• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سـلام خدمت دوستان گُل

فونیکه سی هم تو راهه انگار

کسی خبر موثق نداره؟

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
پست های پر سوز و گداز دوستان استقلالی تو حلقم

واقعا جالبه !
به نظر شما این پست ها پر سوز هست ....
وقتی تیمت صاحب نداره و مدیرعامل داره از جیب خودش خرج میکنه و اموالش رو مصادره می کنن و یه نفر نیست که بگه آقا این تیم برای من هست توقع داری نگران نباشم ؟
اگر این ها از نظر شما سوزه پس بزارید ما تو همین سوزش خودمون باشیم ! و شما خوش باشید ( حداقل خدا رو شکر سوز ما باعث خوشحالی دوستان هست )
وقتی تیمت دست میکنه تو جیبش کیلو کیلو پول نقر میده به بازیکن خب نباید این چیزا رو درک کنی دیگه
حمودی که ارزش واقعیش 400 تومن نیست تیم شما میاد 1400 بهش میده با نصف پیش پرداخت اون موقع شما میگی پرسوز ؟؟
خب عزیز من فردا همین سپاهان شما قهرمان شد میای به ریش بنده نوعی میخندی که آقا تیم شما غیرت نداشت که بیاد یه جام بگیره و میگی سپاهان طوفان زرد آسیا هست !
به شخصه من امسال از استقلال هیچ توقعی ندارم چون با وضعی که شما درست کردید نمیشه هم توقع داشت ....
در ضمن این رو هم بدونید که اگر گهر درود هم پول داشت الان مسی و رونالدو رو می آورد تو تیمش و قهرمان جام باشگاه های جهان می شد ! اگر موفقیت با پول باشه و حق دیگران رو ضایع کردن به نظر من هیچ ارزشی نداره
باز خدا رو شکر می کنم که حداقل تو تیمم بازیکن با غیرت وجود داره که شرافت و عرق به پیرهن خودش رو به پول نمی فروشه و میخواد امسال با غیرت بازی کنه . این تیم اگر امسال قهرمان جام ولایت هم بشه به قهرمانی آسیایی شما ارزش داره ....

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
واقعا جالبه !
به نظر شما این پست ها پر سوز هست ....
وقتی تیمت صاحب نداره و مدیرعامل داره از جیب خودش خرج میکنه و اموالش رو مصادره می کنن و یه نفر نیست که بگه آقا این تیم برای من هست توقع داری نگران نباشم ؟
اگر این ها از نظر شما سوزه پس بزارید ما تو همین سوزش خودمون باشیم ! و شما خوش باشید ( حداقل خدا رو شکر سوز ما باعث خوشحالی دوستان هست )
وقتی تیمت دست میکنه تو جیبش کیلو کیلو پول نقر میده به بازیکن خب نباید این چیزا رو درک کنی دیگه
حمودی که ارزش واقعیش 400 تومن نیست تیم شما میاد 1400 بهش میده با نصف پیش پرداخت اون موقع شما میگی پرسوز ؟؟
خب عزیز من فردا همین سپاهان شما قهرمان شد میای به ریش بنده نوعی میخندی که آقا تیم شما غیرت نداشت که بیاد یه جام بگیره و میگی سپاهان طوفان زرد آسیا هست !
به شخصه من امسال از استقلال هیچ توقعی ندارم چون با وضعی که شما درست کردید نمیشه هم توقع داشت ....
در ضمن این رو هم بدونید که اگر گهر درود هم پول داشت الان مسی و رونالدو رو می آورد تو تیمش و قهرمان جام باشگاه های جهان می شد ! اگر موفقیت با پول باشه و حق دیگران رو ضایع کردن به نظر من هیچ ارزشی نداره
باز خدا رو شکر می کنم که حداقل تو تیمم بازیکن با غیرت وجود داره که شرافت و عرق به پیرهن خودش رو به پول نمی فروشه و میخواد امسال با غیرت بازی کنه . این تیم اگر امسال قهرمان جام ولایت هم بشه به قهرمانی آسیایی شما ارزش داره ....

شما خیلی تند میری ها!

در مورد غیرت:
به نظرم فوتبال حرفه ای همینه-باید اینطوری باشه
ولی خب بعضی ها هم میمونند-هم توی ایران این هست-هم خارج!

ولخرجی:
بیزحمت ولخرجی های 3سال اخیر استقلال و سپاهان را جمع بزن
باهات شرط میبندم،استقلال حداقل 2برابر سپاهان در مجموع 3سال خرج کرده!

اتفاقا حرف خیلی قشنگی زدی:
توی ایران استقلال و پرسپولیس فقط هدر دهنده پول ملت هستند!
همه میدونند تنها باشگاهی که توی ایران هست و میشه بهش گفت حرفه ای،سپاهان هست.
البته ذوب آهن و فولاد خوزستان هم تلاشهای خیلی خوبی کردند!

ولی پرپسولیس و استقلال واقعا هیچ کار نکردند-تا الان

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
شما خیلی تند میری ها!

در مورد غیرت:
به نظرم فوتبال حرفه ای همینه-باید اینطوری باشه
ولی خب بعضی ها هم میمونند-هم توی ایران این هست-هم خارج!

ولخرجی:
بیزحمت ولخرجی های 3سال اخیر استقلال و سپاهان را جمع بزن
باهات شرط میبندم،استقلال حداقل 2برابر سپاهان در مجموع 3سال خرج کرده!

اتفاقا حرف خیلی قشنگی زدی:
توی ایران استقلال و پرسپولیس فقط هدر دهنده پول ملت هستند!
همه میدونند تنها باشگاهی که توی ایران هست و میشه بهش گفت حرفه ای،سپاهان هست.
البته ذوب آهن و فولاد خوزستان هم تلاشهای خیلی خوبی کردند!

ولی پرپسولیس و استقلال واقعا هیچ کار نکردند-تا الان

برادر من حقیقت که تند رفتن نیست
بله من حرفی ندارم غیرت تو این چند سال معنی نداره و فوتبال حرفه ای همین هست . پرسپولیس سیدصالحی بازیکن چند ساله استقلال رو حذب کرد و من هیچی نگفتم چون حق انتخاب داره و فوتبال همینه
عزیز من اتفاقا اگر می گفتین ولخرجی 10 سال اخیر من قبول داشتم ولی تو این چند سال اخیر هزینه های شما بیشتر بوده . مثلا همین فصل شما چقدر به خلعتبری دادین ؟؟
ما فصل پیش چقدر خرج کردیم ؟ سر جمع بازیکن ما نکونام بوده که اون هم ارشش رو داشت و ولخرجی نبود . اما بله تو بازیکن های معمولی یه خورده خرج اضافی کردیم مثلا لیام ردی که بازی نکرد و پول رو گرفت و رفت ولی فکر نکنم در مقابل .... آنچنان زیاد باشه !!
در مورد باشگاه حرفه ای بله حق با شماست و من هم تقریبا قبول دارم که سپاهان حرفه ای هست اما دلیلش خیلی مهم هست که چرا این طوری هست :
1- شما به اندازه استقلال و پرسپولیس طرفدار ندارین و تو پایتخت هم نیستید و مسلما حاشیه های اطراف تیم شما کمتره
2- شما دستتون تو جیب خودتون هست و تقریبا خصوصی هستید و آقا بالاسر ندارین ولی تیم ما چی ؟
شما از تیم های ذوب آهن و فولاد خوزستان هم یادآوری کردید که این ها هم مشخصه . تیم صنعتی هستن و باز هم تقریبا شرایط شما رو دارن . بی حاشیه و جیب پر
یه مثال ساده هم براتون بزنم : دیدید که استیل آذین 3 یا 4 سال پیش اومد و با سرمایه ای که داشت بهترین ها رو جذب کرد و تونست تو آرامش موفق بشه . البته مقطعی بود ....

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
دوست عزیز استقلال همین الانش هم حساب بکنی میبینی بیشتر از سپاهان خرج نکرده باشه کمتر خرج نکرده...
پارسال هم که غوغا بود استقلال....نکونام ،رحمتی ،حیدری ،منتظری ،جباری و ......حتی امثال حنیف و برهانی و صادقی و بیک زاده هم کم نگرفتن...حالا فرضا که مثلا مجیدی زیاد پول نگیره که اونم شک دارم..
امسالم فکر کنم تیموریان رو بیارید..بازم حساب بکنی میبینی خیلی بازیکن دارید...فکر نمیکنم تو سپاهان بازیکنی باشه که بیشتر امثال نکونام و رحمتی و خسرو بگیره...تیموریان هم که جای خود داره و به نظرم یکی از بهترین بازیکن های ایرانه..
امسال سپاهان با این همه بازیکنی که گرفت بازم نمیشه گفت بازیکن هاش بهتر از استقلال هستند...باز هم بدون شک تیم شما بهترین بازیکنای ایران رو در اختیار داره...کلا سیستم تیمهای قلعه نوعی همینه و همیشه باید بهترین ها زیر دستش باشن و البته وقتی از تیم میره هیچی واسه باشگاه نمیمونه...
اینی که میگین تیم ما بازیکن های شما رو گرفت نمیدونم منظورتون کی هست؟؟غیر جباری که ما بازیکنی از استقلال نگرفتیم..اگر منظورتون افشین هست که اون بازیکن شما نبود...شما رسانه ای کردید که این بازیکن رو میخواین ولی از مدتها قبلش سپاهان روی این بازیکن نظر داشت...دقیقا به غیر از جباری که خودتون باعث و بانیش بودید کجا سپاهان باعث ضعف تیم شما شده؟؟این کار یه تیم آماده خور دیگست که همیشه سعی میکنه بهترین های یه باشگاه رو بگیره و اون باشگاه رو نابود بکنه...ما این فصل بهترین های لیگ رو گرفتیم ولی نه از تیم شما یا پرسپولیس...
قبول کنید انصافا سپاهان همیشه هوشمندانه عمل میکنه ..مدیران باشگاه دید حرفه ای و دوربینانه ای دارند...خریدهای ما اینده دار ترین بازیکن ها هستند...تیم های پایه ما بهترین تیم های پایه هستند...درسته سپاهان پول داره ولی بیجا و بیمورد هزینه نمیکنه..مبلغ قراردادها دقیق هست و حساب شده...به نظرم اینهاست که باعث شده تیم ما بعد از رفتن ساکت و قلعه نوعی بتونه دوباره قهرمان بشه...همین هاست که باعث میشه تیم ما همیشه با ثبات باشه و همیشه از بهترین های لیگ و جام حذفی باقی بمونه...انصافا سپاهان تیم ترین تیم لیگ ایران هستش و از هر نظر باید الگوی تیم های دیگه باشه..به نظرم همه تیمها باید از موفقیت سپاهان چه در زمین و چه در بحث مدریت خوشحال باشند چون این اولین بار در تاریخ ورزش ایران هست که یک تیم اینقدر دقیق و با برنامه و حساب شده و بجا هزینه میکنه و نتیجه میگیره...واقعا این یک اتفاق نادر هست..قطعا این اتفاق باعث پیشرفت ورزش ایران شده و در آینده نیز خواهد بود...
البته تیم شما هم تیم خوبی هست و در این سالها از بهترین های لیگ بوده..به نظرم باشگاه شما فعلا خیلی سرتر و بهتر از پرسپولیس هست ولی مهم اینه که بتونید اینو حفظ کنید نه اینکه دوباره تاریخ تکرار بشه و پرسپولیس جاتون رو بگیره...

تا حدودی با صحبت های شما موافقم ولی باید این ها رو هم در ادامه بگم :
امسال تیم ما خرج کرده ؟ شما بفرما ما امسال به کی پول دادیم ؟؟ قاضی که خودش میگه من برای پول نیومدم چون میدونم استقلال پول نداره . نیکبخت که گفته من اصلا از استقلال پول نمی گیرم .
پژمان نوری که گفت ملوان بیشتر از استقلال به من پول میداد . جمشیدیان هم که میگه ترجیح دادم بیام استقلال که مطمئنا برای پول نبوده چون پشت شما بیشتر از این حرف ها پره که بازیکن رو به خاطر پول از دست بدین !
در مورد رحمتی که همین امسال قبل از قراردادش پیشنهاد 2.5 میلیاردی نقد رو رها کرد و تو استقلال موند پارسال هم به همین صورت . برهانی و بیگ زاده که اصلا از قافله دریافت پول عقب هستن !
حنیف هم هنوز از 2 فصل پیش طلب داره .... حالا من میخوام از شما بپرسم که ما به کی پول دادیم ؟؟ فقط یه جواد نکونام بوده که اون هم حقش بوده
تیموریان هم که فعلا حضورش قطعی نشده ولی خدا رو شکر می کنم که اگر به استقلال هم نیومد بازم گفت که من استقلالی هستم و پیرهن تیم دیگه ای به تنم نمیره و با پول خودش رو نفروخت .
من نمیگم تیم ما بد هست و بازیکن های بد داره . بله قبول دارم ولی تیمی که الان تو آسیا وضعش اینه و مسلما پتانسیل قهرمانی رو داشت باید بهتر از این ها عمل می کرد ....
باید یادآوری کنم که به جز جباری حمودی رو هم گرفتید و ما به دلیل بی پولی نتونستیم آرش افشین و عقیلی رو حفظ کنیم .... این میشه 4 تا بازیکن سطح بالا ( البته 2 تا مورد آخر 50-50 بود ولی واقعا شما تاثیر داشتید )
در مورد هوشمندانه بودن و .... تو پست شماره #4765 توضح دادم . در ضمن ثبات مدیریتی شما هم به دلیل تقریبا خصوصی بودن شما هست ولی ما چی ؟
معلوم نیست اصلا صاحب و مالک تیم ما کی هست و همه این رو انکار میکنن و یکی به اون یکی پاس میده و حتی باشگاه رو خصوصی هم نمی کنن . ولی شما چی ؟ خب مسلم هست که وقتی حاشیه نداشته باشی موفق میشی
در مورد خط آخر هم که مشخص کردم خیلی صحبتش طولانی هست و نمیشه اینجا مطرح کرد ....

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
برادر من حقیقت که تند رفتن نیست
بله من حرفی ندارم غیرت تو این چند سال معنی نداره و فوتبال حرفه ای همین هست . پرسپولیس سیدصالحی بازیکن چند ساله استقلال رو حذب کرد و من هیچی نگفتم چون حق انتخاب داره و فوتبال همینه
عزیز من اتفاقا اگر می گفتین ولخرجی 10 سال اخیر من قبول داشتم ولی تو این چند سال اخیر هزینه های شما بیشتر بوده . مثلا همین فصل شما چقدر به خلعتبری دادین ؟؟
ما فصل پیش چقدر خرج کردیم ؟ سر جمع بازیکن ما نکونام بوده که اون هم ارشش رو داشت و ولخرجی نبود . اما بله تو بازیکن های معمولی یه خورده خرج اضافی کردیم مثلا لیام ردی که بازی نکرد و پول رو گرفت و رفت ولی فکر نکنم در مقابل .... آنچنان زیاد باشه !!
در مورد باشگاه حرفه ای بله حق با شماست و من هم تقریبا قبول دارم که سپاهان حرفه ای هست اما دلیلش خیلی مهم هست که چرا این طوری هست :
1- شما به اندازه استقلال و پرسپولیس طرفدار ندارین و تو پایتخت هم نیستید و مسلما حاشیه های اطراف تیم شما کمتره
2- شما دستتون تو جیب خودتون هست و تقریبا خصوصی هستید و آقا بالاسر ندارین ولی تیم ما چی ؟
شما از تیم های ذوب آهن و فولاد خوزستان هم یادآوری کردید که این ها هم مشخصه . تیم صنعتی هستن و باز هم تقریبا شرایط شما رو دارن . بی حاشیه و جیب پر
یه مثال ساده هم براتون بزنم : دیدید که استیل آذین 3 یا 4 سال پیش اومد و با سرمایه ای که داشت بهترین ها رو جذب کرد و تونست تو آرامش موفق بشه . البته مقطعی بود ....

حرفای شما را کاملا قبول دارم!
ولی مگه بارسلونا طرفدار نداره!؟!؟-پس چرا حاشیه نداره!؟!؟
استقلال و پرپسپولیس خودشون از حاشیه خوششون میاد!

فقط 1نکته در مورد خرج:
نکونام برای شما خوب بود-خلعتبری هم برای ما
پس هیچ کدوم ولخرجی نیست!

ولی 1بار دیگه خریدهای فصل قبل استقلال را ببین+فصل قبلش
ببین چنتا بازیکن بودند!:
دوستمون در پست اول صفحه نام برد:
نکونام ،رحمتی ،حیدری ،منتظری ،جباری و ......حتی امثال حنیف و برهانی و صادقی و بیک زاده هم کم نگرفتن...

همون نکونانم راست نصف خرج فصل گذشته سپاهان آب خورد:دی

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
حرفای شما را کاملا قبول دارم!
ولی مگه بارسلونا طرفدار نداره!؟!؟-پس چرا حاشیه نداره!؟!؟
استقلال و پرپسپولیس خودشون از حاشیه خوششون میاد!
فقط 1نکته در مورد خرج:
نکونام برای شما خوب بود-خلعتبری هم برای ما
پس هیچ کدوم ولخرجی نیست!

ولی 1بار دیگه خریدهای فصل قبل استقلال را ببین+فصل قبلش
ببین چنتا بازیکن بودند!:
دوستمون در پست اول صفحه نام برد:
نکونام ،رحمتی ،حیدری ،منتظری ،جباری و ......حتی امثال حنیف و برهانی و صادقی و بیک زاده هم کم نگرفتن...
همون نکونانم راست نصف خرج فصل گذشته سپاهان آب خورد:دی

عزیز من اینجا ایرانه . طرفدار وضع تیم رو درک نمیکنه و فقط نتیجه میخواد .
مثال واضح و روشن : موقعی که استیلی به پرسپولیس اومد هواداران از دقیقه 1 شروع کردن به تشویق کردن دایی !
ولی تو فوتبال حرفه ای وقتی تیمی تو خونه خودش 10 تا گل هم میخوره بازم هوادارن بازیکنان رو تشویق می کنن .
بحث حاشیه فقط همین یکی نیست هزاران دلیل دیگه هم دیگه که حتی من نوعی هوادار و مدیران و بازیکنان و .... توش مقصر هستند .
بخوایم بیشتر بحث رو بشکافیم میره تو بحث فوتبال حرفه ای و خصوصی و .... که دیکه خیلی طولانی میشه !
من سر ولخرجی بحثی ندارم و مسلما خلعتبری هم حقش بوده که اینقدر پول دریافت کنه و ارزشش رو داشته
اما به نظر شما حمودی 1.4 میلیارد ارزش داشت ؟ نمیگم بازیکن محلی هست و مسلما ارزش داره اما نه اینقدر که شما بخواید برای تکمیل تیم خودتون بیاید به یه تیم دیگه ضربه بزنید !
البته مستقیما شما دخیل نبودین ولی با همین ولخرجی ها خب توقع بازیکن بالا میره دیگه .... خب شما میگین من به یه بازیکن 1 میلیارد نقر پیش پرداخت میدم در صورتی که تیم ما کل بودجه اول فصلش برای جذب بازیکنان برای قهرمانی در آسیا 1 میلیارد بود !
البته شاید بگین به ما مربوط نیست و دقیقا هم همین طوره ولی حداقل ازتون میخوام که ما رو از لحاظ مالی با خودتون مقایسه نکنید !
در مورد بقیه بازیکنان هم فکر کنم تو اول پست #4766 توضیح کاملی داده باشم .

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
آقایون محترم...

اینجا تاپیک هواداریه و جای بحث های دوطرفه و اظهار نظر راجع به تیمهای دیگه نیست. بحثی اگر دارید در تاپیک بحث و تبادل نظر انجام بدید. از این به بعد هر صحبتی راجع به تیمی غیر از سپاهان در این تاپیک پاک خواهد شد.

پاینده باشید

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
اوکیه سعادت جون.:happy:
فونیکه سی به سپاهان پیوست.

ما سپاهانیم و پیشاپیش قهرمانیم

هنوز خبر رسمیش نیومده ولی اگه بیاد عالی میشه

کسی از مدت قرارداد ها خبر نداره که هر بازیکن چند سال قرارداد داره توی یه سایت دیده بودم ولی یادم نمیاد چه سایتی بود

امیدوارم تیمو واسه آسیا ببیندن اصلا به درد نمیخوره که با قدرت قهرمان لیگ بشیم و به دور بعدی آسیا هم بریم بعد سال بعد تیم از هم بپاشه و آسیا رو از دست بدیم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
رئال چیه، دو تا پاسور توپ داریم یه پا بارساییم برا خودمون :D الان با این مهره ها قشنگ میشه ۴-۳-۳ چید همه تیمها را با یه دسته گل بدرقه کرد.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
بمب این فصل نقل و انتقالات:

مشاهده پیوست 403487

آخ آخ آخ آخ :D

مشاهده پیوست 403488

همچین بمبی هم نیست .
اینقدر توی استقلال حاشیه درست کرده دائم هم که مصدومه .. پول هم که زیاد میگیره .

اگر باعث دردسر نشه این فصل خوبه ..اگه بخواد حاشیه درست کنه به درد نمیخوره .

حیف بود سوکای رفت . من از جنس بازیش خیلی خوشم میومد ... فکرشم تو بازی خوب بود ... حیف شد

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بازیکن خیلی خوبیه خداییش. بعد هم جو سپاهان مثل استقلال پرسپولیس پر از حاشیه نیست. همین شهاب گردان نبود مگه؟‌ از روی نیمکت پرسپولیس اومد فیکس سپاهان شد و رکورد تعداد دقیقه متداوم بسته نگه داشتن دروازه را زد! اصلا همه اینا به کنار، همین که یکی از کاپیتان های سابق استفلال را اوردیم تو تیممون خودش خیلی فازه :D

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
نامه سرگشاده رحیمی به حجت السلام علیپور/ انتشار مبالغ قرارداد بازیکنان سپاهان

دوست دارم جواب هواداران پرسپولیس و استقلال را بدونم!

علیرضا رحیمی در نامه ای سرگشاده خطاب به حجت الاسلام علیپور دبیر کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال و رئیس کمیته نظارت و بازرسی و ارزشیابی سازمان لیگ آورده است: با توجه به هجمه سنگین و بی سابقه دست اندرکاران دو باشگاه بزرگ به باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در ارتباط با صرف هزینه های سنگین در فصل نقل و انتقالات و استخدام بازیکنان با قراردادهای نجومی و خیالی، این باشگاه آمادگی دارد کلیه اسناد روشن و شفاف مربوط به استخدام و قرارداد تک تک بازیکنان فوتبال را در سال های 91 و 92 به اتفاق مدیران این دو باشگاه بزرگ با حضور نمایندگان اصحاب رسانه ها و برنامه های ورزشی رادیو تلویزیون و شخص جنابعالی در معرض افکار عمومی قرار دهد تا با بررسی و مقایسه هزینه های این سه باشگاه حقایق بر همگان روشن گردد.
ضمنا اینجانب اعلام می نمایم چنانچه هزینه های این باشگاه در مقایسه با آن دو باشگاه بزرگ افزون بود از سمت خود کناره گیری می نمایم و در صورت اثبات خلاف آن مدیران عامل محترم آن دو باشگاه پاسخگوی هواداران خود و افکار عمومی باشند و ضمن احترام به دیگران به تهمت های مکرر خود پایان دهند.

mohammad69

Registered User
لایک‌ها
240
آقای مورد احترام...اقای بی حاشیه: نویدکیا

212956_heroa.jpg

او هنوز محرم نویدکیاست...چند ستاره را سراغ دارید که بعد از یک دهه همچنان باشند و خودشان باشند؟

سایت گل – این قصه پسرکی است که در ورزشگاه ها با لحن تحقیر آمیز نمکی مورد خطاب می گرفت چچون ساده لباس می پوشید.چون ساده حرف می زد و چون استایل ستارگی نداشت.

محرم نویدکیا پدیده ای است که پس از یک دهه فعالیت حرفه ای در فوتبال ایران هنوز همانی است که در اردوهای برانکو ایوانکویچ به تو لبخند می زد و آب سرد تعارفت می کرد.این قصه ساده ستاره ای است که از پذیرفتن قوانین پیچیده ستارگی سرباز زد.ستاره ای که در تمام این سال ها خودش ماند و یادمان انداخت که می توان به فوتبالیست ها هم احترام گذاشت.

او یکی است از تبار کمیاب ها...مثل علی کریمی عصیان گر نیست.مثل فرهاد مجیدی عکس روی جلد نمی شود.مثل کریم انصاری فرد برای بستن یک قرارداد دنیا را سرکار نمی گذارد و می بخشید اگر شانش را پایین می آوریم با مقایسه کردنش با یکی مثل قاسم دهنوی که برای صد میلیون بیشتر چند استان را به جان هم می اندازد اما محرم حتی مثل این تازه به توپ فوتبال رسیده ها هم نیست.

محرم نویدکیا را تنها می شود با امثال کریم باقری مقایسه کرد.بی اعتنا به قواعد ستاره بودن،بی آنکه بخواهند هر روز موها را به مدلی و لباس ها را از برند گرانقیمتی بیارایند.

یکی که بعد از 10 سال هنوز خودش مانده.چنین آدمی به قول اینترنت بازها چند تا لایک دارد؟

آقای مورد احترام...اقای بی حاشیه: نویدکیا - Goal.com

بالا