• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Gt.Planet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
152

والا ما هیچ وقت سر یه نتیجه بازی و تعداد گل زده ب مفاصل انتهایی مون فَشار نمییاریم..

مثل تموم دنیا و هواداریی ک شعور فوتبالیشون زیاده سر ـه افتخارات و جام هایی ک ب دست آوردیم بحث میکنیم..

هیچ وقت غرق در گذشته نباش نتایج مییاد و میره چیزی ک میمونه جام و اقتخار ـه ..البته عده ای هم هستن ک قانع هستن و توقعشون خیلی کمه و به یه برد و نتیجه ش افتخار میکنن

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
پرسپولیس قهرمان به جایگاه اصلیت خوش اومدی ....
81872_ghayem.gif

هیچ جا مثل خونه آدم نمیشه ...
81872_ghayem.gif

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اسطوره ی پرسپولیس ( شایدم تراکتور ) :

علی کریمی پاسخ دایی را داد:
امروز که مصاحبه نکرده بودم به سایپا باختید/ خداحافظی من به کسی ربطی ندارد

برید لذتش رو ببرید و مصاحبه ی اسطوره تون رو کامل بخونید

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
یعنی علی دایی میتونه رکورد باخت های پشت سر هم رو بزنه ؟
127fs4573872.gif

دوره ی قبلی که سر مربی پرسپولیس بود اگر حافظه ی ضعیفم یاری کنه 4 تا 4 تا می خورد اونم 3-4 بازی پشت سر هم :D

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
خبری از دوستان پرسپولیسی و سپاهانی نیست
کرکره تاپیکو بکشید پایین بریم بخوابیم

لیگی که قراره آخرش ما قهرمان بشیم دوباره چرا اصلا برگزار میشه رو من نمی فهمم

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
امیدوارم امسال پرسپولیس به جایی برسه :(

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
پرسپولیس ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺧﺖ ﺩﻗﻴﻘﺎ 100 ﻫﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﺻﺪﺭ ﺟﺪﻭﻝ ﻧﺮﺳﻴﺪﻩ ﺁﺧﺮﻳﻦ ﺑﺎﺭﻱ ﻛﻪ پرسپولیس ﺻﺪﺭ ﺟﺪﻭﻝ ﺑﻮﺩﻩ ﺑﺮﻣﻴﮕﺮﺩﻩ ﺑﻪ 3 ﺳﺎﻝ ﭘﻴﺶ ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﻴﺲ - ﺷﺎﻫﻴﻦ ﺑﻮﺷﻬﺮ 31 ﻣﺮﺩﺍﺩ 1389 ﻫﻔﺘﻪ ﺷﺸﻢ ﻟﻴﮓ ﺑﺮﺗﺮ 90-89 درکشون کنید این پرسپولیسا گناه دارن 100 هفته کم نیست. پرسپولیس سه رقمی شده بابا. تو استادیوم باید ازین به بعد بگیم ((( 100 تاییا ))). حیف که 100 تا انگشت نداریم

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
خبری از دوستان پرسپولیسی و سپاهانی نیست
کرکره تاپیکو بکشید پایین بریم بخوابیم

هستیم در خدمتتون......

دوره ی قبلی که سر مربی پرسپولیس بود اگر حافظه ی ضعیفم یاری کنه 4 تا 4 تا می خورد اونم 3-4 بازی پشت سر هم :D

دوست عزیز آیا اطمینان داری این علی دایی اگه اون علی دایی باشه ...موندنیه؟

لیگی که قراره آخرش ما قهرمان بشیم دوباره چرا اصلا برگزار میشه رو من نمی فهمم

دوست عزیز فدای تو قهرمانی رو با چشم برزخی نتوان دید...... :دی

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
پرسپولیس ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺧﺖ ﺩﻗﻴﻘﺎ 100 ﻫﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﺻﺪﺭ ﺟﺪﻭﻝ ﻧﺮﺳﻴﺪﻩ ﺁﺧﺮﻳﻦ ﺑﺎﺭﻱ ﻛﻪ پرسپولیس ﺻﺪﺭ ﺟﺪﻭﻝ ﺑﻮﺩﻩ ﺑﺮﻣﻴﮕﺮﺩﻩ ﺑﻪ 3 ﺳﺎﻝ ﭘﻴﺶ ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﻴﺲ - ﺷﺎﻫﻴﻦ ﺑﻮﺷﻬﺮ 31 ﻣﺮﺩﺍﺩ 1389 ﻫﻔﺘﻪ ﺷﺸﻢ ﻟﻴﮓ ﺑﺮﺗﺮ 90-89 درکشون کنید این پرسپولیسا گناه دارن 100 هفته کم نیست. پرسپولیس سه رقمی شده بابا. تو استادیوم باید ازین به بعد بگیم ((( 100 تاییا ))). حیف که 100 تا انگشت نداریم

دوست عزیز.....

فصل رو خوب شروع کردند.....
(البته پرسپولیسی ام ولی نمیگم کردیم......! )

اما متاسفم که بازم...
علی دایی :|

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
دوست عزیز.....

فصل رو خوب شروع کردند.....
(البته پرسپولیسی ام ولی نمیگم کردیم......! )

اما متاسفم که بازم...
علی دایی :|

عزیز برادر بنده کاری ندارم خوب شروع کردن یا چی عرض بنده اینه که
آخرین باری که پرسپولیس صدر جدول بود...دلار 750 تومن بود

MRM6

Registered User
لایک‌ها
727
آره والا. گل گفتي! آقا معذرت. من كه ديگه باهاشون كل كل نميكنم............. 100 هفته!!! ............ عجب.shocked.gifshocked.gifshocked.gif

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
عزیز برادر بنده کاری ندارم خوب شروع کردن یا چی عرض بنده اینه که
آخرین باری که پرسپولیس صدر جدول بود...دلار 750 تومن بود

والا من این قیمت رو به یاد ندارم :دی

اما عزیز.....

دلیل رو ما بهتر میدونیم......

شده مثل این جریان انگلیسی ها در زمان شاه...... (توی همین انجمن.....)

واقعاً مردم هستند که سکوتشون معنی رضایت و فریادشون معنی عدم رضایت میده و....

طرفدارم هیچ کدام از تیم ها به جز.... ..... اتفاق هایی که می افتاد و... میدید.... انجام نمیدادند....

خودتون که شاهد هستید.... و بودید....

توجه کنید به رفتار طرفداران تیم های اروپایی....

واقعاً کاری که ما میکنیم چیه؟

البته عذر میخوام اگر تند بود...

اصلاً منظور خاصی به شما ندارم...

جز اینکه کمی تامل کنیم....

واقعاً خود بنده هم زمان ندارم...

اما افرادی که حتی کار خاصی ندارند و.... هستند.....
میتوانند.......

Gt.Planet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
152

عزیز دوستان از باب شوخی پست میدن..اونم ب این خاطر هست ک درس عبرتی بشه بره یه عده هوادار پرسپولیس ک حرفایی میزدن و پستهایی میدان ک آدم شاخ در مییاورد ! و در عرض 2سوت آفلاین میشدن و تاپیک رو ترک میکردن!

شما این پست هارو بخون متوجه میشی این یه نمونه ساده ش هست فقط..فقط صفحه 1380 از پست 20697 ب بعد و صفحه 1381 رو بخون شاید کمی هم ب اطلاعات شما افزوده شد..

http://forum.persiantools.com/t44499-page1380.html#post7852748

والا من ک خودم استقلالی م ولی بعد از 22سال عمر کردن خداشاهده اولین پرسپولیسی منطقی و با انصافی ک میبینم شخص خوده شما هستی...من ک خودم ب شخصه از خدامه ک پرسپولیس یه جون تازه بگیره و نذاره دوستان اصفهانی و تبریزی ش ا خ بشن..ولی پرسپولیس هرسال نا امید ترم میکنه ..

ولی بازم میگم خوده شما هواداری کاری کنید ک همون آقایی ک گفتم از تیم شما بره........همچین کسایی نباید تو فوتبال باشن

والا آرزوی من اینه ک هواداری استقلال پرسپولیس سرشون ب کار خودشون باشه و ت بازیهای رو دَر رو بهم دیگه فحش ندن ناسزا نگن..باور کن همین فحش و ها ناسزاها و رفتار تماشاگران الکی الکی حساسیت ایجاد میکنه...باور کنید این ناسزاها نباشه و الکی حساس نکنن دربی رو دربی های قشنگی تری رو خواهیم دید ولی افسوس...................

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
عزیز دوستان از باب شوخی پست میدن..اونم ب این خاطر هست ک درس عبرتی بشه بره یه عده هوادار پرسپولیس ک حرفایی میزدن و پستهایی میدان ک آدم شاخ در مییاورد ! و در عرض 2سوت آفلاین میشدن و تاپیک رو ترک میکردن!

شما این پست هارو بخون متوجه میشی این یه نمونه ساده ش هست فقط..فقط صفحه 1380 از پست 20697 ب بعد و صفحه 1381 رو بخون شاید کمی هم ب اطلاعات شما افزوده شد..

http://forum.persiantools.com/t44499-page1380.html#post7852748

والا من ک خودم استقلالی م ولی بعد از 22سال عمر کردن خداشاهده اولین پرسپولیسی منطقی و با انصافی ک میبینم شخص خوده شما هستی...من ک خودم ب شخصه از خدامه ک پرسپولیس یه جون تازه بگیره و نذاره دوستان اصفهانی و تبریزی ش ا خ بشن..ولی پرسپولیس هرسال نا امید ترم میکنه ..

ولی بازم میگم خوده شما هواداری کاری کنید ک همون آقایی ک گفتم از تیم شما بره........همچین کسایی نباید تو فوتبال باشن

همون صفحه ای که اون آقای نامحترم آواتارم را مسخره کرده بود؟:jealous:

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
من تو عمرم تا حالا بازیکنی به غیرت نوروزی ندیده بودم. هر وقت تک به تک میشه توب یا سمت تماشاگراست یا سمت اسمون !

badomak

Registered User
لایک‌ها
1,491
من تو عمرم تا حالا بازیکنی به غیرت نوروزی ندیده بودم. هر وقت تک به تک میشه توب یا سمت تماشاگراست یا سمت اسمون !
خبر نداری؟
با امیر لابی کرده فصل بعدی بیاد اس اس
واسه اینه که میزنه به هوا:D

Gt.Planet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
152
همون صفحه ای که اون آقای نامحترم آواتارم را مسخره کرده بود؟:jealous:

نه اون صفحه ای ک یه بنده خدایی از اسم تاج ایراد گرفته بود در حالی خودش اصن نمیدونست پرسپولیس یعنی چی :D....

و در آخر هم تاپیک رو ترک گفت و چند روزیه پیداش نی:D...همونی ک هیلیکوپتر کنترلی آواتارش ـه :D..و اونی ک لوگوی پرسپولیس آواتارش هست..

اینم یکی از دوستان ک خیای منتظر بود جواب سئوال هاشو از اون بالایی های ک گفتم بگیره اما متاسفانه نییومدن هیچ کدوم

با توجه به اینکه خیلی منتظر شدیم کسایی که میان اینجا و ادعاهایی میکنن دلیل و مدرک معتبر بیارن اما این اتفاق نیفتاد نتیجه میگیریم که کلا حرف های اینجور آدم ها هیچ گونه اعتباری نداره و همونطور که دو سه پست بالاتر هم دوست عزیز توضیح دادن اینا همش تخیلات این جور آدم هاست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا