• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسشهای اداری (گواهینامه، بیمه، جریمه، تصادفات و ...)

maryam.mash

Registered User
لایک‌ها
114
من رانندگیم خوبه موقع امتحان افسر استرس دارم قبول نمیشم پس بیخودی نگید رانندگی خانوما خوب نیست...من خودم همین الانش دستی میکشم:)

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
یعنی چی >>>کلا با گواهینامه دادن به زنها مخالفم<<<

خداوکیلی من حاظرم یکی از اشناهامون رو بیارم اگر تو هرچی که شما گفتین کم اورد این فروم رو میبوسم میذارم کنار +یه شیرینی هم به همتون میدم

راستی منم 5شنبه کلاسم تموم میشه
فکر کنم 3شنبه هفته بعد امتحان دارم :)

facetoface

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
ربطی نداره به اول و اخر من هم ایین نامه هم شهر رو اولین بار قبول شدم دوتاشم بدون خطا

شروع مهمه تنظیم اینه تنظیم صندلی کمربند دستی نحوه ی حرکت قبل حرکت راهنما زدن موقع ایستادن راهنما زدن همینا کافیه
یادمه روزی ک امتحان دادم واسه شهر 3 نفر قبول شدیم بیشرف دید رانندگیم خوبه منو برد جایی ک رسما داخل شهر بود یه دور زدیم اونجارو برگردوند فقط منو برد اونجا نمیدونم قصدش چی بود :دی

montazery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
یعنی چی >>>کلا با گواهینامه دادن به زنها مخالفم<<<

خداوکیلی من حاظرم یکی از اشناهامون رو بیارم اگر تو هرچی که شما گفتین کم اورد این فروم رو میبوسم میذارم کنار +یه شیرینی هم به همتون میدم

راستی منم 5شنبه کلاسم تموم میشه
فکر کنم 3شنبه هفته بعد امتحان دارم :)
خون کثیف خودتو رو چرک نکن :blink:
اشتغال به تحصیل رو چیکار کردی؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
اصلا قبول ندارم که به خانم ها گواهینماه نداد ولی تا یاد نگرفتن نباید گواهینامه بدن
خانومه دیروز تو پراید 3 تا لاین رو با یک حرکت رفت :eek:
تا تهشو برو

منم قبول دارم بعضیاشون واقعا حرفه ای هستن نمونشو من خودم تو شیراز چند سال پیش دیدم خانمه با پیکان بود چنان لایی میکشید در میرفت که پرایدا بهش نمیرسیدن اما واقعا تعداداین رانندگان زن انگشت شماره

من رانندگیم خوبه موقع امتحان افسر استرس دارم قبول نمیشم پس بیخودی نگید رانندگی خانوما خوب نیست...من خودم همین الانش دستی میکشم:)

دستی کشیدن به سختیه یه ترمز دستی کشیدن و یه چرخوندنه فرمونه همین :lol:

_Amir_

Registered User
لایک‌ها
554
دوستانی که میگن نباید با رانندگی خانوما مخالف بود اینو بخنید :)

من زمانی که مدرسه میرفتم یکی از همکلاسی ها وقتی مدرسه تعطیل شد از در مدرسه رفت بیرون و یه خانوم داشت با سرعت بالا میومد طرفش خانومه به جای اینکه کلاج بگیره ترمز کنه کلاج گرفت گاز یهو کلاجو ول کرد ماشین جوری خورد به این بدبخت که نصفش زیر ماشین بود از کمر به بالا هم رو کاپوت پخش شده بود :) بد که خورده بود بهش بازم نمیتونست کنترل کنه و هی ماشین میپرید ( شتر سواری ) طرف داشت زیر ماشین جون میداد این تو ماشین داشت جیغ میزد :|

اون بدبخت از 15 سالگی قطع نخاع شد :)

رانندگی به دستی کشیدنو اینا نیستش رانندگی یعنی اینکه رانندگی کنی...
یعنی بلد باشی ماشینو کنترل کنی.
اگه به گاز دادن باشه اجر هم بزاری رو پدال ماشین راه میره!

من نمیگم کلا خانوما عرضه رانندگی ندارن ولی 99% نمیتونن ماشین رو کنترل کنن.

من 4 سال پیش که پراید داشتم روز اول که ماشین رو تحویل گرفتم دور میدون محلمون داشتم با 20 تا سرعت راه میرفتم. یه خانومی با یه پراید دیگه داشت با 100 تا سرعت نزدیک میدون میشد. کلاج ترمز رو گم کرده بود.
من که دیدم طرف هول کرده زدم رو ترمز تو فاصله یک متری از جلو ماشینم رفت تو میدون :) بعد پیداه شده بود میگفت اخه پرایدم شد ماشین ؟ :| میگفت معلوم نیست کلاج ترمزش کجاست :))

از این نمونه ها زیاد دیدم...

یا یه نمونه دیگه

دم هایپر استار تو صف پارکینگ بودیم یهو یه 206 از پشت زارت زد به ماشین. پیاده شدم دیدم یه خانومه پیشت فرمون. خدا شاهده با شیشه ماشین 10 سانت یا 15 سانت فاصله داشت. میگم خانوم چیکار میکنی؟؟ خندید گفت حواسم به اون جرثقیل اون دست خیابون بود :|

دیدم خانومایی رو که خوب رانندگی میکنن ولی خیلی به ندرت و خیلی کم یاب هستن اینا.
من نمیخوام بگم رانندگی خودم خوبه یا از خودم تعریف کنم اما از اونجا که روزانه حدود 9 ساعت در سطح شهر پشت فرمون هستم زیاد از این چیزا دیدم.

AminoDanger

Registered User
لایک‌ها
7
درود؛

دیروز متاسفانه یه SMS برام اومد که 14/1/92 جریمه شدم و در صورت پرداخت نکردن ـش گواهی نامه رو باطل می‌کنن. مشکل هزینه‌ی جریمه نیست، اما متاسفانه دقیقاً نمی دونم به چه دلیلی جریمه شدم؟ کلاً توی رانندگی به شدت مراعات می‌کنم و مطمئنم هیچ تخلفی چه خواسته و چه ناخواسته ازم سر نزده. به ندرت هم پیش میاد که بیرون برم. هزینه‌ی جریمه هم 60 تومن SMS کردن. الان میخوام بدونم راهی هست که دلیل جریمه شدن رو جویا بشم؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
من بیشتر از اینا جمع خلافیم میشه ولی مسیجی نیومده!!! فکر کنم 100 تومن خلافی دارم

AminoDanger

Registered User
لایک‌ها
7
من بیشتر از اینا جمع خلافیم میشه ولی مسیجی نیومده!!! فکر کنم 100 تومن خلافی دارم

خلافی رو می شه با ارسال ـه شماره پشت کارت ماشین به 30005151 فهمید، اما گشتی که توی نت زدم اطلاع از تحوه ی تخلف رو پیدا نکردم. الان می خوام بدونم تخلفم چی بوده که 60 تومن جریمه ـم کردن!

masihpnu

Registered User
لایک‌ها
322
خلافی رو می شه با ارسال ـه شماره پشت کارت ماشین به 30005151 فهمید، اما گشتی که توی نت زدم اطلاع از تحوه ی تخلف رو پیدا نکردم. الان می خوام بدونم تخلفم چی بوده که 60 تومن جریمه ـم کردن!

جدیدا شمارش شده110005151

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

برو پلیس + 10 اونجا خلافی کاغذی بگیر نوشته

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
والا من نمیدونم چرا اکثر دفعه چهارم قبول میشن برام سواله؟

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
بعد گفت پارک کن.باید دنده عقب میومدم با همون دنده یک با کلاج اومدم عقب : دی اومدم حرفا ای بازی در اوردم .بعد گفت وایسا .گفت دندرو ببین : دی این حالت خلافه قانونه پیاده شو : دی

چجوری با دنده یک اومدی عقب :دی

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
من که دفعه اول افسره گفت پارک L بزن خوب رفتم پارک دوبل گفت اینجا بزن پارک که کردم جلوی پل بود گفت نگاه کردی کجا پارک کردی ؟ منو بگی :||||

بعد گفت برو حالا دنده 2 ، 3 بعد یه دفعه گفت همینجا وایسا منم کوبیدم روی ترمز طرف پرتم کرد پایین از ماشین .

دفعه بعد یه افسر دیگه بود یه دوبل نصفه و نیمه زدم قبولم کرد .

کلا نظر منو بخواید خونسرد باشید با افسر حرف نزنید ( به هیچ عنوان ) دستی و راهنما و این چیزا اصلا مهم نیست . یه دوبل بلد باشی قبولی . والسلام .

maryam.mash

Registered User
لایک‌ها
114
فقط میخوان پول بگیرن هر دفعه منو قبول نکنه افسر باید 20 هزار تومان پرداخت کنم..:(

montazery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
بابای منم 3 تا 60 تومن جریمه شده
همش هم به خاطر سرعت غیر مجاز بوده!!!
فکر کنم مال شما هم سرعت غیر مجاز باشه !!

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
درود
دوست عزیز بهترین کار مراجعه به پلیس+10 هست
ضمنا ما پارسال گواهینامه گرفتیم 10 ساله برامون صادر شده. فک نمیکنم محدودیت رانندگی تو جاده داشته باشیم
خودم از یه افسر شاغل راهنمایی رانندگی پرسیدم گفت این گواهینامه ها دیگه محدودیت یکسال رانندگی تو جاده ندارن
حالا خودتون بپرسین فردا نرین تو جاده بگیرنتون نفرینشو به جون ما بکنید :D

montazery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
درود
دوست عزیز بهترین کار مراجعه به پلیس+10 هست
ضمنا ما پارسال گواهینامه گرفتیم 10 ساله برامون صادر شده. فک نمیکنم محدودیت رانندگی تو جاده داشته باشیم
خودم از یه افسر شاغل راهنمایی رانندگی پرسیدم گفت این گواهینامه ها دیگه محدودیت یکسال رانندگی تو جاده ندارن
حالا خودتون بپرسین فردا نرین تو جاده بگیرنتون نفرینشو به جون ما بکنید :D
سلام
منم پرسیدم گفتن دیگه محدودیت نداره
من تازه قبول شدم :)

بالا