ممنون دوست منخدا شفا بده داداش هميشه سالم و تندرست باشي
درمورد سوالت اگه وضعيتت خيلي بغرنج نباشه احتمالا معاف از رزم بشي
ممنون دوست منخدا شفا بده داداش هميشه سالم و تندرست باشي
درمورد سوالت اگه وضعيتت خيلي بغرنج نباشه احتمالا معاف از رزم بشي
فشار دوستتون چند بود؟اگه میانگین فشارت بالای 18 باشه صد در صد معافی
فشار رفیق من کمتر از شما بود ولی چون از نظر بدنی قوی بود و کشش داشت فشارشو خودمون بردیم بالا (کار خطرناکیه) حالا نزدیک 8 ماهه که کارتش اومده
من تک پسرم. شنیدم تم پسر رو تو شهر خودشون نگه میدارن. برای اقدام روی این مساله کی باید پیگیری کنم? الان دانشجو هستم
فشار دوستتون چند بود؟
واینکه چجوری بردینش بالا؟
ممنون
فشار دوستتون چند بود؟
واینکه چجوری بردینش بالا؟
ممنون
منم میخام فشارم ببرم بالا
اقا ما نخوایم بریم سربازی باید کیو ببینیم؟؟؟
Sent from my C6602 using Tapatalk 4 Beta
من تک پسرم. شنیدم تم پسر رو تو شهر خودشون نگه میدارن. برای اقدام روی این مساله کی باید پیگیری کنم? الان دانشجو هستم
تک پسری دادا فقط بعد از آموزشی هنگامی که خاستی به یگان معرفی بشی میوفتی توشهر خودتون...آموزشی هم معلوم نیس کجایی...
بچه ها کمک فوری کنید دارم بدبخت می شم:
امروز صبح رفتم بهداری (گاوداری) ارتش تو هفت تیر تهران...یه سه چهار ساعتی الاف شدم دکتر! اومد گفت مشکلت چیه گفتم کم شنوایی گفت مدرک داری گفتم نه ولی بخواید کلی مدرک از بهزیستی و بیمارستان های مختلف دارم اونم از بچگیم تا الان و می تونم بیارم اینو گفتم با یه زنی که اونجا بود مثل اسب خندیدن بهم...خلاصه گفت برو آزمایش بده، رفتم تو فهمیدم .... می خواد فقط مچ گیری کنه چون جوابایی که می دادم رو یادداشت نمی کرد، آخرشم گفت دروغ می گی!!! جوابات متناقضه!! باور کنید به خدا همه رو درست جواب دادم، آخه یعنی چی متناقض؟ طرف اصلا سواد نداشت به خدا! تازه تست صداهاش با بالا آوردن دست بود که وقفه پیش میاد بین جواب ها، باید با فشار دادن دکمه می بود! نوار گوش (که صد در صد ثابت می کرد نمی شنوم) هم ازم نگرفت و گفتم چرا نوار گوش نمی گیرید جواب نداد!!
خلاصه گفت چیزیت نیست منم گفتم باشه می رم خدمت اصلا ولی اونجا به خاطر کم شنوایی تو آموزشی معاف می شم اینو گفتم گفت فردا مدارکت رو بیار منم الان مدارک ادیومتریام از بچگی تا الان رو جمع کردم ببرم...
بگید چیکار کنم معاف شم؟
**** سوال روانی هم می کرد و هی تو چشام نگاه می کرد...پرسید می خوای چیکار کنی و هدفت چیه؟ فهمیدم اگه هدف خوبی رو بگم فکر می کنه با فیلم می خوام معاف شم و اگه شل بیام فکر می کنه دنبال یللی تللی هستم گفتم می خوام سال دیگه کنکور زبان شرکت کنم و نگفتم سرکار هم فرصت برام پیش اومده برم...با لحن خاصیم اینو گفت جوری که روی سگم اومد بالا و...
ولی عجب سگدونی بود طرف شیمی درمانی کرده بود موهاش ریخته بود بهش گفتن برو آزمایش بده فلان جا!
راستی مدارکم که گفتم (بهزیستی بیمارستان و...) لای پوشه نیست و فقط برگه از بهزیستی و بیمارستان و... ست! نگن بهم جعل کردی اینا رو؟ یه مدرک هم تو بهزیستی دارم که فقط یه پوشه ست و بهزیستی هم زنگ زدم تا هفته دیگه تعطیله و من باید فردا برم **** وظیفه، به نظرتون اون پوشه بهزیستی رو هم بگیرم و دوشنبه برم **** وظیفه یا همین فردا؟ اون پوشه لاش چیز مهمی نیست و تمام مدارک رو دارم بابامم می گه فردا برو!
یعنی ممکنه با وجود اینکه واقعا مشکل دارم و باید معاف شم و اینهمه مدرک معافم نکنن؟
ناراحت نشیا ، معافت هم نکنه حقت هست ! چرا مدارک پزشکیت رو نبردی ؟
این همه مطلب اینجا بچه ها نوشتن !
نبردم چون نمی دونستم اینهمه مسخره ست کارشون! یه نوار گوش (که صد در صد ثابت می کنه) نگرفت! تست شنوایی سنجیش فقط صرفا واسه مچ گیری بود هیچی یادداشت نکرد اصلا، بعدا اینو هر خری می دونه کم شنواها شنیدن صداها توشون هیچ حساب کتابی نداره که بخواد متناقض باشه جواباشون بخاطر همین اون چارت جوابها خطهاش بالا پایین می شه! با صدای انکر الاصوات حرف می زد جلوی دهنش رو گرفته بود اونم از یه متری که مثلا مچ منو بگیره که بدون لب خونی می فهمم!! طرف اصلا بیسواد بود فقط مچ گیری یادش داده بودن!
حالا فردا ببرم همه مدارکم رو معاف می شم یا نه؟ کم شنوایی که باعث معافیت می شه چند درصده؟ (فقط دسی بلش رو می دونم که اونم سر درنمیارم) من جفت گوش 50-55 درصد می شنون و صداهای ریز و آروم حرف زدن رو اصلا نمی فهمم و نمی تونم عمرا خدمت کنم.
بعد زنگ زدم بهزیستی گفتن اونا هم کمیسیون پزشکی می کنن، اگه تو این خراب شده (بیمارستان ارتش) معافم نکردن برم بهزیستی که قشنگ درک می کنن و بگن معافی می شه معاف شم؟
شما اگه مطالب رو خونده بودی ، حداقل نوشته های من رو می فهمیدی ! @$!#@ آدم ها تو همین بیمارستان ناجا کار می کنند !
اگه نشی باید دوباره دفترچه پر کنی و بفرستی ، تقصیر کار هم خودت هستی که مدارک پزشکیتو نبردی !
بهزیستی هیچ ربطی نداره و فقط گواهی می دن که البته خوب هست
فکر کردی کجا زندگی می کنی ؟ اینقدر با کلاس رفتی اونجا ؟
به نظر بنده صبر کن با مدارک برو ، هیچ مشکلی پیش نمی یادمرسی آقا به نظرتون فردا با مدارک ادیومتریام تو بهزیستی-بیمارستان ها و مطب های مختلف از بچگی تا الان برم یا اینکه وایستم دوشنبه هفته دیگه نامه هم از بهزیستی بگیرم اونموقع برم؟
بابام گیر داده می گه فردا برو تا تنور داغه...ولی من بهش می گم حرفی که زدید رو.
سلامسلام
ممنون میشم کمکم کنید دوستان.
من دانشجوی پزشکی هستم که باید سال دیگه برم طرح بعلاوه سربازی چون تک پسرم شنیدم ۲ سال طرح رو میتونم تو شهر خودم باشم. درسته?باید کجا برم و چطوری اقدام کنم? ممنونم دوستان.
به نظر بنده صبر کن با مدارک برو ، هیچ مشکلی پیش نمی یاد
سلام
طرح رو معمولا مناطق محروم می اندازن ، بتونید کاری کنید شهرستان های اطراف بیفتید !
دوست عزیز منم میدونم طرح پسر مجرد لب مرزه دارم میگم کسی میدونه که قانون تک فرزندی هست که بر اساس اون قانون تک پسر تو شهر خودش طرح بگذرونه?