• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
دروود
جواد جان راستش خیلی منتظر بودم برگردی و همیشه به خودم میگفتم مشکل داره - گرفتاری داره حل میشه میاد دوباره برامون مینویسه
ولی دلم گرفت دیدم نوشتی خداحافظی
با ما بهتر از این باش گل پسر
امیدوارم شرایط طوری پیش بره که بتونی حداقل روزی - هفته ای چند دقیقه رو برای نوشتن اینجا داشته باشی
هر جا هستی برات آرزوی موفقیت دارم
در ضمن امر خیر رو هم تبریک میگم - یعنی اصلا شک کرده بودم که این پسر رو یه بلایی سرش آوردن نمیتونه بیاد پی تی :دی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

اول از همه برای جواد عزیز آرزوی موفقیت میکنم و بسیار سپاسگذارم بخاطر نقش موثری که تو این چند سال توی روتق بخش داشت و زحماتی که کشید ، دمت گرم برادر و صد البته تبریکات بسیار ویژه بابت ازدواجت

پیروز و پاینده و سلامت و سرافراز باشی آلویز .. :)

در ضمن دوستان عزیز این پست برای من هم بنوعی حکم خداحافظی از بخش رو داره ، فکر کنم دیگه قیافم خیلی تکراری شده با وجود اینکه راه به راه آواتار عوض میکردم :دی

به نظرم تو این مدت دستاورد خیلی داشتیم حالا راستش حوصله ندارم یکی یکی نام ببرم ولی فکر میکنم روزها و خاطرات خوب کم نداشتیم اینجا ، بگذریم

ممنون از همه دوستانی که من رو تحمل کردند و یاور و همراه بودن و همچنین ممنون از دوستانی که همچین هم همراه نبودن و بعضا باعث شد با هم کلنجار داشته باشیم !

البته علی عزیز هستن و من هم شرم رو کلا کم نمیکنم ! و کماکان بدریپورت ها و روند کلی بخش رو رسیدگی میکنم تا وضعیت نهائی بخش مشخص بشه

امیدوارم همیشه و همه جا سلامت و موفق باشید .

یا حق ..

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

همه که دارند استعفا می دهند :(

تولد ساسان عزیز رو تبریک می گم و امیدوارم همیشه کنار خانواده خوب و خوش باشند :)

happy-birthday.jpg

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
جواد عزیز بدون هر گونه تردید و اغراق یکی از بهترین و بااخلاق ترین کاربرهای این فوروم بوده اند ...

جواد جان، اولا که ورود به دنیای تاهل رو تبریک عرض می کنم،

درثانی: تاهل دلیل خوبی برای خداحافظی نیست! لابد یادت هست که من هم متاهل هستم و فرزندانی هم دارم! و کلی گرفتاری ریز و درشت دارم! با این وجود گاهگداری به این محفل خودمانی سر می زنم، لزومی به وقت گذاری خیلی زیاد نیست، به نظرم با هفته ای چند دقیقه وقت گذاشتن هم میشه ارتباط رو حفظ کرد.

به هر حال از خداحافظی ات ناراحت شدم، نوشته هات مثل همیشه پر شور و پر احساس هستند و خواستم بگم این "آخری هم همینطور بود" ولی امیدوارم که واقعا حداحافظی مطلق نباشه و همان گاهگداری سربزنی اینجا و مار رو از نوشته های خوبت محروم نکنی.

یاد مجله فوتبال مون هم بخیر ...

هر جا هستی دست حق همیشه همراهت باشه رفیق

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام و درود

در ضمن دوستان عزیز این پست برای من هم بنوعی حکم خداحافظی از بخش رو داره ، فکر کنم دیگه قیافم خیلی تکراری شده با وجود اینکه راه به راه آواتار عوض میکردم :دی

...

نشد دیگه فرزاد خان! شما تشریف تان را خواهی داشت اینجا!

قضیه تو مثل خداحافظی علی کریمی در پایان بازی با سپاهان و بعد از اون جریان در مورد مهدوی کیا هست ... ;)

این تالار همچنان به حضور سبزت نیاز داره برادر! :)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
فکر می کنم ساسان هم اینجا را ببینه و او هم غزل خداحافظی سر بده! عجب ...!

برادر تولدت مبارک، دلتنگ حضورت هستیم!

امیدوارم همیشه شاد و سرزنده و برقرار باشی و ایام به کام باشه.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
نشد دیگه فرزاد خان! شما تشریف تان را خواهی داشت اینجا!

قضیه تو مثل خداحافظی علی کریمی در پایان بازی با سپاهان و بعد از اون جریان در مورد مهدوی کیا هست ... ;)

این تالار همچنان به حضور سبزت نیاز داره برادر! :)

درود بر مرتضی ی عزیز

ممنون از لطفت برادر

تا اونجا که بتونم در خدمت هستم ،

سپاس فراوان .

منم تولد ساسان عزیز رو تبریک میگم و امیدوارم هرجا که هست موفق و سربلند و سلامت باشه

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
دروود

ابتدا تبریک میگم به آقا ساسان عزیز کم پیدا
آقا هرجا هستی موفق و شادکام باشی و سایت بالاسر خانواده

دوم هم ممنون از آقا فرزاد گل که تجدید نظر کرد تو تصمیمش:heart:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود دوستان
اولا تبریک میگم به ساسان عزیز بابت تولدش
دوما اینجا چرا اینطوری شده همه دارن میرن اون از جواد اقا اینم از اقا فرزاد بخش فوتبال طلسم شده؟

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
تولد رو خدمت دوست بزرگوار تبریک میگم
13182831101.gif

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
تولد ساسان عزیز رو تبریک میگم با تاخیر:دی
ایشالا همیشه شاد باشی کنار عسل خانوم;)

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
یه خورده دیر شد اما بنده هم با تاخیر خدمت آقا ساسان تولدشو تبریک میگم:)

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام

دیر و زود داره, اما سوخت و سوز نداره. :دی
تولدت مبارک آقا ساسان خان.هر جا هستی همیشه موفق باشی بزرگوار...
c%20%282%29.gif

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
سلام

دیر و زود داره, اما سوخت و سوز نداره. :دی
تولدت مبارک آقا ساسان خان.هر جا هستی همیشه موفق باشی بزرگوار...
c%20%282%29.gif

کلا پست بالا برا ما هم تایید میشه برسه دست ساسان ! تولدت مبارک با کلی تاخیر

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

هرچند تاخیر زیادی بین آخرین پست از این دست تا به امروز پیش اومده و دلایل متعددی هم داشت، اما خوشحالیم که امروز و اینجا، یکبار دیگه رسیدن چندنفر از کاربران خوب و عزیز بخش فوتبال رو به عنوان کاربر فعال اعلام کنیم. اونچه که مسلمه، عنوان کاربر فعال به پاس فعالیت مستمر، محترمانه و مفید اعضاء بهشون داده میشه و امیدواریم انگیزه ای باشه برای خود این عزیزان و سایر دوستان برای فعالیت بیشتر و صحیحتر در راستای تولید محتوای مفید در قسمتهای مختلف بخش فوتبال از فورومهای سایت پرشین تولز... در این راستا کاربران فعال جدید بخش فوتبال به این شرح معرفی میشن :

aghamostafaa کاربر باسابقه و موثر تاپیک استقلال :king:

Noel Gallagher کاربر فعال تاپیک منچستر یونایتد :king:

GROUNDROCKET کاربر فعال و محترم تاپیک استقلال:king:

dreamypixy کاربر محترم و فعال تاپیکهای پرسپولیس و منچستر یونایتد :king:

از طرف ساسان و فرزاد عزیز ، مدیران بخش و همینطور از طرف خودم، برگزیده شدن دوستان رو تبریک میگم و در تمام مراحل زندگی براشون آرزوی شادکامی و تندرستی دارم. عنوان کاربر فعال به زودی بالای آواتار این عزیزان نصب خواهد شد. به امید روزهای بهتر برای سایر دوستانی که مستمر و مفید در این بخش فعالیت میکنن. :happy:

پاینده باشید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود دوباره

با همکاری تیم مدیریتی بخش فوتبال ، از این پس قواعد جدیدی برای انتخاب و اعلام کاربران برتر ماه اجرا میشه. یکی از دلایل تاخیر در اعلام اسامی جدید، رسیدن به جمع بندی نهایی و اجرای شیوه جدید بود که بابت تاخیرش پوزش میخوام. بر این اساس برای کاربرانی که به عنوان برتر در هر ماه اعلام میشن این نشانها اهدا خواهد شد :

1- دو طرح مجزا در 4 لول يا جاي خالي توپ،(به ازای انتخاب کاربر ماه) با رنگ و شکل متفاوت کاپ اما قالب یکنواخت. جای خالی توپها به ازای هربار انتخاب کاربرها یک یک پر خواهد شد.

Level1-1.jpg

Level2-1.jpg

2- حفظ جای خالی توپها برای ایجاد انگیزه در کاربر برای پر کردنش

3- تکمیل کننده 4 لول طرح اول = کاربر فعال (اگر نیست) و تکمیل کننده 4 لول طرح دوم = کاربر ویژه

4- دو لول اضافه تا سطح 10 به علاوه ثبت دائمی نشان

Silver.jpg

Gold.jpg

5- سطح 9 به عنوان كاربر نقره اي و سطح 10 به عنوان كاربر طلايي بخش،‌معرفي ميشن

و اما تبصره هاي اين قانون :

تبصره 1 : در پایان هر ماه، کاربر ماه باید نشان داده شده رو از امضاش برداره. اما در سوابقش محفوظ خواهد بود (جز سطح 9 و 10)
تبصره 2 : با هماهنگی مدیران بالادستی، امتیازات محدود و ویژه برای کاربران سطح 10 در نظر گرفته بشه (در حال امکان سنجی)
تبصره 3 : بن بالای 6 ماه به معنی پاک شدن کل سوابق خواهد بود
تبصره 4 : رتبه کاربرها که در سوابقشون موجوده، در صورت ارتکاب تخلف که منجر به کارت قرمز یا بن (بسته به مدت) بشه، کم خواهد شد
تبصره 5 : كاربرهاي نقره اي و طلايي، ميتونن لوگوي خودشون رو بصورت دائمي در امضاشون داشته باشن
تبصره 6 : یکی از راههای رسیدن به عنوان کاربر فعال، طی کردن این مراحل هست

به امید تندرستی و کامیابی همه دوستان این بخش

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
به هر 4 ! عزیز گرامی تبریک میگم !

قربون اون نوک انگشتاتون که بدجوری تاپیک ها رو بالا نگه میداره ! دست همتون درد نکنه ! :دی

یه تشکر ویژه هم از 4 مدیر گرامی دارم که شب و روز اینجا زحمت میکشن! دستتون درد نکنه ! خسته نباشید ...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود دوباره

خب... در راستای آخرین پستم در این تاپیک، اسامی سا کاربر برتر یک ماهه گذشته تالار فوتبال رو اعلام میکنم. لازم به ذکره که این اعلام اسامی به معنای نادیده گرفته شدن زحمات سایر دوستان نیست. اسامی دیگه ای هم مدنظر هستن که به امید خدا و به شرط تداوم فعالیت در ماههای آتی اعلام میشن. کاربران برتر تیرماه 1392 عبارتند از :

javad19 بخاطر حضور فعال در تاپیک تیمهای آذربایجانی بخصوص تراکتورسازی تبریز :party:

crystal2 بخاطر فعالیت مثبت و داوم در تاپیکهای تیمهای آلمانی :party:

kyle بخاطر فعالیت مستمر در تاپیک استقلال :party:

دوستان عزیز منتخب چون برای اولین بار انتخاب شدن، میتونن از لوگوی زیر تا پایان مردادماه، در امضا شون استفاده کنن :

از طرف کادر مدیریت تالار فوتبال پی تی ، برای تک تک این عزیزان آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم.

پاینده باشید

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
انتظار همچین سورپرایزی رو نداشتم. از مدیران محترم تشکر میکنم و نظر لطفشون بوده که در بین اینهمه دوستان عزیز و بزرگوار، بنده کمترین رو در کنار 3 دوست شایسته و محترم انتخاب کردن. من به نوبه خوبم به دوستان عزیز تبریک میگم.

بالا