• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

mohammad69

Registered User
لایک‌ها
240
به یاد اشک های تاریخی فرشید

امروز فرشید آمده بود تا با ما خداحافظی کند و با خداحافظی اش بسیاری از خاطرات شیرین مان با این اسطوره اخلاق و شایستگی فوتبال ایران تداعی شد.

امروز خیلی از خاطرات را با فرشید مرور کردیم.

خاطره آن روزی که به رادیو سپاهان آمده بود و وقتی که مجری برنامه از او پرسید که به کدام نقطه اصفهان علاقه و تعلق خاطر بیشتری دارد و او پاسخ داد:گلستان شهدای اصفهان.. پاسخی که باعث شد هر وقت به گلستان شهدا می رویم به یاد او و البته در جسنجوی حضور او باشیم. بسیاری از روزها بود که حاضرین در این مکان مقدس اصفهان فرشید را در خلوت خود بر سر مزار شهدای اصفهان می دیدند..

... خاطره اخراج در بازی سپاهان- استقلال در نیمه نهایی جام حدفی باشگاه های ایران. فرشید در آن دیدار اخراج شد و به رختکن رفت. در رختک سپاهان فقط و فقط گریست و با خدای خود راز و نیاز کرد که نکند به خاطر اخراج او زحمات دیگران به هدر رود. خداوند هم بهترین پاسخ را به راز و نیاز او داد و سپاهان در یک بازی تاریخی در ضیافت پنالتی به فینال جام حذفی رفت و استقلال را در حضور انبوه تماشاگرانش حذف کرد.

... خاطره یکی از به ناحق ترین اخراج های فوتبال ایران- دیدار سپاهان- استقلال در رقابت های لیگ برتر. دو کارت زردی که فرشید به ناحق و بر اثر اشتباه داور مسابقه دریافت کرد. همه کارشناسان داوری فوتبال و حتی رئیس دپارتمان داوری آن اخراج را اشتباه بزرگ داور مسابقه قلمداد کردند. اشک های تاریخی فرشید در آن دیدار هیچگاه از یادمان نمی رود. اشک هایی که به همه هواداران و به بسیاری از فوتبالدوستان هم منتقل شد و چشمانشان را بارانی کرد. روزی که فرشید یکی از مظلوم ترین انسان ها بود..

خاطره گل هایی که به ثمر رساند، خاطره بازی های تاریخی مان ،خاطره قهرمانی در جام حذفی. روزی که فرشید به خاطر کارت قرمزی که در نیمه نهایی دریافت کرده بود از حضور در فینال محروم بود و به عنوان نماینده سپاهانی ها به استودیو گزارش بازی رفته بود و بسیاری از خاطرات دیگر...

فرشید رفت تا همراه با تیم محبوب و بزرگ تراکتور سازی که به نوعی در فضای هواداری تیم برادر خوانده سپاهان است و هواداران دو تیم به یکدیگر تعلق خاطر دارند، فصل جدیدی از افتخار را تجریه کند.

او به ما گفت که بهترین سال عمرش و دوران فوتبال خود را با سپاهان و هواداران این تیم پشت سر گذاشته است. گفت از هواداران سپاهان فقط وفقط لطف و خوبی دیده و دلتنگ آنها می شود. گفت سلام مرا به همه سپاهانی ها برسانید و به آنها بگوئید تا ابد دوستشان دارم.

فرشید رفت تا با تراکتور سازی و هوادران خونگرم و پرشورش دوران تازه ای را آغاز کند..چقدر دلتنگ او می شویم.

بی صبرانه منتظر دیدار دو تیم بزرگ خطه های آذربایجان و اصفهان هستیم که در کنار شعار تراکتور - سپاهان دو افتخار ایران، زیباترین شعار ها را برای سپاس از او سر دهیم.

مرتضی رمضانی

مشاهده پیوست 405823
مشاهده پیوست 405824
IMG22180039.jpg
IMG22180064.jpg
13920126211713214_PhotoL.jpg
13920126211708432_PhotoL.jpg

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
پاسخ کوبنده محرم به مدیران استقلال و پرسپولیس / نویدکیا: می توانیم می کنیم، شما هم می توانید بکنید/دلم نمی خواهد در جام جهانی بازی کنم!

او درباره تیم ملی گفته: بازی کردن در جام جهانی حق کسانی است که برای آن زحمت کشیده اند و من که بیرون نشسته ام نباید بروم و به جای آن ها بازی کنم.

سایت گل – محرم نویدکیا کاپیتان سپاهان در جشن فوتبال به عنوان بهترین بازیکن سال انتخاب شد تا بعد از قهرمانی سپاهان در جام حذفی او دومین جایزه اش را در کمتر از 3 ماه بگیرد. این یاغی اصفهانی در جدیدترین مصاحبه اش با روزنامه خراسان ، همه را از دم تیغ می گذراند؛ از سرخابی های تهرانی گرفته تا کی روشی که از نظر نویدکیا نتوانسته تغییرات زیادی در فوتبال ملی ما به وجود بیاورد.

* تبریک بابت انتخابت به عنوان بهترین بازیکن فوتبال ایران.

- خوشحالم که این جایزه را گرفتم. البته من در کنار سایر بچه های تیم بازی کردم و به این عنوان رسیدم و شاید هر کسی دیگر از بچه های ما هم بود می توانست به این عنوان برسد. البته بار دومی است که به این عنوان دست پیدا می کنم و می دانم که گرفتن این جایزه لذت خاصی دارد.

* خودت می دانستی قرار است به این عنوان دست پیدا کنی؟

- وقتی با من تماس گرفتند که به این مراسم بیایم به من گفته شد کاندیدای این عنوان هستم اما نمی دانستم قرار است من انتخاب شوم.

* با گرفتن این جایزه احتمالا وظیفه ات در ادامه راه با سپاهان سنگین تر می شود.

* خب این طبیعی است که وظیفه من سنگین تر می شود اما سیستم و شکل بازی من در سپاهان همیشه به یک شکل بوده و تفاوت زیادی در بازی های من دیده نمی شود. من همیشه یک جور هستم اما این را بدانید که مهم تر از گرفتن این جایزه موفقیت سپاهان برایم در اولویت قرار دارد.

* مجتبی جباری هم که به سپاهان آمده. در این باره چه صحبتی داری؟

- امیدوارم که بتواند به سپاهان کمک کند. به شخصه از حضور او در سپاهان خیلی خوشحالم و نوع بازی اش را خیلی دوست دارم.

* تو و جباری نوع بازی تان شباهت زیادی به هم دارد. دو بازیکن خلاق که فانتزی باز هم هستید. این موضوع شما دو نفر را در سپاهان دچار مشکل نمی کند؟

- این موضوع مشکلی نیست. من اصلا با این موضوعات مشکلی ندارم. نهایتا من یک خط کنارتر بازی می کنم. بازی کردن یا نکردن در سپاهان اصلا برای من مهم نیست و فقط مهم این است که سپاهان موفق باشد.

* با کرانچار که صحبت کردیم اعتقاد داشت سپاهان امسال از سپاهان سال گذشته خیلی قوی تر است. خودت با این موضوع موافقی؟

- بازیکنانی که به تیم ما آمده اند بازیکنان خوبی هستند اما فعلا نام آن ها به سپاهان آمده و باید دید این اسم ها می توانند به سپاهان کمک کنند یا نه.

* در آسیا سپاهان یکی از تیم های پر امید ما برای سال آینده است. با تیمی قدرتمندی که بسته شده سپاهان می تواند در آسیا باز هم تاریخ سازی کند؟

- این که در آسیا چه کاری می توانیم انجام دهیم را از همین حالا نمی توانم بگویم اما سال گذشته به خاطر موضوعاتی که بود ما تیم معمولی تری نسبت به این سپاهان هستیم باید بگویم که قهرمانی در جام حذفی و سوم شدن در لیگ هم با تلاش بسیار زیاد بچه ها به دست آمد و همین معمولی بودن باعث شد در آسیا نتوانیم کاری کنیم اما امسال وضعیت خیلی بهتر از سال گذشته است اما باز هم می گویم که بستگی دارد که بازیکنان جدید و اضافه شده به تیم چقدر بتوانند به ما در ادامه راه کمک کنند. سال گذشته ما در یارگیری اشتباهاتی داشتیم که امسال نداریم. بازیکنانی که سال گذشته به ما اضافه شدند به جز یکی دو نفر خیلی نتوانستند به ما کمک کنند.

* امسال با مصدومیت سوکای، رفتن خلعتبری، جدایی طالبی و ... به نظر می رسد توازنی در خط دفاع و حمله سپاهان با هافبک وجود ندارد. فکر نمی کنی این موضوع برای تان دردسر ساز شود؟

- من این فکر را نمی کنم. به نظرم سیستم دفاعی تیم ما خیلی بهتر از قبل شده است. هادی عقیلی، علی حمودی، شجاع خلیل زاده ، رحمان احمدی و شهاب گردان در عقب زمین خیلی خوب هستند. ما چون تیم هجومی هستیم اگر در دفاع خوب نباشیم ضربه می خوریم. نفرات جدیدی که به ما اضافه شده اند اگر در سیستم سپاهان جا بیفتند خیلی می توانند به ما کمک کنند.

* مصدومیت خودت در چه وضعیتی قرار دارد؟ این که گفته می شود هفته های اول لیگ را از دست می دهی صحت دارد؟

- وضعیتم هنوز مشخص نیست. 2 هفته دیگر به آلمان می روم تا جراحی که چند بار زانوی پای چپ من را عمل کرده باز هم مرا معاینه کند. باید دید تشخیص او چیست. اگر مجبور به جراحی شوم که هفته های ابتدایی را از دست می دهم. بستگی دارد دکترهایم چه تشخیصی بدهند.

* تیم ملی هم که به جام جهانی رفت. قبل از 3 بازی آخر قرار بود به تیم ملی اضافه شوی اما خبری نشد.

- راستش چون اهل مصاحبه نیستم خیلی این موضوع رسانه ای نشد. قرار بود در 3 بازی آخر تیم ملی را همراهی کنم و به کادرفنی تیم ملی OK دادم اما چون زانوهایم اذیت می کردند و در لیگ کمتر بازی کردم مربیان تیم ملی ترجیح دادند که من نباشم و من هم با این موضوع مشکلی ندارم.

* خب حالا که تیم ملی به جام جهانی رفته می توانیم منتظر بازی های تو در این رقابت ها باشیم؟

- نه! فایده ای ندارد! بازی کردن در جام جهانی حق کسانی است که برای آن زحمت کشیده اند و من که بیرون نشسته ام نباید بروم و به جای آن ها بازی کنم.

* اما جام جهانی بازی کردن برای بهترین هاست و تو هم که فعلا جزء بهترین های فوتبال ایرانی.

- بله قبول دارم اما باز هم می گویم که این بازی کردن حق کسانی است که برای آن زحمت کشیده اند.

* اما خیلی ها اعتقاد دارند جای بازیکنی با خصوصیات تو در تیم ملی خالی است.

- نه دیگر! برای من بس است. من 32 سال سن دارم و دلم نمی خواهد در جام جهانی ای بازی کنم که دیگران برای به دست آوردن سهمیه اش تلاش کردند. بازی کردن در جام جهانی لیاقت همان کسانی است که برای این کار زحمت کشیدند. آن ها باید در برزیل بازی کنند.

* حالا که تب رفتن به جام جهانی فروکش کرده می توان منصفانه تر به عملکرد تیم ملی نگاه کرد. به نظر تو به عنوان یکی از بازیکنان قدیمی فوتبال ایران عملکرد تیم ملی با کارلوس کی روش در بازی های مقدماتی جام جهانی عملکرد خوبی بود؟

- من چون با کی روش کار نکرده ام نمی توانم درباره او نظر بدهم اما به نظرم کسی که مربی رئال مادرید، منچستر یونایتد و تیم ملی پرتغال بوده نباید مربی بدی باشد. با این همه اما با حضور مربی با اسم و رسم او تغییرات آن چنانی در تیم ملی مشاهده نشده و ندیدیم که تیم ملی تغییر زیادی کرده باشد. من به عنوان یک فوتبالیست با مربی اسم و رسم داری که به تیم ملی آمده بود دلم می خواست بازی های متفاوتی از تیم ملی ببینم که ندیدم اما نباید از حق هم گذشت که در 3 بازی آخر تیم ملی از نظر دفاعی خیلی خوب بودیم که این خود نقطه امید خوبی است. خوب دفاع کردن در فوتبال امروز دنیا خودش یک هنر است.

* این روزها استقلال و پرسپولیس به هزینه کرد سپاهان در نقل و انتقالات انتقادات زیادی می کنند. تو به عنوان بازیکنی که در سپاهان هستی این حرف ها را قبول داری یا تکذیب شان می کنی؟

- من نمی خواهم در این باره حرف بزنم چون هم حرف زیاد دارم و هم حرف زدن کار درستی نیست اما من یک سوال دارم. این همه این دو تیم بازیکنان ما را خریدند ما حرفی زدیم؟! اعتراضی کردیم؟! بیانیه ای دادیم؟! کاری به کسی نداریم و سرمان به کار خودمان گرم است. باید همه یاد بگیریم که سرمان در کار خودمان باشد و به همدیگر احترام بگذاریم.

* اما گفته می شود استراتژی جدید سپاهان این است که با گرفن بازیکنان استقلال و پرسپولیس این دو تیم را تضعیف کنید! پول زیادی هم که انگار می دهید!

- اگر هم این کارها را می کنیم می توانیم این کار را بکنیم! شما هم می توانید این کارها را بکنید! ما می توانیم می کنیم شما هم می توانید بکنید!

* داستان میلگردها چیست؟ واقعا میلگرد به بازیکنان تان می دهید؟

- این هم همان است. می توانیم می دهیم. ما این قدر توانایی داریم که اگر هم بازیکن نداشته باشیم جام بگیریم نه مثل کسانی که میلیاردی خرج می کنند اما ... صحبت بس است!

:heart::heart::heart:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
█████ ♥♥♥ █████

4

4

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
قضیه مهاجم خارجی به کجا رسید؟ جالوویچ که هنوز هستش انگار.

سوکای و خلعتبری رفتن و فقط آرش افشین رو گرفتیم... مهلت داخلی که تموم شده مهاجم خارجی هم هندونه سربسته. امسالم فکر کنم باید از گل نزدن تیم حرص بخوریم.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
537396_495599427154417_100146416_n.jpg

مدیر عامل و سرپرست فعلی سپاهان نشسته از چپ به ترتیب هستن و دروازه بان تیم هم بهرام مودت هست و فکر کنم نفر سوم یستاده از راست هم سیاوش حیدری پدر سپهر حیدری باشه... بقیه رو نمیشناسم...

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
قضیه مهاجم خارجی به کجا رسید؟ جالوویچ که هنوز هستش انگار.

سوکای و خلعتبری رفتن و فقط آرش افشین رو گرفتیم... مهلت داخلی که تموم شده مهاجم خارجی هم هندونه سربسته. امسالم فکر کنم باید از گل نزدن تیم حرص بخوریم.

lمهاجمه هم تقریبا اکی شده
پنجشنبه اصفهانه
فرانسوی الاصل هست-و آقای گل مجارستان

مهاجم توپی باید باشه!-فیلم و طلاعاتش هست
خواستید تا لینک بدم!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
نیکی و پرسش؟! بده عزیزم ببینیم چیکاره هست.

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
دوستان نقش جهان پس چی شد؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
امیدوار باشید به نیم فصل دوم برسه. طبقه دومش مونده.

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
آدمامو کولیبالی تا قبل از 2007 در فوتبال غیر حرفه ای فرانسه بازی می کرده در سال 2007 با یک پیشرفت قابل ملاحظه دوران حرفه ای خودش را در لیگ دسته اول بلزیک(بالاترین سطح فوتبال بلژیک) آغاز می کنه کارنامه اش در این فصل در 28 بازی 7 گل و 7 پاس گل بوده اما تیمش سن ترویدانس به دسته دوم سقوط می کنه او سال بعد در لیگ دسته دو بلژیک به تیم رویال آنتورپ می پیوندد که در این تیم کارنامه موفقی نداشته و تنها در 32 بازی سه گل می زنه
اما دوران اوج فوتبال کولیبالی بعد از پیوستن او به دبرسن مجارستان شروع میشه او با پاس گلی که در دیدار رفت تیمش با لاوادیای استونی می دهد و گلی که در دیدار برگشت می زنه نقش تعیین کننده ای در صعود تیمش به مرحله نهایی جام قهرمانان اروپا 2009 ایفا می کنه او در مرحله نهایی برای تیمش در مقابل لیون لیورپول و فیورنتینا بازی می کنه که در بازی رفت و برگشت به فیورنتینا گل می زند
افتخاراتش با دبرسن
دو بار قهرمانی در لیگ مجارستان 2010 2012
سه بار قهرمانی جام حذفی 2010 2012 2013
سوپر کاپ 2009 2010
افتخارات شخصی
بهترین گلزن لیگ مجارستان2012 -2011 2013-2012
Adamo Coulibaly - Wikipédia

این کاملترین کلیپش هست
coulibaly adamo 2012 - YouTube

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
امیدوارم اگر خوب بود(نیم فصل میشه فهمید چیکاره هست)
یه قرارداد 3-4ساله باهاش ببندند تا تیم های عربی بورش نزنند!

البته پنجشنبه برای تست میاد اصفهان

اینم عکس:

220px-Adamo_Coulibaly.JPG

اینم عکسهای دیگه از آدامو کولیبالی در کل مهاجم معروفی تو اروپا هستش.
و اینکه یک ماه ودوازده روز دیگه 32 سالش میشه.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بد نیست به نظر. تا ببینیم چی از آب در میاد و انگیزه ای داره اصلا برای درخشش.

Sent from my lenovo A820 using Tapatalk 4 Beta

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
به ﺍﺣﺘﻤﺎل زیاد ﺍﺯ ﺟﺎﻡ ﺑﺎﺷﮕﺎﻫﺎ ﮐﻨﺎﺭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻣﯿﺸﯿﻢ :(

ﻓﺪﺭﺍﺳﯿﻮﻥ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺁﺳﯿﺎ، ﻟﯿﺴﺖ ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﻥ ﺳﭙﺎﻫﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﺎﻡ ﺑﺎﺷﮕﺎﻫﺎﯼ ﺁﺳﯿﺎ ﺭﻭ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﺯﺩ!

ﻧﺎﻣﻪ ﯼ ﺍﯼ ﺍﻑ ﺳﯽ ﺑـﻪ ﻓــﺪﺭﺍﺳــــﯾــﻮﻥ ﻓـﻮﺗـﺒﺎﻝ ایران و ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺳﭙﺎﻫﺎﻥ:

ﻟــﯿـــﺴــﺖِ ﺗــــﯿـﻢ ﻣـــﻠــﯽ ﺭﻭ ﭼﺮﺍ ﻓـــــﺮﺳﺘـﺎﺩﯾـﻦ؟
ﺟﺎﻡ ﻣﻠﺘﻬﺎﯼ ﺁﺳﯿﺎ 3 ﺳـــــﺎﻝِ ﺩﯾــﮕـﺳﺖ
:=))))

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
به ﺍﺣﺘﻤﺎل زیاد ﺍﺯ ﺟﺎﻡ ﺑﺎﺷﮕﺎﻫﺎ ﮐﻨﺎﺭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻣﯿﺸﯿﻢ :(

ﻓﺪﺭﺍﺳﯿﻮﻥ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺁﺳﯿﺎ، ﻟﯿﺴﺖ ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﻥ ﺳﭙﺎﻫﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﺎﻡ ﺑﺎﺷﮕﺎﻫﺎﯼ ﺁﺳﯿﺎ ﺭﻭ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﺯﺩ!

ﻧﺎﻣﻪ ﯼ ﺍﯼ ﺍﻑ ﺳﯽ ﺑـﻪ ﻓــﺪﺭﺍﺳــــﯾــﻮﻥ ﻓـﻮﺗـﺒﺎﻝ ایران و ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺳﭙﺎﻫﺎﻥ:

ﻟــﯿـــﺴــﺖِ ﺗــــﯿـﻢ ﻣـــﻠــﯽ ﺭﻭ ﭼﺮﺍ ﻓـــــﺮﺳﺘـﺎﺩﯾـﻦ؟
ﺟﺎﻡ ﻣﻠﺘﻬﺎﯼ ﺁﺳﯿﺎ 3 ﺳـــــﺎﻝِ ﺩﯾــﮕـﺳﺖ
:=))))

جالب بود

مجارستانیه که فکر کنم پرید
نویدکیا میره برای مداوا آمان
دهنوی 60تومن جریمه شد
ورزشگاه احتمالا برای نیم فصل آمادست!
دیگه فعلا خبری نیست

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دژمن گریست امشب :D چه کسایی هم گل زدن. هیشکی امسال حریفمون نیست به جان خودم. همه رو میبریم.

بالا