• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

یه سری تغیرات جدید رو هم داریم :)

میدونید متأسفانه مدتی یه که ساسان و جواد عزیز با توجه به مشکلاتی که داشتن موفق به حضور در انجمن نشدن ، و تو این مدت فقط من و علی عزیز در خدمت دوستان بودیم ، علی ARMF عزیز که تو این مدت زحمات زیادی رو هم تو بخش متقبل شده بود از امروز بعنوان مدیر بخش فوتبال فعالیت میکنند ،

mori.54 و matgogoia عزیز هم که حتما معرف حضور دوستان هستن همکاران جدید انجمن فوتبال شدند

ضمن عرض تبریک خدمت این سه عزیز گرامی امیدوارم با همکاری همه ی دوستان ، اوقات خوب و پربار تری رو از این پس تو بخش پیش روی داشته باشیم

پیروز و پاینده باشید .

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

اینجا هم تبریک میگم به مهدی و مرتضی عزیز. امیدوارم روزهای بهتری رو کنار هم داشته باشیم و کمک کنیم به هرچه بهتر شدن تالار فوتبال...

پاینده باشید

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام و درود

یه سری تغیرات جدید رو هم داریم :)

میدونید متأسفانه مدتی یه که ساسان و جواد عزیز با توجه به مشکلاتی که داشتن موفق به حضور در انجمن نشدن ، و تو این مدت فقط من و علی عزیز در خدمت دوستان بودیم ، علی ARMF عزیز که تو این مدت زحمات زیادی رو هم تو بخش متقبل شده بود از امروز بعنوان مدیر بخش فوتبال فعالیت میکنند ،

mori.54 و matgogoia عزیز هم که حتما معرف حضور دوستان هستن همکاران جدید انجمن فوتبال شدند

ضمن عرض تبریک خدمت این سه عزیز گرامی امیدوارم با همکاری همه ی دوستان ، اوقات خوب و پربار تری رو از این پس تو بخش پیش روی داشته باشیم

پیروز و پاینده باشید .

عرض سلام و ادب

قبل از هر چیز از ابراز محبت دوست بسیار خوبم فرزاد نسبت به خودم صمیمانه متشکرم.

اما لازم هست عنوان کنم که در این چند سالی که در این فورم فعالیت داشته ام، دوستان خیلی خوبی در این محیط مجازی پیدا کردم؛ در همین بخش فوتبال عزیزانی که تا کنون به عنوان مدیر فعالیت کرده اند از نفر اول که حامد سالیوان باشد تا بعد ساسان و الان هم فرزاد عزیز و بالاخره همکاران بخش علی و جواد دوست داشتنی برای حفظ شرایط رفاقت و فضای دوستانه و پر نشاط این بخش بسیار زحمت کشیده اند، فضای فعلی به سادگی به دست نیامده و حفظش هم کار ساده ای نیست؛ در نتیجه به نوبه خودم از زحمات چند ساله تمام عزیزانی که اسم بردم تشکر و قدردانی می کنم و یک تبریک ویژه هم به مناسبت انتخاب علی ARMF به عنوان "مدیر فوتبال" و همچنین دوست خوبم مهدی matgogoia که نوشته هایش را کمابیش دنبال کرده ام به عنوان "همکار بخش فوتبال" به این عزیزان و همه دوستان خوبمان در بخش فوتبال عرض می کنم.

امیدوارم که بنده هم بتوانم در کنار این دوستان در ادامه فعالیت های بخش فوتبال کمک کنم.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
درود

اینجا هم تبریک میگم به مهدی و مرتضی عزیز. امیدوارم روزهای بهتری رو کنار هم داشته باشیم و کمک کنیم به هرچه بهتر شدن تالار فوتبال...

پاینده باشید

مجددا اینجا تشکر می کنم علی عزیز، و باز هم ابراز امیدواری می کنم که بتوانم در کنار شما و سایر دوستان در تداوم فعالیت های خوب تالار فوتبال مثمر ثمر باشم.

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
خدمت آقامهدی آقامرتضی که به عنوان همکارانجمن شدند تبریک عرض میکنم انشا...موفق باشند اما آقافرزاد عرفانerfan_boffonعزیزهم یه جورایی باید یه هدیه بهش داده بشه فعالیت زیادی داشته امیدوارم ترتیب اثربدی چون به صداقت حسن نیتت ایمان دارم مرسی

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
درود
بنده هم از لطفی که دوستان داشته و دارند به من برای انتخاب بنده تشکر میکنم و امیدوارم بتونم در کنار دیگر دوستان کمکی باشم برای انجمن
و از تمامی دوستانی که تبریک گفتند هم تشکر میکنم و امیدوارم در کنار هم بهترین روزهای فوتبالی رو سپری کنیم
:heart: تبریک میگم به علی آقا و آقا مرتضی گل
پاینده باشید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خدمت آقامهدی آقامرتضی که به عنوان همکارانجمن شدند تبریک عرض میکنم انشا...موفق باشند اما آقافرزاد عرفانerfan_boffonعزیزهم یه جورایی باید یه هدیه بهش داده بشه فعالیت زیادی داشته امیدوارم ترتیب اثربدی چون به صداقت حسن نیتت ایمان دارم مرسی

درود بر شما

قدر مسلم ، کل بضاعت بخش بیش از افراد معرفی شده هستش و ما هم یه دفعه نمیتونیم از همه دوستان قدردانی کنیم ولی با اضافه کردن جریاناتی مثه کاربر برتر ماه و اینها به مرور از زحمات کلیه دوستان قدردانی خواهد شد .

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
درود بر شما

قدر مسلم ، کل بضاعت بخش بیش از افراد معرفی شده هستش و ما هم یه دفعه نمیتونیم از همه دوستان قدردانی کنیم ولی با اضافه کردن جریاناتی مثه کاربر برتر ماه و اینها به مرور از زحمات کلیه دوستان قدردانی خواهد شد .

خداشاهده فرزاد بشخصه براخودم عتوان مهم نیست فرقی هم برام نمیکنه اما عرفان یه جورایی حقشه خیلی زحمت کشید و دیگه زیاد پست نمیزنه بجان مادرم قسم نه که من بشناسمش از قبل یاچیزی که دارم اینجوری درموردش میگم بخدا خودشم نمیدونه به عنوان عضو ناچیزاستقلال اگه شد بعد برد سپاهان کاریش بکن و یه خواهش دیگه نمایش مشخصات: Il Capitano - PersianTools Forums یه جورایی رفت دوست دارم بشحصه بامدیریت خوب خودتون کاری کنید به انجمن برگرده که همه بدونن مدیراستقلال فقط کارش پاک کردن پستها یا تذکردادن نیست مثل یه بزرگ حواسش به همه جا هست همه بچه هارم دوست داره مرسی من کوچیکترازاونم نصیحت کنم درخواست وخواسته قلبیم بود

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
خداشاهده فرزاد بشخصه براخودم عتوان مهم نیست فرقی هم برام نمیکنه اما عرفان یه جورایی حقشه خیلی زحمت کشید و دیگه زیاد پست نمیزنه بجان مادرم قسم نه که من بشناسمش از قبل یاچیزی که دارم اینجوری درموردش میگم بخدا خودشم نمیدونه به عنوان عضو ناچیزاستقلال اگه شد بعد برد سپاهان کاریش بکن و یه خواهش دیگه نمایش مشخصات: Il Capitano - PersianTools Forums یه جورایی رفت دوست دارم بشحصه بامدیریت خوب خودتون کاری کنید به انجمن برگرده که همه بدونن مدیراستقلال فقط کارش پاک کردن پستها یا تذکردادن نیست مثل یه بزرگ حواسش به همه جا هست همه بچه هارم دوست داره مرسی من کوچیکترازاونم نصیحت کنم درخواست وخواسته قلبیم بود

احسنت آقا حامد ! اخلاقتون واقعا پسندیده هستش

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
احسنت آقا حامد ! اخلاقتون واقعا پسندیده هستش

خواهش میکنم داداش ماهمه عضو یه خانواده بزرگ بنام پرشین تولز هستیم و باید هوای همو داشته باشیم

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
ممنون آقا حامد از لطفتون
ما که معتاد بخش ورزش پی تی شدیم هر روز میایم و میریم بیرونمون هم کنن باز برمیگردیم :دی ایشالا بیشتر از کاربرایی تقدیر بشه که تازه شروع کردن تا یه انگیزه ای بشه و به کارشون ادامه بدن دیگه بعدش که مثل ما معتاد اینجا شدن احتیاج به این کارا نیست:D
راستش کسایی که انتخاب شدن واقعا همه لایق بودن و فکر کنم همه بر این واقف هستیم قبلا از بنده و خیلی از دوستان دیگه هم تقدیر شده و شخصا این عنوان ها زیاد واسم مهم نیست تنها دلیلی هم که این مدت کم پست میدم همونطور که تو تاپیک یووه گفتم مشکلات شخصی هست که واسم پیش اومده
به هر حال ممنون از لطف شما و تشکری دوباره از مدیران بخش برای این طرح محرک و انگیزشیه جالب:happy:

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
ممنون آقا حامد از لطفتون
ما که معتاد بخش ورزش پی تی شدیم هر روز میایم و میریم بیرونمون هم کنن باز برمیگردیم :دی ایشالا بیشتر از کاربرایی تقدیر بشه که تازه شروع کردن تا یه انگیزه ای بشه و به کارشون ادامه بدن دیگه بعدش که مثل ما معتاد اینجا شدن احتیاج به این کارا نیست:D
راستش کسایی که انتخاب شدن واقعا همه لایق بودن و فکر کنم همه بر این واقف هستیم قبلا از بنده و خیلی از دوستان دیگه هم تقدیر شده و شخصا این عنوان ها زیاد واسم مهم نیست تنها دلیلی هم که این مدت کم پست میدم همونطور که تو تاپیک یووه گفتم مشکلات شخصی هست که واسم پیش اومده
به هر حال ممنون از لطف شما و تشکری دوباره از مدیران بخش برای این طرح محرک و انگیزشیه جالب:happy:

عرفان جان عزیزی داداش اما کلی گفتم شمانمونه وسمبل گفتم داداش خدمتتم ارادت داداش داریم انشا... اقافرزاد قول شیرینی بعد برد سپاهان که اعلام و تغییرعتوان کاربری بعضی ازبچه هاس بده :eek:مرسی

بالا