سلام.بنده در عرض دو سه هفته اخیر دو مورد از این نت بوکا برای خودم و برادرم از این انجمن خرید کردم که تاپیکاش هم موجوده.البته داداش من به خاطر خرید من هوایی شد و خواست که یکی هم برای اون بخرم.اما چون اون استفاده ای که اون مد نظرش هست رو براش نداشت کمی دو دل شده که آیا نگهش داره یا نه.برای همین من نت بوک دومی رو که خریدم و می شه گفت آک هستش رو هنوز استفاده نکردم و نت بوک خودمو پیشش گذاشتم که باهاش کار کنه و اگه به این نتیجه رسید که به دردش نمی خوره من این یکی نت بوکه رو براش بفروشم.
در مورد دستگاه بگم که ایسوس هست مدل 1015PX.سی پی یو دو هسته ای اتم N570 داره.320گیگ هاردشه .2گیگ رم دی دی آر 3 داره.باطری 6سل کاملا نو داره که توسط من فقط دوبار شارژ شده و زمانی که تحویلش گرفتم خالی بود چون ازش استفاده ای نشده بود و توی تستای من 7 یا 8 ساعتی باهاش کار کردم.
برای یکی از کاربران همین سایت بوده که کادو گرفته بوده و اصلا روشنش هم نکرده بود.برچسبای دور صفحه مانیتور بهش هست هنوز که نشون می ده دستگاه نوی نو هست.گارانتیشم برج سه تموم شده.به هر حال اگه دستگاه نو می خواین می تونم تضمین بدم از این نو تر پیدا نمی کنین.
اگه عجله ای ندارین دو سه روز آینده قطعی می شه که آیا نگهش می داریم یا می فروشیمش.
عکس هم بعدا براتون می گذارم.
با تشکر روز خوش.
http://forum.persiantools.com/t390599.html