• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ضربه ایستگاهی ابراهیمی خیلی خوب بود.

منتها پنالتی که داور به ضرر استقلال گرفت واقعا پنالتی تبود. من که نفهمیدم چرا پنالتی گرفت. از اون پنالتی ها به سبک قهرمانی بود.

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
اون پنالتی نبود،ولی خطا روی غلامی پنالتی بود نگرفت!
انصافا هافبک های سپاهان استقلالو له کردن

Sent from my LT28h using Tapatalk 2

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
خوب اول برد رو تبریک میگم. خیلی حال داد.
واقعا حیف شد شوت امید گل نشد. عالــی زد. رحمتی همینجوری سرجاش وایستاده بود.
شجاع خلیل زاده......... فوق العاده بود.
ولـی واقعا متاسفم که بعضی ها میان میگن سپاهان با داور برد. روی غلامی هم یک پنالتی بود نگرفت. تازه باید فرهاد مجیدی بخاطر تمارض کارت زرد دوم رو میگرفت و اخراج.
حیف شد غلامی اون موقعیت طلایی رو از دست داد.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
[h=2] کریمی: داور یک پنالتی برای سپاهان نگرفت/ پول پرسپولیس را ۲ روز بعد پس دادم [/h]
پرسپولیس نیوز : بازیکن سپاهان گفت که فغانی یک پنالتی را برای این تیم نگرفته است.
یعقوب کریمی بعد از برتری 2 بر یک سپاهان مقابل استقلال گفت: خوشحالم که 3 امتیاز بازی را گرفتیم و امیدوارم در دیدارهای بعدی نیز بتوانیم روند پیروزی‌های خود را ادامه دهیم.

وی افزود: در این بازی بهتر از حریف بودیم و خیلی زود هم به گل رسیدیم. استقلال قهرمان فصل گذشته بود و بازی آسانی مقابل این تیم نداشتیم اما خوشبختانه 3 امتیاز را گرفتیم.

مهاجم سپاهان خاطرنشان کرد: داور در این بازی یک پنالتی صددرصد برای ما نگرفت. من در پشت دروازه استقلال در حال گرم کردن بودم و دیدم روی غلامی خطای پنالتی شد.

کریمی درباره شعارها علیه داوری گفت: تماشاگران استقلال تیمشان عقب بود و طبیعی است که فشار در چنین بازی‌هایی روی داوری زیاد باشد اما به نظر من قضاوت خوبی را شاهد بودیم.

وی درباره بازگرداندن پول باشگاه پرسپولیس گفت: من 2 روز بعد از آنکه از باشگاه پرسپولیس پول گرفتم آن را به این باشگاه بازگرداندم.

mohammad69

Registered User
لایک‌ها
240
واقعا واسه یه عده حتی نمیشه تاسف خورد
کاش بعضیا یه کم جنبه ی باخت داشتن

دو بازیکن حریف باید اخراج میشدن که نشدن و یه پنالتی واضح هم که روی بازیکن ما گرفته نشد بازم میگن داوری

هفته پیش هم که یه پنالتی به اشتباه به نفع فولاد گرفتن

فصل قبل هم که 11 امتیاز از داوری از دست دادیم و جام رو از دستمون در آوردن
هنوز اشکای فرشید رو به یاد دارم که چطور به خاطر تمارض مجیدی اخراج شد
تو این بازی هم که تا میتونست یا تمارض کرد یا اعتراض و انگار نه انگار
کلا داور از ترس تماشاگرا میترسید به ایشون کارت بده
پنالتی به اون واضحی روی غلامی از ترس تماشاگرا گرفته نشد

فحش خوار و مادر هم بود که به مردم اصفهان داده میشد

ما سپاهانیم و حالا حالاها نه ، تا ابد قهرمانیم

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
تبریک به همه ی اونایی که از این برد خوشحال شدن ...

اول از همه باید بگم که داوری داغون بود ، پنالتی روی غلامی گرفته نشد ... صادقی آخر بازی باید اخراج میشد ، تمارض های مجیدی هم رو مخ بود :eek:

دوم اینکه تعویض ها زیاد جالب نبود به نظرم ، جهان عالیان و ایران نژاد خوب بازی نکردند ...

خط هافبکمون عالی بود ، بولکو ، جباری و امید ابراهیمی خوب بازی کردند ... توی خط دفاع هم شجاع خلیل زاده عالی بازی کرد

تیممون روز به روز بهتر میشه

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
ضربه ایستگاهی ابراهیمی خیلی خوب بود.

منتها پنالتی که داور به ضرر استقلال گرفت واقعا پنالتی تبود. من که نفهمیدم چرا پنالتی گرفت. از اون پنالتی ها به سبک قهرمانی بود.

اين جوري که من باز بيني کردم فيلم رو مدافع با دستش پاس رحمتي داد :دي

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
من هیچی از فوتبال سر در نمیارم اما برد را تبریک میگم کلا سپاهان جلوی استقلال وپیروزی برنده میشه جیگرم حال میاد .....

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
آرش افشين يکي از خريدهاي خوب سپاهان در فصل نقل و انتقالات بود و همين بازيکن توانست در دقيقه اول ديدار با استقلال براي تيمش گل بزند و در پيروزي اصفهاني ها تاثيرگذار باشد.

افشين در گفت و گویی مي گويد سپاهان از فرصت هاي خود بهتر استفاده کرد و آنها توانستند استقلال را از مقابل بردارند.

*پيروزي دلچسبي را کسب کرديد. از ديدار با استقلال بگو؟
بازي خوبي بود و خداراشکر توانستيم هر سه امتياز اين رقابت را کسب کنيم و دست پر به اصفهان بازگرديم. استقلال هم تيم بزرگي است و پيروزي مقابل آبي پوشان نشان دهنده قدرت سپاهان است. براي اين بازي برنامه هاي خاصي داشتيم و با هدف کسب سه امتياز راهي زمين شديم و خوشبختانه اين اتفاق هم افتاد.

*گل زودهنگامي را هم به ثمر رساندي. فکر مي‌کردي مقابل استقلال گلزني کني؟
گلزني به استقلال و پرسپوليس هميشه براي هر بازيکني شيرين است و خوشحالم که نقش کوچکي در برد سپاهان داشتم. فوتبال قابل پيش بيني نيست و هم در لحظات ابتدايي و هم در ثانيه هاي مي توان به گل رسيد و اين بار بخت با من يار بود و توانستم در دقيقه اول گل بزنم.

*کار احسان حاج صفي هم ارزشمند بود، درست است؟
صدرصد. در واقع تلاش احسان بود که سبب شد به استقلال گل بزنم و مي توان اين گل را به نام حاج صفي نوشت.

*سريعترين گل تاريخ رقابت‌هاي دو تيم را به ثمر رساندي.
از اين موضوع اطلاع ندارم اما مي دانم دومين گلم را به مهدي رحمتي زدم.

*استقلال را چطور تيمي ديدي؟
استقلال هميشه مدعي قهرماني بوده و امسال هم اين گونه خواهد بود. فرصت هاي استقلال بيشتر بود اما ما توانستيم از موقعيت هاي خود به نحو مطلوبي استفاده کنيم و برنده اين رقابت باشيم.

*استقلالي‌ها عقيده دارند داوري به ضرر آنها بود. تو چه نظري داري؟
درباره داوري صحبت نمي کنم و قطعا کارشناسان داوري در اين زمينه بهتر مي توانند اظهارنظر کنند.

*به نظر مي‌رسد به تک‌روي علاقه خاصي داري.
دريبل زدن را دوست دارم اما خودخواه نيستم و سعي مي کنم تعادل را در کارهايم در نظر بگيريم.

*خيلي هم منتظر پاس‌هاي مجتبي جباري بودي اما اين بازي شب جباري نبود.
جباري استاد پاس دادن است اما از آنجايي که من و مجتبي تازه به سپاهان آمديم، هنوز با يکديگر هماهنگ نشده ايم و به مرور زمان شرايط بهتر خواهد شد.

*فکر مي‌کني زوج تو و محمد غلامي نتيجه‌بخش باشد؟
غلامي جزو مهاجمان خوب فوتبال ايران است و به نظرم اين اتفاق خواهد افتاد و مي توانيم در کنار يکديگر حرف هاي زيادي براي گفتن داشته باشيم.

*دليل تعويض شدنت چه بود؟
هنوز از نظر بدني به شرايط مطلوب نرسيده ام و به همين خاطر تعويض شدم. اگر دست خودم بود، زودتر خودم را از تعويض مي کردم چون فعلا به فرم مدنظرم نرسيدم و چند هفته ديگر بهتر خواهم شد.

*بعد از کسب دو پيروزي برابر فولاد و استقلال چه آينده‌اي را براي سپاهان متصور هستي؟
تمام بازي هاي ليگ سخت است و رقابت با هر تيمي براي سپاهان به مانند يک فينال است. به همين خاطر نبايد تيمي را دست کم گرفت و بايد با تمام توان برابرشان به ميدان رفت و دنبال پيروزي بود.

*در اين مدت کار با کرانچار را چطور ديدي؟
کرانچار مربي توانمندي است و کارنامه اش اين موضوع را به خوبي اثبات مي کند. از کار با کرانچار لذت مي برم و هر روز سعي مي کنم نکات زيادي را از اين مربي ياد بگيرم.

*براي رسيدن به تيم‌ملي هم برنامه‌اي داري؟
قطعا همين گونه است و هر بازيکني دوست دارد پيراهن تيم ملي کشورش را بپوشد. بايد به قدري در سپاهان خوب باشم که بتوانم به تيم ملي هم برسم و اميدوارم اين اتفاق برايم رخ بدهد.

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
متاسفانه مساوی کردیم
بازی خیلی چنگی به دل نزد
هنوز شیوه ی بازی بچه ها جا نیفتاده. یه مقدار سردرگمن. ناهماهنگی هستش
در مورد مجتبی بعد از صحبتاش تو بازی استقلال حرف و حدیث زیاد پیش اومده
خیلیا میگن مجتبی هنوز دلش با استقلاله و ممکنه این فصل کم کاری کنه
ولی جباری مجبوره که خوب بازی کنه و تمام توانشو بزاره چون اگه بد بازی کنه کرانچار با کسی شوخی نداره میزارتش رو نیمکت. و به این ترتیب جام جهانیم از دست میده
بنابراین واسه خودشم که شده خوب بازی میکنه حتی اگه از سپاهان اصلا خوشش نیاد! :eek:
//

Last edited by a moderator:

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
متاسفانه مساوی کردیم
بازی خیلی چنگی به دل نزد
هنوز شیوه ی بازی بچه ها جا نیفتاده. یه مقدار سردرگمن. ناهماهنگی هستش
در مورد مجتبی بعد از صحبتاش تو بازی استقلال حرف و حدیث زیاد پیش اومده
خیلیا میگن مجتبی هنوز دلش با استقلاله و ممکنه این فصل کم کاری کنه
ولی جباری مجبوره که خوب بازی کنه و تمام توانشو بزاره چون اگه بد بازی کنه کرانچار با کسی شوخی نداره میزارتش رو نیمکت. و به این ترتیب جام جهانیم از دست میده
بنابراین واسه خودشم که شده خوب بازی میکنه حتی اگه از سپاهان اصلا خوشش نیاد! :eek:
//
خیالت راحت حمید جون ، مجتبی هرجا باشه باغیرت بازی میکنه حتی اگه دلش با تیم نباشه

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
چرا همیشه ما بازی های سخت رو راحت میبریم اما بازی های راحت جون هوادارا رو به لبشون میرسونیم
آخه این چه بازی بود جلو گسترش
بازم مثل فصل قبل میخوایم کل گنده ها رو ببریم بعد به فجر و داماش ببازیم؟

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
بچه ها ناراحت نشید
قانون فوتبال اینه
نمیشه که همیشه برد:دی

ولی خب اول فصله و هنوز تیم ها هماهنگ نشدند(البته بهترین موقع برای امتیاز گرفتن هم همین موقع هستها)
چون نیم فصل دوم رقابتها داغ میشه و امتیاز گرفتن،سخت

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
نویدکیا در حال معالجه/ آزمایشات تخصصی از زانوی کاپیتان

کاپیتان مصدوم تیم فوتبال سپاهان که سه شنبه هفته گذشته برای درمان راهی مونیخ آلمان شده است در حال حاضر زیرنظر پزشکان آلمانی قرار دارد.

به گزارش ایمنا، تیم فوتبال سپاهان که فردا در دیداری حساس به مصاف تراکتورسازی تبریز می‌رود به غیر از محرم نویدکیا محروم یا مصدوم دیگری ندارد.
محرم نویدکیا، کاپیتان سپاهان سه شنبه هفته گذشته برای درمان زانوی آسیب دیده خود راهی شهر مونیخ آلمان شده است و در تماسی که شب گذشته با سپاهانی‌ها داشته است از روند معاینه خود توسط پزشکان آلمانی خبر داده است.
در حال حاضر یک سری آزمایشات تخصصی از زانوی مصدوم نویدکیا گرفته شده است و او منتظر جواب این آزمایشات در روزهای آینده است.
جواب نهایی و اینکه آیا نویدکیا نیاز به عمل جراحی دارد یا که خیر در روزهای آتی مشخص می‌شود. البته سپاهانی‌ها شانس آورده اند که در دوران دوری کاپیتان خود هیچ بازیکن دیگری مصدوم نیست و بازیکنی مانند جباری تا حدودی جای او را پر کرده است.
گفتنی است آخرین تمرین سپاهان قبل از دیدار با تراکتورسازی امروز از ساعت ۱۸:۳۰ در زمین چمن باغ فردوس در حالی برگزار می‌شود که به صلاحدید زلاتکو کرانچار این تمرین بدون حضور تماشاگران برگزار می‌شود.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
کرانچار در نشست خبری:

راه‌های کنترل تراکتورسازی را می‌شناسیم/ ابراهیمی مامور مهار علی کریمی

سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: سپاهان راه‌های کنترل
تراکتورسازی را به خوبی می‌شناسد و برنامه‌های ویژه‌ای برای آن دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، زلاتکو کرانچار در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل تراکتورسازی تبریز در هفته چهارم مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور در گفتگو با خبرنگاران رسانه‌های گروهی با اشاره به وضعیت سپاهان و مسابقات تیم اصفهانی، اظهار داشت: همه بازی‌های لیگ برتر برای ما دشوار است اما باید بگویم مسابقه فردا با تراکتورسازی یک دیدار خیلی سخت است که برای هر دو تیم اهمیت بسیار دارد و ما باید در این بازی با استفاده از امتیاز، از حریفان خود مخصوصا تراکتورسازی سبقت بگیریم.

وی در مورد جذب بازیکنان با کیفیت تراکتورسازی و شرایط فنی این تیم ادامه داد: تراکتورسازی تیم خوبی برای حضور در لیگ برتر آماده کرده و این تیم هم‌اکنون بازیکنان خوبی مثل علی کریمی و کریم انصاریفرد در ترکیب خود دارد اما از سوی دیگر سپاهان بازیکنان خوبی داشته که می‌توانیم مقابل حملات آنها ایستادگی کرده و جریان بازی را به نفع خود تغییر دهد.

سرمربی سپاهان با اشاره به حضور کریمی در تراکتورسازی بیان داشت: علی کریمی یکی از بازیکنان با کیفیت و با کلاس فوتبال ایران به شمار می‌رود اما نباید تنها نگران این بازیکن باشیم زیرا تراکتورسازی در کل بازیکنان خوبی دارد و این نیست که تیم تبریزی تنها به یک بازیکن اکتفا کند زیرا این تیم از بازیکنان ملی‌پوش بسیار خوبی بهره می‌برد.

وی با بیان اینکه راه‌های مقابله با تراکتورسازی را به خوبی می‌داند، گفت: اگر تیم تراکتورسازی در بازی فردای خود مقابل سپاهان از سیستم 4-4-2 استفاده کند، به خوبی می‌توانیم مقابل این تیم شرایط خوبی پیدا کنیم زیرا راه‌های مقابله با آن را بلد هستیم و در ترکیب خود مهره‌هایی برای آن داریم.

کرانچار افزود: برای کنترل علی کریمی نیز ما امید ابراهیمی را مامور خواهیم کرد و او به خوبی می‌تواند علی کریمی را کنترل کند.

وی در پاسخ به سئوالی پیرامون مشکلات خط دفاعی سپاهان و ناهماهنگی‌های هادی عقیلی و شجاع خلیل‌زاده بیان داشت: عقیلی و خلیل‌زاده در خط دفاعی سپاهان بازیکنان خوبی هستند که ممکن است در برخی شرایط ناهماهنگی‌هایی بین آنها به وجود آید اما تلاش می‌کنیم که این ناهماهنگی‌ها نیز برطرف شود.

سرمربی سپاهان با اشاره به مصدومیت طولانی یعقوب کریمی گفت: یعقوب کریمی به خاطر مصدومیتش حدود 2 ماه و نیم از فعالیت‌های تمرینی دور بوده و به همین دلیل کمتر در ترکیب تیم از او استفاده کرده‌ایم اما تلاش می‌کنیم که بهتر از پیش از او استفاده کنیم و او را برای حضور در ترکیب سپاهان آماده کنیم.

وی پیرامون جدایی اکبر ایمانی از سپاهان و شرایط خوب این بازیکن در ذوب‌آهن بیان داشت: من به ایمانی فرصت لازم را دادم اما او نتوانست خودش را به ما ثابت کند و احساس می‌کنم که تغییر تیم به سود اکبر ایمانی بود و او می‌تواند در تیمش خود را ثابت کند.

کرانچار در مورد مشکلات تیم اصفهانی در پست مهاجم و عدم گلزنی مهاجمان این تیم اضافه کرد: به نظرم این مسئله صحت ندارد که سپاهان مشکلات تاکتیکی در خط حمله دارد زیرا ما بازیکنان خوبی نظیر غلامی و افشین در خط حمله داریم که می‌توانند موقعیت‌های بسیاری برای ما ایجاد کنند اما در زمینه جذب بازیکن عجله نمی‌کنیم.

وی افزود: تلاش می‌کنیم که در صورت نیاز، با حوصله و سر وقت، بازیکنی را به تیم بیاوریم که به آن نیاز داریم.

سرمربی سپاهان با اشاره به حکم فدراسیون در مورد کسر امتیاز از تیم‌هایی که تماشاگران آنها شعارهای تندی علیه تیم حریف می‌دهند، اضافه کرد: با توجه به این جریمه سخت‌گیرانه از هواداران می‌خواهم که در صورت اشتباهات داوری به هیچ وجه علیه داور یا تیم حریف شعاری ندهند تا با کسر امتیاز مواجه نشویم.

دیدار تیم‌های فوتبال سپاهان اصفهان و تراکتورسازی تبریز از ساعت 19:45 روز یکشنبه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار می‌شود.

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
دوستان تو خبر ها شنیدم فاز اول نقش جهان این هفته راه اندازی میشه
یعنی چی؟ بازی ها دیگه نقش جهان هست؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

بالا