• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسشهای اداری (گواهینامه، بیمه، جریمه، تصادفات و ...)

m343

Registered User
لایک‌ها
356
گرامی
کدرهگیری پستی که بهتون داده رو در سایت پستی وارد کنید
http://tntsearch.post.ir/

اگر گفت موجود نیست نگران نباشید و بعد از 2 یا 3 روز میتونید برید منطقه پستی خودتون و کارت ملی رو با خودتون ببرید و بگید مرسوله ای برای شما پست شده یا نه بهتون میگه که چه چیزایی درحال پسته

یک نکته دیگه که هست اینه که اگر در مرکز استان هستید کمتر از 20 روز میزسه اما اگر آدرس پستی مرکز استان نیست ممکنه مدتی طول بکشه

موفق باشید

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
ممنون از همه دوستان گرامی
کارت شناسایی که بهش دادم یه کارت ملی تاریخ گذشته است دال
اما ماشین من کلا پلاک نداره و نخواهد شد ! به خاطر موتورش و چندتاچیز و آمریکایی بودنش پلاک نمیدن بهش و منم که عاشقشم و با هیچی عوضش نمیکنم

به هرحال فردا میرم طرفش ببینم حرف حسابش چیه
بهش گفتم همون روز که مقصرکسیه که از پشت زدما اما به خرجش نمیرفت و نمیشد راضیش کنی
دلمم میخواد پولشو بدم اما حرفاش یه جوریه که هزار برابر پول دادنه و فکر میکنم دارم پول زور میدم

داداش پس بیخیالش شو اونم کاری نمیتونه بکنه.اگه هم برای گرفتن کارت ملی مشکل داری میری اداره ثبت میگی کارتو گم کردی اونا هم میگن برو یه استشهاد از اهالی محل بگیر تموم.

m343

Registered User
لایک‌ها
356
داداش پس بیخیالش شو اونم کاری نمیتونه بکنه.اگه هم برای گرفتن کارت ملی مشکل داری میری اداره ثبت میگی کارتو گم کردی اونا هم میگن برو یه استشهاد از اهالی محل بگیر تموم.

تو کتش نمیره :\

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
دادا 2تا راه داری یا بهش میدی و میره یا دهنشو با رفقت بعد از دادن پول اسفالت میکنی که پوله رسما خرج دوا دمونش بشه

منم یه بار یه افغانی دیوس تو بلوار که پشه پر نمیزد داشتم با 80-100 تا پر میکرد یهو خودشو پرت کرد رو ماشین! همراهم گفت واییی مرد ! منو میگی نمیدونستم بمونم یا فرار کنم گفتم 100% مرده
رفتم دیدم دویوس زندس و آه و ناله میکنه هیچی دیگه اوردمش تو ماشین ببرمش درمونگاه گفت من افغانیم اذیتم میکنن و.....کلی داستان که داروی همشهریامون داره خوبم میکنه و.... حلاصه یه پولی از ما سلفید و رفت
بعد متوجه شدم این اصن شغلش اینه دیوس بی#### - خلاصه دادا بد زمونه ای شده باید ماشینو بخابونی تو خونه فقط با اتوبوس بری نه اونم تاکسی فقط اتوبوس
با خودم گفتم ما با این لگنمون همچین شدیم وای به حال اونا که ماشیناشون چندصد ملیون پولشه !

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
دادا 2تا راه داری یا بهش میدی و میره یا دهنشو با رفقت بعد از دادن پول اسفالت میکنی که پوله رسما خرج دوا دمونش بشه

منم یه بار یه افغانی دیوس تو بلوار که پشه پر نمیزد داشتم با 80-100 تا پر میکرد یهو خودشو پرت کرد رو ماشین! همراهم گفت واییی مرد ! منو میگی نمیدونستم بمونم یا فرار کنم گفتم 100% مرده
رفتم دیدم دویوس زندس و آه و ناله میکنه هیچی دیگه اوردمش تو ماشین ببرمش درمونگاه گفت من افغانیم اذیتم میکنن و.....کلی داستان که داروی همشهریامون داره خوبم میکنه و.... حلاصه یه پولی از ما سلفید و رفت
بعد متوجه شدم این اصن شغلش اینه دیوس بی#### - خلاصه دادا بد زمونه ای شده باید ماشینو بخابونی تو خونه فقط با اتوبوس بری نه اونم تاکسی فقط اتوبوس
با خودم گفتم ما با این لگنمون همچین شدیم وای به حال اونا که ماشیناشون چندصد ملیون پولشه !

پیمان ابدی هم حاضر نمیشه خودشو بندازه جلوی ماشینی که 100 تا سرعت داره این دیگه چه جونوری بوده . برا کبری 12 باید استخدامش کنن =))

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
پیمان ابدی هم حاضر نمیشه خودشو بندازه جلوی ماشینی که 100 تا سرعت داره این دیگه چه جونوری بوده . برا کبری 12 باید استخدامش کنن =))

البته به 100 نرسید داشتم به اون عدد خیز میگرفتم پر کنم که ..................ولی حدود 80 تا رو بودم
پس چی میگم همه گفتن مرده!!! افغانیا 7تا جون دارن ناموسن
همین چندی پیش یکیشون از 2 طبقه افتاد پایین تو ساختمون حتی جاییش هم نشکست!
چندسال پیش هم شنیدم ییکیشون از چند طبقه افتاده فقط شکستگی داشته ولی نهایت زنده مونده

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
من عاشق اینجور آدمای پر رو هستم:| یه دفه تو خیابون میرفتم یه ماشینه یهو درشو وا کرد منم درشو له کردم. پایین نیومدم یارو اومد کنارم میخواست منو بزنه فک کن:)) تا کمر اومد تو ماشین من گردنشو گرفتم راه افتادم یه 100 متری همینجوری رفتم با سرعت فک کنم 40 تا بود. ولش کردم رفتم:|
طرف ببینه شل شدی باج میگیره. همون اول باید با قیافه طلبکارانه میرفتی جلو تا یارو فک کنه از نظر پلاک موشکلی نداری. حالا هم سوار شده میتازونه دیگه. با یکی دو نفر برو سراغش بزنش کارتتو بگیر:|ما مسایل رو اینجوری حل مکنیم شما چطور؟:|

داداش غرب وحشي که ميگن اينجاست عايا؟
ادم ياد مرحوم داداشي ميفته....

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
به نظر من شما مقصری!

با ماشین پلاک نشده که پلاک هم نمیشه رفتی بیرون....اگه بی ادبی نمیکنه پولشو بده بره! چون مقصر شمایی ...

مثل این میمونه که شما گواهینامه نداشته باشی بعد یکی از عقب محکم بکوبه بهت! خب کی مقصره؟ شما!

جدای از این قضایا چطور جرات میکنی با ماشین پلاک نشده میری بیرون؟ نمیخوابونن ماشینتو؟

خو ماشینتو تیون کن...ببر توی مسابقه و اینا....دیگه پلاکم نمیخواد...حالشم می بری!!

kamkar

Registered User
لایک‌ها
621
شما گواهینامه داری؟

من جای شما بودم جریمه و مخارج راهنمایی رانندگی رو میدادم، اما پول زور نمیدادم.
درست که ماشین پلاک نداره و پلاک نمیشه، این یه قضیه دیگه است و به اون یارو هیچ ارتباطی نداره.

یا این که برو دفتر خدمات الکترونیک دولت، بگو کارت ملیم رو گم کردم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

m343

Registered User
لایک‌ها
356
به نظر من شما مقصری!

با ماشین پلاک نشده که پلاک هم نمیشه رفتی بیرون....اگه بی ادبی نمیکنه پولشو بده بره! چون مقصر شمایی ...

مثل این میمونه که شما گواهینامه نداشته باشی بعد یکی از عقب محکم بکوبه بهت! خب کی مقصره؟ شما!

جدای از این قضایا چطور جرات میکنی با ماشین پلاک نشده میری بیرون؟ نمیخوابونن ماشینتو؟

خو ماشینتو تیون کن...ببر توی مسابقه و اینا....دیگه پلاکم نمیخواد...حالشم می بری!!

گرامی بنده دوتا گواهی نامه تمدید کردم
تعریف از خود نباشه اما خداروشکر تصادفی نداشتم که مقصر خودم باشم

فکر نمیکنم باز هم مقصر بنده باشم چون گواهی نامه ایران و بین المللی 2 رو دارم
اون قضیه یه چیز دیگه است
عاشق چیزی که باشی ..میگن عشق چشمو کور میکنه دال

شما گواهینامه داری؟

من جای شما بودم جریمه و مخارج راهنمایی رانندگی رو میدادم، اما پول زور نمیدادم.
درست که ماشین پلاک نداره و پلاک نمیشه، این یه قضیه دیگه است و به اون یارو هیچ ارتباطی نداره.

یا این که برو دفتر خدمات الکترونیک دولت، بگو کارت ملیم رو گم کردم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

تو همین فکرم :eek:

m343

Registered User
لایک‌ها
356

اگه عمدا اینکارو میکرده واقعا بی مخ بوده

یه PK ته شیراز هست ترمز میگیره که از پشت بهش بزنی بعد خسارت میگیره دال

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
هر چند هر دوتون مقصرید به اندازه ای

پیشنهاد بنده :

شماره حسابشون رو بگیرید مقداری بهشون پول بدید ( تا اندازه ای که فکر میکنید مقصر بودید ، { ماشین شما بدون بیمه هست و مقصر هستید} )
از شما فقط یه شماره تلفن دارن دیگه ؟ آدرس که ندادید !

با کارت ملی هیچ کاری نمیتونن بکنن شما میتونین به راحتی المثنی بگیرید
فقط و فقط در صورتی مشکل داشتید که بیمه ماشین رو بهش میدادید که حتما ماشینتون بیمه هم نداره !!
تلفن رو خاموش کنید
اگر ماشین برای خودتون هست که احتمالا مشکل مالی ندارید و میتونید اون مقدار پولی که گفتم رو میتونید بدید ولی اگه برای خودتون نیست که هیچی !

پیوست :
دوج چلنجر که نبود ؟ :( من خیلی دوس دارم یه دوج چلنجر داشته باشم :( .
دوستانی هم که تصادف میکنن همیشه یادتون باشه بیمه ماشین رو از مقصر بگیرید
حتی کارت ماشیت هم اونقدر به درد نمیخوره
در صورتی هم که تصادف کمی سنگین تر بود پنل ضبطش رو هم بردارید

---
با دقت و آرامش برونید جو گیر نشید تفاوت همه ابنا نهایت 15 دقیقه زود رسیدن هست یا خود نشون دادن که اونم فراموش میشه

Last edited:

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
اگه عمدا اینکارو میکرده واقعا بی مخ بوده

یه PK ته شیراز هست ترمز میگیره که از پشت بهش بزنی بعد خسارت میگیره دال

به نظرم میدونست باید چیکار کنه!
خودشو پرت کرت رو آینه و کلا آینه و.. رو شکوند بعد چرخید افتاد زمین! وختی بهش پیله شدم ببرمش درمونگا گفت من چندبار دیگه هم تصادف کردم خودم خوب شدم! فقط پول دارومو بده و...
خلاصه بیشتر هم میشن این تیپ آدما

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
والا منم يه خاطره دارم بگم
يه ده سالي از گواهينامه ام گذشته نميدونم الان هم گواهينامه
پايه دو رو تو شهرک ميدن يا فقط تو اموزشگاه ها...
ظهر يه روز گرم بعد کلي تو صف وايسادن از ۶ صبح ومعاينه و امتحان ايين نامه با کلي استرس نشستي لب جدول و فقط چشمت دنبال حرف اينو و اونه که اگه فلان افسر امتحان بگيره نيم کلاچ ميگيره فلاني دور دو فرمونه و....اسم پارک دوبل که ميومد عرق از پيشونيم سرازير ميشد و اب دهنم رو نميتونستم قورت بدم والا تابحال پارک دوبل موفق نداشتم يکبار ماشين عمود شد به خيابون يکبار هم سپر ماشين جلويي رو کندم-مسوول اموزش هم از ترس خسارت من رو از ماشين اموزشگاه انداخت پايين خودش با ماشين در رفت-
بالاخره افسر ممتحن اومد هر چي امتحان پيش رفت بيشتر خيالم راحت شد از هر ۱۵ نفر شايد اگر از يکي پارک دوبل امتحان ميگرفت اونم چه پارک دوبل هايي ۳ متر پشت يه پيکان که پشتش کلن خالي بود ..گذشت و صلات ظهر نوبت رسيد به من و سه نفر ديگه نفر اول جوون پخته اي بود که قبول شد دومي جوون شنگولي بود که با لبخند رد شد سومي پيرمردي بود که با تمام وجود مي خواست قبول شه چون معيشت خانواده اش بسته به اين بود ... مي خواست يه تاکسي بگيره...افسر گفت بشين حاج اقا..پيرمرد هنوز در عقب رو باز نکرده بود يه دفعه يه پيکان اومد تو محوطه جلو ما پارک کرد
يکدفعه افسر ممتحن پريد بيرون از تو ماشين جلويي يه سروان و يه ادم ميانسال با دوتا قپه رو شونش اومدن بيرون....
بعد از صحبت با افسران ممتحن ويه گشت تو محوطه ويک نگاه به
پرونده هاي دست افسرها ۴ تايي اومدن طرف ماشين ما....
سرهنگ نشست کنار دست پيرمرد وگفت راه بيفت تموم وجود پيرمرد داشت ميلرزيد...خيلي بدجور ماشين رو گاز ميداد..افسرهاي ممتحن اين عقب اروم چيزايي پچ پچ ميکردن
سرهنگ سرش زير بود ....اخرش شد..سريه پيچ ماشين کم گاز خورد و پت پت کنان خاموش شد....بيچاره پيرمرد تموم ارزوهاش برا تاکسي و سير کردن شکم نون خراش خاموش شد
هر چه التماس کرد نشد که نشد..پيرمرد سربزير ودرمانده از ماشين دور ميشد و من لرزان ترسان نشستم پشت رول...
با ديدن حال پيرمرد با خودم گفتم حداقل من که گواهينامه رو برا
زندگيم نميخوام... ولي هنوز ميترسيدم.... با ترس ولرز راه افتادم
نيم کلاچ دو فرمونه...پارک ال همه تموم شد از دوتا پيکان گوشه خيابون گذشتيم يدفعه سرهنگ گفت وايسا اومدم برم کنار خيابون سرهنگ محکمتر گفت همينجا وايسا گفتم وسط خيابون
فکر ميکردم تموم شده.... فبول شدم؟
سرهنگ گفت بزن دنده عقب...يه نگاه از سر تعجب به سرهنگ انداختم.. دوباره سرهنگ گفت بزن دنده عقب برو بين اون دوتا پيکان پارک کن ... يه نگاه به عقب انداختم دنيا پيش شمام تيره وتار شد لرزش دستهام که تا حالا کمتر شده بود شروع شد واقعن مطمين شده بودم سرهنگ ميخد ردم کنه..صداي نفسهام رو حتي افسرهاي عقب ماشين هم ميشنيدن ماشين تو سرازيري بود با کلي بدبختي طوري که صدا گيربکس اون لگن در نياد زدم دنده عقب گفتم منم به سرنوشت پيرمرد دچار شدم پس با تموم وجود گاز دادم
ماشين از جا کنده شد رفت عقب سرعت ماشين خيلي زياد شد يه لحظه ميخاستم ترمز کنم يه چيزي تو وجودم گفت يا حالا يا هيچ وقت ادرنالين خونم بالا رفته بود فقط رو حسم فرمون رو مي چرخوندم اصلن حواسم به جلو ماشين نبود يکدفعه ديدم الان ميخورم به پيکان عقبي جفت پا رفتم رو ترمز....نزديک بود ماشين خاموش بشه نميدونم چجوري شد که نشد....سرم رو که برگردوندم ديدم پيکان جلويي بيخ تا بيخ جلومه.... يعني من پارک دوبل رفته بودم سرهنگ که تا اين لحظه تو صندلي فرو رفته بود سرش رو کمي بالا اورد وگفت بيشتر تمرين کن.....برو پايين من که خيس عرق بودم مثل ادمهاي گنگ فقط نگاش ميکردم در رو باز کردم از ماشين پياده شم گفت راننده خوبي ميشي........

mahdi111101

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام من هم با نظر دوستان موافقم.نباید بهش باج بدی چون کسی که از پشت میزنه مقصره.من جای شما باشم برای کارت شناسایی سریع اقدام میکنم به عنوان گم شدن یا دزدیده شدن کارت.

hedish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به نظرم بعد از مردود شدن باید یک جلسه تمرین بگذرونید که احتمالا هزینه بر هست(13500 تومان گمونم)

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
سلام. من گواهینامه رو امروز گم کردم ! :mad:

فردا چیکار کنم ؟!!

حالا باید دقیقا چیکار کنم ؟

گواهینامه ب 1 هست و حدودا 2-3 ماه هست که گرفتمش ...

نیاز هست که دوباره چشم پزشکی برم ؟

باید دوباره خون بدم ؟! :eek:hno:

دردسر داره ؟

تا برم بگم ، اون کاغذ که میشه باهاش بجای گواهینامه استفاده کرد رو بهم میدن ؟!!!

------------
و یه سوال خارج از موضوع ! :
من الان با این گواهینامه که داشتم !! میتونستم که توی جاده های بین شهری رانندگی کنم ؟!

مرسی

_Amir_

Registered User
لایک‌ها
554
میگم ابجی شوما گواهینامه نگیری بهتره ها :دی
شما که با این همه استرس میخوای بری امتحان فک کنم قبول بشی نتونی رانندگی کنی از این همه استرس...

پ ن : کلا با گواهینامه دادن به زنها مخالفم.

Saberkh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام. من گواهینامه رو امروز گم کردم ! :mad:

فردا چیکار کنم ؟!!

حالا باید دقیقا چیکار کنم ؟

گواهینامه ب 1 هست و حدودا 2-3 ماه هست که گرفتمش ...

نیاز هست که دوباره چشم پزشکی برم ؟

باید دوباره خون بدم ؟! :eek:hno:

دردسر داره ؟

تا برم بگم ، اون کاغذ که میشه باهاش بجای گواهینامه استفاده کرد رو بهم میدن ؟!!!

------------
و یه سوال خارج از موضوع ! :
من الان با این گواهینامه که داشتم !! میتونستم که توی جاده های بین شهری رانندگی کنم ؟!

مرسی
سلام
اونایی که فونتشو بزرگ کردم رو جوابشو میدونم.
اگه کارت خون داشته باشی نه لازم نیست دوباره خون بدی.
باید از تاریخ صدور گواهینامه یه سال گذشته باشه تا بتونی توجاده ها رانندگی کنی.

بالا