• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تیاگو گفته منچستر هیچ وقت برای خریدش وارد مذاکره با بارسلونا نشده بود.

The truth is that in no moment did United come to us and talk to us. It came from the press, it was always a lie

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
In 1998 ManUtd lost pre-season friendlies against Birmingham, Aberdeen and drew with Valerenga then went on to win the treble

یعنی میشه؟ :D

-------

اینم تو توئیتر دیدم. خیلی رویاپردازانه هست!

Strong rumour today from a good source that Manchester United will sign Fellaini and Fabregas next week

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
تیاگو گفته منچستر هیچ وقت برای خریدش وارد مذاکره با بارسلونا نشده بود.

واقعا اگه این گفته درست باشه نشون میده این خبرگزاریها چقدر شایعه پراکن هستن و ما چقدر سر کار بودیم!!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
واقعا اگه این گفته درست باشه نشون میده این خبرگزاریها چقدر شایعه پراکن هستن و ما چقدر سر کار بودیم!!

مویس هم گفته بود که اصلا دنبالش نبودیم !!

امروز بازی داریم

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
فلینی رو خیلی دوست دارم بیاد یونایتد. مطمءنا فلینی رو به امثال استروتمن یا وانیاما که اسمشون توسط خبرگزاریها به یونایتد لینک شده بود، ترجیح میدم چون تو لیگ جزیره بازی و خودش رو ثابت کرده. در مورد فابرگاس هم برخلاف تیاگو که مویس حرف مستقیمی از دادن پیشنهاد خرید براش نزده بود، تا حالا دوبار گفته که ما برای خرید فابرگاس اقدام کردیم. حالا اینکه بارسا پیشنهاد یونایتد رو قبول کنه یا نه باید منتظر بود البته احتمال قبول کردن این پیشنهاد کمه چون زوبی زارتا اعلام کرد که فابرگاس فروشی نیست.
راستی واسه اندرسون مشتری نداریم؟! :confused:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
مویس هم گفته بود که اصلا دنبالش نبودیم !!

امروز بازی داریم

آره امروز بازی داریم. من فکر میکنم با توجه به درخشش جس لینگارد و عدنان در بازیهای دوستانه، فصل بعد ازشون مطمءنا استفاده میشه. مویس تو اورتون نشون داده که در بازی دادن به جوونها اصلا ترسی نداره و این ویژگیش رو خیلی دوست دارم. راستی نیک پاول کجاست؟ امسال با یونایتده یا به تیم دیگه ای قرض داده شده؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
این فصل بازیکنان جدید کیو گرفته منچستر ؟
لیگ کی شروع میشه ؟

فقط یک دفاع راست اروگوءه ای به نام گیلرمو والرا که 20 سالشه و البته اونو برای فصل آینده بصورت قرضی به تیم دیگه ای دادن!
لیگ از تاریخ 17 آگوست شروع میشه که بازی اولمون ساعت 21 به وقت ایران و در زمین سوانسی هستش.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
آره امروز بازی داریم. من فکر میکنم با توجه به درخشش جس لینگارد و عدنان در بازیهای دوستانه، فصل بعد ازشون مطمءنا استفاده میشه. مویس تو اورتون نشون داده که در بازی دادن به جوونها اصلا ترسی نداره و این ویژگیش رو خیلی دوست دارم. راستی نیک پاول کجاست؟ امسال با یونایتده یا به تیم دیگه ای قرض داده شده؟

فکر کنم مصدوم بود. احتمالش هست قرضی بره یه تیم دیگه.

امیدوارم مویس یه خبری ازش بده. دوست دارم ببینم وضعیتش چطوریه.

--------

راستی مویس دیروز گفته بود که ویدیچ و نانی و والنسیا تو یه بازی تمرینی شرکت کردن.

خدا کنه این فصل دیگه مثل فصل های قبل نصف تیم مصدوم نباشه!

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
تساوي منچستريونايتد در چهارمين بازي

منچستريونايتد در چهارمين ديدار دوستانه پيش فصل خود به تساوي دست يافت.

باشگاه منچستريونايتد که اردوي پيش فصل خود را در آسيا و اقيانوسيه برپا کرده است، در چهارمين ديدار دوستانه خود، مقابل کرزو اوزاکا ژاپن به تساوي دو بر دو دست يافت.

به گزارش فارس، کنيو سوجيموتو 33 و تاکومي مينامينو 64 گل‌هاي کرزو را زدند. شينجي کاگاوا، هافبک ژاپني يونايتدها نيز در دقيقه 54 و ويلفرد زاها، خريد تازه اين فصل شياطين سرخ در دقيقه 90 گل‌هاي يونايتد را وارد دروازه ميزبان کردند.

گفتني است يونايتدها در ديدارهاي گذشته خود نيز دو بار شکست خورد و يک بار هم به پيروزي رسيده بودند. آنها يک بر صفر به منتخب ليگ تايلند باختند، پنج بر يک مقابل ستارگان ليگ استراليا پيروز شدند و سه بر دو نيز نتيجه را به يوکوهاما مارينوس واگذار کرده بودند.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

به شخصه نانی رو دوست دارم

بازیکنی هست که حتی وقتی مورد بی مهری رئیس قرار گرفت بازم سکوت کرد و همیشه گفته که یونایتد عاشقانه دوست داره

امیدوارم مویس نگهش داره

Paul Scholes on coaching role: "I have spoken to him (Moyes) a couple of times but I am going to take a nice break now and try and get my head away from football for a little bit,"

"You do find it hard with all the pre-season games though, you find yourself watching them.

"I am going to take along break then see how I feel.

"Obviously it's nice there is something there for me if I want to go back to it.

"I am sure ultimately I probably will do (take up the coaching offer)."

600255_10151660533934279_1813301842_n.jpg

منتظریم :heart:

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
cesc fabregas has agreed to join manchester united following a secret meeting between the barcelona star's agent darren dein and old trafford chief executive ed woodward

به گفته ی اکسپرس در ملاقات ادوودوارد و ایجنت فابرگاس ، فابرگاس علاقه مند به بازگشت به انگلیس و به یونایتد ، نه تیم سابقش آرسنال ؛ هست .پس گفته میشه منچستر مقصد مورد نظر او است. اما مشکل اساسی منچستر این است که تاتو سرمربی جدید بارسا میخواهد در اولین اقدام خودش از خروج بازیکنان محبوب تیم جلوگیری کند.
اما یونایتد میداند که بر سر توافقات شخصی مشکلی ندارد و او علاقه مند به پیوستن به یونایتد هست .پس تنها راه انتقال او به یونایتد درخواست خروج از باشگاه هست تا این احساس را به مربی جدید خود بفهماند .

Cesc Fabregas says yes to Manchester United move | Football | Sport | Daily Express

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
moyesbpi.jpg

مویس اشاره کرد هنوز بازیکنان را خوب نشناخته است و مشغول شناخت تیم است و هنوز ترکیبی برای بازی برابر سوانسی در اولین بازی فصل در ذهنش فرموله نکرده است.

Man Utd’s David Moyes yet to decide on starting XI for Swansea | Football | The Sport Review

بالا