Bat Man
Registered User
- نوشتهها
- 850
- لایکها
- 1,665
اره دیگه
وقتی ازما کم میکنن باید به یکی اضافع کنن
3 امتیاز این بازی رو داور بهشون داد ، 3 امتیاز هم بازی با تراکتور دادن بشون
سردار امسال بدجوری رفته تو خرج :lol:
اره دیگه
وقتی ازما کم میکنن باید به یکی اضافع کنن
گفتی رحمتی باید اشاره کنم که سید مهدی رحمتی امتیاز آورترین بازیکن استقلال هست !!!![]()
شما ناراحتین؟؟؟
اره دیگه وقتی پیشنهاد 7.5میلیاردیو قبول نمیکنه باید الان ...........
محض یاد آوری دروازبانم جز تیمه/
بوفون هم تو خیلی بارها جز امتیاز اورترین بازیکن لیگ ایتالیا میشد/
اولگوی ما تیم های لیگ برتری نیست الگویی ما بارسا رئال پوونتوس و ....
تا اخر فصل صبر کن ببینیم جایگاه همه کجاست
امسال به حتمال خیلی زیاد شوماااا سهمیه رو بگیرین با کمک![]()
:lol:
دمت گرم داداش
صبحمون رو شاد کردی به خدا :lol:
مربیتون که با گواردیولا در ارتباطه ! و شما هم که الگوتون بارسا و رئال و یوونتوس هست !!!خوب شکر خدا ! ولی یه سوال ! چرا بکش زیرش بازی میکنید ؟! :lol:
برو بخواب عموووووووووووووووو ! کل کل برای بالای 18 سال هست :happy:
آخه آدم نا حسابی ، تمام بازیهاتون رو لوله شدید ! و بهترین بازیکنتون دروازبانتون هست !![]()
بعد میاید به ما میگید با بدبختی 1 گل زدیم !!!؟ بازی صبا و داماش رو به خاطر بیار !!! خوب یادت اومد ؟! حالا سکوت
روی که نیست ، سنگ پای قزوینه !![]()
حالا نکه سبیل های شما مثل فرچه شده که به ایشون گیر میدی.تیم شما چند تا گل زده چند تا خورده آمارش از دستم در رفته چه فایده 2 تا میزنید یک گل میخورید میشه همون 1-0 دیگه میخام بدونم سه بازیتونو 2.1 بردید چه فرقی داره گل نخوری یکی بزنی که خیلی بهتره فعلا بهترین خط دفاع لیگ رو داریمآقای هاشمی امیدوارم سبیلهایت در اومده باشه که به سن بنده اشاره میکنید و از دیدن بازی های استقلال لذت کافی و وافی رو برده باشید
تیم شما کلا 3 تا گل زده که 2 تاش آفساید بوده و یدونش ناجوانمردانه بهترهخودت خجالت بکش سرتو بنداز پایین
![]()
شما ناراحتین؟؟؟
اره دیگه وقتی پیشنهاد 7.5میلیاردیو قبول نمیکنه باید الان ...........
محض یاد آوری دروازبانم جز تیمه/
بوفون هم تو خیلی بارها جز امتیاز اورترین بازیکن لیگ ایتالیا میشد/
اولگوی ما تیم های لیگ برتری نیست الگویی ما بارسا رئال پوونتوس و ....
تا اخر فصل صبر کن ببینیم جایگاه همه کجاست
امسال به حتمال خیلی زیاد شوماااا سهمیه رو بگیرین با کمک![]()
منتقمي: بلاتر هم پرسپوليس را ميشناسد
پ.ن : به علت شکایت های فراوان طلبکاران به فیفا![]()
چرا ویرایش کردی![]()
آفساید نبود ؟)
آفساید که بود ولی دیدم فایده نداره....آخرش فردوسی پورتون یکی رو میاره تو 90 که بگه آفساید نبود...شما هم که براتون 90 وحی منزل هست....90 بگه یعنی بلاتر گفته
![]()
:blink::blink::blink:
هرکی ندونه فک میکنه اینا قهرمان شدن![]()
مگه درود گر کیه؟ :|
کافیه هدایتی بهش بگه تکذیب کن وگرنه از پول خبری نیست! اون وقت ایشون پیشینه حضورش در فوتسال رو هم تکذیب میکنه![]()
شما چرا سوختید افساید که نبود ! برید یه چیز دیگه پیدا کنید
فک کنم از این میسوزین تیمی که 4تاییتون کرد عمری از ما میخوره
فک کنم از این میسوزین تیمی که 4تاییتون کرد عمری از ما میخوره
تیمی که شما 4 تایی ها رو 4 تایی کرده بود از ما باخت!!فصل پیشم از ما باخته بود.. از این جور چیزا برای من پیدا نکن ..فکر نکن من ندارم رو کنم!!! لقبی که برازنده خودتون هست و برای همیشه به نام شما ثبت شده رو به ما نسبت نده!
صبای قم 4 - پرسپولیس 1
سلطان علی دایی - پرسپوليس 1-صباي قم 4
تیمی که شما 4 تایی ها رو 4 تایی کرده بود از ما باخت!!فصل پیشم از ما باخته بود.. از این جور چیزا برای من پیدا نکن ..فکر نکن من ندارم رو کنم!!! لقبی که برازنده خودتون هست و برای همیشه به نام شما ثبت شده رو به ما نسبت نده!
صبای قم 4 - پرسپولیس 1
سلطان علی دایی - پرسپوليس 1-صباي قم 4
خدایا به ما استقلالیا یک صبری عنایت بفرما که بتونیم این پرسپولیسیا رو متقاعد کنیم که از داشته های الانشون بگن نه موقعی که خودشون هم نبودن.....!!!!از این چیزا هم داری رو کن :lol:
1350/11/15: استقلال 1 – پرسپولیس 4
1367/12/19: استقلال 2 – پرسپولیس 4