تغییرواصلاح دارم(خودشون هم تایید میکنن حتما)
(چون امکان ادیت برای کاربرها تعریف نشده مزاحم شدم)
ممنون

تایید میشه بنده فروشنده بودم ایشون خریدار
امتیازی که من به ایشون دادم صحیح است
فقط امتیازی که ایشون به من داد را از Seller به Buyer تغییر بدین
اینم پرو فایل بنده
http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=241665

جناب pilot ما همچنان منتظریم...

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
کسی بخاطر تبادل اطلاعات و راهنمایی بهم امتیاز بازاچه داد!و گفت تو هم امتیاز بده!
اشکالی نداره؟اگه داره چطوری حذفش کنم؟

new24-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106
یه سوال داشتم
میشه امتیاز های یک کاربر رو به یک کاربر دیگه انتقال داد؟

mak.k

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
214
سلام من یک انتقاد داشتم
بار ها پیش اومده دوستان پس از خرید از من درخواست کردن با یوزر های دیگه هم بهشون امتیاز بدم..
بار هاشده !!
من خودم همین یه یوزر رو دارم حدود یکساله تو انجمن فعالیت میکنم
فکر نمیکنید باید یه فکری به حال این وضعیت کرد ؟ راحت میشه 10 ها یوزر ساخت و امتیاز داد

ortegoli

Registered User
لایک‌ها
226
سلام بنده از کسی که امتیاز منفی به من داده بودن شکایت کرده و اطلاعاتشون رو درج کردم امتیاز منفی از طرف ایشون رو پاک بکنید
ممنون

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
کسی بخاطر تبادل اطلاعات و راهنمایی بهم امتیاز بازاچه داد!و گفت تو هم امتیاز بده!
اشکالی نداره؟اگه داره چطوری حذفش کنم؟

دکمه ای به صورت زیر نوشته اول هر تاپیک در بازارچه و پیامهای خصوصی آمده است که پس از پایان معامله خریدار و فروشنده می توانند به هم امتیاز دهند.

یه سوال داشتم
میشه امتیاز های یک کاربر رو به یک کاربر دیگه انتقال داد؟

خیر :دی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
با تشکر از شما که مارو از گمراهی که در آن گرفتار بودیم نجات دادید!:)

تشکر کافی نیست دوست عزیز ، شما میتوانید با دادن یک امتیاز + بازارچه بنده را خوشحال فرمایید ( شوخی :دی )

new24-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106
تشکر کافی نیست دوست عزیز ، شما میتوانید با دادن یک امتیاز + بازارچه بنده را خوشحال فرمایید ( شوخی :دی )

ولی اینکارو نمیکنیم تا در خماری بمانید!(ببین نرو شاد مغز بر باد رفته میم مثل مادر جکوزی-رمزی نوشتم بری تو تفکّر!)

oranoos_mta

Registered User
لایک‌ها
33
سلام. خسته نباشد.
من بخاطر انتقاد از کاربر hossein_mokhte2 در تایپیک http://forum.persiantools.com/t423801.html مورد حمله ایشون قرار گرفتم و به بنده امتیاز منفی دادن.
لطفا اگه ممکنه این امتیاز منفی که ایشون به بنده دادن رو پاک کنید. من هیچ معامله ای با ایشون نداشتم و نخواهم داشت.

جدی باید این سیستم امتیاز دهی را یه فکری به حالش بکنید.
ما که میخوایم از اینجا خرید کنید خیلی وقتا میریم امتیاز طرف رو نگاه میکنیم. اونوقت از کجا بدونیم که کاربرای دیگه بهش امتیاز دادن یا خودش یا دوستاش؟
واقعا نمیشه به امتیازها اعتماد کرد

قسطنطنیه

Registered User
لایک‌ها
19
سلام. خسته نباشد.
من بخاطر انتقاد از کاربر hossein_mokhte2 در تایپیک http://forum.persiantools.com/t423801.html مورد حمله ایشون قرار گرفتم و به بنده امتیاز منفی دادن.
لطفا اگه ممکنه این امتیاز منفی که ایشون به بنده دادن رو پاک کنید. من هیچ معامله ای با ایشون نداشتم و نخواهم داشت.

جدی باید این سیستم امتیاز دهی را یه فکری به حالش بکنید.
ما که میخوایم از اینجا خرید کنید خیلی وقتا میریم امتیاز طرف رو نگاه میکنیم. اونوقت از کجا بدونیم که کاربرای دیگه بهش امتیاز دادن یا خودش یا دوستاش؟
واقعا نمیشه به امتیازها اعتماد کرد

عجب ادمیه ایشون !!! حرف حقه

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
کسی توی معامله حضوری بهم امتیاز منفی داده
منم بش گفتم سر در نمیارم همه چی رو چک کن و....
نیم ساعتم با دستگاه ور رفت و همه عیب هاشم که میدونستم بهش گفتم!بعد از قیمت تعیین شده 40 تومنم کم کردم بخاطر چیزی که با 15 تومن تعمیر میشد و منم به خریدار گفته بودم این مشکلو ولی مثل اینکه بعد خرید خوششون نیومده بود از مشکل!انصافه امتیاز بازارچه منفی داشته باشم از این معامله؟
توی اون امتیازشم هر چی دروغ بود سر هم کرده!اصلا مشکل فقط یه دگمه بوده!
البته مال 1 سال پیشه!ولی دوست ندارم امتیاز منفی باشه توی معاملاتم.راهی هست؟
http://forum.persiantools.com/itrader_detail.php?ir=13925&u=177333

Last edited:

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
این بابا قصد تلکه کردن بنده رو داشته ولی چون به نتیجه نرسیده به من امتیاز منفی میده گزارش دادم ولی رسیدگی نشد الان هم که داره از امضاش بر علیه کاربرای سایت استفاده میکنه ولی توجهی نمیشه از مدیران محترم درخواست رسیدگی و برخورد لازم رو دارم
نمایش مشخصات: mboveiri - PersianTools Forums

بالا