• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
خیلی ممونم فرزاد جون
از همه ی اونایی هم که توی ویزیتور مسیج و توی پ خ تبریک گفتن یه بار دیگه تشکر میکنم
dancegirl2.gif

فدای همتون :heart:

حامد جان تبریک عرض میکنم
چون میدونستی بچه های اینجا همشهری هستند و اگر بفهمند یه شام سرت خراب میشند نگفتی:دی

حالا چند سالت شد!؟!:دی

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
حامد جان تبریک عرض میکنم
چون میدونستی بچه های اینجا همشهری هستند و اگر بفهمند یه شام سرت خراب میشند نگفتی:دی

حالا چند سالت شد!؟!:دی
مرســـی :heart:
من کوچیک همه بچه های سپاهانی هم هستم :happy: ایشالله شیرینی قهرمانی مون :happy:

23 سال
منم تولد حامد عزیز ر تبریک میگم :)
خیلی ممنون حمید جان :heart:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
حامد جان من هم به نمایندگی از خودم تبریک میگم بهت ایشالا عروسیت :D

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
حامد جان اینجا هم بهت تبریک میگم . تولدت مبارک ♥♥♥

--------------------------------------------------------------

دوستان میگن جباری با سپاهان 2 ساله بسته
یه مهاجم برزیلی هم شاید اوکی بشه (انگار میخوان جالوویچ رو رد کنن بره :D )

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
حامد جان اینجا هم بهت تبریک میگم . تولدت مبارک ♥♥♥

--------------------------------------------------------------

دوستان میگن جباری با سپاهان 2 ساله بسته
یه مهاجم برزیلی هم شاید اوکی بشه (انگار میخوان جالوویچ رو رد کنن بره :D )

نه بابا دیگه الان که نبسته !!
فعلا صحبتش شده ولی به هر صورت به نظر من ترجیح مسده تو همون استقلال با همون مشکلاتش بمونه تا بیاد اصفهان و از کسب و کارش دور باشه !!

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
نه بابا دیگه الان که نبسته !!
فعلا صحبتش شده ولی به هر صورت به نظر من ترجیح مسده تو همون استقلال با همون مشکلاتش بمونه تا بیاد اصفهان و از کسب و کارش دور باشه !!

چرا حاجی بسته از نوع 2 ساله.
احتمالا تا فرداشب توی سایت های خبری خبرش میاد

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
چرا حاجی بسته از نوع 2 ساله.
احتمالا تا فرداشب توی سایت های خبری خبرش میاد

الله و اعلم .....
نمی دونم چی بگم شاید حق با شما باشه چون این طورکه شما با صراحت حرف می زنید ....
به هر صورت مبارکتون باشه ما حرفی نداریم شما پول داشتید تونستید امسال یه تیم خوب ببندین . ما فقیر فقرا بازیکن های پارسال رو به زور حفظ کردیم تازه نصفشون هم رفتن !

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
الله و اعلم .....
نمی دونم چی بگم شاید حق با شما باشه چون این طورکه شما با صراحت حرف می زنید ....
به هر صورت مبارکتون باشه ما حرفی نداریم شما پول داشتید تونستید امسال یه تیم خوب ببندین . ما فقیر فقرا بازیکن های پارسال رو به زور حفظ کردیم تازه نصفشون هم رفتن !

به جاش شما پارسال هزینه کردین (فقط نکونام کافیه). ما خیلی پارسال هزینه نکردیم.
خداوکیلی پارسال به جز خلعتبری اصلا خیلی خرج نکرد . حتی اول فصل همه میگفتن سپاهان خیلی تلاش کنه میتونه سهمیه بگیره فقط.
ولی با همون تیم قهرمان جام حذفی شدیم و به طرز عجیب و مشکوکی قهرمانی لیگ رو از دست دادیم.(داوری ها و فشرده کردن بازی ها که باعث حذف سپاهان از گروهش توی آسیا شد و ........)

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
به جاش شما پارسال هزینه کردین (فقط نکونام کافیه). ما خیلی پارسال هزینه نکردیم.
خداوکیلی پارسال به جز خلعتبری اصلا خیلی خرج نکرد . حتی اول فصل همه میگفتن سپاهان خیلی تلاش کنه میتونه سهمیه بگیره فقط.
ولی با همون تیم قهرمان جام حذفی شدیم و به طرز عجیب و مشکوکی قهرمانی لیگ رو از دست دادیم.(داوری ها و فشرده کردن بازی ها که باعث حذف سپاهان از گروهش توی آسیا شد و ........)

خب حسین جان وقتی میخوای کاپیتان یه تیم لالیگایی رو بیاری نباید هزینه کنی ؟؟
در مورد پارسال من حرفی ندارم چون به اندازه امسال گرد و خاک نکردین ولی قبول دارین امسال ما بدبخت ترین تیم هستیم ؟
تیم شما که با پولش اومد بازیکن های ما رو درو کرد و رفت .... ماشالله قرارداد های 1.4 میلیاردی و .... شما کارخونه دارین پشت شما پر هست ولی ما چی ؟
بنده خدا گفتم کارخونه یا ذوب آهن بدبخت افتادم . نایب قهرمان آسیا امسال امسال برای بقا تو لیگ جنگید . به هر صورت ....
پرسپولیس هم که میاد 2.5 میلیارد پیش پرداخت به رحمتی میده و ناله میکنه میگه پول ندارم !
شما از پرسپولیس هم بیشتر پول دارین ولی صداتون در نمیاد و با این کار باعث ضربه زدن به استقلال شدین .
قضیه فقیر و پادشاه بود . دارندگی و برازندگی . ما حرفی نداریم که چرا نجومی به بازیکنان پول دادین ولی این وسط ما ضربه خوردیم نه کس دیگه

پ.ن : دکتر تو اون بالاها هم دست داری ها ! دیشب گفتی جباری با سپاهان بست که اومد ولی گفته 2 ساله بسته اما تو خبر ها اومده قراردادش 1 ساله هست .... یه خورده تو منبع تجدید نظر کنید به راحتی خبر های موثق تر هم بهتون میرسه ! ایول :blush:

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
خدا کنه جباری طول فصل واسه سپاهان حاشیه درست نکنه و فقط بازیشو کنه
چیزی که باعث پیشرفت و قهرمان شدن ما تو این سالها شده دوری از حاشیست
فقط نمیدونم محرم و جباری چطوری میخوان کنار هم بازی کنند؟ فک کنم یه کم طول بکشه مچ بشن

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
دوستان سهمیه نقل و انتقالات سپاهان پر شد امروز؟ یا با خط زدن سوکای یکی دیگه میتونه بگیره سپاهان؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
دوستان سهمیه نقل و انتقالات سپاهان پر شد امروز؟ یا با خط زدن سوکای یکی دیگه میتونه بگیره سپاهان؟

نه دو تا دیگه میتونیم بگیریم. یه سهمیه اسیایی یه سهمیه ی فیفا

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
نقش جهان پس کی راه میوفته اه شورشو در آوردن ، خونه ما تا نقش جهان 5مین راه هست

mhek

Registered User
لایک‌ها
125
خب حسین جان وقتی میخوای کاپیتان یه تیم لالیگایی رو بیاری نباید هزینه کنی ؟؟
در مورد پارسال من حرفی ندارم چون به اندازه امسال گرد و خاک نکردین ولی قبول دارین امسال ما بدبخت ترین تیم هستیم ؟
تیم شما که با پولش اومد بازیکن های ما رو درو کرد و رفت .... ماشالله قرارداد های 1.4 میلیاردی و .... شما کارخونه دارین پشت شما پر هست ولی ما چی ؟
بنده خدا گفتم کارخونه یا ذوب آهن بدبخت افتادم . نایب قهرمان آسیا امسال امسال برای بقا تو لیگ جنگید . به هر صورت ....
پرسپولیس هم که میاد 2.5 میلیارد پیش پرداخت به رحمتی میده و ناله میکنه میگه پول ندارم !
شما از پرسپولیس هم بیشتر پول دارین ولی صداتون در نمیاد و با این کار باعث ضربه زدن به استقلال شدین .
قضیه فقیر و پادشاه بود . دارندگی و برازندگی . ما حرفی نداریم که چرا نجومی به بازیکنان پول دادین ولی این وسط ما ضربه خوردیم نه کس دیگه

پ.ن : دکتر تو اون بالاها هم دست داری ها ! دیشب گفتی جباری با سپاهان بست که اومد ولی گفته 2 ساله بسته اما تو خبر ها اومده قراردادش 1 ساله هست .... یه خورده تو منبع تجدید نظر کنید به راحتی خبر های موثق تر هم بهتون میرسه ! ایول :blush:

دوست عزیز استقلال همین الانش هم حساب بکنی میبینی بیشتر از سپاهان خرج نکرده باشه کمتر خرج نکرده...
پارسال هم که غوغا بود استقلال....نکونام ،رحمتی ،حیدری ،منتظری ،جباری و ......حتی امثال حنیف و برهانی و صادقی و بیک زاده هم کم نگرفتن...حالا فرضا که مثلا مجیدی زیاد پول نگیره که اونم شک دارم..
امسالم فکر کنم تیموریان رو بیارید..بازم حساب بکنی میبینی خیلی بازیکن دارید...فکر نمیکنم تو سپاهان بازیکنی باشه که بیشتر امثال نکونام و رحمتی و خسرو بگیره...تیموریان هم که جای خود داره و به نظرم یکی از بهترین بازیکن های ایرانه..
امسال سپاهان با این همه بازیکنی که گرفت بازم نمیشه گفت بازیکن هاش بهتر از استقلال هستند...باز هم بدون شک تیم شما بهترین بازیکنای ایران رو در اختیار داره...کلا سیستم تیمهای قلعه نوعی همینه و همیشه باید بهترین ها زیر دستش باشن و البته وقتی از تیم میره هیچی واسه باشگاه نمیمونه...
اینی که میگین تیم ما بازیکن های شما رو گرفت نمیدونم منظورتون کی هست؟؟غیر جباری که ما بازیکنی از استقلال نگرفتیم..اگر منظورتون افشین هست که اون بازیکن شما نبود...شما رسانه ای کردید که این بازیکن رو میخواین ولی از مدتها قبلش سپاهان روی این بازیکن نظر داشت...دقیقا به غیر از جباری که خودتون باعث و بانیش بودید کجا سپاهان باعث ضعف تیم شما شده؟؟این کار یه تیم آماده خور دیگست که همیشه سعی میکنه بهترین های یه باشگاه رو بگیره و اون باشگاه رو نابود بکنه...ما این فصل بهترین های لیگ رو گرفتیم ولی نه از تیم شما یا پرسپولیس...
قبول کنید انصافا سپاهان همیشه هوشمندانه عمل میکنه ..مدیران باشگاه دید حرفه ای و دوربینانه ای دارند...خریدهای ما اینده دار ترین بازیکن ها هستند...تیم های پایه ما بهترین تیم های پایه هستند...درسته سپاهان پول داره ولی بیجا و بیمورد هزینه نمیکنه..مبلغ قراردادها دقیق هست و حساب شده...به نظرم اینهاست که باعث شده تیم ما بعد از رفتن ساکت و قلعه نوعی بتونه دوباره قهرمان بشه...همین هاست که باعث میشه تیم ما همیشه با ثبات باشه و همیشه از بهترین های لیگ و جام حذفی باقی بمونه...انصافا سپاهان تیم ترین تیم لیگ ایران هستش و از هر نظر باید الگوی تیم های دیگه باشه..به نظرم همه تیمها باید از موفقیت سپاهان چه در زمین و چه در بحث مدریت خوشحال باشند چون این اولین بار در تاریخ ورزش ایران هست که یک تیم اینقدر دقیق و با برنامه و حساب شده و بجا هزینه میکنه و نتیجه میگیره...واقعا این یک اتفاق نادر هست..قطعا این اتفاق باعث پیشرفت ورزش ایران شده و در آینده نیز خواهد بود...
البته تیم شما هم تیم خوبی هست و در این سالها از بهترین های لیگ بوده..به نظرم باشگاه شما فعلا خیلی سرتر و بهتر از پرسپولیس هست ولی مهم اینه که بتونید اینو حفظ کنید نه اینکه دوباره تاریخ تکرار بشه و پرسپولیس جاتون رو بگیره...

بالا