• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

## خریدار مینی لپ تاپ در حد آک ##

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
یک دستگاه لپ تاپ مینی یا netbook خریدارم ...

- در حد آک بدون کوچکترین خط و خش باشه ( در حد آک واقعی )

- قیمت رو خودتون بدید ، مناسب باشه میخرم ...

- کانفیگ دقیق به همراه لینک مشخصات درست فراموش نشه ...

Last edited:

youngstring

Registered User
لایک‌ها
7
سلام.بنده در عرض دو سه هفته اخیر دو مورد از این نت بوکا برای خودم و برادرم از این انجمن خرید کردم که تاپیکاش هم موجوده.البته داداش من به خاطر خرید من هوایی شد و خواست که یکی هم برای اون بخرم.اما چون اون استفاده ای که اون مد نظرش هست رو براش نداشت کمی دو دل شده که آیا نگهش داره یا نه.برای همین من نت بوک دومی رو که خریدم و می شه گفت آک هستش رو هنوز استفاده نکردم و نت بوک خودمو پیشش گذاشتم که باهاش کار کنه و اگه به این نتیجه رسید که به دردش نمی خوره من این یکی نت بوکه رو براش بفروشم.
در مورد دستگاه بگم که ایسوس هست مدل 1015PX.سی پی یو دو هسته ای اتم N570 داره.320گیگ هاردشه .2گیگ رم دی دی آر 3 داره.باطری 6سل کاملا نو داره که توسط من فقط دوبار شارژ شده و زمانی که تحویلش گرفتم خالی بود چون ازش استفاده ای نشده بود و توی تستای من 7 یا 8 ساعتی باهاش کار کردم.
برای یکی از کاربران همین سایت بوده که کادو گرفته بوده و اصلا روشنش هم نکرده بود.برچسبای دور صفحه مانیتور بهش هست هنوز که نشون می ده دستگاه نوی نو هست.گارانتیشم برج سه تموم شده.به هر حال اگه دستگاه نو می خواین می تونم تضمین بدم از این نو تر پیدا نمی کنین.
اگه عجله ای ندارین دو سه روز آینده قطعی می شه که آیا نگهش می داریم یا می فروشیمش.
عکس هم بعدا براتون می گذارم.
با تشکر روز خوش.
http://forum.persiantools.com/t390599.html

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
سلام.بنده در عرض دو سه هفته اخیر دو مورد از این نت بوکا برای خودم و برادرم از این انجمن خرید کردم که تاپیکاش هم موجوده.البته داداش من به خاطر خرید من هوایی شد و خواست که یکی هم برای اون بخرم.اما چون اون استفاده ای که اون مد نظرش هست رو براش نداشت کمی دو دل شده که آیا نگهش داره یا نه.برای همین من نت بوک دومی رو که خریدم و می شه گفت آک هستش رو هنوز استفاده نکردم و نت بوک خودمو پیشش گذاشتم که باهاش کار کنه و اگه به این نتیجه رسید که به دردش نمی خوره من این یکی نت بوکه رو براش بفروشم.
در مورد دستگاه بگم که ایسوس هست مدل 1015PX.سی پی یو دو هسته ای اتم N570 داره.320گیگ هاردشه .2گیگ رم دی دی آر 3 داره.باطری 6سل کاملا نو داره که توسط من فقط دوبار شارژ شده و زمانی که تحویلش گرفتم خالی بود چون ازش استفاده ای نشده بود و توی تستای من 7 یا 8 ساعتی باهاش کار کردم.
برای یکی از کاربران همین سایت بوده که کادو گرفته بوده و اصلا روشنش هم نکرده بود.برچسبای دور صفحه مانیتور بهش هست هنوز که نشون می ده دستگاه نوی نو هست.گارانتیشم برج سه تموم شده.به هر حال اگه دستگاه نو می خواین می تونم تضمین بدم از این نو تر پیدا نمی کنین.
اگه عجله ای ندارین دو سه روز آینده قطعی می شه که آیا نگهش می داریم یا می فروشیمش.
عکس هم بعدا براتون می گذارم.
با تشکر روز خوش.
http://forum.persiantools.com/t390599.html

سلام دوست گرامی ،

ببینیم قسمت چی میشه ولی من روی اون قیمتها مشکل دارم ، برای بنده کمی سنگینه ...

اگر تصمیم بر فروش گرفتید و قیمت پایین تری مد نظرتون بود اطلاع بدید .

متشکرم .

miladsa

Registered User
لایک‌ها
102
سلام
بنده هم یک عدد از این دستگاه دارم
کاملا سالم سالم باطری هم 1 تا 2 ساعت کار می کنه

Play.com - Buy Compaq Mini 702EA / Intel Atom N270 1.60GHz / 1GB / 60GB / 10.2 inch / Windows XP / Netbook / Laptop (NF280EA) online at Play.com and read reviews. Free delivery to UK and Europe!

اگر تهران باشی فوری می تونم تقدیم کنم

قیمت فقط ندارم باید بگیرم

شما هم پیشنهادتو اگر خواستی حتما بگو

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
سلام
بنده هم یک عدد از این دستگاه دارم
کاملا سالم سالم باطری هم 1 تا 2 ساعت کار می کنه

Play.com - Buy Compaq Mini 702EA / Intel Atom N270 1.60GHz / 1GB / 60GB / 10.2 inch / Windows XP / Netbook / Laptop (NF280EA) online at Play.com and read reviews. Free delivery to UK and Europe!

اگر تهران باشی فوری می تونم تقدیم کنم

قیمت فقط ندارم باید بگیرم

شما هم پیشنهادتو اگر خواستی حتما بگو

ممنون از پیشنهادت ، نت بوک مدل جدیدتر میخوام ...

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
یه مقدار از پول هارو خرج کن
بیا از امضام یدونه لب تاب خوشگل بهت بدم.:p

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
یه مقدار از پول هارو خرج کن
بیا از امضام یدونه لب تاب خوشگل بهت بدم.:p

لپ تاپ i5 دارم خودم :|

اینو واسه مرتب حمل کردن میخوام ....

ضمناً در اولین روز سقوط دلار 110 تومن رفت بالا :دی

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
سلام
من اینو دارم: Asus Eee PC 1215B - لپ تاپ اسوز ای پی سی 1215 بی
قیمتش رو اصلا ندارم، یعنی اصلا قیمت لپتاپ دستم نیست. چون نه معاملشو میکنم و نه تو منطقمون لپتاپ فروشی هس. فکر کنم قیمتش بین هزار تا پنج میلیون باشه :)
خودم آک خریدم و الان یکسال بیشتر هست که دارمش. کوچکترین ایرادی هم نداره و فوق العاده سالم و تمیزه
سری زنبوک ایسوس خیلی چشمو گرفته ، واسه همین اگه اینو قیمت مناسب کسی خواست میفروشمش تا بتونم زنبوک بخرم. وگرنه ترجیح میدم نگهش دارم ....

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
سلام
قیمتش رو اصلا ندارم، یعنی اصلا قیمت لپتاپ دستم نیست. چون نه معاملشو میکنم و نه تو منطقمون لپتاپ فروشی هس. فکر کنم قیمتش بین هزار تا پنج میلیون باشه :)
خودم آک خریدم و الان یکسال بیشتر هست که دارمش. کوچکترین ایرادی هم نداره و فوق العاده سالم و تمیزه
سری زنبوک ایسوس خیلی چشمو گرفته ، واسه همین اگه اینو قیمت مناسب کسی خواست میفروشمش تا بتونم زنبوک بخرم. وگرنه ترجیح میدم نگهش دارم ....

سلام ،

پ.خ شد ....

tiba

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
قیمت هم بگو...

سلام
قیمت هم بگو...

ali_golden

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
یک فروند Acer Aspire AS3810TZ
سفارش کانادا (ساخت چین) (روی کیبرد حروف فرانسوی هم داره، نشون دهنده اینه برای بازاره کانادا ساخته شده)
مشخصات اینجا:
Acer Aspire AS3810TZ-4190 Intel SU2700 3GB 320GB 13.3IN HD Windows 7 Home Notebook - DirectCanada
قیمت: 1,200,000 تومان
بدون خط و خش
لای زرورق نگهداری شده :D
کم کارکرد، همه لوازم سالم و بدون عیب
یک عدد کولینگ پد مخصوص هم داره، که مخصوص نوت بوک های 13 و 14 هست
در خدمتم

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
سلام
یک فروند Acer Aspire AS3810TZ
سفارش کانادا (ساخت چین) (روی کیبرد حروف فرانسوی هم داره، نشون دهنده اینه برای بازاره کانادا ساخته شده)
مشخصات اینجا:
Acer Aspire AS3810TZ-4190 Intel SU2700 3GB 320GB 13.3IN HD Windows 7 Home Notebook - DirectCanada
قیمت: 1,200,000 تومان
بدون خط و خش
لای زرورق نگهداری شده :D
کم کارکرد، همه لوازم سالم و بدون عیب
یک عدد کولینگ پد مخصوص هم داره، که مخصوص نوت بوک های 13 و 14 هست
در خدمتم

سلام ،

برادر اولاً که 13 اینچ بزرگه ، خودم لپتاپ 15 دارم دنبال نت بوک کوچیک هستم ، دوماً من اگر بخوام 1200 بدم اینو بگیرم ترجیح میدم 100-150 بزارم روش یه دونه core i3 آکبند 15 اینچ بگیرم !

ممنون از پیشنهادتون ...

youngstring

Registered User
لایک‌ها
7
سلام.
برادرم در نهایت از نگهداری نت بوکش منصرف شد و از من خواست براش بفروشمش.من 800 خریدمش و حاضرم به همون قیمت بفروشم.اگه تمایل داشتین که هماهنگ کنیم.
سعی میکنم توی همین یکی دور روز براش یه تاپیک جدید باز کنم قبل از اون گفتم به شما اطلاع داده باشم.
روز خوش.

ali_golden

Registered User
لایک‌ها
1
سلام ،

برادر اولاً که 13 اینچ بزرگه ، خودم لپتاپ 15 دارم دنبال نت بوک کوچیک هستم ، دوماً من اگر بخوام 1200 بدم اینو بگیرم ترجیح میدم 100-150 بزارم روش یه دونه core i3 آکبند 15 اینچ بگیرم !

ممنون از پیشنهادتون ...

سلام مجدد
هر جور صلاح میدونید ;)
اجباری در کار نیست، فقط پیش نهاد بود!!!
شما اول هدفت رو روشن کن، لپتاپ سنگین با کارایی بالا می خوای یا نوت بوکه سبک با کارایی پایین تر!!!
نوت بوک به دلیل سبکیش همه جا میتونی همراهت ببریش، ولی کانفیگ آنچنان قدرتمندی نداره!!!
این رو من به خاطر سبکیش پیشنهاد دادم، گفتم شاید نوت بوکه سبک و با کیفیت نیاز داشته باشی!!!
در هر صورت انشالله چیزی که می خوای رو پیدا کنی
موفق باشی

بالا