hossein137
مدیر بازنشسته
سـلام خدمت دوستان گُل
فونیکه سی هم تو راهه انگار
کسی خبر موثق نداره؟
کسی خبر موثق نداره؟
پست های پر سوز و گداز دوستان استقلالی تو حلقم
واقعا جالبه !
به نظر شما این پست ها پر سوز هست ....
وقتی تیمت صاحب نداره و مدیرعامل داره از جیب خودش خرج میکنه و اموالش رو مصادره می کنن و یه نفر نیست که بگه آقا این تیم برای من هست توقع داری نگران نباشم ؟
اگر این ها از نظر شما سوزه پس بزارید ما تو همین سوزش خودمون باشیم ! و شما خوش باشید ( حداقل خدا رو شکر سوز ما باعث خوشحالی دوستان هست )
وقتی تیمت دست میکنه تو جیبش کیلو کیلو پول نقر میده به بازیکن خب نباید این چیزا رو درک کنی دیگه
حمودی که ارزش واقعیش 400 تومن نیست تیم شما میاد 1400 بهش میده با نصف پیش پرداخت اون موقع شما میگی پرسوز ؟؟
خب عزیز من فردا همین سپاهان شما قهرمان شد میای به ریش بنده نوعی میخندی که آقا تیم شما غیرت نداشت که بیاد یه جام بگیره و میگی سپاهان طوفان زرد آسیا هست !
به شخصه من امسال از استقلال هیچ توقعی ندارم چون با وضعی که شما درست کردید نمیشه هم توقع داشت ....
در ضمن این رو هم بدونید که اگر گهر درود هم پول داشت الان مسی و رونالدو رو می آورد تو تیمش و قهرمان جام باشگاه های جهان می شد ! اگر موفقیت با پول باشه و حق دیگران رو ضایع کردن به نظر من هیچ ارزشی نداره
باز خدا رو شکر می کنم که حداقل تو تیمم بازیکن با غیرت وجود داره که شرافت و عرق به پیرهن خودش رو به پول نمی فروشه و میخواد امسال با غیرت بازی کنه . این تیم اگر امسال قهرمان جام ولایت هم بشه به قهرمانی آسیایی شما ارزش داره ....
شما خیلی تند میری ها!
در مورد غیرت:
به نظرم فوتبال حرفه ای همینه-باید اینطوری باشه
ولی خب بعضی ها هم میمونند-هم توی ایران این هست-هم خارج!
ولخرجی:
بیزحمت ولخرجی های 3سال اخیر استقلال و سپاهان را جمع بزن
باهات شرط میبندم،استقلال حداقل 2برابر سپاهان در مجموع 3سال خرج کرده!
اتفاقا حرف خیلی قشنگی زدی:
توی ایران استقلال و پرسپولیس فقط هدر دهنده پول ملت هستند!
همه میدونند تنها باشگاهی که توی ایران هست و میشه بهش گفت حرفه ای،سپاهان هست.
البته ذوب آهن و فولاد خوزستان هم تلاشهای خیلی خوبی کردند!
ولی پرپسولیس و استقلال واقعا هیچ کار نکردند-تا الان
دوست عزیز استقلال همین الانش هم حساب بکنی میبینی بیشتر از سپاهان خرج نکرده باشه کمتر خرج نکرده...
پارسال هم که غوغا بود استقلال....نکونام ،رحمتی ،حیدری ،منتظری ،جباری و ......حتی امثال حنیف و برهانی و صادقی و بیک زاده هم کم نگرفتن...حالا فرضا که مثلا مجیدی زیاد پول نگیره که اونم شک دارم..
امسالم فکر کنم تیموریان رو بیارید..بازم حساب بکنی میبینی خیلی بازیکن دارید...فکر نمیکنم تو سپاهان بازیکنی باشه که بیشتر امثال نکونام و رحمتی و خسرو بگیره...تیموریان هم که جای خود داره و به نظرم یکی از بهترین بازیکن های ایرانه..
امسال سپاهان با این همه بازیکنی که گرفت بازم نمیشه گفت بازیکن هاش بهتر از استقلال هستند...باز هم بدون شک تیم شما بهترین بازیکنای ایران رو در اختیار داره...کلا سیستم تیمهای قلعه نوعی همینه و همیشه باید بهترین ها زیر دستش باشن و البته وقتی از تیم میره هیچی واسه باشگاه نمیمونه...
اینی که میگین تیم ما بازیکن های شما رو گرفت نمیدونم منظورتون کی هست؟؟غیر جباری که ما بازیکنی از استقلال نگرفتیم..اگر منظورتون افشین هست که اون بازیکن شما نبود...شما رسانه ای کردید که این بازیکن رو میخواین ولی از مدتها قبلش سپاهان روی این بازیکن نظر داشت...دقیقا به غیر از جباری که خودتون باعث و بانیش بودید کجا سپاهان باعث ضعف تیم شما شده؟؟این کار یه تیم آماده خور دیگست که همیشه سعی میکنه بهترین های یه باشگاه رو بگیره و اون باشگاه رو نابود بکنه...ما این فصل بهترین های لیگ رو گرفتیم ولی نه از تیم شما یا پرسپولیس...
قبول کنید انصافا سپاهان همیشه هوشمندانه عمل میکنه ..مدیران باشگاه دید حرفه ای و دوربینانه ای دارند...خریدهای ما اینده دار ترین بازیکن ها هستند...تیم های پایه ما بهترین تیم های پایه هستند...درسته سپاهان پول داره ولی بیجا و بیمورد هزینه نمیکنه..مبلغ قراردادها دقیق هست و حساب شده...به نظرم اینهاست که باعث شده تیم ما بعد از رفتن ساکت و قلعه نوعی بتونه دوباره قهرمان بشه...همین هاست که باعث میشه تیم ما همیشه با ثبات باشه و همیشه از بهترین های لیگ و جام حذفی باقی بمونه...انصافا سپاهان تیم ترین تیم لیگ ایران هستش و از هر نظر باید الگوی تیم های دیگه باشه..به نظرم همه تیمها باید از موفقیت سپاهان چه در زمین و چه در بحث مدریت خوشحال باشند چون این اولین بار در تاریخ ورزش ایران هست که یک تیم اینقدر دقیق و با برنامه و حساب شده و بجا هزینه میکنه و نتیجه میگیره...واقعا این یک اتفاق نادر هست..قطعا این اتفاق باعث پیشرفت ورزش ایران شده و در آینده نیز خواهد بود...
البته تیم شما هم تیم خوبی هست و در این سالها از بهترین های لیگ بوده..به نظرم باشگاه شما فعلا خیلی سرتر و بهتر از پرسپولیس هست ولی مهم اینه که بتونید اینو حفظ کنید نه اینکه دوباره تاریخ تکرار بشه و پرسپولیس جاتون رو بگیره...
برادر من حقیقت که تند رفتن نیست
بله من حرفی ندارم غیرت تو این چند سال معنی نداره و فوتبال حرفه ای همین هست . پرسپولیس سیدصالحی بازیکن چند ساله استقلال رو حذب کرد و من هیچی نگفتم چون حق انتخاب داره و فوتبال همینه
عزیز من اتفاقا اگر می گفتین ولخرجی 10 سال اخیر من قبول داشتم ولی تو این چند سال اخیر هزینه های شما بیشتر بوده . مثلا همین فصل شما چقدر به خلعتبری دادین ؟؟
ما فصل پیش چقدر خرج کردیم ؟ سر جمع بازیکن ما نکونام بوده که اون هم ارشش رو داشت و ولخرجی نبود . اما بله تو بازیکن های معمولی یه خورده خرج اضافی کردیم مثلا لیام ردی که بازی نکرد و پول رو گرفت و رفت ولی فکر نکنم در مقابل .... آنچنان زیاد باشه !!
در مورد باشگاه حرفه ای بله حق با شماست و من هم تقریبا قبول دارم که سپاهان حرفه ای هست اما دلیلش خیلی مهم هست که چرا این طوری هست :
1- شما به اندازه استقلال و پرسپولیس طرفدار ندارین و تو پایتخت هم نیستید و مسلما حاشیه های اطراف تیم شما کمتره
2- شما دستتون تو جیب خودتون هست و تقریبا خصوصی هستید و آقا بالاسر ندارین ولی تیم ما چی ؟
شما از تیم های ذوب آهن و فولاد خوزستان هم یادآوری کردید که این ها هم مشخصه . تیم صنعتی هستن و باز هم تقریبا شرایط شما رو دارن . بی حاشیه و جیب پر
یه مثال ساده هم براتون بزنم : دیدید که استیل آذین 3 یا 4 سال پیش اومد و با سرمایه ای که داشت بهترین ها رو جذب کرد و تونست تو آرامش موفق بشه . البته مقطعی بود ....
حرفای شما را کاملا قبول دارم!
ولی مگه بارسلونا طرفدار نداره!؟!؟-پس چرا حاشیه نداره!؟!؟
استقلال و پرپسپولیس خودشون از حاشیه خوششون میاد!
فقط 1نکته در مورد خرج:
نکونام برای شما خوب بود-خلعتبری هم برای ما
پس هیچ کدوم ولخرجی نیست!
ولی 1بار دیگه خریدهای فصل قبل استقلال را ببین+فصل قبلش
ببین چنتا بازیکن بودند!:
دوستمون در پست اول صفحه نام برد:
نکونام ،رحمتی ،حیدری ،منتظری ،جباری و ......حتی امثال حنیف و برهانی و صادقی و بیک زاده هم کم نگرفتن...
همون نکونانم راست نصف خرج فصل گذشته سپاهان آب خورد:دی
سـلام خدمت دوستان گُل
کسی خبر موثق نداره؟
wow
فونیکه بیاد قشنگ میشیم رئال آسیا :دی
اوکیه سعادت جون.:happy:
فونیکه سی به سپاهان پیوست.
ما سپاهانیم و پیشاپیش قهرمانیم