• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
بچه ها راستی یه سوال.من میتونم دوباره کنکور بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟کنکور سراسری منظورمه

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
یعنی شماها حاضرید برق کنار بزارید برین پرستار بشین به این و اون آمپول بزنید و لگن زیرشون بزارید ؟
نمیدونم چی بگم:eek:

junior_br دوست عزیز محض اطلاعتون بگم پرستار جماعت کاری که در شرح وظایفش باشه انجام میده ... اینایی که شما داری میگی مخصوصااا اون لگن مربوط به همراه بیمار یا کمک بهیار هست ...
اگهههه شما دیدی پرستاری داره واسه کسی لگن میذاره بدون داره لطف میکنه و دلش میسوزه ... والا میتونه مریض همینطور ول کنه تو ادار و مدفوع خودش غلط بزنه آخرش

اطلاعاتی ندارید همینطوری نبرید زیر سوال یکی هم که اطلاعی نداره لایک میکنه که انگار همه چیو میدونه ...

junior_br

Registered User
لایک‌ها
246
junior_br دوست عزیز محض اطلاعتون بگم پرستار جماعت کاری که در شرح وظایفش باشه انجام میده ... اینایی که شما داری میگی مخصوصااا اون لگن مربوط به همراه بیمار یا کمک بهیار هست ...
اگهههه شما دیدی پرستاری داره واسه کسی لگن میذاره بدون داره لطف میکنه و دلش میسوزه ... والا میتونه مریض همینطور ول کنه تو ادار و مدفوع خودش غلط بزنه آخرش

اطلاعاتی ندارید همینطوری نبرید زیر سوال یکی هم که اطلاعی نداره لایک میکنه که انگار همه چیو میدونه ...

حالا شما جوش نزن شما مارو روشن کن نکنه آمپولم همراه باید بزنه یا شاید نگهبانه دمه در نهایت کاری که میکنه میاد فشار خونو میگیره دیگه نکنه جدیدن پرستارا نسخه هم میپیچن و دکترا خودشونو باد میزنن حرفه من اینه وقتی میبینم این دوستان دارن برق با پرستاری مقایسه میکنن این سوال واسم پیش میاد که چرا اصلا اومدن برق یه بارم از تاکش این پرسیدم ولی جوابی نداد
1 نکته هم درباره لگن اضافه کنم شما تا حالا مریض ممنوع الملاقات داشتی ؟ ولی من داشتم و لگن گذاشتن یا صند وصل کردن کار همون پرستار بود و اینکه درمورد حرفی که میزنم به اندازه کافی اطلاعات دارم وگرنه تو هر بحثی مثل ماکارونی سوخته و غیره میپریدم وسط و پستام میشد 3 هزار و خورده ای

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
حالا شما جوش نزن شما مارو روشن کن نکنه آمپولم همراه باید بزنه یا شاید نگهبانه دمه در نهایت کاری که میکنه میاد فشار خونو میگیره دیگه نکنه جدیدن پرستارا نسخه هم میپیچن و دکترا خودشونو باد میزنن حرفه من اینه وقتی میبینم این دوستان دارن برق با پرستاری مقایسه میکنن این سوال واسم پیش میاد که چرا اصلا اومدن برق یه بارم از تاکش این پرسیدم ولی جوابی نداد

: )) نه آمپولو هرکی میتونه بزنه ... دکتر ها هم اونی که وجدان داشته باشه خودشو باد نمیزنه
از نظر بازارکار دارن بررسی میکنن
بچه های پرستاری از اواسط ترمشون (اگه اشتباه نکنم) کمک هزینه دریافت میکنن (که بعد از شاغل شدن باید این هزینه رو برگردونن) پایان درسشون یعنی اون 4سال 2سال باید کارورزی برن ولی با حقوق مثه ماها بدون حقوق نیست و اینکه یه سری جاها هم قبولشون میکنه یعنی هر دانشگاهی ، بیمارستانای خودش رو معمولا قبول میکنه و به عکس...
پایان کارآموزی یا کارورزی هم درخواست برای کار به بیمارستانا میدن حالا شانس داشته باشی میفتی جایی که میخوای ، پارتی داشته باشی که دیگه هیچی
اماااا پرستاری سخت تر از برق حتی کامپیوتر ... ما با رشته هامون عشق و حال میکنیم ... هر وقت بخوایم میریم سراغش هروقت نخوایم نمیریم
ولی پرستار جماعت (در کل قشر درمان) بهت شبکاری ، صبکاری ، عید میری - روز تعطیل میری - لازم بشه باید وقتی تعطیلی پاشی بری - (میدونم واسه بعضی کارمندا هم اینجوریه) بعد اینکه اینا با همه جور آدم طرفن (سطح شعور منظورمه)
ماها کار میکنیم تا پول بگیریم
اینا کار میکنن غیر پول گرفتن باید حواسشون باشه مریض رو یهو دست عزرائیل ندن ...
پس اینارو زیر سوال نبر ... هر رشته ای سختیایی داره که تا درونش نباشی نمیتونی بفهمی

راستی تکش (نه تاکش) :D

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
1 نکته هم درباره لگن اضافه کنم شما تا حالا مریض ممنوع الملاقات داشتی ؟ ولی من داشتم و لگن گذاشتن یا صند وصل کردن کار همون پرستار بود و اینکه درمورد حرفی که میزنم به اندازه کافی اطلاعات دارم وگرنه تو هر بحثی مثل ماکارونی سوخته و غیره میپریدم وسط و پستام میشد 3 هزار و خورده ای

چرا دیر مینویسی ... همه رو یه جا بنویس دیگه ... پستای من 3هزار خورده ای نیست و 3هزار و صد و خورده ایه
آره ... ما همه جور مریض داشتیم ...
ببین دوست عزیز لگن گذاشتن کار کمک بهیاره ... صند وصل کردن کار پزشکه بدلیل ایکه کار تخصصیه (فکر کنم بدونی دیگه چرا تخصصیه !!!؟؟ ) درصورتی که پزشک نباشه پرستار (نرس) انجام میده ...

junior_br

Registered User
لایک‌ها
246
: )) نه آمپولو هرکی میتونه بزنه ... دکتر ها هم اونی که وجدان داشته باشه خودشو باد نمیزنه
از نظر بازارکار دارن بررسی میکنن
بچه های پرستاری از اواسط ترمشون (اگه اشتباه نکنم) کمک هزینه دریافت میکنن (که بعد از شاغل شدن باید این هزینه رو برگردونن) پایان درسشون یعنی اون 4سال 2سال باید کارورزی برن ولی با حقوق مثه ماها بدون حقوق نیست و اینکه یه سری جاها هم قبولشون میکنه یعنی هر دانشگاهی ، بیمارستانای خودش رو معمولا قبول میکنه و به عکس...
پایان کارآموزی یا کارورزی هم درخواست برای کار به بیمارستانا میدن حالا شانس داشته باشی میفتی جایی که میخوای ، پارتی داشته باشی که دیگه هیچی
اماااا پرستاری سخت تر از برق حتی کامپیوتر ... ما با رشته هامون عشق و حال میکنیم ... هر وقت بخوایم میریم سراغش هروقت نخوایم نمیریم
ولی پرستار جماعت (در کل قشر درمان) بهت شبکاری ، صبکاری ، عید میری - روز تعطیل میری - لازم بشه باید وقتی تعطیلی پاشی بری - (میدونم واسه بعضی کارمندا هم اینجوریه) بعد اینکه اینا با همه جور آدم طرفن (سطح شعور منظورمه)
ماها کار میکنیم تا پول بگیریم
اینا کار میکنن غیر پول گرفتن باید حواسشون باشه مریض رو یهو دست عزرائیل ندن ...
پس اینارو زیر سوال نبر ... هر رشته ای سختیایی داره که تا درونش نباشی نمیتونی بفهمی

راستی تکش (نه تاکش) :D

چرا دیر مینویسی ... همه رو یه جا بنویس دیگه ... پستای من 3هزار خورده ای نیست و 3هزار و صد و خورده ایه
آره ... ما همه جور مریض داشتیم ...
ببین دوست عزیز لگن گذاشتن کار کمک بهیاره ... صند وصل کردن کار پزشکه بدلیل ایکه کار تخصصیه (فکر کنم بدونی دیگه چرا تخصصیه !!!؟؟ ) درصورتی که پزشک نباشه پرستار (نرس) انجام میده ...

من اصلا حرفم این نبود که پرستاری فلانه و بهمانه چون هر شغلی واسه خودش محترمه و سختی هایه خاص خودش داره و جامعه به همه جور شغلی نیاز داره حرفم اینه اینه دوستان چرا یدفعه 2 تا رشته کاملا بی ربط به هم مقایسه میکنن چون اگه همون برقی هم یه نمه جنم داشته باشه میتونه بیشتر از اون کمک هزینه هم تو دوران تحصیلش دربیاره بعد یه دفعه ای این دوستان الان یادشون میوفته کاش میرفتیم پرستاری خب پس چرا اومدن برق اصلا میپرسم شما ها دل سوزن زدن و خون دیدن و ... دارین که یهو میگین چون به اونا پول میدن کاش میرفتیم پرستاری من خودم الان که لیسانسمو گرفتم و دارم واسه ارشد میخونم و به نسبت از برق سر در میارم الان میبینم اگه به جز برق هر رشته دیگه ای رفته بودم دپرست میشدم حالا منتظر جواب این دوستان هستم

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
من اصلا حرفم این نبود که پرستاری فلانه و بهمانه چون هر شغلی واسه خودش محترمه و سختی هایه خاص خودش داره و جامعه به همه جور شغلی نیاز داره حرفم اینه اینه دوستان چرا یدفعه 2 تا رشته کاملا بی ربط به هم مقایسه میکنن چون اگه همون برقی هم یه نمه جنم داشته باشه میتونه بیشتر از اون کمک هزینه هم تو دوران تحصیلش دربیاره بعد یه دفعه ای این دوستان الان یادشون میوفته کاش میرفتیم پرستاری خب پس چرا اومدن برق اصلا میپرسم شما ها دل سوزن زدن و خون دیدن و ... دارین که یهو میگین چون به اونا پول میدن کاش میرفتیم پرستاری من خودم الان که لیسانسمو گرفتم و دارم واسه ارشد میخونم و به نسبت از برق سر در میارم الان میبینم اگه به جز برق هر رشته دیگه ای رفته بودم دپرست میشدم حالا منتظر جواب این دوستان هستم

یعنی شماها حاضرید برق کنار بزارید برین پرستار بشین به این و اون آمپول بزنید و لگن زیرشون بزارید ؟

:D مثکه نوبت منه که بگم جوش نزن ...
من طبق صحبتی که کردی ج دادم (قرمز کردم برات :D ) وگرنه هیچ دخالتی نمیکردم ...

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
چیه کسی جواب نمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

لگن گزاشتن کار پرستار نیس گلم!!:hmm:

درمورد پرستاری فکر کنم اطلاعاتت کمه!! شما هر روپوش سفیدی که دیدی که پرستار نیست ! یا دکتر نیست !
:hmm:
تو ایران هیچ ارزشی برای پرستار قائل نیستن! اگه دقت کنی تمام کارای مریض به عهده پرستاره و نه دکتر! دکتر فقط حکم نظارتی رو داره و راهنمایی میکنه ولی اجرایی پرستاره و کارای خدماتی مثل لگن وظیفه عده دیگه ایه که شاید بعضی جاها حتی بهیار هم همچین کاری نکنه و خدماتی خاص اینکار رو داشته باشن
تو خارج احترام پرستار از دکتر بالاتره !
بر عکس ایران _ و چون اینا به جای 7-8 سال 4 سال میخونن خیلی براشون مفیدتره تا اینکه بخوان دکتر بشن اونم بعد کلی تازه عمومی

در مورد اینکه چرا اومدم برق هم همین پایین جواب دادم

:hmm:

علت مقایسه ما بازار کار بود نه جایگاه رشته! که برق بده یا خوبه!!
من اومدم برق چون از بچه گی سرم تو تی وی و رادیو و ضبط و... بود که ببینم توش چیه ؛ میخ میکردم تو پریز که ببینم برق کیه که میخاد منو بگیره و از تو بکشمش بیرون یا...............کلا علاقه
از ما خیلی گنده تراش هستن عزیز که میبینن دیگه فایده نداره ول میکنن میرن از کشور! یعنی برق بازار کارش خرابه!
شما زمانی میتونی بیای با من در این مورد بحث کنی که افتاده باشی دنبال کار اینور و اونور ! تفکر امروز شما نگاه 6-8 سال پیش منه به برق و کار! اونم در زمانی که کشور نسبت به امروز کار فراوون بود و بلخره کاری درخور رشتت رو پیدا میکردی نه امروز که از هر 10 تا شرکت 6-7 تاش جم کردن زدن تو کار واردات و دلالی
هرکی هم از مادرش قهر کرده اومده برق که تو فامیلشون یه ابهتی بهم بزنه بگن فلانی مهندس برقه! همینا هم باعث خراب شدن بازار کار شدن

منکر این نیستم که هستند کسانی که هم رشته ما بودن ولی الان به بلندای آسمان رسیدند منم چندتاشون رو میشناسم و برای خیلی ها الگو هستن -- ولی خیلی کمن - اینقدر کمن که نمیشه بسطش بدیم به بقیه

راستی تکش (نه تاکش)

در کل حرف درست رو ایشون زدن
biggrinsmiley.gif

این تمام اون چیزی بود که بنده چندساله میخام به همه بفهمونم ولی نمیشه:lol:

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
بازار کار کامپیوتر واقعا از برق بهتره.مثلا نمونه اش کار آموزی یه مثال براتون بزنم
کارآموزی من رفتم هیچ جا کار ندادن.تازه کار بی حقوق هم بود اما باز نخواستن
اما کامپیوتر دوست همین لرد کارآموزیشو تو یه شرکت گذروند با ماهی 500 تومن
خب خییلی فرق هست.

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
بازار کار کامپیوتر واقعا از برق بهتره.مثلا نمونه اش کار آموزی یه مثال براتون بزنم
خب خییلی فرق هست.

شما نرم افزار یا ای تی خوندید ؟
این لرد که گفتید میشه لینک یوزرش رو بدید .

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
خب خییلی فرق هست.

اون کارآموزی نبود ... سرکار رفته بود و رفته
واسه کارآموزی حقوق نمیدن که دلت خوشه ... بین گروه ما فقط همین یکی رفته سرکار حقوق میگیره که به عنوان کارآموزیشم حساب میکنه ...
مگه پول علفه خرسه ؟؟!!!

کنکور هم میتونی شرکت کنی ... کنکور شرکت کردن که دیگه تبصره نداره ...

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
واسه کارآموزی حقوق نمیدن که دلت خوشه ... بین گروه ما فقط همین یکی رفته سرکار حقوق میگیره که به عنوان کارآموزیشم حساب میکنه ...
مگه پول علفه خرسه ؟؟!!!

لرد خداییش من الاننننننننننننننننن پشیمونم اومدم برق.ببین کامپیوتر یه برنامه ست مینویسی.خطا بده درست میکنی
اما برق.یه برد میخوای بزنی خودت حداقل 70 تومن باید هزینه کنی.حداقلش اینه
اونم تازه تازه اگه بردت خوب کار کنه.بعدش من اگه زمان برگرده میرم تجربی پزشکی میخونم
یا کامپیوتر میخونم.واقعا پشیمونم

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
مگه پول علفه خرسه ؟؟!!!

:lol:
کلا مرغ همسایه غازه
براتون پ.خ کردم :)

:blink:
الان شبهات ایجاد میشه

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
جواب همه در یک پست (کل حرفا رو میخوانم بعد تو یک پست همرو مینویسم ازاین به بعد)
پرستار اولین نکتش اینه که کار داری.انقدر مشتق وانتگرال نمیگیری تا قیافت شبیه انتگرال بشه(رشته نسبتا سبک تر از برق):D
پرستار ها هم واسه خودشون درجه بندی دارن من حالا دقیق نمیدونم به چه صورته.اما سرپرستار وسوپر وایزر(اگه درست نوشته باشم!) و... دارن که میتونی وقتی به اون مرحله رسیدی دیگه کیف کنی.
پرستار هم شغلی هستش که کلی ثواب داره و دراین باره احادیث هم داریم(الان تکش فحش میده:D)
اما چرا با برق وپرستاری
من عاشق برق مخصوصا گرایش الکترونیکم:D اما وقتی کاری مناسب وحداقلی نداشته باشی!! مثله اینه که به عشقت نرسیدی وتا اخر عمر الافی!!:lol:
ارشد هم بهانه جدیدیه!! مایه استاد داشتیم تودوره کاردانی فوق العاده بود(فوق لیسانس الک فکر کنم از دانشگاه تهران داشت البته 30 سال پیش)یه حرف جالب میزد که همیشه یادمه.میگفت الکترونیک همش تا فوق دیپلمه ازاینجا به بعد(لیسانس وفوق ...و....) فقط گرفتن مدرکه!!!وچیز عملی به شما اضافه نمیشه.
من نمیخوام یه 4 سال دیگه وقتم رو بگیرم وحرفی که الان رو میزنم رو تو 30سالگی بزنم!(البته شریف قبول بشم میرم:cool:)
اصلا مقایسه این دو رشته باهم فقط از جهت کار هستش البته بعضی ها پدرشون به اندازه نسل ها براشون گذاشته خب معلومه کار خاصی لازم نیست انجام بدن!
فقط حرف بعضی از دوستان شبیه نظرات من در 4-5 سال پیشه واین نشون میده 4-5سال به حرف خواهید رسید.
ماتو مهندسی برق تو جهان هیچ حرفی نداریم بزنیم(ازنظر سبک و....)اما توپزشکی اینطور نیستیم
بعد دیدن خون و..... فقط یک ماه اول سخته بعدش واست عادیه!
..............
از من پرسیدن مهندس برق بی کار مثل چیه؟گفتم به زنبور بی عسل:p
............
برای دوستانی هم که میخوان بگن اسپم واین چیزا:hmm:.بگم ربطش به این صورته
دانشگاه>تهران جنوب>فنی>مهندسی برق> مسایل مربوط به بازار کار فارغ التحصیلان تهران جنوب

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
لرد خداییش من الاننننننننننننننننن پشیمونم اومدم برق.ببین کامپیوتر یه برنامه ست مینویسی.خطا بده درست میکنی
اما برق.یه برد میخوای بزنی خودت حداقل 70 تومن باید هزینه کنی.حداقلش اینه
اونم تازه تازه اگه بردت خوب کار کنه.بعدش من اگه زمان برگرده میرم تجربی پزشکی میخونم
یا کامپیوتر میخونم.واقعا پشیمونم

:D یادش بخیییییر منم یه زمانی هوافضا دوست داشتم و دارم ...
شما ظاهر قضیه رو میبینی ... قبلا هم باهات بحث کردم درباره دیگه حالشو ندارم باهات بحث کنم ...

:lol:
کلا مرغ همسایه غازه

:blink:
الان شبهات ایجاد میشه

:D تا بوده همین بوده ... همیشه میگیم زندگیه ملت از ما بهتره .... بجای اینکه خودمونم یه حرکتی بزنیم

شبهات توی تراز و اینا بود ... من از تراز و رتبه ها هیچ وقت سر درنیاوردم ... سر درمیاری تکش از اینجور چیزا ؟؟

بالا