نوکرم عمو،با این اوصاف سعی کن فقط بگذرونی،مسائل پیش اومده رو همشون رو به اونجات بگیر،نگو نمیشه،باید بشهمن به فاک رفتم اساسی
ولی باید بسوزی و بسازی ، اگه بخوای نارضایتی کنی تا آخر خدمت نمیکشی و همش مینالی
جایی که هستم نه آب داریم نه برق درست ولی خوب چه میشه کرد اسمش روشه سربازی اونم از نوع ارتشش
جایی که هستم واقعا تبعیدگاس ولی ی خوبی که داره نظامش زیاد خشک نیست ینی اگه بخوان خشک بگیرن ی نفر اونجا نمیمونه
راستی از ب ر و ک ی چه خبر ؟
عباس جون ، خیلی چاکریم
نمایندگی ولی فقیه افتادیم!
والا پست ها 12 روز یه بار هست ولی مشکل چیزی به اسم مداومت هست ! سرویس کرده ، تا 5 6 نگه می دارن ، هفته ایی 2 بار ، 3 بار !
نوکرم عمو،با این اوصاف سعی کن فقط بگذرونی،مسائل پیش اومده رو همشون رو به اونجات بگیر،نگو نمیشه،باید بشه
اونجام با بچه ها هستیم دور هم،خو لوگین میکردی یه سر میزدی
نوکرم عمو داوود،خوب جایی افتادیابزار دوران موتوری تموم بشه خیلی چیزا عوض میشه
![]()
بلاخره بعد از 17 ماه و چند روز اضافه خدمت برگ رهایی رو گرفتم و خرامان خرامان به سمت در رفتم و در لحظه ای که دژبان ... گفت "جناب سروان برگ مرخصی؟" برگ رهایی رو از دور نشون دادم و از در پاشیدم بیرون .
حالا این کارتمون کی میاد ؟ میگن 3 ماه طول میشکه !!!؟؟ برای شما ها چند روزه اومده ؟
*آقا اکیدا بهتون توصیه میکنم اصلا به سرباز صفر جماعت رو ندید که دهنتون رو آسفالت میکنه یه کاری میکنن به غلط کردن بیوفتید که چرا من به اینا حال دادم !!!
با این که من اولش میگفتم اینام مثه خودم سربازن بدختا ،گناه دارن اما اشتباه کردم !! وقتی با سرباز صفرا خیلی خوب برخورد کنی مثل افسرای وظیفه نیست که درک کنن داری بهشون حال میدی .
شروع میکنه به پررو بازی . غیر قابل کنترل میشه دیگه .
18 ماه شایعه ایی بیش نیست !
18 ماه بشه من برج3 سال دیگه تموم میشم ولی دریغ که شایعه اس((
شایعه نیست واقعیته . تازه میخوان 15 ماهش کنن
3 ماه آموزشی 1 سال خدمت تو یگان
شایعه نیست واقعیته . تازه میخوان 15 ماهش کنن
3 ماه آموزشی 1 سال خدمت تو یگان
عمو ، خوب هست ولی خوب دی.س ها همشون عقده ایی هستند !نوکرم عمو،با این اوصاف سعی کن فقط بگذرونی،مسائل پیش اومده رو همشون رو به اونجات بگیر،نگو نمیشه،باید بشه
اونجام با بچه ها هستیم دور هم،خو لوگین میکردی یه سر میزدی
نوکرم عمو داوود،خوب جایی افتادیابزار دوران موتوری تموم بشه خیلی چیزا عوض میشه
![]()
نه ، خیالت تخت ! 21 ماه تا آخر هست ! ما اونجا که هستیم جای کلفتی هست ، احتمال داره سال دیگه بهترین حالت ممکن مرخصی ها رو 2 روز کنند یا یه سری کسری اضافه کنند18 ماه بشه من برج3 سال دیگه تموم میشم ولی دریغ که شایعه اس((
کسی جواب سوال مارو نمیدونه ؟دوستان من کرمونیم و اموزشی هم افتادم ارتش 05 همین کرمون خودمون
2 ماه آموزشی رو بخوام برم بهم اجازه میدن ساعت 2-3 برگردم خونه ؟ یا کلا تو آموزشی اجازه نمیدن ؟
ضمنا مدرک دیپلمه و از مهر هم میرم دانشگاه
ولی احتمالا قبل از دانشگاه این 2 ماه اموزشی رو شاخمه
18 ماه شایعه ایی بیش نیست !
کسی جواب سوال مارو نمیدونه ؟
کسی جواب سوال مارو نمیدونه ؟
ما جایی خدمت میکنیم که بقل گوش **** وظیفه تهرانه.فرمانده قرارگاه گفت زمزمه هایی هست برای عید فطر
ارسال شده از GT-N7000 با استفاده از تپاتالک 2