Gift Super Star
Registered User
- نوشتهها
- 580
- لایکها
- 2,671
تبریک میگم به سه دوست فعال پی تی.
سلام و درود
یه سری تغیرات جدید رو هم داریم
میدونید متأسفانه مدتی یه که ساسان و جواد عزیز با توجه به مشکلاتی که داشتن موفق به حضور در انجمن نشدن ، و تو این مدت فقط من و علی عزیز در خدمت دوستان بودیم ، علی ARMF عزیز که تو این مدت زحمات زیادی رو هم تو بخش متقبل شده بود از امروز بعنوان مدیر بخش فوتبال فعالیت میکنند ،
mori.54 و matgogoia عزیز هم که حتما معرف حضور دوستان هستن همکاران جدید انجمن فوتبال شدند
ضمن عرض تبریک خدمت این سه عزیز گرامی امیدوارم با همکاری همه ی دوستان ، اوقات خوب و پربار تری رو از این پس تو بخش پیش روی داشته باشیم
پیروز و پاینده باشید .
درود
اینجا هم تبریک میگم به مهدی و مرتضی عزیز. امیدوارم روزهای بهتری رو کنار هم داشته باشیم و کمک کنیم به هرچه بهتر شدن تالار فوتبال...
پاینده باشید
خدمت آقامهدی آقامرتضی که به عنوان همکارانجمن شدند تبریک عرض میکنم انشا...موفق باشند اما آقافرزاد عرفانerfan_boffonعزیزهم یه جورایی باید یه هدیه بهش داده بشه فعالیت زیادی داشته امیدوارم ترتیب اثربدی چون به صداقت حسن نیتت ایمان دارم مرسی
درود بر شما
قدر مسلم ، کل بضاعت بخش بیش از افراد معرفی شده هستش و ما هم یه دفعه نمیتونیم از همه دوستان قدردانی کنیم ولی با اضافه کردن جریاناتی مثه کاربر برتر ماه و اینها به مرور از زحمات کلیه دوستان قدردانی خواهد شد .
خداشاهده فرزاد بشخصه براخودم عتوان مهم نیست فرقی هم برام نمیکنه اما عرفان یه جورایی حقشه خیلی زحمت کشید و دیگه زیاد پست نمیزنه بجان مادرم قسم نه که من بشناسمش از قبل یاچیزی که دارم اینجوری درموردش میگم بخدا خودشم نمیدونه به عنوان عضو ناچیزاستقلال اگه شد بعد برد سپاهان کاریش بکن و یه خواهش دیگه نمایش مشخصات: Il Capitano - PersianTools Forums یه جورایی رفت دوست دارم بشحصه بامدیریت خوب خودتون کاری کنید به انجمن برگرده که همه بدونن مدیراستقلال فقط کارش پاک کردن پستها یا تذکردادن نیست مثل یه بزرگ حواسش به همه جا هست همه بچه هارم دوست داره مرسی من کوچیکترازاونم نصیحت کنم درخواست وخواسته قلبیم بود
احسنت آقا حامد ! اخلاقتون واقعا پسندیده هستش
ممنون آقا حامد از لطفتونخداشاهده فرزاد بشخصه براخودم عتوان مهم نیست فرقی هم برام نمیکنه اما عرفان یه جورایی حقشه خیلی زحمت کشید و دیگه زیاد پست نمیزنه بجان مادرم قسم نه که من بشناسمش از قبل یاچیزی که دارم اینجوری درموردش میگم بخدا خودشم نمیدونه به عنوان عضو ناچیزاستقلال اگه شد بعد برد سپاهان کاریش بکن و یه خواهش دیگه نمایش مشخصات: Il Capitano - PersianTools Forums یه جورایی رفت دوست دارم بشحصه بامدیریت خوب خودتون کاری کنید به انجمن برگرده که همه بدونن مدیراستقلال فقط کارش پاک کردن پستها یا تذکردادن نیست مثل یه بزرگ حواسش به همه جا هست همه بچه هارم دوست داره مرسی من کوچیکترازاونم نصیحت کنم درخواست وخواسته قلبیم بود
ممنون آقا حامد از لطفتون
ما که معتاد بخش ورزش پی تی شدیم هر روز میایم و میریم بیرونمون هم کنن باز برمیگردیم :دی ایشالا بیشتر از کاربرایی تقدیر بشه که تازه شروع کردن تا یه انگیزه ای بشه و به کارشون ادامه بدن دیگه بعدش که مثل ما معتاد اینجا شدن احتیاج به این کارا نیست
راستش کسایی که انتخاب شدن واقعا همه لایق بودن و فکر کنم همه بر این واقف هستیم قبلا از بنده و خیلی از دوستان دیگه هم تقدیر شده و شخصا این عنوان ها زیاد واسم مهم نیست تنها دلیلی هم که این مدت کم پست میدم همونطور که تو تاپیک یووه گفتم مشکلات شخصی هست که واسم پیش اومده
به هر حال ممنون از لطف شما و تشکری دوباره از مدیران بخش برای این طرح محرک و انگیزشیه جالب:happy: