• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسشهای اداری (گواهینامه، بیمه، جریمه، تصادفات و ...)

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
برا ماشین من الان ۳۳۰ تومن جریمه ثبت شده ..:'(
برا پرایدمون فقط یه جریمه ۳۰ تومنی بود که شده ۶۰ تومن،بعد اس ام اس دادن اگر پرداخت نکنید ماشین رو توقیف می کنیم :-[
یعنی چی ؟ برا ۶۰ تومن ؟

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
دوستان بی پول شدن ! رو آوردن به دریافت حداکثری جریمه

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
گدایی اینجوری ندیده بودیم والا!:banghead:

ارسال شده از P6200 با استفاده از تپاتالک 4

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
برا من 780 تومن شده بود ازین اسمسها هم زیاد اومد ولی من محل ندادم ولی وقتی ماشین رو بخاطر پارک ممنوع بردن پار کینگ مجبور شدم پرداخت کنم .
راستی اعتراض هم کردم ولی زحمت کشیدن فقط 70 تومن کم کردن.

Dark-Prince

Registered User
لایک‌ها
108
استارتر چی شد ؟ قبول شدی ؟ یا باید بازم تمرین کنی!

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
سلام

امروز يك اس ام اس اومد :

مالك محترم پلاك ...... از ثبت تخلف ....... مورخ ....... بيش از چهار ماه گذشته و نسبت به پرداخت و اعتراض اقدامي ننموده ايد ,‌از امروز يكماه فرصت داريد مبلغ جريمه را پرداخت نماييد تا مشمول ضبط گواهينامه و توقيف پلاك وسيله نقليه نگرديد

پليس راهنمايي رانندگي ناجا

كسي مي دونه جريان چيه

آخه قبلا جريمه مي كردن بعد مدتي دو برابر ميشد و واسه پرداخت نكردن قبض گواهينامه رو ضبط نمي كردن ؟

كسي اطلاع داره طرح جديده يا ما خلاف سنگين :D كرديم كه مي خوان پلاك مونو توقيق كنن ؟؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
300 بیمه داد

70 خرح صندوقش شد که سینیش جمع شده بود....( همه جا میگفتن 200)

اونی که که ته جیبم مونده دو روز بعد هارد لپ تاپم به فنا رفت دادم پای اون!

لعنت به این شانس!

mm1368

Registered User
لایک‌ها
279
چند روز پیش یه اس ام اس با این مضمون دریافت کردم:
" مالك محترم پلاك شخصي ايران ------از ثبت تخلف ---- مورخ 1392/01/01 بيش از چهار ماه گذشته و نسبت به پرداخت و يا اعتراض اقدامي ننموده ايد.ازامروز يكماه فرصت داريد مبلغ جريمه را پرداخت نماييد تا مشمول ضبط گواهينامه و توقيف پلاك وسيله نقليه نگرديد.پليس راهنمايي و رانندگي ناجا "
این چیه؟!
به نظرتون پرداخت کنم یا الکی تهدید کردن؟

ارسال شده از P6200 با استفاده از تپاتالک 4

خب اینا پلیس +10واسه چی گذاشتن؟
خب برو سوال بپرس و خلافی بگیر ببین قضیه چیه؟؟؟

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
سلام. من اینجا( اهواز) دیدم که یه تاکسی بین شهری رو دم ترمینال گرفتن. ماشینشو البته. گویا 600 خلافی داشته. با برنامه قبلی 3 4 تا مامور وایساده بودن پلاکا رو چک و اقدام به خفت می نموودند!
گویا چندین ماشینو همینجوری گرفتن بردن پارکینگ. ///////////////

Arash-7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سعی کنید پیگیر خلافی باشید تا اونجایی که میشه از این طرح های تشویقی! ام استفاده کنید یا اعتراض بدید اگه میشه کمش کنید تا یه وقت مث ماشین ما نشه که یهویی ازمون گرفتن بردنش پارکینگ مام تو حول ولا افتادیم سریع صفرش کنیم ماشینه نمونه زیاد اون تو این شد قشنگ 200تومان اینا اضافه ریختیم تو حساب! دو تا از جریمه ها واسه ما نبود یکیشم 2بار ثبت شده بود که اگه اعتراض میدادیم این سه تا می پرید ولی وقتش نبود میخواستیم سریع درش بیاریم همه رو ریختیم( تازه اگه الان میریختیم باز یه صد تومن کمتر میریختیم چون دوتاشم دو برابر شده بود الان 1 حساب می کنن)

kamkar

Registered User
لایک‌ها
621
سلام؛

خیلی طول میکشه که!!
هیچ کاری جز انتظار کشیدن از ما بر نمیاد؟ اینجوری که نمیشه.
من یک ساله دارم بدون گواهینامه رانندگی میکنم، همه نگران هستند. بیرون از شهر هم که نمیشه رفت.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
با سلام دوستان

برادر بنده میخواد گواهی نامه بگیره دقیقا باید چی کار کنه با قوانین جدید و ... آشنایی نداریم

دقیق و پله پله اگه میشه بگید

حتی خریدن کتاب ثبت نام در کلاس تعداد جلساتن خلاصه بفهمیم راه دقیقش تا آخر گواهینامه چیه "؟

خیلی ممنون میشم کسی کمک بکنه

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
اول باید شرایط زیر رو حتما داشته باشه
پایان خدمت / معافیت تحصیلی (دانشجو باشه)
اگر معافیت تحصیلی داره باید بره دانشگاه یا مدرسه گواهی اشتغال به تحصیل بگیره
بعد باید بره یکی از این آموزشگاه برای ثبت نامش (هزینه کلش فکرکنم حدود 150 تومن باید باشه)
آموزشگاه اول دو / سه کلاس تئوری راجع به خودرو و لوازم فنی و ... بعد از اون یک گواهی تعلیم تئوری ها میدن بعد از اون باید 10 جلسه (دوساعته) با یکی از مربی های رانندگی تعلیم عملی رانندگی دید .. بعد تعلیم هم گواهی تعلیم عملی میدن که اینو باید برد آموزشگاه ..
آموزشگاه ها معمولا دو روز در هفته امتحان آیین نامه میگیرن (یه کتابی هست که الان فکر کنم کت و کلفت تر شده اونو باید خرید خوند) آیین نامه رو باید حداکثر سه غلط داشت که قبول شد .. بعد اینکه قبول شد میرید کارتکس میگرید از آموزشگاه و پرونده به دست باید رفت به مکان مقرر جهت امتحان عملی توسط سرهنگ مربوطه... حدود پنج دقیقه ای مدت زمان امتحانه (پارک دوبل/پل/دور زدن/و...) بعد اینکه قبول شدید سرهنگ زیر پرونده امضا میکنه و بعد باید برگردید به آموزشگاه پرونده به همراه مبلغ (5 الی 10 تومن) میدید بابت هزینه پستی گواهینامه و یک رسید پستی بهتون میدن (که معمولا بین 30 تا 50 روز طول میکشه گواهینامه برسه)
مدارک هم برای ثبت نام : عکس رنگی/کپی شناسنامه / کپی کارت ملی/ اصل کارت ملی یا شناسنامه جهت امتحان آیین نامه و امتحان عملی / کارت خون / معاینه چشم (که معمولا آدرسهاش تو آموزشگاه هست) / گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت پایان خدمت /

m343

Registered User
لایک‌ها
356
درود
امروز تو خیابون ملاصدرای شیراز با سرعت(حدود 80 با دوج ) داشتم میرفتم یک زانتیا جوگیر شد افتاد دنبالمون و از شانس بد ما نزدیک به چراغ راهنما که شدیم چراغ قرمز شد بنده هم جوگیرشدم دنده معکوس با ترمز و بدون کلاچ زدم که ناسلامتی سریع وایسه ماشین اون زانتیا با کله رفت زیر جعبه عقب ماشین بنده
حال ماشین ما هم پلاک نداره و به همین خاطر راننده زانتیا داره سواستفاده میکنه و میخواد پول زور بگیره
میگه محکم ترمزگرفتی :wacko:

حدود 1 تا 1.5 زانتیا باید خرجش بشه خدا روشکر مال من سپرعقبش اینقد محکم بود که دووم بیاره و فقط یک چراغش شکست که حدود 300 تومنه

الا ای حال یک کارت شناسایی بهش دادم اما زنگ میزنه میگه با ماشین بی پلاک بودی و از این حرفا

نظر شما دوستان چیه ؟

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
اول باید شرایط زیر رو حتما داشته باشه
پایان خدمت / معافیت تحصیلی (دانشجو باشه)
اگر معافیت تحصیلی داره باید بره دانشگاه یا مدرسه گواهی اشتغال به تحصیل بگیره
بعد باید بره یکی از این آموزشگاه برای ثبت نامش (هزینه کلش فکرکنم حدود 150 تومن باید باشه)
آموزشگاه اول دو / سه کلاس تئوری راجع به خودرو و لوازم فنی و ... بعد از اون یک گواهی تعلیم تئوری ها میدن بعد از اون باید 10 جلسه (دوساعته) با یکی از مربی های رانندگی تعلیم عملی رانندگی دید .. بعد تعلیم هم گواهی تعلیم عملی میدن که اینو باید برد آموزشگاه ..
آموزشگاه ها معمولا دو روز در هفته امتحان آیین نامه میگیرن (یه کتابی هست که الان فکر کنم کت و کلفت تر شده اونو باید خرید خوند) آیین نامه رو باید حداکثر سه غلط داشت که قبول شد .. بعد اینکه قبول شد میرید کارتکس میگرید از آموزشگاه و پرونده به دست باید رفت به مکان مقرر جهت امتحان عملی توسط سرهنگ مربوطه... حدود پنج دقیقه ای مدت زمان امتحانه (پارک دوبل/پل/دور زدن/و...) بعد اینکه قبول شدید سرهنگ زیر پرونده امضا میکنه و بعد باید برگردید به آموزشگاه پرونده به همراه مبلغ (5 الی 10 تومن) میدید بابت هزینه پستی گواهینامه و یک رسید پستی بهتون میدن (که معمولا بین 30 تا 50 روز طول میکشه گواهینامه برسه)
مدارک هم برای ثبت نام : عکس رنگی/کپی شناسنامه / کپی کارت ملی/ اصل کارت ملی یا شناسنامه جهت امتحان آیین نامه و امتحان عملی / کارت خون / معاینه چشم (که معمولا آدرسهاش تو آموزشگاه هست) / گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت پایان خدمت /

داداش کنکورش رو داده میخواد برا سال دوم کنکور بده نمیدونی شرایطش چطوری میشه ؟

دمت گرم برا جواب عالیت

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
داداش کنکورش رو داده میخواد برا سال دوم کنکور بده نمیدونی شرایطش چطوری میشه ؟

دمت گرم برا جواب عالیت

در این شرایط باید بره مدرسه ای که دیپلمو از اونجا گرفته گواهی اشتغال به تحصیل بگیره (البته این گواهی ها اعتبارش کمه مثلا یکی دوماهست)

بالا