maryam.mash
Registered User
- نوشتهها
- 98
- لایکها
- 114
من رانندگیم خوبه موقع امتحان افسر استرس دارم قبول نمیشم پس بیخودی نگید رانندگی خانوما خوب نیست...من خودم همین الانش دستی میکشم
خون کثیف خودتو رو چرک نکن :blink:یعنی چی >>>کلا با گواهینامه دادن به زنها مخالفم<<<
خداوکیلی من حاظرم یکی از اشناهامون رو بیارم اگر تو هرچی که شما گفتین کم اورد این فروم رو میبوسم میذارم کنار +یه شیرینی هم به همتون میدم
راستی منم 5شنبه کلاسم تموم میشه
فکر کنم 3شنبه هفته بعد امتحان دارم![]()
اصلا قبول ندارم که به خانم ها گواهینماه نداد ولی تا یاد نگرفتن نباید گواهینامه بدن
خانومه دیروز تو پراید 3 تا لاین رو با یک حرکت رفت
تا تهشو برو
من رانندگیم خوبه موقع امتحان افسر استرس دارم قبول نمیشم پس بیخودی نگید رانندگی خانوما خوب نیست...من خودم همین الانش دستی میکشم![]()
من بیشتر از اینا جمع خلافیم میشه ولی مسیجی نیومده!!! فکر کنم 100 تومن خلافی دارم
خلافی رو می شه با ارسال ـه شماره پشت کارت ماشین به 30005151 فهمید، اما گشتی که توی نت زدم اطلاع از تحوه ی تخلف رو پیدا نکردم. الان می خوام بدونم تخلفم چی بوده که 60 تومن جریمه ـم کردن!
جدیدا شمارش شده110005151
خلافی رو می شه با ارسال ـه شماره پشت کارت ماشین به 30005151 فهمید، اما گشتی که توی نت زدم اطلاع از تحوه ی تخلف رو پیدا نکردم. الان می خوام بدونم تخلفم چی بوده که 60 تومن جریمه ـم کردن!
برو پلیس + 10 اونجا خلافی کاغذی بگیر نوشته
بعد گفت پارک کن.باید دنده عقب میومدم با همون دنده یک با کلاج اومدم عقب : دی اومدم حرفا ای بازی در اوردم .بعد گفت وایسا .گفت دندرو ببین : دی این حالت خلافه قانونه پیاده شو : دی
سلامدرود
دوست عزیز بهترین کار مراجعه به پلیس+10 هست
ضمنا ما پارسال گواهینامه گرفتیم 10 ساله برامون صادر شده. فک نمیکنم محدودیت رانندگی تو جاده داشته باشیم
خودم از یه افسر شاغل راهنمایی رانندگی پرسیدم گفت این گواهینامه ها دیگه محدودیت یکسال رانندگی تو جاده ندارن
حالا خودتون بپرسین فردا نرین تو جاده بگیرنتون نفرینشو به جون ما بکنید![]()