masodd
Registered User
بچه ها راستی یه سوال.من میتونم دوباره کنکور بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟کنکور سراسری منظورمه
یعنی شماها حاضرید برق کنار بزارید برین پرستار بشین به این و اون آمپول بزنید و لگن زیرشون بزارید ؟
نمیدونم چی بگم![]()
junior_br دوست عزیز محض اطلاعتون بگم پرستار جماعت کاری که در شرح وظایفش باشه انجام میده ... اینایی که شما داری میگی مخصوصااا اون لگن مربوط به همراه بیمار یا کمک بهیار هست ...
اگهههه شما دیدی پرستاری داره واسه کسی لگن میذاره بدون داره لطف میکنه و دلش میسوزه ... والا میتونه مریض همینطور ول کنه تو ادار و مدفوع خودش غلط بزنه آخرش
اطلاعاتی ندارید همینطوری نبرید زیر سوال یکی هم که اطلاعی نداره لایک میکنه که انگار همه چیو میدونه ...
حالا شما جوش نزن شما مارو روشن کن نکنه آمپولم همراه باید بزنه یا شاید نگهبانه دمه در نهایت کاری که میکنه میاد فشار خونو میگیره دیگه نکنه جدیدن پرستارا نسخه هم میپیچن و دکترا خودشونو باد میزنن حرفه من اینه وقتی میبینم این دوستان دارن برق با پرستاری مقایسه میکنن این سوال واسم پیش میاد که چرا اصلا اومدن برق یه بارم از تاکش این پرسیدم ولی جوابی نداد
حالا شما جوش نزن شما مارو روشن کن نکنه آمپولم همراه باید بزنه یا شاید نگهبانه دمه در نهایت کاری که میکنه میاد فشار خونو میگیره دیگه نکنه جدیدن پرستارا نسخه هم میپیچن و دکترا خودشونو باد میزنن حرفه من اینه وقتی میبینم این دوستان دارن برق با پرستاری مقایسه میکنن این سوال واسم پیش میاد که چرا اصلا اومدن برق یه بارم از تاکش این پرسیدم ولی جوابی نداد
1 نکته هم درباره لگن اضافه کنم شما تا حالا مریض ممنوع الملاقات داشتی ؟ ولی من داشتم و لگن گذاشتن یا صند وصل کردن کار همون پرستار بود و اینکه درمورد حرفی که میزنم به اندازه کافی اطلاعات دارم وگرنه تو هر بحثی مثل ماکارونی سوخته و غیره میپریدم وسط و پستام میشد 3 هزار و خورده ای
: )) نه آمپولو هرکی میتونه بزنه ... دکتر ها هم اونی که وجدان داشته باشه خودشو باد نمیزنه
از نظر بازارکار دارن بررسی میکنن
بچه های پرستاری از اواسط ترمشون (اگه اشتباه نکنم) کمک هزینه دریافت میکنن (که بعد از شاغل شدن باید این هزینه رو برگردونن) پایان درسشون یعنی اون 4سال 2سال باید کارورزی برن ولی با حقوق مثه ماها بدون حقوق نیست و اینکه یه سری جاها هم قبولشون میکنه یعنی هر دانشگاهی ، بیمارستانای خودش رو معمولا قبول میکنه و به عکس...
پایان کارآموزی یا کارورزی هم درخواست برای کار به بیمارستانا میدن حالا شانس داشته باشی میفتی جایی که میخوای ، پارتی داشته باشی که دیگه هیچی
اماااا پرستاری سخت تر از برق حتی کامپیوتر ... ما با رشته هامون عشق و حال میکنیم ... هر وقت بخوایم میریم سراغش هروقت نخوایم نمیریم
ولی پرستار جماعت (در کل قشر درمان) بهت شبکاری ، صبکاری ، عید میری - روز تعطیل میری - لازم بشه باید وقتی تعطیلی پاشی بری - (میدونم واسه بعضی کارمندا هم اینجوریه) بعد اینکه اینا با همه جور آدم طرفن (سطح شعور منظورمه)
ماها کار میکنیم تا پول بگیریم
اینا کار میکنن غیر پول گرفتن باید حواسشون باشه مریض رو یهو دست عزرائیل ندن ...
پس اینارو زیر سوال نبر ... هر رشته ای سختیایی داره که تا درونش نباشی نمیتونی بفهمی
راستی تکش (نه تاکش)![]()
چرا دیر مینویسی ... همه رو یه جا بنویس دیگه ... پستای من 3هزار خورده ای نیست و 3هزار و صد و خورده ایه
آره ... ما همه جور مریض داشتیم ...
ببین دوست عزیز لگن گذاشتن کار کمک بهیاره ... صند وصل کردن کار پزشکه بدلیل ایکه کار تخصصیه (فکر کنم بدونی دیگه چرا تخصصیه !!!؟؟ ) درصورتی که پزشک نباشه پرستار (نرس) انجام میده ...
من اصلا حرفم این نبود که پرستاری فلانه و بهمانه چون هر شغلی واسه خودش محترمه و سختی هایه خاص خودش داره و جامعه به همه جور شغلی نیاز داره حرفم اینه اینه دوستان چرا یدفعه 2 تا رشته کاملا بی ربط به هم مقایسه میکنن چون اگه همون برقی هم یه نمه جنم داشته باشه میتونه بیشتر از اون کمک هزینه هم تو دوران تحصیلش دربیاره بعد یه دفعه ای این دوستان الان یادشون میوفته کاش میرفتیم پرستاری خب پس چرا اومدن برق اصلا میپرسم شما ها دل سوزن زدن و خون دیدن و ... دارین که یهو میگین چون به اونا پول میدن کاش میرفتیم پرستاری من خودم الان که لیسانسمو گرفتم و دارم واسه ارشد میخونم و به نسبت از برق سر در میارم الان میبینم اگه به جز برق هر رشته دیگه ای رفته بودم دپرست میشدم حالا منتظر جواب این دوستان هستم
یعنی شماها حاضرید برق کنار بزارید برین پرستار بشین به این و اون آمپول بزنید و لگن زیرشون بزارید ؟
نمیدونم چی بگم![]()
نمیدونم چی بگم![]()
1 نکته هم درباره لگن اضافه کنم شما تا حالا مریض ممنوع الملاقات داشتی ؟ ولی من داشتم و لگن گذاشتن یا صند وصل کردن کار همون پرستار بود و اینکه درمورد حرفی که میزنم به اندازه کافی اطلاعات دارم وگرنه تو هر بحثی مثل ماکارونی سوخته و غیره میپریدم وسط و پستام میشد 3 هزار و خورده ای
من اصلا حرفم این نبود که پرستاری فلانه و بهمانه چون هر شغلی واسه خودش محترمه و سختی هایه خاص خودش داره و جامعه به همه جور شغلی نیاز داره حرفم اینه اینه دوستان چرا یدفعه 2 تا رشته کاملا بی ربط به هم مقایسه میکنن چون اگه همون برقی هم یه نمه جنم داشته باشه میتونه بیشتر از اون کمک هزینه هم تو دوران تحصیلش دربیاره بعد یه دفعه ای این دوستان الان یادشون میوفته کاش میرفتیم پرستاری خب پس چرا اومدن برق اصلا میپرسم شما ها دل سوزن زدن و خون دیدن و ... دارین که یهو میگین چون به اونا پول میدن کاش میرفتیم پرستاری من خودم الان که لیسانسمو گرفتم و دارم واسه ارشد میخونم و به نسبت از برق سر در میارم الان میبینم اگه به جز برق هر رشته دیگه ای رفته بودم دپرست میشدم حالا منتظر جواب این دوستان هستم
راستی تکش (نه تاکش)
بازار کار کامپیوتر واقعا از برق بهتره.مثلا نمونه اش کار آموزی یه مثال براتون بزنم
کارآموزی من رفتم هیچ جا کار ندادن.تازه کار بی حقوق هم بود اما باز نخواستن
اما کامپیوتر دوست همین لرد کارآموزیشو تو یه شرکت گذروند با ماهی 500 تومن
خب خییلی فرق هست.
شما نرم افزار یا ای تی خوندید ؟
این لرد که گفتید میشه لینک یوزرش رو بدید .
بازار کار کامپیوتر واقعا از برق بهتره.مثلا نمونه اش کار آموزی یه مثال براتون بزنم
کارآموزی من رفتم هیچ جا کار ندادن.تازه کار بی حقوق هم بود اما باز نخواستن
اما کامپیوتر دوست همین لرد کارآموزیشو تو یه شرکت گذروند با ماهی 500 تومن
خب خییلی فرق هست.
لرد خداییش من الاننننننننننننننننن پشیمونم اومدم برق.ببین کامپیوتر یه برنامه ست مینویسی.خطا بده درست میکنیاون کارآموزی نبود ... سرکار رفته بود و رفته
واسه کارآموزی حقوق نمیدن که دلت خوشه ... بین گروه ما فقط همین یکی رفته سرکار حقوق میگیره که به عنوان کارآموزیشم حساب میکنه ...
مگه پول علفه خرسه ؟؟!!!
کنکور هم میتونی شرکت کنی ... کنکور شرکت کردن که دیگه تبصره نداره ...
:lol:اون کارآموزی نبود ... سرکار رفته بود و رفته
واسه کارآموزی حقوق نمیدن که دلت خوشه ... بین گروه ما فقط همین یکی رفته سرکار حقوق میگیره که به عنوان کارآموزیشم حساب میکنه ...
مگه پول علفه خرسه ؟؟!!!
کنکور هم میتونی شرکت کنی ... کنکور شرکت کردن که دیگه تبصره نداره ...
براتون پ.خ کردم![]()
لرد خداییش من الاننننننننننننننننن پشیمونم اومدم برق.ببین کامپیوتر یه برنامه ست مینویسی.خطا بده درست میکنی
اما برق.یه برد میخوای بزنی خودت حداقل 70 تومن باید هزینه کنی.حداقلش اینه
اونم تازه تازه اگه بردت خوب کار کنه.بعدش من اگه زمان برگرده میرم تجربی پزشکی میخونم
یا کامپیوتر میخونم.واقعا پشیمونم
:lol:
کلا مرغ همسایه غازه
:blink:
الان شبهات ایجاد میشه
:lol:
کلا مرغ همسایه غازه
:blink:
الان شبهات ایجاد میشه