• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

Masi mc

Registered User
لایک‌ها
364
اگه میانگین فشارت بالای 18 باشه صد در صد معافی
فشار رفیق من کمتر از شما بود ولی چون از نظر بدنی قوی بود و کشش داشت فشارشو خودمون بردیم بالا (کار خطرناکیه) حالا نزدیک 8 ماهه که کارتش اومده
فشار دوستتون چند بود؟
واینکه چجوری بردینش بالا؟
ممنون

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
من تک پسرم. شنیدم تم پسر رو تو شهر خودشون نگه میدارن. برای اقدام روی این مساله کی باید پیگیری کنم? الان دانشجو هستم

سلام داداش.
منظورت از تک پسر چیه؟ یعنی تو خونه تک پسری و خواهر هم داری یا اینکه همین یه دونه بچه ای؟
چون رفیق من تک پسر هست و دو تا خواهر بزرگتر از خودش داره،آموزشی همین تهران بود ولی یگان افتاد زاهدان.ماه بد میشه 12ماه خدمت.
سپاس

mohandes.chem

Registered User
لایک‌ها
1
فشار دوستتون چند بود؟
ممنون

فشار حالت عادی رفیقم 16 بود. کلا درشت هیکله. و اصلا توصیه نمیکنم چون خیلی خطرناکه. مثلا من که فشارم معمولا 12 هستش اگه فشارم به بالای 18 برسه احتمالا سکته رو زدم یا احتمال خونریزی داخلی بالا میره. من یه رفیق دیگه دارم که تو اورزانس کار میکنه . چند روز کنارش بود تا بتونه فشارشو بصورت کنترل شده بالا ببره تا اگه یه وقت مشکلی پیش اومد سریع اقدام کنه. خلاصه کار خطرناکیه و دهن دوستم سرویس شد ولی معافیتشو گرفت.
توصیه میکنم این کارو نکنی ولی اگه خواستی و تونستی خیلی با احتیاط و حساب شده این کارو بکن.

باز اگه سوالی داشتی پیام خصوصی بفرست.

Katy.Perry

Registered User
لایک‌ها
210
منم میخام فشارم ببرم بالا
اقا ما نخوایم بریم سربازی باید کیو ببینیم؟؟؟

Sent from my C6602 using Tapatalk 4 Beta

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
فشار دوستتون چند بود؟
ممنون

ارزش سکته مغزی ناگهانی رو داره؟؟؟؟؟ راحت میشه برد بالا، ولی من نمیگم بهت، توام دنبالش نرو، نکن، چون ممکنه خیلی بی دردسر بمیری و تمام ...

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
منم میخام فشارم ببرم بالا
اقا ما نخوایم بریم سربازی باید کیو ببینیم؟؟؟

Sent from my C6602 using Tapatalk 4 Beta

شما بخوای 4 ماه فشارتو بالا نگه داری، که دو سال سربازی نری، مطمئن باش عمره قلبت 20 سال کم میشه، اگه تو همون 4 ماه نمیری

R.nasri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
563
من تک پسرم. شنیدم تم پسر رو تو شهر خودشون نگه میدارن. برای اقدام روی این مساله کی باید پیگیری کنم? الان دانشجو هستم

تک پسری دادا فقط بعد از آموزشی هنگامی که خاستی به یگان معرفی بشی میوفتی توشهر خودتون...آموزشی هم معلوم نیس کجایی...

eblisak

Registered User
لایک‌ها
25
سلام وخسته نباشید خدمت دوستان
من از زمان تولد تا الان دچار مشکل پوستی اگزما هستم طوری که پنج انگشت دو دستم دچار اگزما میشه و شکم و گاهی پاها م نیز این مشکل رو دارند . میخواستم بدونم ایا معافیت برای اگزما هنوز پا برجا هست ؟؟ من استان بوشهر هستم برای اینکه مطمعن بشم باید به چه مرجعی مراجعه کنم ؟؟
ایا کسی از نحوه معاینه خبر داره ؟ یا برای اگزما معاف شده ؟؟
خاهش میکنم از تمامی دوستان اگر راهنمایی و راهی بلد هستند منو راهنمایی کنند ..
ایا میشه روی اگزما حساب کرد؟
ممنون

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
سلام خدمت شما دوستای گرامی و عزیز...سوال و شرایط من: من تنها فرزند پسر خانواده هستم و کلاً هم تک فرزندم(چه پسر و چه دختر...همین خودم یه دونه ام!!:دی ) مدرک تحصیلیمم لیسانس هستش...غیبت و اینا هم ندارم و هنوز توی فرجه هستم..
پدرم 1 بار آنفاکتوس حاد کرده 2 سال پیش و آنژیو شده و بالون زده و استند گذاشته و یکبار هم سال بعدش که میشه یعنی سال پیش دوباره 1-2 شب توی ICU خوابیدن به خاطر اینکه حالشون بد شده بود و با اورژانس بردیمشون بیمارستان و دکتر هم دید علائم شبیه دفعه قبلیشه...رفتم دنبال کارای معافیت کفالت البته به عنوان یه تیری توی تاریکی(پدرم زیر 65 سال هستش)...
ن ظام وظیفه گفت برید فلان بیمارستان که ما هم رفتیم و اونجا بعد از گرفتن اکو و معاینه گفتن برین برای شورا...رفتیم وقت شورا گرفتیم...کمیسیون پزشکی توی اون بیمارستان برگزار شد و دکتر مدارکو نگاه کرد و اکو و اینا رو نگاه کرد و گفت که تائید کردم...و یعنی در حقیقت تائید کرد الان نامه رو...و بعدش هم یعد یه مدت که صبر کردیم بیرون از کمیسیون یه کی اومد و یه سری رو اسماشون رو خوند و گفت که تا 10 روز دیگه از **** وظیفه پیگیری کنین... حالا اینا شرایطم بود...در ضمن والدین من هم از هم جدا شدن چندین سال پیش و الان من و پدر و مادرخونده ام هستیم توی خونه با هم..دسترسی ای هم به مادر سابق خودم ندارم...
حالا سوالم اینه که حالا که تائید کردن توی بیمارستان جریان چی میشه؟ چه احتمالاتی میشه داد؟ و سوال بعدی هم اینکه مراحل بعد از این مرحله به چه ترتیب خواهد بود؟ بازم مرسی از شما و ببخشید که انقد طولانی شد

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
بچه ها کمک فوری کنید دارم بدبخت می شم:
امروز صبح رفتم بهداری (گاوداری) ارتش تو هفت تیر تهران...یه سه چهار ساعتی الاف شدم دکتر! اومد گفت مشکلت چیه گفتم کم شنوایی گفت مدرک داری گفتم نه ولی بخواید کلی مدرک از بهزیستی و بیمارستان های مختلف دارم اونم از بچگیم تا الان و می تونم بیارم اینو گفتم با یه زنی که اونجا بود مثل اسب خندیدن بهم...خلاصه گفت برو آزمایش بده، رفتم تو فهمیدم .... می خواد فقط مچ گیری کنه چون جوابایی که می دادم رو یادداشت نمی کرد، آخرشم گفت دروغ می گی!!! جوابات متناقضه!! باور کنید به خدا همه رو درست جواب دادم، آخه یعنی چی متناقض؟ طرف اصلا سواد نداشت به خدا! تازه تست صداهاش با بالا آوردن دست بود که وقفه پیش میاد بین جواب ها، باید با فشار دادن دکمه می بود! نوار گوش (که صد در صد ثابت می کرد نمی شنوم) هم ازم نگرفت و گفتم چرا نوار گوش نمی گیرید جواب نداد!!
خلاصه گفت چیزیت نیست منم گفتم باشه می رم خدمت اصلا ولی اونجا به خاطر کم شنوایی تو آموزشی معاف می شم اینو گفتم گفت فردا مدارکت رو بیار منم الان مدارک ادیومتریام از بچگی تا الان رو جمع کردم ببرم...
بگید چیکار کنم معاف شم؟
**** سوال روانی هم می کرد و هی تو چشام نگاه می کرد...پرسید می خوای چیکار کنی و هدفت چیه؟ فهمیدم اگه هدف خوبی رو بگم فکر می کنه با فیلم می خوام معاف شم و اگه شل بیام فکر می کنه دنبال یللی تللی هستم گفتم می خوام سال دیگه کنکور زبان شرکت کنم و نگفتم سرکار هم فرصت برام پیش اومده برم...با لحن خاصیم اینو گفت جوری که روی سگم اومد بالا و...
ولی عجب سگدونی بود طرف شیمی درمانی کرده بود موهاش ریخته بود بهش گفتن برو آزمایش بده فلان جا!
راستی مدارکم که گفتم (بهزیستی بیمارستان و...) لای پوشه نیست و فقط برگه از بهزیستی و بیمارستان و... ست! نگن بهم جعل کردی اینا رو؟ یه مدرک هم تو بهزیستی دارم که فقط یه پوشه ست و بهزیستی هم زنگ زدم تا هفته دیگه تعطیله و من باید فردا برم **** وظیفه، به نظرتون اون پوشه بهزیستی رو هم بگیرم و دوشنبه برم **** وظیفه یا همین فردا؟ اون پوشه لاش چیز مهمی نیست و تمام مدارک رو دارم بابامم می گه فردا برو!
یعنی ممکنه با وجود اینکه واقعا مشکل دارم و باید معاف شم و اینهمه مدرک معافم نکنن؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
بچه ها کمک فوری کنید دارم بدبخت می شم:
امروز صبح رفتم بهداری (گاوداری) ارتش تو هفت تیر تهران...یه سه چهار ساعتی الاف شدم دکتر! اومد گفت مشکلت چیه گفتم کم شنوایی گفت مدرک داری گفتم نه ولی بخواید کلی مدرک از بهزیستی و بیمارستان های مختلف دارم اونم از بچگیم تا الان و می تونم بیارم اینو گفتم با یه زنی که اونجا بود مثل اسب خندیدن بهم...خلاصه گفت برو آزمایش بده، رفتم تو فهمیدم .... می خواد فقط مچ گیری کنه چون جوابایی که می دادم رو یادداشت نمی کرد، آخرشم گفت دروغ می گی!!! جوابات متناقضه!! باور کنید به خدا همه رو درست جواب دادم، آخه یعنی چی متناقض؟ طرف اصلا سواد نداشت به خدا! تازه تست صداهاش با بالا آوردن دست بود که وقفه پیش میاد بین جواب ها، باید با فشار دادن دکمه می بود! نوار گوش (که صد در صد ثابت می کرد نمی شنوم) هم ازم نگرفت و گفتم چرا نوار گوش نمی گیرید جواب نداد!!
خلاصه گفت چیزیت نیست منم گفتم باشه می رم خدمت اصلا ولی اونجا به خاطر کم شنوایی تو آموزشی معاف می شم اینو گفتم گفت فردا مدارکت رو بیار منم الان مدارک ادیومتریام از بچگی تا الان رو جمع کردم ببرم...
بگید چیکار کنم معاف شم؟
**** سوال روانی هم می کرد و هی تو چشام نگاه می کرد...پرسید می خوای چیکار کنی و هدفت چیه؟ فهمیدم اگه هدف خوبی رو بگم فکر می کنه با فیلم می خوام معاف شم و اگه شل بیام فکر می کنه دنبال یللی تللی هستم گفتم می خوام سال دیگه کنکور زبان شرکت کنم و نگفتم سرکار هم فرصت برام پیش اومده برم...با لحن خاصیم اینو گفت جوری که روی سگم اومد بالا و...
ولی عجب سگدونی بود طرف شیمی درمانی کرده بود موهاش ریخته بود بهش گفتن برو آزمایش بده فلان جا!
راستی مدارکم که گفتم (بهزیستی بیمارستان و...) لای پوشه نیست و فقط برگه از بهزیستی و بیمارستان و... ست! نگن بهم جعل کردی اینا رو؟ یه مدرک هم تو بهزیستی دارم که فقط یه پوشه ست و بهزیستی هم زنگ زدم تا هفته دیگه تعطیله و من باید فردا برم **** وظیفه، به نظرتون اون پوشه بهزیستی رو هم بگیرم و دوشنبه برم **** وظیفه یا همین فردا؟ اون پوشه لاش چیز مهمی نیست و تمام مدارک رو دارم بابامم می گه فردا برو!
یعنی ممکنه با وجود اینکه واقعا مشکل دارم و باید معاف شم و اینهمه مدرک معافم نکنن؟

ناراحت نشیا ، معافت هم نکنه حقت هست ! چرا مدارک پزشکیت رو نبردی ؟
این همه مطلب اینجا بچه ها نوشتن !

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
ناراحت نشیا ، معافت هم نکنه حقت هست ! چرا مدارک پزشکیت رو نبردی ؟
این همه مطلب اینجا بچه ها نوشتن !

نبردم چون نمی دونستم اینهمه مسخره ست کارشون! یه نوار گوش (که صد در صد ثابت می کنه) نگرفت! تست شنوایی سنجیش فقط صرفا واسه مچ گیری بود هیچی یادداشت نکرد اصلا، بعدا اینو هر خری می دونه کم شنواها شنیدن صداها توشون هیچ حساب کتابی نداره که بخواد متناقض باشه جواباشون بخاطر همین اون چارت جوابها خطهاش بالا پایین می شه! با صدای انکر الاصوات حرف می زد جلوی دهنش رو گرفته بود اونم از یه متری که مثلا مچ منو بگیره که بدون لب خونی می فهمم!! طرف اصلا بیسواد بود فقط مچ گیری یادش داده بودن!
حالا فردا ببرم همه مدارکم رو معاف می شم یا نه؟ کم شنوایی که باعث معافیت می شه چند درصده؟ (فقط دسی بلش رو می دونم که اونم سر درنمیارم) من جفت گوش 50-55 درصد می شنون و صداهای ریز و آروم حرف زدن رو اصلا نمی فهمم و نمی تونم عمرا خدمت کنم.
بعد زنگ زدم بهزیستی گفتن اونا هم کمیسیون پزشکی می کنن، اگه تو این خراب شده (بیمارستان ارتش) معافم نکردن برم بهزیستی که قشنگ درک می کنن و بگن معافی می شه معاف شم؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
نبردم چون نمی دونستم اینهمه مسخره ست کارشون! یه نوار گوش (که صد در صد ثابت می کنه) نگرفت! تست شنوایی سنجیش فقط صرفا واسه مچ گیری بود هیچی یادداشت نکرد اصلا، بعدا اینو هر خری می دونه کم شنواها شنیدن صداها توشون هیچ حساب کتابی نداره که بخواد متناقض باشه جواباشون بخاطر همین اون چارت جوابها خطهاش بالا پایین می شه! با صدای انکر الاصوات حرف می زد جلوی دهنش رو گرفته بود اونم از یه متری که مثلا مچ منو بگیره که بدون لب خونی می فهمم!! طرف اصلا بیسواد بود فقط مچ گیری یادش داده بودن!
حالا فردا ببرم همه مدارکم رو معاف می شم یا نه؟ کم شنوایی که باعث معافیت می شه چند درصده؟ (فقط دسی بلش رو می دونم که اونم سر درنمیارم) من جفت گوش 50-55 درصد می شنون و صداهای ریز و آروم حرف زدن رو اصلا نمی فهمم و نمی تونم عمرا خدمت کنم.
بعد زنگ زدم بهزیستی گفتن اونا هم کمیسیون پزشکی می کنن، اگه تو این خراب شده (بیمارستان ارتش) معافم نکردن برم بهزیستی که قشنگ درک می کنن و بگن معافی می شه معاف شم؟

شما اگه مطالب رو خونده بودی ، حداقل نوشته های من رو می فهمیدی ! @$!#@ آدم ها تو همین بیمارستان ناجا کار می کنند !
اگه نشی باید دوباره دفترچه پر کنی و بفرستی ، تقصیر کار هم خودت هستی که مدارک پزشکیتو نبردی !
بهزیستی هیچ ربطی نداره و فقط گواهی می دن که البته خوب هست
فکر کردی کجا زندگی می کنی ؟ اینقدر با کلاس رفتی اونجا ؟

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
شما اگه مطالب رو خونده بودی ، حداقل نوشته های من رو می فهمیدی ! @$!#@ آدم ها تو همین بیمارستان ناجا کار می کنند !
اگه نشی باید دوباره دفترچه پر کنی و بفرستی ، تقصیر کار هم خودت هستی که مدارک پزشکیتو نبردی !
بهزیستی هیچ ربطی نداره و فقط گواهی می دن که البته خوب هست
فکر کردی کجا زندگی می کنی ؟ اینقدر با کلاس رفتی اونجا ؟

مرسی آقا به نظرتون فردا با مدارک ادیومتریام تو بهزیستی-بیمارستان ها و مطب های مختلف از بچگی تا الان برم یا اینکه وایستم دوشنبه هفته دیگه نامه هم از بهزیستی بگیرم اونموقع برم؟
بابام گیر داده می گه فردا برو تا تنور داغه...ولی من بهش می گم حرفی که زدید رو.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام
ممنون میشم کمکم کنید دوستان.
من دانشجوی پزشکی هستم که باید سال دیگه برم طرح بعلاوه سربازی چون تک پسرم شنیدم ۲ سال طرح رو میتونم تو شهر خودم باشم. درسته?باید کجا برم و چطوری اقدام کنم? ممنونم دوستان.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
مرسی آقا به نظرتون فردا با مدارک ادیومتریام تو بهزیستی-بیمارستان ها و مطب های مختلف از بچگی تا الان برم یا اینکه وایستم دوشنبه هفته دیگه نامه هم از بهزیستی بگیرم اونموقع برم؟
بابام گیر داده می گه فردا برو تا تنور داغه...ولی من بهش می گم حرفی که زدید رو.
به نظر بنده صبر کن با مدارک برو ، هیچ مشکلی پیش نمی یاد
سلام
ممنون میشم کمکم کنید دوستان.
من دانشجوی پزشکی هستم که باید سال دیگه برم طرح بعلاوه سربازی چون تک پسرم شنیدم ۲ سال طرح رو میتونم تو شهر خودم باشم. درسته?باید کجا برم و چطوری اقدام کنم? ممنونم دوستان.
سلام
طرح رو معمولا مناطق محروم می اندازن ، بتونید کاری کنید شهرستان های اطراف بیفتید !

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
به نظر بنده صبر کن با مدارک برو ، هیچ مشکلی پیش نمی یاد

سلام
طرح رو معمولا مناطق محروم می اندازن ، بتونید کاری کنید شهرستان های اطراف بیفتید !

دوست عزیز منم میدونم طرح پسر مجرد لب مرزه دارم میگم کسی میدونه که قانون تک فرزندی هست که بر اساس اون قانون تک پسر تو شهر خودش طرح بگذرونه?

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دوست عزیز منم میدونم طرح پسر مجرد لب مرزه دارم میگم کسی میدونه که قانون تک فرزندی هست که بر اساس اون قانون تک پسر تو شهر خودش طرح بگذرونه?

تو این مورد قانون نیست ، چون خدمت شما نظامی نیست !
می گم باید کاری کنید که شهرستان های اطراف بیفتید و الی امکانش نیست شهر خودتون بیفتید

بالا