• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسشهای اداری (گواهینامه، بیمه، جریمه، تصادفات و ...)

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
در این شرایط باید بره مدرسه ای که دیپلمو از اونجا گرفته گواهی اشتغال به تحصیل بگیره (البته این گواهی ها اعتبارش کمه مثلا یکی دوماهست)

داداش خیلی ممنون

پس میریم گواهی رو میگیرم و بعدش برای آموزشگاه با توجه به اینکه 2-3 هفته دیگه 18 سالش میشه !!! میتونه از حالا کلاس هارو بره آموزش رو ببینه کتاب رو بخونه کامل آزمون هاش برای 18 سال باشه ؟

ممنون

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
داداش خیلی ممنون

پس میریم گواهی رو میگیرم و بعدش برای آموزشگاه با توجه به اینکه 2-3 هفته دیگه 18 سالش میشه !!! میتونه از حالا کلاس هارو بره آموزش رو ببینه کتاب رو بخونه کامل آزمون هاش برای 18 سال باشه ؟

ممنون

برای ثبت نام تو آموزشگاه باید 18 سال تمام باشه (مثلا اگر متولد 1374/6/1 باشه باید روز 1392/6/1 ثبت نام کنه)
ولی گواهی تحصیل و ... رو میشه قبل 18 سال بگیره فقط تاریخ انقضا گواهی تحصیل جوری باشه که تا پایان امتحان عملی اعتبار داشته باشه.. (اگر آیین نامه هارو زود قبول بشه روالش حدودا یک ماه و نیمه)

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
برای ثبت نام تو آموزشگاه باید 18 سال تمام باشه (مثلا اگر متولد 1374/6/1 باشه باید روز 1392/6/1 ثبت نام کنه)
ولی گواهی تحصیل و ... رو میشه قبل 18 سال بگیره فقط تاریخ انقضا گواهی تحصیل جوری باشه که تا پایان امتحان عملی اعتبار داشته باشه.. (اگر آیین نامه هارو زود قبول بشه روالش حدودا یک ماه و نیمه)

خب پس باید صبر کرد فعلا کتابش رو میخریم بخونه تا 2 هفته دیگه

داداش دستت درد نکنه خیلی زیاد کمک کردی واقعا گیج بودیم چه کنیم

دستت درد نکنه

montazery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
تا گرفتن کاردکس لازمه :)
نال من یک روز بعد کاردکس اعتبار داشت

lion33

Registered User
لایک‌ها
316

دستت درد نکنه

آره
کتابهای جدید مثل قدیم نازک نیست یک کم سخت تر شده . الان بخره تا روز امتحان آیین نامه بخونه که همون دفعه اول قبول بشه و زودتر امتحان عملیشو بده و گواهینامشو بگیره
یک نکته دیگه اینه که مثلا اگر دفعه اول آیین نامه قبول نشه باید هفته بعد یک فیش هزار تومنی بانک ملی به حساب راهنمایی و رانندگی واریز کنه و همچنین اگر امتحان عملی رو قبول نشه برای دفعه بعدش باید مبلغ هزار تومن فیش هزارتومنی + ده هزار تومن بابت آموزش دوباره دو ساعته به صورت نقدی به آموزشگاه داد

montazery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56

دستت درد نکنه
داداش حواست باشه از 3 همین برج کتابش عوض شد قبلی ها سفید سبز بود
الان شده ابی رنگ و قیمتش 8 تومن حواست باشه سری قدیمی نخری :)

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
داداش حواست باشه از 3 همین برج کتابش عوض شد قبلی ها سفید سبز بود
الان شده ابی رنگ و قیمتش 8 تومن حواست باشه سری قدیمی نخری :)

با تشکر از شما بابت راهنمایی بسیار ارزنده تان

داداش این کتاب رو فقط راهنمایی رانندگی چاپ میکنه ؟ یعنی فقط یه ناشر چاپ میکنه ؟ چون میخوام مطمئن باشم که اگه آبی بود و چاپ 92 و همین قیمت جدیدترینش هست

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
با تشکر از شما بابت راهنمایی بسیار ارزنده تان

داداش این کتاب رو فقط راهنمایی رانندگی چاپ میکنه ؟ یعنی فقط یه ناشر چاپ میکنه ؟ چون میخوام مطمئن باشم که اگه آبی بود و چاپ 92 و همین قیمت جدیدترینش هست

با اجازه جناب montazery

این کتابهارو از آموزشگاه ها باید خرید .. موقع خرید به چاپ توجه داشته باش که خود آموزشگاه ها جدیدترین چاپهاشو می آرن.

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
درک میکنم حالتو چاره ای نیست باز خوبه نمی خاد بیشتر بگیره تا کاسبی کنه.
دو سال پیش داشتم از تو پارک در میومدم یه راننده هم که خیلی اداش میشد میخاست با سرعت از کنارم رد بشه(جفت پراید) از بد شانسی منم یه ماشین دیگه دوبل پارک کرده بود عرض خیابون هم برای سه ماشین بیشتر جا نداشت وقتی دید نمیتونه رد کنه اگه میزد به ماشین پارک شده مقصر میشد زد به در شاگرد ماشین من در جمع شد ولی کوشه تیز گلگیر ماشینش یه جزئی رفت تو .وقتی افسر اومد من مقصر شدم ویه 20 تومنی جریمم کرد پشت بیمم هم نوشت برای رفتن به بیمه خداییش 10 تومن بیشتر نمیشد خسارتش ولی چون 5 سال خفیف داشتم یارو گفت یا 50 تومن بده یا یه برگ از بیمتو میکنم منم ناچار شدم 50 رو بدم.

yagooot

Registered User
لایک‌ها
81
بعضیا ازین راه پول در میارن یکی بود با یه پیکان 47 شغلش همین بود.یه بارم تو خیابون یه پرشیا از پشت زد به یه نیسان یارو شاکی شده حالا نیسانه تکون نخورده بودا ولی میگفت شما نمیدونین سپرم از بیرون معلوم نیست ولی از داخل تاب ور داشته :D

Sent from my GT-P3100

Stolen Ground

Registered User
لایک‌ها
148
کارت شناساییت دقیقا چیه؟ بیخیالش شو

ghost of shadows

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
والله تا اونجایی که من میدونم همیشه کسی که از عقب میزنه مقصره.
شما حتی اگه شدید هم ترمز کنی اون باید فاصله رو رعایت کنه تا بتونه ماشینش رو کنترل کنه و چون رعایت نکرده زده.این حرف قانون هست.

mhy1

Registered User
لایک‌ها
246
خب اول اينكه اشتباه كردي كارت بهش دادي
دوم اينكه شما به احترام قانون پشت چراغ ايستادي
سوم اينكه از پشت زده پس مقصره و فاصله ي طولي رو رعايت نكرده (اينو ميتوني توي صحبت با افسر هم مدام تأكيد كني و بگي اگر فاصله رو رعايت ميكردي و نميچسبوندي حالا من محكم ترمز بگيرم يا آروم، ديگه فرقي نميكرد)
چهارم اينكه اصلا شما بايد مدعي باشي
در نهايت بنظر من اتفاقا برو تو كار قانونيش، خسارتتو ازش بگير، بابت پلاك هم يا جريمه ت ميكنن يا نهايت ماشينتو ميخوابونن ديگه!!
(اصلا چه ربطي به اون داره كه شما با پلاك بوده باشي يا بي پلاك)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

ghost of shadows

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برای پلاکم میتونی اینطوری استدلال کنی که من تازه ماشین رو گرفته بودم و داشتم میبردمش بزارمش تو خونه تا پلاکش بیاد.دلیل نمیشه که حالا یه نفر تازه ماشینش رو خریده و داره مثلاً از ایرانخودرو میاردش خونه یه نفر بزنه پشتش بعد بیاد بگه چون پلاک نداری مقصری.
اون شخص تنها در صورتی مقصر هست که گواهینامه نداشته باشه حتی اگه حق باهاش باشه.
طرف بهانه کرده مقصر خودشه.
حتی میتونی ادعای خسارت داشته باشی.

Last edited:

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
من عاشق اینجور آدمای پر رو هستم:| یه دفه تو خیابون میرفتم یه ماشینه یهو درشو وا کرد منم درشو له کردم. پایین نیومدم یارو اومد کنارم میخواست منو بزنه فک کن:)) تا کمر اومد تو ماشین من گردنشو گرفتم راه افتادم یه 100 متری همینجوری رفتم با سرعت فک کنم 40 تا بود. ولش کردم رفتم:|
طرف ببینه شل شدی باج میگیره. همون اول باید با قیافه طلبکارانه میرفتی جلو تا یارو فک کنه از نظر پلاک موشکلی نداری. حالا هم سوار شده میتازونه دیگه. با یکی دو نفر برو سراغش بزنش کارتتو بگیر:|ما مسایل رو اینجوری حل مکنیم شما چطور؟:|

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سوم اينكه از پشت زده پس مقصره و فاصله ي طولي رو رعايت نكرده (اينو ميتوني توي صحبت با افسر هم مدام تأكيد كني و بگي اگر فاصله رو رعايت ميكردي و نميچسبوندي حالا من محكم ترمز بگيرم يا آروم، ديگه فرقي نميكرد)
در نهايت بنظر من اتفاقا برو تو كار قانونيش، خسارتتو ازش بگير، بابت پلاك هم يا جريمه ت ميكنن يا نهايت ماشينتو ميخوابونن ديگه!!

بهترین پیشنهادو این دوستمون .....مخصوصا قسمت سوم ( طرف باید فاصله قانونی با شما رو رعایت میکرده )

اتفاق افتاده که میگم ....

montazery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
سلام دوستان من رفتم پلیس +10 برای گواهی نامه گفت شماره ملی من دادم یک کد 10 رقمی داده گفت برو تو نت بزن بهت میگه
اومدم تو نت سرچ میزنم میگه کد ملی بدید منم میدم میگه بسته ای موجود نیست
2. اصلا اون کد رهگیری رو ازم نخواست این کد رو چیکار کنم؟
کسایی که تجربه دارند بیان بگن:)

m343

Registered User
لایک‌ها
356
درک میکنم حالتو چاره ای نیست باز خوبه نمی خاد بیشتر بگیره تا کاسبی کنه.
دو سال پیش داشتم از تو پارک در میومدم یه راننده هم که خیلی اداش میشد میخاست با سرعت از کنارم رد بشه(جفت پراید) از بد شانسی منم یه ماشین دیگه دوبل پارک کرده بود عرض خیابون هم برای سه ماشین بیشتر جا نداشت وقتی دید نمیتونه رد کنه اگه میزد به ماشین پارک شده مقصر میشد زد به در شاگرد ماشین من در جمع شد ولی کوشه تیز گلگیر ماشینش یه جزئی رفت تو .وقتی افسر اومد من مقصر شدم ویه 20 تومنی جریمم کرد پشت بیمم هم نوشت برای رفتن به بیمه خداییش 10 تومن بیشتر نمیشد خسارتش ولی چون 5 سال خفیف داشتم یارو گفت یا 50 تومن بده یا یه برگ از بیمتو میکنم منم ناچار شدم 50 رو بدم.

بعضیا ازین راه پول در میارن یکی بود با یه پیکان 47 شغلش همین بود.یه بارم تو خیابون یه پرشیا از پشت زد به یه نیسان یارو شاکی شده حالا نیسانه تکون نخورده بودا ولی میگفت شما نمیدونین سپرم از بیرون معلوم نیست ولی از داخل تاب ور داشته :D

Sent from my GT-P3100

کارت شناساییت دقیقا چیه؟ بیخیالش شو

والله تا اونجایی که من میدونم همیشه کسی که از عقب میزنه مقصره.
شما حتی اگه شدید هم ترمز کنی اون باید فاصله رو رعایت کنه تا بتونه ماشینش رو کنترل کنه و چون رعایت نکرده زده.این حرف قانون هست.

برای پلاکم میتونی اینطوری استدلال کنی که من تازه ماشین رو گرفته بودم و داشتم میبردمش بزارمش تو خونه تا پلاکش بیاد.دلیل نمیشه که حالا یه نفر تازه ماشینش رو خریده و داره مثلاً از ایرانخودرو میاردش خونه یه نفر بزنه پشتش بعد بیاد بگه چون پلاک نداری مقصری.
اون شخص تنها در صورتی مقصر هست که گواهینامه نداشته باشه حتی اگه حق باهاش باشه.
طرف بهانه کرده مقصر خودشه.
حتی میتونی ادعای خسارت داشته باشی.

من عاشق اینجور آدمای پر رو هستم:| یه دفه تو خیابون میرفتم یه ماشینه یهو درشو وا کرد منم درشو له کردم. پایین نیومدم یارو اومد کنارم میخواست منو بزنه فک کن:)) تا کمر اومد تو ماشین من گردنشو گرفتم راه افتادم یه 100 متری همینجوری رفتم با سرعت فک کنم 40 تا بود. ولش کردم رفتم:|
طرف ببینه شل شدی باج میگیره. همون اول باید با قیافه طلبکارانه میرفتی جلو تا یارو فک کنه از نظر پلاک موشکلی نداری. حالا هم سوار شده میتازونه دیگه. با یکی دو نفر برو سراغش بزنش کارتتو بگیر:|ما مسایل رو اینجوری حل مکنیم شما چطور؟:|

بهترین پیشنهادو این دوستمون .....مخصوصا قسمت سوم ( طرف باید فاصله قانونی با شما رو رعایت میکرده )

اتفاق افتاده که میگم ....

ممنون از همه دوستان گرامی
کارت شناسایی که بهش دادم یه کارت ملی تاریخ گذشته است دال
اما ماشین من کلا پلاک نداره و نخواهد شد ! به خاطر موتورش و چندتاچیز و آمریکایی بودنش پلاک نمیدن بهش و منم که عاشقشم و با هیچی عوضش نمیکنم

به هرحال فردا میرم طرفش ببینم حرف حسابش چیه
بهش گفتم همون روز که مقصرکسیه که از پشت زدما اما به خرجش نمیرفت و نمیشد راضیش کنی
دلمم میخواد پولشو بدم اما حرفاش یه جوریه که هزار برابر پول دادنه و فکر میکنم دارم پول زور میدم

بالا